|
|
#211 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. XI
Jest w Waszych Zarach ta sukienka?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...1/LACE%2BDRESS Bo bylm juz w 3 w roznych miastach i nigdzie ani widu ani slychu... Sliczna |
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
OGŁOSZENIE
http://allegro.pl/zara-kamel-m-38-po...759483582.html karmelowa skóra M 499 (nie wiem ile kosztowala w sklepie ale wklejam) |
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#214 |
|
Wtajemniczenie
|
rendsaid zostaniesz znanym adwokatem założysz kancelarię, będziesz dla nich największą konkurencją i będziesz nosić na rozprawy same Zarowe ubrania.Na dodatek będziesz znana i piękna w sądzie.
Różowy Strachulec dziękuję, bo trochę się boję tego wyjazdu...
|
|
|
|
#215 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam i ja
|
|
#216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aż się wzruszułam naprawde ![]() czarulka w koncu jestes zacczynałam sie martwic i dzisiaj miala Ci napisac PW !
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-08-08 o 19:22 |
|
|
|
|
#217 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nic bym nie wpinała już we włosy.Cytat:
Cytat:
Przerobiłaś już może tulipanka z Zary? Może się nam pokażesz?
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę tak to rozłożyć żeby na 15 września być obkutą, choć to nierealne, ale żeby chociaż zdać to![]() rendsaid pomęczysz się miesiąc ale ile korzyści z tego będziesz miała, później możesz pracować w kancelarii którą sama sobie wybierzesz
Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-08-08 o 19:25 |
|
|
|
|
#219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kochana może to tak tylko na "dzień dobry"... nie przejmuj się, zagryź zęby... sytuacja może się poprawi... przecież nie zostajesz z nimi na stałe dostałam spodenki siedzę w nich właśnie w pracy pasują jak ulał
|
|
|
|
|
#220 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem czwartek, czyli mała sobota a piątek to już sam zleci ![]() Bo zmienić miejsca tych praktyk jakos nie możesz? Cytat:
No właśnie? Kim chcesz być? ![]() Cytat:
Tam nie jest strasznie i pachnie meliskami
|
|
#221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bidoku ... dasz radę jeszcze im dasz popalić w tej kancelarii, zdobędziesz doświadczenie, dostaniesz się do innej lepszej kancelarii a potem otworzysz swoją w poblizu tych paskud , zniszczysz ich i puścisz z torbami ! (byle nie zarowymi Kochana mogłabym mieć prośbę ? Jak będziesz szła do zarowej jaskini mogłabyś się dowiedzieć czy będzie miał te bluzki w rozm S ?
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2011-08-08 o 19:28 |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
CIESZE SIE ZE DOSZLY i ze wstrzelilam sie z rozmiarem tylko zdjecia brakuje
|
|
#223 | |
|
Zadomowienie
|
Rend nos do góry
A co to za koszule miała Pani adwokat do szoperka ? ![]() Cytat:
Będziemy się wspierac i motywowac jakoś U mnie jest tak, że zagadnienia mozna wykuc w tydzień na blachę, ale lektur mam tyle, że do 2013 nie dam rady przeczytac ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Nie widziałaś tam może baletek TH ?
|
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
Rend, współczuję w takim razie sytuacji z pracą, ale miesiąc szybko zleci
Ja jak chodziłam na praktyki, to Panie mgr siedziały sobie i kawkę popijały, a my musieliśmy zasuwać ![]() Rzymianko, kiedy do Wawy się przeprowadzasz? Jakoś nie zarejestrowałam tego faktu Ja jak będę na kursie to też mam zamiar iść do stacjonarnej schaffy a co
|
#225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miejsca praktryk nie moge zmienic bo w ogole dostac sie do jakiejs kancelaii graniczy z cudem . a ta sama znalazlam nie przez uczelnie , chcialabym byc prokuratorem ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak sobie przypomne jak nas wyzyskiwali to mi słabo Za to w wydawnictwie pełen luz
|
|
|
#227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuuuujeee jak bede szla do jaskini zarowej powiem na watku zeby zebrac liste od wszystkich i wtedy bo teraz to ja moge zapomniec
|
|
#228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a zdjęcie oczywiście będzie jak wrócę z pracy czyli zapewne koło północy bo przed wyjściem latałam jak kot z pęcherzem a dookoła latało wszystko, co stało mi na drodze (poza kotem oczywiście... jego starałam się omijać...biedny ale miał minę)
|
|
|
|
|
#229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że się udało znaleźć samemu coś a ile tych praktyk musisz zrobić ? Cytat:
ale nie dziwię się nie będąc na bieżąco z wątkiem można tu zginąć
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2011-08-08 o 19:35 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pani mecenas miala w kancelarii ta koszule , shoppera czarna spodnice i szpilki czarne , bardzo ladne , chyba tez zary
|
|
#232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Których? Bo trochę tego było
|
|
#233 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o muszę zobaczyc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Rend głowa do góry i nie pokazuj że jest Ci źle! wytrzymasz na pewno!!!! ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja niestety nie mam dużo teorii (ale za to jaką) a większość zadań i nie wiem jak się z nimi uporam, chętnie poszłabym do kogoś na korki żeby mi tłumaczył po kolei ale niestety nie znalazłam takiej osoby i będę sama z tym walczyć:P
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Rendi, moim zdaniem powinnas wytrzymac, potem Ty bedziesz prokuratorem i beda mogli Ci ,ze tak powiem skoczyc. Nie wiem jak jeszcze powinnam Cie pocieszyc,ale jestes ladna i madra dziewczyna, zagryz zeby i dasz rade.
Ja sama nie mam zbytnio humoru wiec nie bede sie bardzo rozpisywala. Powiedz mi , o jakiej torbie mango mowilas? |
|
|
|
#236 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Głowa do góry! Kiedyś jak będzie się tego najmniej spodziewał jeszcze mu pokażesz. A dziewczyny okropne, nienawidzę jak ktoś co drugie słowo przeklina, ale pamiętaj że nie musisz się z nimi zaprzyjaźniać a po tym miesiącu już ich pewnie w życiu nie spotkasz, więc zlej na nie |
|||
|
|
|
#237 |
|
Wtajemniczenie
|
srebrne asymetryczne
![]() http://allegro.pl/srebrne-szpilki-fi...753549423.html
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zleci Ci bardzo szybko trzeba niestety zacisnąć zęby z myślą, że to co teraz przeżywasz za miesiąc będzie wspomnieniem a Ty będziesz bogatsza o nowe doświadczenie i będziesz mogła wpisać w cv kolejną pozycję w praktykach. A to Ci bardzo pomoże w przyszłości Ale jest jedna dobra strona - ta pani mecenas może być dobrą inspiracją
|
|
#239 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz jadę na dwa tygodnie Różowy Strachulec bo tam jest wszystko takie wielkie w tej Warszawie i daleko w Krakowie to wszystko jest prawie w jednym miejscu Jeszcze muszę się dowiedzieć jak ze Złotych Tarasów dojść na Marszałkowską bo w "Jak dojadę" nie znalazło.Ostatnio się zgubiłam pod przejściem tramwajowo-dworcowym i nie umiałam znaleźć Złotych...mężowi się nie przyznałam bo dwa razy mi pokazywał.Właśnie na baletki meliski chcę zobaczyć Cytat:
zdasz napewno ![]() Cytat:
ja też się wzruszyłam ![]() pronunciation witamy
|
|||
|
|
|
#240 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to tak ... sporo taniej .. na szczęście dla mnie jak w tym tyg się powstrzymam to już lepiej bo w przyszłym będę bez dostępu do zary ![]() Cytat:
a ty w czym byłaś ? Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

nareszcie w domku.
Dzisiejszy strój dnia, chociaż nie zarowy w 100%, spodnie zarowe ale dobre i to.

Ja od małego obcinam im regularnie paznokcie, więc nawet jakby chciały, to nie bardzo mają czym niszczyć nam meble, a dodatkowo mają drapak, na którym mogą się wyżywać i odreagowywać... sporo moich znajomych zaniedbało temat pazurów i miało w efekcie poważne problemy w kwestiach meblowo-kocianych, bo dorosłego kota to już i ciężko nawyków oduczyć i chyba awykonalne przyzwyczaić do obcinania pazurów...
teraz to już widzę tylko swoje wielkie czoło i nochal
ale może to kwestia przyzwyczajenia

muszę tak to rozłożyć żeby na 15 września być obkutą, choć to nierealne, ale żeby chociaż zdać to
bo zawsze wszystko na studentow sie rzuca. ale z drugiej strpny jak bede miala chociaz miesiac wpisane w cv tej kancelarii to do drugiej bedzie bez problemu sie dostac . sama nie wiem co mam robic plakac mi sie chce
, kupila torbe z mangoz nowej kolekcji pokazywala ja nam jest absolutnie boska !! wyglada jak kopia SP 

i to tak ... sporo taniej