|
|
#2792 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXI
oj całe mnóstwo zapachów
mam wymienic ?
|
|
#2793 | ||
|
Zakorzenienie
|
a Rejcz... dalej nie piecze
![]() u mnie od piątku poszły dwie wielkie blachy, jedna ze śliwkamy druga z borówkamy ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- tak, tak, ale nie leć tak po wszystkim coś testowała i nie spowodowało rzygów tylko to co uwielbiasz wymień
|
|
#2794 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie nie - nie ma sensa posyłać próbki przez całą Polskę - flachon od razu ![]() dzięksy - ja sobie na razie robię listę - muszę podumać i na spokojnie będę uskuteczniać - poznać muszę bo mnie męczy to Cytat:
|
|||
|
|
|
#2795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O u mnie prawie to samo, ale bardziej mnie przyciąga Cytat:
![]() ![]() Ładny jest
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
I ja też mam wkqrfa
![]() ![]() :mad :![]() Palant by mnie rozjechał na pasach
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2798 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no dopsz.... Molecule o2 Escentric 01 Safran Troublant Wenge Coze Prada C'est la fete patchouly Hinoki OI Chypre Rouge Theorema Histoire d'Eau L'eau Trois Alkemi Silver Musk Absinth Nasomatto Elixir Penhaligons Five o'Clock Mechant Loup Ambre Sultan Poison Patchouly Micaleff Memoir Men Jubilation XXV Ambre Rousse Fiore d'Ambra Ambra Aurea Chene to wszystko
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-08-08 o 19:23 |
|
|
|
|
#2799 | ||
|
Nindżopesz
|
No ba, efekt placebo.
Ja właśnie czytałam Zmierzch Fajny ![]() Cytat:
Cytat:
A nogi to od czego tak...?
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-08-08 o 19:00 |
||
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - no sporo mi się pokrywa lubności - ale sporo już nie - minęła mi Prada - choc na kimś dalej uwielbiam
nie mogę Wenge nosić np - choć piękne tesz - ale głowa mnie boli ale ja patrząc na taką listę od razu grupuje sobie w kategorie - zimne kadzidlaki, drewniaki i ciepłe przyprawowe słodkawe i o ile z chłodnymi mam nadmiar lubności tow ciepłym, grzejącym oriencie cieżko mi znależć coś co mne nei zabija cynamonem i słodkością ( mimo piekan obiektywnego) bedzie cienszko na razie mam an zimę Halle Halle Berry i dobrze mi z tym no ale to słodycz z gruszkom i wyobrażam sobie ją do mrozu arktycznego jako zdatną
|
|
|
|
#2801 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z powodu złego krążenia
|
|
#2802 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to moze jakies amberki? ![]() ja mam problem z chłodnymi-mało mi sie podoba
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Ci kochana za precyzyjny opis cierpka torepka brzmi najsowo ale pewno niepoczebna globalnie - poznam se dla poznania Zagorska nie lubię a nogi puchno podejrzewam z braku potasu i skarb mówiłą o krążeniowych problemach - potas reguluje coś tam, gospodarke wodną czy jakoś tak - mnie każo pić pomidorowe - lubie to pije ale kelnerkom nie zostanę
|
|
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby za szybko nie dochodził A ja sobie skombinowałam HP po angielsku w formie e-booka i jeszcze parę książek innych e-bookowych, ale nie lubię czytać e-booków
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2806 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2808 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Red, doczytałam o chrzcinach.. wychodzi na to że robić będziesz Ty i Twoja matka a Tż i nietoperz olewają sprawę i mają pretensje? tak przynajmniej zrozumiałam.. fajnie, też bym się wkokufiła
fogle dobra rada z tą zupą z proszku, jak już koniecznie musi być, ciasto też może być z proszku albo kupne, parę sałatek, ryba w sosie żadnym i będzie ok.. tylko stół trza by wydębić od Tż i nietoperza bo po co wszyscy mają mieć to co chcą a Ty akurat nie ![]() --- a Dzing pachnie fotografią
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2809 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ficisz ![]() w tej liście nie ma zadnego ekscentryzmu-wydaje misie ze to są zapachy raczej powszechnie uwazane za ładne i nawet mało niszowe w odbiorze . Wyłamują sie chyba tylko Chypre Rouge (który jest w moim top 10 ) i Mechant Loup (poza finałową 10)a tera dawaj ktore sie nie podobajo , pewnie Chypre i Mechant , a pozostałe 2 to nie iwemedit-albo sprubuje zgadnąć-Chene i Hinoki?
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. tysz nie lubię e-booków no no zanotowałam sobie conieco od Polly ![]() tylko ja wiecznie w te drzewa lezę - a szukam włąsnie odmiany ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- no ciekawe co na to policja - tylko trza by dzownić od razu a tak człowiek sie cieszy ze zyje Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-08 o 19:10 |
|
|
|
|
#2812 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ujdą Nie lubię Nie znam Rejcz, nie wiem czy to akurat te dwa bo nie znam wszystkich l'Artisanów. Ale dla mnie one są właśnie takie warzywno-kadzidlano-popłuczynowe ![]() Kameno, ano tak jakoś dziwnie wyszło. Ale teściowa się znienacka zlitowała i upiecze szarlotkę. A stół pożyczą chrzestni. Zupy nie bedzie
|
|
|
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się że nie zostałem plamą na jezdni
|
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2815 |
|
Nindżopesz
|
A fogle pokarmi człowiek chwilę i już 3 strony natrzaskane
|
|
|
|
#2816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i Chypre Elixir Penhaligons i Mechant
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2818 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Musisz więc mamkę znaleźć
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2819 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- widzę już jak nietopsz qrfia że Red chce jej synia wykończyć że sięu zatyra chuopak, a hrrabianka Redzia nic tylko lęzy i siedzi i nic nie robi i jeszcze wymyśla cuda na kiju
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

se wypraszam

, skala ohydy:

przyciągliwa 

poznać dopiero - oj zeby mi się nie spodobło zeby mi się nie spodobło

cieszę się że nie zostałem plamą na jezdni