"Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal :) - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-08, 18:53   #601
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

Tinek znowu wracasz do złego jedzenia. Szło Ci juz tak dobrze, byłaś taka zadowolona a teraz co? Znowu jesz za mało, spowalniasz metabolizm. Gdzie są Twoje obiady???

Mureczko współczuję Ci strasznie myślę, że jedynie hormony by Ci pomogły, bo one zmniejszają obfitość i ból miesiączki. A najlepiej to idz do ginekologa i on Ci na pewno coś dobrego przepisze.

Aniu ja stwierdzam, że Twojej teściowej to się od wódki już w głowie poprzewracało. Ja nie rozumiem za co ona Cie tak nienawidzi??? Przecież Ty jej nic nie zrobiłaś! Ona dała Ci chociaż szansę abyś mogła jej pokazać że masz mase zalet i można Cie polubić? Nie cierpię takich ludzi, którzy nie lubią kogoś np. za wygląd, albo za to że żyje. Bzdura na maksa. A dobrze że na ślub nie przyjdzie!!!! Nie popsuje Ci tego pięknego dnia przynajmniej swoją obecnością

Amadziaz oczywiście spróbować możesz, ale nie nastawiaj się od razu, że się na pewno uda. Ja już wcześniej też od mojego męża kolegów słyszałam, że bardzo ciężko jest dostać się do wojska. A kobietom to już w ogóle, bo oni zdecydowanie wolą facetów. No ale może akurat Ci się uda więc powodzenia trzymam kciuki

Meeedzik dziękuję ale ja to chyba dopiero będę szczęśliwa jak poznam jakiegoś przystojnego i kochającego faceta z innego miasta i przygarnie mnie do siebie z moimi dziećmi (a żaden taki odważny się nie znajdzie na pewno)

dzaga no dziś rzeczywiście jest spokojniej... wczoraj to była prawdziwa masakra... nerwy, płacz a dziś nic z tych rzeczy. Siedzę w domku i czuję się bezpieczna z moimi szkrabami mąż jest trzeźwy więc wiem, że nic mi nie grozi.
A co do legginsów to chyba napisały Ci to jakieś stare baby które nie znają się na modzie. Właśnie teraz legginsy i tuniki są w modzie. A marynarki z legginsami to już w ogóle oczywiśćie nie takimi prześwitającymi ale Ty masz widać że 100% kryjące.

Agniesik to jest beznadziejna sytuacja szkoda mi dzieci, nienawidzę go a z drugiej strony trochę kocham. Wiem, że to tylko wina alkoholu i gdyby on nie pił to by było cudownie. Nie wiem już sama co robić. W sumie to już za daleko zaszło i nie wyobrażam sobie np. iśc z nim teraz do łózka

__A__ to zasługa tylko diety. Praktycznie nic nie ćwiczyłam, jedynie dużo spacerowałam i nadal spaceruję z dziećmi. Staram się też ciagle coś robić i nie siedzieć z dupą na fotelu. No i dieta to podstawa Ja zaczęłam się odchudzać z wagą 85 kg w połowie czerwca tamtego roku. Skończyłam we wrześniu z wagą 70 kg. Później już się nie odchudzałam aż do lutego. W lutym zaczęłam z wagą 72 kg i do teraz schudłam do 57,3. Już się aż tak nie odchudzam. Nadal jestem na diecie ale takiej już mniej rygorystycznej. Głownie chodzi mi tylko aby nie przytyć. Chudnąc już nie muszę ale jeśli ważyłabym 55 kg to bym się nie obraziła

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 19:25   #602
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

monika01011986 słonko nie wiem co mam powiedziec jak to wszystko przeczytalam normalnie mnie zatkało Strasznie Ci współczuje ze tak sie stalo NIe wiem jak mozna być az tak podłym.....
Jestes wpaniała osoba bardzo sympatyczna i napewno dasz sebie rade...pamietaj ze masz nas tutaj na forum i zawsze Ci pomozemy i wysłuchamy I jestem pewna ze jeszcze bedziesz szczesliwa nalezy Ci sie to!!!

Pozdrów koniecznie Karoline

murka04 bardzo fajnie wyglądasz i masz swietna figurke Sliczna ta bluzeczka

dzaga1989 dlaczego Cie objechano za legginsynie rozumiem tego...moim zdaniem jesli sa kryjace i nic nie przeswituje to okej a Ty bardzo fajnie wygladasz

Ale sie najadlam az mi ciezko nie wiem co mnie napadlo musze jakos sie ogarnac i isc zaraz pocwiczyc...

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 19:27   #603
amadziaz
Zadomowienie

Moniu w sumie to normalne choć przykre że faworyzują mężczyzn. No muszę to jeszcze przemyśleć ale chyba spróbuję. Mam jeszcze sporo czasu.
Dziękuję : *
Stary 2011-08-08, 19:29   #604
Bettina_
Wtajemniczenie

HEj laseczki chudziutkie wszystkie co zdjęcie to super figura

za co to Never zablokowali ? wiadomo w ogóle ?
Bettina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 19:29   #605
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorisek16 Pokaż wiadomość
Dzaga a w udzie w najgrubszym miejscu ile masz?
46cm

Madzia, no tak, wiem, że nie można mieć wszystkiego Ja się staram ciągle z tą prawdą życiową pogodzić ale jakoś nie zawsze potrafię A tych 46cm ja wcale nie widzę. Wydaje mi się że mam brzydkie uda. Ty masz o wiele ładniejszą figurkę ode mnie naprawdę
Stary 2011-08-08, 19:33   #606
Bettina_
Wtajemniczenie

Amadzia teraz w wojsku jest .... dziwnie bo są kontrakty i nikt nie czuje się pewnie bo poświęcisz wiele lat a oni podziękują i klapa ( chodzi o wcześniejszą emeryturę )
dostać się nie jest aż tak trudno ale utrzymać się :tak:
Stary 2011-08-08, 19:33   #607
kosaciec
Raczkowanie

dzisiejsze menu

1: kromka zytniego z szynka i pomidorem, kawa z mlekiem
2: nektarynka, winogrono, 1 krakers i kawa z mlekiem
3: kawalek karkowki, 2 ziemniaki, salata lodowa z papryka, pomidorem, oliwa z oliwek i sosem greckim konorra
4: nektarynka, winogrono
5: kromka zytniego z wejskim serkiem

to jak ladnie bylo? na wieczor nawet bialko wcisnelam
kosaciec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 19:38   #608
Bettina_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
46cm
nieźle
u mnie 5 cm więcej

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kosaciec Pokaż wiadomość
dzisiejsze menu

no ładnie .... tylko dla mnie małooooooo hehehehe głodomór jestem chyba, ale żarło - super i warzywa i owoce i nabiał tak że
Stary 2011-08-08, 19:43   #609
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez kosaciec Pokaż wiadomość
dzisiejsze menu

1: kromka zytniego z szynka i pomidorem, kawa z mlekiem mało jak na śniadanie
2: nektarynka, winogrono, 1 krakers i kawa z mlekiem
3: kawalek karkowki, 2 ziemniaki, salata lodowa z papryka, pomidorem, oliwa z oliwek i sosem greckim konorra mięso+warzywa, ładnie
4: nektarynka, winogrono
5: kromka zytniego z wejskim serkiem zamiast chleba dałabym jakieś warzywo

nie jest źle
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 19:54   #610
_Baletnica_
Zadomowienie

Monia, ja bym nie robiła takiemu człowiekowi obiadu, a nawet z Nim nie rozmawiała...to nic Go nie nauczy, nie dasz Mu nauczki...Co do spawaczy to masz rację, ale najwięcej ofert i najlepsze zarobki są w Norwegii, nawet 12tys!! Ma on uprawnienia?
Dżaga, nie przejmuj się Szafą na Wizażu, ja tam rzadko wrzucam coś "innego". Nie wiem czy kalosze z zakolanówkami przeszłyby- a dziś tak śmigałam cały dzień..nie wiem jakie tam dziewczyny zaglądają...ale na pewno nie znające się na modzie. Gumowe melliski zjechały od góry do dołu, czarną sukienkę na wesele też. Białą i ecru, pudrowy róż na wesele- też wg nich odpada. No bo jak, to Panna Młoda może być tylko w jasnych kolorach. No i zasada nr 1- getry do tuniki odpadają. Ale przecież getry były wymyślone na to, żeby je nosić do krótkich bluzek do biegania, czy na rower,a nie do tunieczek. Także się nie przejmuj.
Aniu, eh...wiem jak jedna osoba może naprzykrzyć się w życiu...mój ojciec też na mnie gada..i to WŁASNY OJCIEC...że jestem niewdzięczną, głupią, wyrachowaną, samolubną córką. A to, że od 17roku życia cały czas pracowałam, sama się utrzymuję i daję jakoś radę to co, to się nie liczy?! Nic Mu nigdy nie pasuje. Tż za chichy, za skromny, za biedny ja powinnam iść na drugi kierunek...także wiesz Aniu, lepiej, że to jest teściowa niż własna matka...Poza tym masz zły charakter, po co tym się przejmujesz, osobą niezrównoważoną i na dodatek alkoholiczką? JA pojechałam do ojca, wygarnęłam Mu to wszystko, i walnęłam drzwiami- powiedziałam Mu prosto w oczy, że nie ma córki i nawet nie zobaczy Mnie przy ołtarzu. I odcięłam się. Nie rozmawiam, nie przymilam się, nic Mu nie udowadniam. Nie ma kontaktu- i tak jest najlepiej. Wiadomo, że samemu jest ciężej, jak jesteś zdana sama na siebie...ale masz Tżta, po co Ci kontakty i pozorne dobre stosunki z teściową? Najważniejsze, żeby nigdy Tż nie stanął po stronie mamusi...Po co do Niej jeździsz jak ona Ci ubliża i traktuje Cię jak gorszą?
Murka, proszę Cię, idź do ginekologa...możesz mieć problemy z jajnikami jeśli takie masz bardzo bolące miesiączki. Bardzo Cię proszę. Naprawdę to mogą być straszne choroby...Moja ciocia miała takie miesiączki- okazało się, że ma guza na jajniku. Ja też miałam takie miesiączki- miałam torbiel. Na szczęści mój można było wyleczyć tabletka,i, cioci wycieli jajnika. Proszę Cię, nie lekceważ tego.
Karolinko, nie możesz pisać, ale na pewno Nas podczytujesz. Jestem dumna z Twojej decyzji. Lekami przeczyszczającymi możesz tylko zniszczyć sobie organizm...i życie.

U mnie dziś źle, znowu napady depresyjne wróciły. A było tak już dobrze. A wszystko przez to, że nie mogę znaleźć pracy. Jestem bez grosza przy duszy, niezapłacone rachunki, kosmetyki Mi się kończą...a ja nawet nie widzę perspektywy poprawy. Pracowałam już tyle lat, teraz nie mogę sobie poradzić...nikt mnie nigdzie nie chce...za granicą martwy sezon, wszyscy mogą pomóc od stycznia...w naszej miejscowości nic, szukam nawet w mieście oddalonym o 30km i też nic..w Warszawie....mam spore doświadczenie: pracowałam jako kelnerka, barmanka, na solarium, w H&M, w odzieży włoskiej, w Urzędzie Skarbowym, W muzeum, na truskawkach...i nic. Jestem załamana. Czuję się nikim. Słowa ojca działają na psychikę- podświadomie muszę cały coś sobie udowadniać, że jestem dobra, że się nadaję. Chyba też powinnam się leczyć. Potrzebuję pracy...
Poza tym ta pogoda- leje i leje....dobrze, że weekend był gorący, przyszły też ma być...

Ja dziś oprócz płatków rano(szkanki) i 3 faworków- nie zjadłam nic. W żołądku mnie ściska od nerwów. Zaraz wmuszę w siebie szklankę kakao i kanapkę z serem białym i dżemem..
Stary 2011-08-08, 19:55   #611
Dorisek16
Raczkowanie

Kosaciec menu jak najbardziej wporzo ale zawsze czytajac twoj jadlospis mam wrazenie ze nie przekracza on nawet 1000 kcal, niewiem dla mnie to malutko jesz
Bettina witaj, kurcze ja waze znow 55 po 2 dniach obzarstwa i w udzie mam ok, 50,5 wiec ty masz tylko 0,5 cm wiecej
ja zawsze w udzie mierze naj grubsze miejsce
Eldorado na tym avatarze to ty?

Edytowane przez Dorisek16
Czas edycji: 2011-08-08 o 19:59
Dorisek16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 20:04   #612
Bettina_
Wtajemniczenie

Dorisek też mierze w najgrubrzym
u mnie brzuch najgorszy buuuuuuu po dwóch ciążach zostało sadełka mimo że chudne to wydaje mi się że brzuch stoi w miejscu
po wakacjach zapisze się na aero może coś pomoże ?
Stary 2011-08-08, 20:13   #613
desire87
Zadomowienie

Baletnica a czy masz dobre cv? jak szukasz pracy w biurze to nie wpisuj, że pracowałaś w truskawkach czy na solarium - nie odbierz mnie źle, bo to świetnie, że jesteś zaradna i odnajdujesz się w różnych sytuacjach - ale cv musi być 'podpasowane' pod danego pracodawcę. W poprzedniej pracy przez moje ręce przechodziły setki cv a że byłam 'prawą ręką' szefów to wiem jak reagują na różne zapiski, co ich interesuje a co odstrasza.
Może więc problem zaczyna się już w cv ;>
Ja byłam w życiu na kilkunastu rozmowach kwalifikacyjnych i tylko raz do mnie NIE oddzwonili (choć sama bym do siebie nie oddzwoniła wtedy chyba podświadomie wcale nie chciałam tam pracować i nie 'sprzedałam' się tak jak powinnam).
desire87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 20:17   #614
sjeeny
Raczkowanie

"Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami: lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, a religie niszczą duchowość."

Edytowane przez sjeeny
Czas edycji: 2011-08-09 o 16:08
sjeeny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 20:25   #615
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Eldorado na tym avatarze to ty?
tak 65kg żywej wagi
Stary 2011-08-08, 20:30   #616
kosaciec
Raczkowanie

Cytat:
Kosaciec menu jak najbardziej wporzo ale zawsze czytajac twoj jadlospis mam wrazenie ze nie przekracza on nawet 1000 kcal, niewiem dla mnie to malutko jesz
no do poludnia malo u mnie wychodzi chociaz moje sniadanie to o 10.30 a drugie o 12.30...rano to widze ze wszyscy wiecej jedza, ale ja nie moge...nigdy nie moglam...po wstaniu ciezko mi jest cokolwiek zjesc...jak na uni szlam to na sile pol bulki wciskalam, zeby na glodniaka nie wychodzic z domu...zero przyjemnosci...jak wstane o 8mej np to tylko jogutr pitny - doslownie wlewam w siebie, a kanapka idzie pozniej...to przez bardzo niskie cisnienie chyba...dluugo sie rozbudzam...

najgorsze ze ja na stabilizacji nie wiem gdzie te jedzenie wcisne...na kolacje nie (na noc to glupi pomysl), na obiad nie, bo to i tak moj najwiekszy posilek - no z jednego jeszcze ziemniaka bym mogla dorzucic, na sniadanie nie dam rady (probowalam kiedys kromke chleba i jajko na miekko i nie poszlo...jajko jakos sie wslizgnelo, ale tylko z polowka kromki)..to zostaje chyba tylko drugie sniadanie...ale nawet gdybym na nie zjadla z 300kcal to to i tak wszystko za malo...
w ogole to mi sie chyba zoladek skurczyl od tej diety ehh moze za dlugo to juz trwa...bedzie z pol roku...ale w sumie to juz bez znaczenia, we wrzesniu koncze...raczej sie zastanawiam co potem
niby nie problem - slodyczami mozna nabic ale nie chcialabym sie zbytnio rozpasac skoro sie ladnie odzwyczailam od slodyczo-nalogu...

Edytowane przez kosaciec
Czas edycji: 2011-08-08 o 20:42
kosaciec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 20:35   #617
_Baletnica_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez desire87 Pokaż wiadomość
Baletnica a czy masz dobre cv? jak szukasz pracy w biurze to nie wpisuj, że pracowałaś w truskawkach czy na solarium - nie odbierz mnie źle, bo to świetnie, że jesteś zaradna i odnajdujesz się w różnych sytuacjach - ale cv musi być 'podpasowane' pod danego pracodawcę. W poprzedniej pracy przez moje ręce przechodziły setki cv a że byłam 'prawą ręką' szefów to wiem jak reagują na różne zapiski, co ich interesuje a co odstrasza.
Może więc problem zaczyna się już w cv ;>
Ja byłam w życiu na kilkunastu rozmowach kwalifikacyjnych i tylko raz do mnie NIE oddzwonili (choć sama bym do siebie nie oddzwoniła wtedy chyba podświadomie wcale nie chciałam tam pracować i nie 'sprzedałam' się tak jak powinnam).
Kochanie, ale ja nie mam jak na razie takich wygórowanych ambicji..Jestem studentką więc do każdej pracy chcę iść. Poza tym najgorsze jest to, że nie ZAPRASZAJĄ mnie na rozmowy. Jak już dostałam się na rozmowy kwalifikacyjne to zawsze dostałam ta pracę- umiem się sprzedać- w dobrym słowa tego znaczeniu. Ale najgorsze jest to właśnie, że nie dzwonią- już myślałam, że może numer zły wpisałam w CV.. a szukam w sklepach odzieżowych, w drogeriach, w recepcjach, i nic...wysłałam z 30 CV i NIKT nie zaprosił na rozmowę. Tż mówi, że to może wina tego, że często zmieniam pracę- może mieć rację?

I skończyło się na 2dużym kanapkach(baaardzo dużych) z serem białym i dżemem jagodowym- też dużo. Jestem napchana-, czuję się źle...Nie wiem co ze mną i z moją dietą.. znowu zły dzień! a chcę dobrze wyglądać w weekend...jejku, co ze mną!!
Stary 2011-08-08, 20:42   #618
Dorisek16
Raczkowanie

Eldorado wow jaka ty zgrabna jestes nie widac zebys wazyla 65 kg
a sukienka jest cudna normalnie
ja waze 10 kg mniej a nie mam takiej figurki jak ty, zazdroszcze
a ile masz wzrostu?

Kosaciec tez kiedys tak mialam ze nic nie moglam przelknac z rana, ale potem powoli zaczelam jesc, zaczynalam od zjedzenie pol kanapki a teraz to moge zjesc o wiele wiele wiecej i juz nie moge sie doczekac sniadania
ja mam wielki i niekonczacy sie apetyt
Dorisek16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 20:44   #619
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Eldorado wow jaka ty zgrabna jestes nie widac zebys wazyla 65 kg
a sukienka jest cudna normalnie
ja waze 10 kg mniej a nie mam takiej figurki jak ty, zazdroszcze
a ile masz wzrostu?
dziękuję za miłe słowo staram się dobierać ubrania do typu sylwetki.. .to moja ulubiona sukienka, bo maskuje brzuszek i podkreśla to, co mam w ciele najlepsze- talię

170cm.
Stary 2011-08-08, 20:57   #620
desire87
Zadomowienie

baletnico tak, to, że często zmieniasz pracę może też 'odpychać' potencjalnego pracodawcę. Najlepiej zostaw w cv 2-3 stanowiska na których pracowałaś (takie które pasują do profilu firmy do której aplikujesz).
Dlaczego piszesz, że praca w biurze to wygórowane ambicje? Jeśli jesteś dość dyspozycyjna (studiujesz zaocznie czy dziennie?) to spokojnie mogłabyś załapać się do pracy jako asystentka czy sekretarka. To, że studiujesz może być dużym plusem, bo pracodawca prawie nie płaci za Ciebie składek

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

weszłam sobie na gumtree i myślę, że mogłabyś wysłać CV w kilka miejsc, np:
http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-b...AdIdZ303388314

http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-b...AdIdZ304100223

http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-b...AdIdZ304095291

http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-b...AdIdZ304046557

http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-b...AdIdZ304074595

http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-b...AdIdZ304050031

http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-b...AdIdZ304030417
Stary 2011-08-08, 21:05   #621
_Baletnica_
Zadomowienie

desire, może masz rację...wywalę to z CV co jest niepotrzebne..ja zawsze myślałam, że im więcej w CV tym lepiej, bo większe doświadczenie...no, ale może masz rację. Pracodawca może myśleć, że nigdzie się nie sprawdzam i mnie wywalają. Studiuję dziennie, ale mam szkołę tylko 2razy w tyg. w tym roku może się uda, że tylko 1dzień w tyg. Wykłady są wideo w necie, a większość ćwiczeń mamy nieobowiązkowe. Wiem, że źle robię nie chodząc na większość ćwiczeń i wykładów- ale nie mam wyjścia- muszę pracować. A poza tym prawo to taki kierunek gdzie i tak większość rzeczy musisz wkuć, tam nie ma nic do zrozumienia...
Co do pracy w biurze to w naszej 20tys. miejscowości nie ma szans...tu jest wszystko w rodzinie i po znajomości..to, że pracowałam w Skarbowym to był wielki fuks! Ale będąc tam rok widziałam na jakiej zasadzie odbywają się tam rekrutację...i 95%przyjętych(!) lub przyjmowanych w okresie ostatnich 3lat było po znajomości...a bo tata naczelnik policji, a tu mama w PIPie...i tak w około...
Stary 2011-08-08, 21:06   #622
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo_rado jej jaka zgrabniutka jesteś Ja bym chciała zobaczyć Cię " w całości" W życiu bym nie powiedziała, że ważysz 65kg, ja jestem od Ciebie 4cm niższa i gdy ważyłam 65kg wyglądałam jak smok wawelski
Dzaga no a moim zdaniem, to Ty masz duużo ładniejszą figurkę ode mnie masz może jakieś zdjęcie w stroju ?
Stary 2011-08-08, 21:11   #623
desire87
Zadomowienie

baletnica prawo? to jesteśmy koleżankami po fachu z tym, że ja w tym roku skończyłam studia
myślałam, że mieszkasz w Warszawie - coś mi się pochrzaniło!
Duże doświadczenie jest dobre jeśli w jednym miejscu pracowałaś przynajmniej 2 lata
Stary 2011-08-08, 21:13   #624
Eldo_rado
amor vincit omnia

meeedzik zgrabniutka to Ty jesteś ja to jest mocno przeciętna... mam problem z grawitacją ( ), bo tłuszcz osadza mi się w dolnych partiach ciała (uda i brzuch ) niestety, co zaburza proporcje... postaram się jutro pokazać jakieś zdjęcie całej sylwetki [/QUOTE]
Stary 2011-08-08, 21:21   #625
tinekk
Zadomowienie

Jestem nareszcie po całym dniu, u mnie szaruga i jest tragicznie.........:/

Monia
ciesze się, że sie dobrze trzymasz i mam nadzieje ze teraz bedzie już tylko lepiej, musisz być stanowicza co do niego i on musi wiedziec że Ty jestes pewna swojej decyzji trzymaj sie kochana ciepło napewno sobie poradzisz

Dżaga fajna stylizacja i jesteś prze śliczna a nóżki faktycznie masz chudziutkie i zazdroszczę Ci ich

Baletnica co do CV moze TŻ ma racje z 1 strony ktoś może pomysleć ze zaradna i odnajdzie sie w wielu sytuacjach ale z 2 ktoś może faktycznie pomysleć ze zmienia prace co kilka miesięcy bo cos jej nie odpowiada, może faktycznie przyjzyj sie swoim doswiadczeniom i gdzie niegdzie pousuwaj to co uwazasz za zbędne w firmie do której wysyłasz CV

Amadziaz mój TŻ skonczył szkolenie przygotowawcze w lutym i dostał tytuł szergowego niestety poki co etatu wolnego nie ma i niestety nie zapowiada sie by w najbliższym czasie był, takze faktycznie dostać sie jest ciezko mimo ze jakies tam '' wtyki '' ma, ale poki co czekamy, choc teraz to zły moment bo ma problemy ze zdrowiem

Baletnica Kosaciec Murka Dorisek dziękuję ze sie o mnie martwicie ale planowałam z TŻ duuuzego loda wiec pomyslałam ze nie che sie zapychac obiadem a zaraz potem isc na duzy deser wiec wolałam go zastapic smakołykiem a pomiedzy jesc jakies małe warzywa itp.
Ale poprawie się

Moje menu z dziś:
7: mix płatków z mlekiem
10: duza garść borówek
12: jajecznica z 3 jajek z szynka serem i cebulka + bułka z masłem MNIAM
15: jabłko + kawa z mlekiem
18: 2 kanapki z serkiem i szynką

A u mnie dupa z TŻ, ma skręcone kolano i nici z jakich kolwiek wyjazdów, wakacji, weekendu nad jeziorem itp czeka go operacja a może nawet 2 i dłuuuuugi okres rehabilitacji przez wiele miesięcy, beznadzieja, ale ciul z wakacjami chcemy poprostu zeby noga doszła szybko do siebie, zeby poprostu był zdrowy... niestety pozostaje Nam nadzieja i chyba modlitwa o szybki powrót do zdrowia, dobrze ze chociaz ja mam prace i dajemy sobie rade mimo wszystko na zycie placa nam rodzice jeszcze bo sie uczymy, ale pracuje by miec na nasze wydatki.
A w środę jade na rozmowe o prace pod Kraków trzymajcie kciuki zeby sie udało bo w tej pracy co teraz jestem gnije z nudów, choc pracuje w zawodzie to nie chce robic tego co teraz całe życie, szukam lepszej pracy i mam nadzieje ze sie uda, mysle już o przyszłosci z TŻ, mamy wiele planów takze lepsza praca zawsze sie przyda

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 21:27   #626
_Baletnica_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez desire87 Pokaż wiadomość
baletnica prawo? to jesteśmy koleżankami po fachu z tym, że ja w tym roku skończyłam studia
myślałam, że mieszkasz w Warszawie - coś mi się pochrzaniło!
Duże doświadczenie jest dobre jeśli w jednym miejscu pracowałaś przynajmniej 2 lata
hehe, gratuluję przetrwania 5lat..a gdzie studiowałaś? Startowałaś na aplikacje? Tak, miałam się przeprowadzić do Warszawy i przenieść na UW, ale nie było tak kolorowo jak ludzie "zabarwiali", ze się zarabia po 4tys. jako kelnerka. taaa...Poza tym nie wiem czy podołałabym temu wszystkiemu...mieszkanie z Tżtem( wiąże się z obowiązkami) nadrobienie różnicy programowej na UW i praca...więc szukam u Nas. Będziemy musieli przemęczyć się kolejny rok z dala od siebie...Tak chciałabym, żeby ktoś Mi pomógł, pokierował mnie, powiedział co mam robić...mam sto pomysłów na godzinę...była już Warszawa, tulipany w Holandii itp...nie wiem co począć ze swoim życiem, potrzebuję kasy. Muszę zapłacić warunek i książki- do cywila potrzebuję 6tomów!

Tinekk, ojj..kolano...no to rzeczywiście czeka Go długa rehabilitacja, z kolanami już jest tak, że ból i kontuzja lubi się odnawiać...Ale miejmy nadzieję, że to lekki uraz i szybko wszystko wróci do normy. A Ty jesteś asystentką stomatologiczną, tak? Skończyłaś już studia?
Dzisiejsze menu jest ok, na pewno o 100procent poprawniejsze od ostatnich !!!

Edytowane przez _Baletnica_
Czas edycji: 2011-08-08 o 21:31
_Baletnica_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 21:27   #627
murka04
Zadomowienie

Tż właśnie poszedł a ja dalej zdycham, nienawidzę tych pierwszych dni wezmę na noc ketonal mam nadzieję że coś pomoże bo chyba zwariuję. zjadłam dziś jeszcze jogobellę truskawkową i na kolację 2 sandwiche.

dzaga nie ma za co wiem jak to ciężko wymyślić prezent a że niedawno sama się zastanawiałam to podpowiedziałam co mi wpadło do głowy napisz koniecznie na co się w końcu zdecydujesz!
monia moja mama mi powtarza że po 1 porodzie będzie lepiej, ona jak była w moim wieku to mdlała i wymiotowała, w szkole wszyscy byli przerażeni a wiadomo wtedy jeszcze nie było takie oczywiste, że to od @. teraz już są różne tabletki i pogadam z mamą żebyśmy się przeszły, mam nadzieję że zrozumie skoro sama tak cierpiała.
Baletnico nieźle mnie wystraszyłaś, chyba naprawdę się wybiorę do ginekologa. lepiej nie ryzykować a może i ulży mi w cierpieniach

przepraszam że nie odpiszę reszcie ale nie mam już siły w ogóle nie mogę się skupić. mam nadzieję że ta noc będzie lepsza

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 21:37   #628
olaoo87
Raczkowanie

Dżaga
ALE TY MASZ DŁUUUGIE NOGI!!! I JAKIE ZGRABNE!

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Ola a za co dostałaś ostrzeżenie?
Za używanie brzydkich słów

Cytat:
Napisane przez justwoman Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki, dołączam się do Was - przestawiam się na zdrowe żywienie i wracam do aerobiku i do ukochanego rowerka [w weekendy więcej sportu!].

Normalnie ważę się bardzo rzadko, nigdy nie miałam w domu wagi, ale wydaje mi się, że mam ok 60 kg przy wzroście 173cm. Nigdy nie byłam na diecie, a moim celem nie jest schudnięcie, tylko raczej zdrowsze życie.

Może jeszcze dodam, że zawsze byłam wieeeelką fanką czekolady, którą postaram się ograniczyć. Reasumując - batony i inne słodkości - STOP, a czekolada - jedzenie z umiarem

Postanowiłam, że przestawiam się na ciemne pieczywko, dużo warzyw i owoców, oraz oczywiście woda! Dziś mój pierwszy dzień, mam nadzieję, że do słodyczy już nie wrócę. Trzymajcie za mnie kciuki
Witamy

Mój dzień dzisiaj udany . Bardzo dużo chodziłam po lesie, chyba z 4 godziny.
Moje menu wypiszę i idę spać.
ś: 3 kromki chleba razowego z szynka z warzywami, z szynką taką galaretą z chrzanem i paprykarzem. 2ś: 2 nektarynki, o: 6 pierogów takich z biedronki, p: 2 ciasteczka Lu GO czekoladowe (jedno ma 55kcal , wiedziałyście, że tak mało?), k: jajko na miękko, arbuz, jeden mały herbatnik, taki BeBe.
Wszystko.
Poszła spać
olaoo87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 21:37   #629
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Hej dziewczyny
Przepraszam, że was zostawiłam na jakiś czas, ale nie miałam czasu na dietę itd. Zaczynam 2-3 razy w tyg chodzic na siłkę i od jutra postaram się jeśc 1000kcal na dzień.
Buziam dobranoc

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 21:38   #630
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo_rado no to czekam na Twoje zdjęcie jutro bo wydaje mi się po avku, że Ty calutka taka zgrabna i pewnie przesadzasz
Mureczko ja kiedyś też miałam takie bolesne miesiączki, czasami nawet do szkoły nie dawałam rady iść :/ nie dość, że wiłam się z bólu to jeszcze miałam strasznie obfite i przez 8 dni! Mam nadzieję, że ketonal pomoże, ja zawsze biorę jak mam pierwszy dzień, bo tylko on mi pomaga.

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości