|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
dobrej nocki kochana |
||
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#963 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#964 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
oddajcie mi lepiej trochę waszego snu wezmę ile dacie
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
ale glowa mi napierdziela od kilku godzin:/
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
boziu ale leje u mnie
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
współczuję
|
|
|
|
#968 |
|
Zadomowienie
|
Nie martw się,nie jesteś sama,bo mnie też boli i nie wiem co mam już robić ;/ Chyba idę zaraz spać bo jutro wstaję o 5
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet tabletka mi nie pomogla... to chyba przez to, ze pogoda sie zmienila, caly dzien bylo jako- tako, a teraz ciemno i pada.. sama nie wiem... TZcik przytulal, masowal ale ie pomaga, wiec chyba spac tez pojde, tylko mi sie nie chce zejsc z kanapy do lazienki:P
|
|
|
|
#970 |
|
Wtajemniczenie
|
łoł godzine Was czytam a to wszystko od rana
wstrętne gadułybyła mowa o mieszkaniu, kredycie itp. ja na całe szczęście mieszkam na wsi w domu i to bardzo dużym domu wiec po ślubie z mężusiem bedziemy mieszkali u mnie w domu ( oczywiście na osobnym piętrze- musi być troche prywatności) ale mimo wszystko myslimy o budowie domu, TŻ działkę już ma wiec to połowa sukcesu bo ceny działek też są kosmiczne. Jednak o sprawach finansowych to sie duzo nie wypowiadam bo za cały nasz ślub płaci mój TŻ( i troszkę moi rodzice oczywiście) bo ja nie pracuje, studiuje dziennie wiec nie ma jak, moge jedynie dorabiać. ciesze sie że my nie musimy brac kredytu. Ale gdybym miała inną suytuacje niż mam to napewno bym sie zdecydowała.Przy naszym stole na ślubie bedziemy siedzieli my i nasi rodzice i tyle ![]() madzia2306 ciesze sie że z Twoim TŻ już lepiej
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
uu przy naszym stole będzie siedzałą zgraja osob...
my i śwadkowie, moja druga przyjaciólka 5 koleżanek + os towarzyszące i 3 kolegów TŻ
|
#972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chciałabym taka mieć![]() ale na drugi dzień to masakra |
|
|
|
|
#973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie Wam, klimat tam jest niesamowity. Nasz duet bierze 3 tys. za pierwszy dzień i 1 tys. za poprawiny. A suknia bardzo gustowna, tylko ja bym tą ozdóbkę zmieniła. Mnie to wczoraj główka bolała, dzisiaj nie miała wyjścia i musiała przestać, bo cały dzień pracowałam ![]() A mnie po weselu naszło na słuchanie tej nuty: http://w613.wrzuta.pl/audio/2KXJH3ob..._-_radio_hello Zespół dwa razy to zagrał, bo ktoś z gości poprosił o bis i tak mi wpadło w ucho. Aaaaaaaa, zapomniałam Wam powiedzieć! Zamówiłam dzisiaj butki taneczne! Wzięłam obcasik 9 cm i specjalną wkładkę pro-comfort, która zapewnia mniejsze zmęczenie zwłaszcza w przedniej części stopy, polecaną dla osób o wrażliwych stopach... Zobaczymy jak to w praktyce się sprawdzi, bo jak już takie specjalistyczne środki nie pomogą, to chyba boso będę na własnym weselu
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
O 5.50 pierwszy sygnał telefonu. Jeszcze dwie drzemki i dopiero jestem w stanie się zwlec. A i tak zawsze jestem zrozpaczona
A u mnie się chyba burza zaczyna. Już grzmi. Jeszcze nie jest blisko i mam nadzieję, że tak zostanie. Nie lubię być sama w czasie burzy. |
|
|
|
#975 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Nadal bardzo się źle z tym czuje, że Cię nie odwiozłam ![]() Dużo wspierałek jeszcze raz dla Was obojga Suknia ślubna całkiem ok, ale ta na drugi dzień to już nie bardzo pasuje ![]() Paulinka ![]() Kindziu - śliczna ta suknia Jestem jakaś taka wymemłana Coś się ostatnio nie wysypiam, to od razu myk do łózia ![]() Dzięki dziewczyny za kciuki dla Marysi, trzymajcie mocno Dobranoc |
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Też mieszkamy na wsi i po ślubie będziemy mieszkać u mnie w domu, też na osobnym piętrze. A potem pomyślimy o budowie domu bo TŻ ma działkę . Za wesele też płacą nam rodzice, bo mimo tego, że oboje pracujemy to nie jesteśmy w stanie odłożyć tyle pieniędzy. Ja studiuję dziennie więc pracuję tylko na pół etatu. Póki co wszystkie zaliczki na salę, zespół, kamerzystę itp płacimy sobie sami.Znalazłam dzisiaj aukcję Marisy Pronovias którą już wam kiedyś wklejałam i którą kupiła koocur za 850zł . Śmiesznie tanio i aż mnie kusi żeby kupić, mimo, że jeszcze nie jestem do końca na nią zdecydowana. Przeglądając dzisiaj strony z sukniami znalazłam jedną która bardzo wpadła mi w oko, to Justin Alexander 8447. Nie znalazłam nigdzie zdjęcia na PM, więc wklejam katalogowe ze szkaradnym bolerkiem . Jest podobna trochę do Marisy, tzn. jest gładka, ma prosty dekolt i delikatny, muślinowy dół bez koła czyli chyba wszystkie cechy na jakich mi zależy . Dół nawet bardziej mi się podoba niż w Marisie bo stwierdziłam, że wolałabym gładki. Idealne byłoby dla mnie połączenie tych dwóch, czyli góra z Marisy i dół z Justin Alexander . Może zdecyduję się na uszycie takiej...?
|
|
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() druga podoba mi się bardziej, a może rzeczywiście interesująca suknia wyszłaby z połączenia obu. Jesli dopadłabyś dobra krawcową to powinna Ci uszyć
|
|
|
|
|
#979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W sumie zapłaciłam 264zł. Same butki kosztowały 200zł, ale ja jeszcze zamówiłam sobie oprócz tego od razu akcesoria: wkładka pro-comfort o której pisałam powyżej 20zł, zapasowe fleki 5zł, specjalne nakładki ochronne na fleki 9zł plus 30zł przesyłka kurierska. Pocztą byłoby taniej, ale chcę je mieć na wesele 20.08, więc kurierem będzie szybciej. Zamawiałam ze strony firmy Akces 2 (nie mylić z Akces Dance, bo to dwie różne firmy ). Najpierw telefonicznie się o wszystko wypytałam, a potem wysłałam maila z zamówieniem, wymiarami stopy i wszystkimi wybranymi opcjami. Zdecydowałam się na buty z satyny, z podeszwą styrogumową (miękka, ale można w niej wyjść na dwór), obcas 9cm typu flare (kieliszkowy, nie szpilka), bez dodatkowych ozdób/ozdobnych zapięć, bo chciałam, żeby były jak najbardziej uniwersalne. Ciekawa jestem jak wyjdą, to będą moje pierwsze buty robione na miarę
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądałam też dzisiaj różne dekoracje ślubne i coraz bardziej skłaniam się ku białym kwiatom. Co sądzicie? Te sznury z kryształków mnie zauroczyły
|
|
|
|
#982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
juz lepeij![]() Cytat:
moze tez skusilabym sie na takie? wtedy wglębię sie w temat i zamowie![]() Cytat:
a jak On idzie pierwszy do pracy, to dzwoni o 9 czy juz jestem w pracy, bo teoretynie o tej powinnam byc:P i kilka razy sie zdarzylo, ze jeszcze sobie w najlepsze spalam:P i tylko jak slyszę, ze dzwoni telefon to mowie do siebie : O ku***! i biegusiem do lazienki i jestem w 10 minut gotowa
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-08-08 o 22:53 |
||
|
|
|
#983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też myślę że by Wam to pasowało do sali![]() kryształki swietne, pierwszy raz takie widzę ale są piękne. w ogóle taka dekoracja jest zawsze elegancka i raczej nie mozna przesadzić a czasem z tymi kolorami to roznie bywa choc sama zdecydowała sie na kolorek:P żywe kwiaty jak najbardziej
|
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
lecę spać dobranoc
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :mdleje :Identyczne rozmiary jak ma moja..... ![]() Nie skusisz się? I ten piekny welona głowie.... ![]() Nasza sala jest złoto0brązowa i też chyba postawie na białe kwiaty.... Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2011-08-08 o 23:11 |
|
|
|
|
#986 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko wiesz, nie nastawiaj się na jakieś cuda - buty taneczne mają ograniczoną ilość wzorów, a dla wielu osób są po prostu brzydkie i nie ma z czego wybrać. Zresztą możesz sobie obejrzeć na stronie firmy. Inna sprawa, że takie buty podobno dużo zyskują jak się je nałoży na stopę, a "na pusto" wyglądają tak sobie. Niestety ja już miałam niejedne ładne buty na weselach i tylko się przez nie ocierpiałam. I pomimo, że jestem wielką purystką jeśli chodzi o buty, to nastał taki czas, aby odłożyć poczucie estetyki na bok i postawić na wygodę. Myślę, że w obcasie 9cm nóżki będą się w miarę elegancko prezentować, krój buta jest klasyczny, więc też ponadczasowy i nie powinien wyglądać od czapy. Zrobiłam sobie nawet taką prowizoryczną wizualizację w Paincie przed zamówieniem i wyglądało lepiej niż sądziłam. Dlatego jestem dobrej myśli, czytałam już opinie kilku dziewczyn, które tam pozamawiały buty i był zachwycone ich wyglądem, więc mam nadzieję, ze pod względem looku też nie będzie przykrej niespodzianki ![]() Cytat:
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musiałabym ją wziąć bez mierzenia nawet bo nie mam kiedy jechać do Warszawy. Ale mierzyłam już Marisę w rozmiarze 34 i była za mała w biuście, myślę, że ta byłaby ok. Kurcze, tak nie chciałam kupować sukni na rok przed ślubem bo na 90% odwidzi mi się i będę żałować. Ale ta siedzi mi w głowie już dłuższy czas i do tego ta cena... No i co ja mam zrobić
|
|
|
|
|
#988 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja bym nie zakładała naszyjnika, mimo ze jest śliczny ponieważ gorset masz strojny bardzo ładna świetna! bardzo dobry wybór Cytat:
najważnijsze żeby się Tobie podobała i zebyś się dobrze w niej czuła podoba mi się Ledwo Was nadrobiłam ale szalejecie z pisaniem ![]() Witam nowe PMki ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama zdecyduj, ale suknia jets piekna Sama taka mam..pewnie jeszcze ze 100 zł zjedzie z ceny
|
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego typu sukni to boję się, czy nie będą się majdać między nogami podczas tańca... Przez tą aukcję z tak niską ceną znowu cały czas myślę o tej sukni
Edytowane przez fablous Czas edycji: 2011-08-08 o 23:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

a co DJ to my po znajomości , kolega z Warszawy mojego TŻ
a DJ z wodzirejem to duży koszt?

nie wiem czy któraś z Was mnie przebije - codziennie mam pobudkę o 4.30

19.05.2012

. Śmiesznie tanio i aż mnie kusi żeby kupić, mimo, że jeszcze nie jestem do końca na nią zdecydowana.
. Jest podobna trochę do Marisy, tzn. jest gładka, ma prosty dekolt i delikatny, muślinowy dół bez koła czyli chyba wszystkie cechy na jakich mi zależy
juz lepeij
a i jeszcze mały bonusik dostałam taki do noszenia na co dzień
Nie jest to sytuacja zagrażająca życiu, ale zdrowiu tak. Bez operacji dzieciątko miałoby problemy zdrowotne prowadzące do niepełnosprawności