|
|
#2911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Cytat:
![]() Cytat:
Nie, dobra, pseprasam ![]() Cytat:
Dół mam, majtasy, spodnie Tylko góra była mniej ubrana
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2912 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() ale ja zapewne nie zrobię P. walczy ![]() Cytat:
sprawdzę jeszcze tę Otylia/Dessous Cytat:
i teraz robimy dwie łazienki , więc trzeciej raczej nie chce ![]() Cytat:
no patrzaj Cytat:
żart! Cytat:
od niemowlęctwa takie torturyCytat:
tak właśnie będę musiała zrobić ![]() muszę się Wam do czegoś przyznać rąbnęłam dziś z Lidla szczotki do zębów, szt. dwie to mój drugi taki wybryk , kiedyś z Tesco rąbnęłam kij od mopa ![]() Otylia/Dessous to paradyż przeca, czytać ze zrozumieniem
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-08-08 o 22:56 |
||||||
|
|
|
#2913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ale dlaczemu?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie zapiszczałaś
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2915 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jesteś uberzua!Poka zdjęcia jak skończysz ![]() Wolelibysmy, zebyś też czasem wtrąciła trzy grosze Pro! Cytat:
Poka, poka!Cytat:
Ech, możliwe - jeśli już raczy na kimś pachnieć
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#2916 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
2. nie mów hop, nie mów hop - albo nie chwal dnia przed zachodem |
|||
|
|
|
#2917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no, co ty, na mieście, to co najwyżej pomacha, o ile w ogóle zauważy, bo przede wszystkim skupia się osobie, którą uczy. Na placu to insza inszość, bo tam szkód raczej nie narobisz. Cytat:
![]() Tja...jassnee, teraz to się licytować będziesz... a ja mam jeszcze skarpetki
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-08 o 22:53 |
||
|
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
I jak wyniosłaś z Tesco kij od mopa?
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- ![]() Ju zawsze bierze prysznic, jak oni do niej przychodzą Już nie pamiętam ![]() Cytat:
|
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo pod motór, one są niebezpieczne i atakują znienacka ![]() mi się kiedyś udało zgubić dwumetrowy karnisz, ale to nie to samo
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. to jak już tak świetnie Ci idzie to polecam wynosić coś lepsiejszego - moze cos do łązienki ? np po dekorze raz na tydzień
|
|
|
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przetestowałam na sobie i nie wyłysiałam pomimo, iż fryzjerzy twierdzili, że "tego się zrobić nie da a tym bardziej samemu". ![]() Ja je odkryłam na forum metalowym, bo też nikt mi o nich wcześniej nie mówił a odwiedziłam chyba wszystkie salony i sklepy fryzjerskie w sztolycy. Koszykową również, żeby było zabawniej. ![]() Gratuluję w takim razie! ![]() Chyba mnie właśnie oświeciło! Ale nie będę mówić ilu, bo to był ubiegły wiek. To znaczy ja Cię pamiętam, Ty mnie zapewne nie, bom ja była ta pałętająca się po pracowni małoletnia kandydatka co przeszkadzała studentom i czasami siedziała na szafie lub drabinie.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
![]() dobra, idę się ukompać, upchnąć w piżamkę i spać
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Czekaj, czekaj coś kojarzę, czy nie...
Czy jeszcze gdzieś coś podobnego słyszałam Ale nie znalazłaś go do dzisiaj? ![]() A sprawdzałaś u Flo? Cytat:
|
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najpewniej gdzieś na chwilę odstawiłam i zapomniałam zabrać ![]() To dawno było Flo, nie wynosiłaś znikąd karnisza? Ale w sumie teraz i tak nie potrzebuję, bo nie mam gdzie przyczepić
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2929 | ||
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
|
|
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedyś prawie wyniosłam z Techo obcego dida, bo mi się do nogi przyczepił i nie chciał puścić. I jeszcze, o zgrozo, wołał do mnie mama ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- dobra, idę pod prysznic
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-08 o 23:08 |
|
|
|
|
#2931 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
abo chcialam zapytac jak sie to odbywa , bo mam skierowanie do przych. rehabilit. a cel na skierowaniu jest-rehabilit kregosłupa szyjnego.no i dzwoniłam do przych i oni powiedzieli ze to znaczy ze do lekarza a nie na zabiegi . no ok to pojde do lekarza i on mi da te zbiegi tak? i musze je tam robic gdzie ten lekarz był? bo pasowałoby mi gdzie indziej-ale tam na nfz majo tylko fizjoterapie ,a nie majo lekarza .no i ostatnie pytanie-ile i czego sonsoruje nfz? bo na stronie pisze cos takiego- do 5 zabiegow dziennie w 10-cio dniowym cyklu rehabilitacyjnym -nie iwem jak to rozumiec ![]() Cytat:
musze przyznac ze rąbniecie kija mnie zafascynowało nom
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2933 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
coż za historia
|
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę pokazywać jak zrobię odrosty. Z odrostami wygląda jak zwykły bardzo, bardzo, bardzo jasny blond i nici z efektu.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#2935 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mojemu TZu chcieli w przedszkolu wcisnąc obcego dida , gratisowo do kompletu z naszym własnym , paniom sie cos urypało ze sa rodzenstwem a didowi sie urypało zeby wołac do niego tato ...zenuła normalnie
|
|
|
#2936 | |||
|
Zakorzenienie
|
bo w koszyku zostały zaplątane w ulotki i dopiero jak ładowałam torby do samochodu to je znalazłam
![]() no nie ![]() bo były osobno te kije, końcówki i wiadra, więc skręciłam kij z końcówką żeby sprawdzić czy dobrze trzyma i pani przy kasie nabiła tylko kod z końcówki ![]() Cytat:
![]() ale jak można zgubić karnisz Cytat:
Cytat:
![]() a moja kumpela rąbnęła kiedyś dwa kotlety surowe, schabowe
|
|
|
#2937 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
no jezdem nazad
![]() Cytat:
pokaz efekt kuńcowy koniecznie Cytat:
aaaa nie nie, ja żem jeszcze obejrzała jak co poniedziałek, kolejny raz kolejny odcinek pierwszej serii Sfory Cytat:
nfz to dziadostwo, płaci się składki a opieka medyczna jest gófniana ![]() Cytat:
zarrraaaa, a tera siedzisz w torbie bo Cie wypryszczyłło po jajach? ![]() po coś jadł, mnie było zostawić ![]() [QUOTE=justynaneyman;28638 061] ![]() tyko że mi sie spać coś zachciało
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2939 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Dobranoc Cytat:
![]() A kiedy się skapnęłaś, że czegoś Ci brakuje? Cytat:
![]() Ale nam możesz o wszystkim powiedzieć
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-08-08 o 23:19 |
||
|
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a smażyłem jak zawsze 15minut
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

z Black Red White w końcu chyba weźmiemy bo mają najmniejszy rozrzut jeśli chodzi o kolory, więc da się o biedy pomieszać trochę kolekcje, a musimy tak zrobić, bo jak już pisałam idealnej kolekcji w której byłoby wszystko co potrzebujemy nie ma 

szaro-czerwona to moj patent na łazienke 
P. walczy 

od niemowlęctwa takie tortury
rąbnęłam dziś z Lidla szczotki do zębów, szt. dwie

Hej to ja wasz podczytywacz
Poka, poka!

nfz to dziadostwo, płaci się składki a opieka medyczna jest gófniana