|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Cytat:
![]() trochę mam zdanie że jak się czegoś zabrania to tym bardziej się tego pragnie a jak się dzieciakowi da zaciągnąć papierosem za młodu i pokaszle albo zobaczy że alkohol jest niesmaczny to potem nie kojarzy tego z zabawą i przyjemnością Ilsa kupiła przez internet stanik 70FF SDC16475.jpg |
|
|
|
|
#2612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja na swoje zdjęcia jeszcze troszkę czekam.. już niedługo póki co 4 na poczcie są ![]() Cytat:
cycuszki
|
||
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
a wrzucałam chyba link na pocztę.... na pewno tam są
tytuł - sesja narzeczeńska Frezi |
|
|
|
#2615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za to włosów na włosach sie nie osadza Wybór należy do Ciebie Btw - nie smażymy też na oliwie i oleju rzepakowym z tych samych przyczyn Cytat:
A wszystko dlatego, że nie dostali flachy na 18-tkę i się nie nauczyli ![]() Cytat:
A takiego lizaka też dostałam kiedyś od tż ![]() Bisia, rewelacja, ze się udało z tą makijażystką ![]() ![]() Byliśmy na lodach Pyszne jadłam ciasteczkowe i truskawkowe, ale były też szyszkowe np I poszliśmy sobie na spacer za rączkę romantico, tylko brzuchol zawadza ![]() Idę czytać klubowe żale.
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
W klatce nie ma za dużo dzieci, a te które są, raczej by tego nie zrobiły. Piętro nade mną mieszka nastolatka, która jak mnie widzi, ma minę, jakby chciała mnie zabić, choć nigdy w żadną interakcję nie weszłyśmy, żebym miała mieć z nią na pieńku... Najbardziej ją bym podejrzewała, ale gwarancji nie mam, bo też nie widzę powodu, dla którego miałaby to robić
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
espeszjali for ju
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
no wiesz - nikt Ci nie zabroni, ale na jednonienasyconych olejach się nie powinno smażyć. One się nadają do spożywania na surowo, ale nie do obróbki cieplnej.
|
#2620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kiedyś ta dziewczyna miała takie hobby, że jak schodziła na dół, to naciskała dzwonek każdego mieszkania w moim pionie To akurat wiem na pewno, że to ona, bo jak raz tak zrobiła, wyjrzałam przez okno i tylko ona wychodziła
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
O kurczę Hawwa, Twój suwaczek mówi, że macie dzisiaj piekielny dzień w swoim związku
6 lat 6 m-cy i 6 dni razem
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie, przecież już widziałam
![]()
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tęsknie za swoim TŻ.. widziałam go wczoraj a tęsknię
![]() Basiek bardzo fajny TŻ cieszę się że tak Ci się weekend udał
|
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
starsi ludzie zwykle mają swoje przyzwyczajenia, robią z oliwą bo im smakuje i tylko potrafią ofuknąć że idzie młody, genialny, stawia kroki milowe i wie lepiej
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mój o 1:00 jedzie na Węgry... ale wróci jutro wieczorem... ![]() nie lubię zostawać sama w nocy.... tak za nim tęsknię
|
||
|
|
|
#2627 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jesteście obrzydliwe z tym ciepłym mlekiem i rozciapanymi płatkami ![]() Cytat:
Ten blog to był rewelacyjny pomysł ![]() Cytat:
A co do rozpijania... taka beczka na wiele "piw" i tak nie wystarczy więc myślę, że na spokojnie z 2-3 kolegami może ją obalić. A prezent fajny. Ja bym się cieszyła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem zła... podrapał mnie kot klientki. Nie byłoby w tym nic zdrożnego i złego, gdyby nie to, że kot był tak zagrzybiony, że jeszcze trochę i pieczarki by na nim wyrosły. W dodatku wtórne zakażenie bakteryjne... no po prostu koszmar. Używałyśmy rękawiczek przy nim, ale przy zastrzyku tak się zaczął rzucać, że mi podarł rękawiczkę i podrapał dosyć głęboko. Aż mi się wyrwało "k***a", krew mi poleciała, właścicielka w krzyk, że jej kot krwawi. Ja mówię, że to moja krew. Oczywiście od razu umyłam i zdezynfekowałam (z 5 razy), ale dalej mam jakieś takie obrzydzenie do tej swojej dłoni i mam wrażenie, że jutro albo pojutrze wyrośnie mi na niej jakas obca forma życia. Do tego właścicielka była delikatnie mówiąc- pop*********. Najpierw powiedziała, że nie kupi tabletek za 30 zł bo jej nie stać, po czym stwierdziła, że chce szczepionkę za 300zł. Później stwierdziła, że jej kot pogryzł się z jakimś innym i dlatego ma rany na ciele, po czym pytała "pani doktor ale od czego to takie ma". A na koniec powiedziała, że tabletki, o których przy wejściu mówiła że są do bani- są rewelacyjne. Aha i jeszcze, była wcześniej sama, potem pojechała po kota i w międzyczasie jak jej nie było, zdążyła kupić gdzieś Frontline a potem chciała oddać w klinice, bo stwierdziła, że przecież za duże opakowanie jak na tak małego kotka i że ona wydała "kupę pieniędzy na to" i nie rozumiała, że jak kupiła w innym miejscu to tu jej nikt pieniędzy nie odda. W ogóle z jakiej racji ktokolwiek ma oddawać jak już użyła trochę? A na koniec z kolei przyszła pani z kotkiem, która zaproponowała, że mnie podwiezie do domu. Bo ja akurat wychodziłam i spytała czy mam czym jechać i w którą stronę, bo ona jedzie tu i tu i może mnie zabrać. Miło. Jednak się zdarzają mili ludzie. I jeszcze śmiechawa była, bo dzisiaj robiłam zastrzyki normalnie w gabinecie (szef na urlopie to można poużywać) i pies którego kułam 5 razy nie odezwał się nawet a właściciel "nooo widać że pani doktor od lat to robi, nawet nie zauważył" śmieszne to było
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego jesteśmy 16 dni po ślubie ![]() I dziś wyprowadziła się moja kuzynka
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
dobra idę się do niego przytulić, póki jeszcze jest.....
dobranoc
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
frezi nie wiem.. chyba w czwartek.. albo jutro pójdę po niego do pracy
|
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
a co uważacie o takim ? http://pokazywarka.pl/a41i26/#zdjecie1937338
na allegro jest mój rozmiar |
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Naj wg. mnie prezent dla brata bardzo ok. Mój młody miał 18stkę w lipcu i dostała od nas 200 zł.
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
w la senzie wychodzą troszkę inaczej michy, najlepiej jest zmierzyć gł miski
ja mam na zbyciu http://www.bradea.pl/zdjecia/240.jpg twój rozmiar nosiłam jakiś czas 32FF |
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Bisia to super, że masz makijażystkę
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
większe/mniejsze ?
|
|
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
heejo:P
---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- pomalowałam sobie przed chwila paznokcie tym pekajacym lakierem i pwoiem wam ze jak dla mnie to jakis niewypał;p lakier schnie jeszcze na pedzelku na paznokciu nie mozna dobrze i rowno pomalowac bo od razu sie robi galaretka i schnie momentalnie a w ogole nie wyglada jakos super jak na tych wszystkich zdjeciach, ah juz wiecej takiego nie kupię. a teraz czytam sobie stowarzyszenie umarlych poetow i sie nudze bo nie ma klientow:
|
#2639 |
|
Polka Ogarniaczka
|
zależy Karola, jakiej firm masz, dobrze są z essence, vipera, tak czytałam i wiem od znajomych
Z moich loków nic nie zostało, ciekawe będzie ich rozczesywanie dziś Wstałam, ogarniam siebie i firmę, a potem do Karola - dalej ma migrenę, jego tata zażyczył sobie dziś jechać z jego mamą po garnitur do trumny, histopatologia idzie chyba 3. tydzień, mają na nim używanie, bo przerzuty ma już wszędzie w zasadzie, dobija mnie ta sytuacja :/
|
#2640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.ehh nie wyobrazam kupowania sobie stroju na wlasny pogrzeb.... 3.a wez najpierw umyj glowe mokre wlosy latwiej rozczesac przynajmiej ja tak zawsze robie^^ ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- http://kwejk.pl/obrazek/148688/niena...wa,kobiet.html tak jest!
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2011-08-09 o 08:01 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.

Powoli noszę się z zamiarem ukrycia w drzwiach jakiejś mikrokamerki, co by sprawdzić, komu przeszkadzamy 

13.03.2008

póki co 4 na poczcie są 

Jak inne rzeczy zjem zdrowe, to te kwasy mi krzywdy wielkiej nie wyrządzą, prawda? 
Btw - nie smażymy też na oliwie i oleju rzepakowym z tych samych przyczyn 

jesteście obrzydliwe z tym ciepłym mlekiem i rozciapanymi płatkami