|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: MŻ + WR cz. VIII - walczymy o zgrabną sylwetkę !
Niestety nic więcej nie wiem
Bo tata jechał w delegację i dopiero w nocy ma wracać do domu. Jutro rano będzie w domu to wszystkiego się dowiem
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale komu by sie chciało, skoro potem nie ma pracy...
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Też mnie przerażają wypadki na drogach. A tata dość często jeździ przez Polskę i mój TŻ również. Za każdym razem się martwię i proszę aby nic im się nie stało.
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Wysłałam wcześniej wiadomość, ale coś się nie pokazała na forum :P
Jak mozna to się do was dołączam dziewczyny Chętnie się za siebie wezmę. A teraz ostatni dzwonek bo we wrześniu jade na ślub to trzeba dobrze wyglądać mój cel to zrzucenie 3,4 kg i poprawienie sprawności fizycznej Aaaaaaa i jeszce moim celem jest zmieszczenie się w sukienke, którą chcę założyc na ślub |
|
|
|
#155 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja wieczorowo postanowilam do was zagladnac.
Przykro mi z powodu wypadku, dobrze, że nic poważnego się nie stało! Mądrala wyglądałaś super na weselichu. Ładna babeczka z ciebie ![]() Sprawdzasz mnie? Mam 160cm.Cytat:
Udało mi się schudnąć na MŻ WR, udało mi się przytyć. A SBD to nie dieta cud ![]() ![]() Cytat:
Ostatnio miałam tyle na głowie, że przestałam kompletnie zwracać uwage na to co jem. Trochę się zdołowałam tym, co się wokól mnie dzieje i tak poszło w górę... Może teraz jest czas na próbe SBD Nie lubie sobie narzucac jakichs reguł, które tylko maja skutek odwrotny do zamierzonego w moim przypadku, ale qrcze czuje, ze odrobina dyscypliny mi sie przyda ![]() Morelko powtarzam się, ale jestes moja inspiracją ![]() Najważniejsze to zachować spokój i sukcesywnie zrzucać kg po kg.. Kiedyś założyłam 2 kg na miesiąc. Dla mnie to dość realne założenie. No nic, na razie ten fitness jeszcze uskuteczniam. Zobaczymy - moze cos ruszy i poczuje luz w ubraniach
|
|
#156 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#158 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro m z powodu taty. Ale najważniejsze, że to nic poważnego.
Ja wieczorkiem przed filmem 1h 30 min rowerkowania ![]() Miłej nocki. Dobranoc
|
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
Oki - ja też się przyłączam. Ważę 58,5 kg przy wzroście 158 (chociaż może trochę więcej, jutro muszę się zmierzyć). W kwietniu jeszcze ważyłam ok. 61kg i odchudzałam się tak, że jadłam tylko warzywa, owoce, jajka (omlety, jajecznice itp.) i chude mięso. A no i jeszcze "rozpieszczałam się" napojami - gdy miała naprawdę wielki kryzys i nie mogłam oderwać myśli od zjedzenia czegoś słodkiego, piłam kakao, a poza tym codziennie normalnie soki, czasem też gazowane. Trzymałam się myśli, że nie zawierają tłuszczu
) i pić tylko wodę, a raz dziennie rozpuszczać sobie jakiś magnez, wapno, witaminę C itp. Tłuszczyk odkłada mi się w zasadzie szczególnie na biodrach i udach, na brzuchu też, ale dieta szybko go redukuje. W talii mam 72cm, w biodrach 86,5cm, a w biuście 87cm. Chciałabym w biodrach i biuście mieć ok. 80cm, w talii 60cm (oczywiście, która by nie chciała . Pozdrawiam Was dziewczyny i trzymam kciuki, Wy też trzymajcie!! Wy też piszcie, jak będziecie miały chwilę słabości itd.!! Razem raźniej - damy rade!!
|
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
Trzymam kciuki za Was, dzisiaj mam nadzieję zacząć, jak tylko się obudzę, czyli to będzie jakoś ok. 12:00
Edytowane przez malwina03 Czas edycji: 2011-08-09 o 01:00 |
|
|
|
#162 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no bez przesady zadnych operacji to ja zamiaru robic nie mam co najwyzej siedziec na tylku w gabinecie i okulary przepisywac Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
duzo do stracenia nie masz a wtedy jest najtrudniej wiec musisz miec duzo sily ale na pewno dasz rade i sie w sukienke wbijesz ![]() Cytat:
heh polecam sie na przyszlosc ![]() o u mnie chyba sloncezaczyna wychodzic[a tak zimno mialo byc]moze jak bedzie ladnie to sie przejde na basen poplywac[tym razem sama pojde to sie ladnie do roboty wezne]
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Inka przykro mi z powodu taty Morelka od września do maja masz kupę czasu jeśli byś chciała zdawać przedmiot którego już nie masz teraz książek jest mnóstwo tylko trzeba chcieć i się za to zabrać MalinQowa jak dla mnie też medycyna by była z tego najlepsza tylko dobrze się zastanowić nad specjalizacją poza tym jest dopiero w 3 gim teraz ma same 5 a skąd wie jak będzie w LO
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, mogę?
![]() 165cm, ok. 68 kg.
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
Choco pewnie, że możesz się przyłączyć
![]() Dziewczyny dziękuje za wasze słowa wsparcia. Tata jest już w domu, a to najważniejsze. |
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynam kolejny raz, ale dziś czuję, że mam w sobie dużo motywacji
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
Razem z nami na pewno się uda. W trudnych chwilach będziemy z Tobą
|
|
|
|
#168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
skończyło sie na prawie i powiem Wam, że jakbym miała wybierac drugi raz to bym sie chyba nie zdecydowała- w każdym razie nie na UW, bo to 5 lat wyjęte z życiorysu i te "życie studenckie" mnie ominęło..... może na innych uczelniach jest łatwiej. Trzeba mieć dużo siły i motywacji, a o medycynie nie wspomnę.... sama nazwa budzi zgrozę
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się
![]() Dziś brzuszki + rower
|
|
#170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko najpierw trzeba nadrobic te 2 lata heheale bede zdawac biol bo chem totalnie nei ogarniam a co dopiero rozszerzenie hahaha pewnie Cytat:
ide zaraz na spacer do kauflaka po mleko i platki sobie kupie ale chyba zdrowy blonnik bo na fitelle znow sie rzuce i cala paczke na raz zjem hehe
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
Czuje się fatalnie i nie chodzi mu o swój stan zdrowia. Ale o innych co z nim jechali. Bo jeden ma coś poważnego z kolanem i może być operowany. Ponad to jeśli ten facet do 7 dni nie wyjdzie ze szpitala tata ma sprawę karną w sądzie.
Edytowane przez Inka__ Czas edycji: 2011-08-09 o 10:15 |
|
|
|
#172 |
|
amor vincit omnia
|
Choco witaj
---------- ja właśnie wstałam i zaraz idę zrobić śniadanie potem pójdę się wykąpać i na 13 mam jazdy.
|
|
|
|
#173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wszystko się ułoży. Tylko trzeba optymistycznie myślec Dziewczyny wczoraj przez godzine sprawdzałam, czy mi sie wstawiła wiadomośc i nic nie było, więc wstawiłam kolejną. Ale jestem zakręcona hii.. Wstałam, zjadłam sniadanko: mleko z otrębami, jabłkiem i brzoskwinia. mniam! Otręby to dobry sposób na zapchanie, bo ja pol miseczki zjadłam i juz nie mogłam, a dodałam tam z 3 łyżeczki otrębów. Ja zaraz zabieram sie za jakieś ćwiczonka. Ale za jakieś 20 minutek żeby mi jedzonko sie troche strwaiło. Z pełnym brzuchem ćwiczyć to okropność. Trzymajta się w swoim postanowieniu Kochane A jak Wam dzisiaj dzień mija ? |
|
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
Staram się nie martwić i myśleć, że wszystko będzie dobrze.
Hm.. może uda mi się dzisiaj poćwiczyć a jak pogoda dalej będzie dopisywała to z TŻ na rolki się wybierzemy. |
|
|
|
#175 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja dziś nie mogłam obudził mnie ból brzucha (mam @) ale nigdy nie bolało mnie aż tak tym bardziej, że biorę tabletki więc w ogóle nie powinno ;/ a leje się ze mnie... nie wiem co jest grane 1 raz tak mam
|
|
#177 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
razem zawsze raźniej mam nadzieje że szybko pozbedziemy sie tego balastu ))) ja pizze tez mogłabym jeść cały czas, ale teraz koniec z tym!!! rano była owsianka teraz jest kefir truskawkowy 0% |
|
|
|
|
#178 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
to pierwszy normalny @ po odstawieniu tabletek i brzuch boli mnie jak nigdy
|
|
|
|
|
#179 |
|
Rozeznanie
|
Eldo_rado też chcę odstawić tabletki
a ty przez ile je brałaś? Az się boje tych bóli, bo jeszcze pamietam czasy kiedy nie brałam anty i co się działo przed @
|
|
|
|
#180 |
|
amor vincit omnia
|
aremalgos brałam ok. 2 lat potem miałam 3mies przerwy i potem jeszcze pół roku brałam... a Ty ile bierzesz ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

Bo tata jechał w delegację i dopiero w nocy ma wracać do domu. Jutro rano będzie w domu to wszystkiego się dowiem

ale komu by sie chciało, skoro potem nie ma pracy...

Chętnie się za siebie wezmę. A teraz ostatni dzwonek bo we wrześniu jade na ślub to trzeba dobrze wyglądać
Mam 160cm.

) i pić tylko wodę, a raz dziennie rozpuszczać sobie jakiś magnez, wapno, witaminę C itp. Tłuszczyk odkłada mi się w zasadzie szczególnie na biodrach i udach, na brzuchu też, ale dieta szybko go redukuje. W talii mam 72cm, w biodrach 86,5cm, a w biuście 87cm. Chciałabym w biodrach i biuście mieć ok. 80cm, w talii 60cm (oczywiście, która by nie chciała 

tylko najpierw trzeba nadrobic te 2 lata hehe