|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Cytat:
![]() Cytat:
6 żeli?! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
i ogranicz zakupy do minimum ![]() ![]() Cytat:
przepraszam, że w większości odpowiadałam samymi emotkami ale zmęczona dziś jestem i za bardzo sił nie mam na klepanie w klawiaturę
|
|
#3842 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
nie zauwazylam ![]() a co to ten Skarb?
|
|
#3843 | |
|
Zadomowienie
|
wklejam z wątku Rossmanna
![]() Cytat:
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
No drogo.
Ja mam ostatnio schizę na naturalne mydełka i może bym u nich coś wybrała. W ogóle to zła jestem bo wcześniej była ciekawa promocja na mydełka a ja kasy nie miałam a teraz są w normalnych cenach i nie wiem czy zamawiać.... ![]() Cytat:
![]() Połowę z nich bierze TŻ więc nie jest aż tak źle. ![]() A wiecie że Natura też teraz wydaje coś podobnego? ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Taki mam zamiar.
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Koniku no chyba zakupy zle sobie usprawiedliwilas, ale ciesze sie ze do nas zajrzalas
|
|
|
|
#3846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maseł masz więcej ode mnie Też zużyję 1 smarowidło na dniach, ale tak samo jak u Ciebie - nie wpłynie to znacząco na liczbę ![]() Przyszła wczoraj paletka Sleek Curious ![]() Wcześniej nie kusiła mnie juz żadna, zwłaszcza z obecnych nowości, ale przeglądnęłam zdjęcia Au Naturel, która ma sie pokazać pod koniec sierpnia i ... te brązy w dolnym rzędzie ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
|
|
#3847 |
|
Zadomowienie
|
ledwie tu do was wpadłam 3 dni temu a już zdążyłyście mnie zainteresować ofertę w YR i o mało nie zapisałam się do Ori
.Na szczęście przed odwykiem obkupiłam się w cudeńka biedronkowe bo nie sposób było się im oprzeć a tu kolejne pokusy .Hosenka kuferek z masłami zrobił na mnie duże wrażenie, skoro zużyjesz taką ilość to ja bez wątpienia mogę jeszcze coś dokupić .Używasz na zmianę raz takie raz takie, czy skończysz jedno i otwierasz następne?
|
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeważnie mam otwarte 2-3 balsamy/masła (w tym tez zawsze coś extra odżywczego, przeważnie aptecznego) i używam w zalezbności od potrzeb czy zachcianek. Podobnie z żelami - zawsze otwarte mam 3; jednego używam najczęściej, a 2 pozostałe co jakiś czas jak mi sie zachce Gdy skończy się ten najczęściej używany, przekładam na wannę któryś z pozostałych 2 i dokładam nowy
|
|
#3849 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
istne szaleństwo ![]() uff, kamień z serca czyli zamówienie jeszcze z 11? o matko nawet mi nie przypominaj ja za dużo wzięłam tych promocyjnych rzeczy dla siebie i aż kilka musiałam zwróćić/sprzedać bo nie wyrobiłabym z kasą Cytat:
![]() edit: zużyłam krem do rąk (tak naprawdę smarowałam nim ciało, żeby szybciej zużyć bo mi nie odpowiadał
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-09 o 11:22 |
||
|
|
|
#3850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.też nie lubię się męczyć z jednym żelem czy balsamem, dlatego mam pootwieranych kilka i jeszcze otworzyłabym coś z zapasów a nowości i promocje też kuszą .W końcu się złamię , lepiej później niż wcześniej - tak myślę...
Edytowane przez gabipati Czas edycji: 2011-08-09 o 11:17 |
|
|
|
|
#3851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uff, a już się martwiłam
W tym miesiącu wreszcie będę mieć więcej zużyć niż zakupów Cytat:
W takim razie nie rozgrzeszam Ja byłam 8 razy na japońskim mniej więcej co miesiąc. Efekty są naprawdę super Teraz mam mocne i długie ![]() "Natura magazyn" Ostatnio, jak byłam w Naturze, to wzięłam. Dopiero drugi numer wyszedł.Cytat:
|
||
|
|
|
#3852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pani maniciurzystka jakoś profesjonalnie to moje rozdwajanie nazwała, ale nie pamiętam już jak. Najgorzej było u mnie z paznokciami na wskazującym i środkowym, u obu rąk. Byłam na 3 zabiegach (też na kupon), co dwa tygodnie. Ostatni raz poszłam jakoś pod koniec czerwca i ciągle jest super, a przyznam, że raczej nie szczędzę pazurków. Paznokcie mam mocne, o wiele twardsze, nie łamią się i nie rozdwajają. Ale muszę dodać, że wzięłam się też mocniej za ich pielęgnację. Jak znów pojawi się fajny kupon, to na pewno kupię.
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny szalejecie z zakupami coraz bardziej
teraz pora szaleć ze zużyciami
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Wygrałam podwójne zaproszenie na pokaz przedpremierowy "Szefowie wrogowie", w czwartek idę z TŻ-em
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
No to moje pierwsze zużycia:
|
#3856 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400992
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czuję że przeglądanie go kiepsko się dla mnie skończy.
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też pierwsze sierpniowe "koty za płoty" - woda Avon Make me wonder 50ml |
|
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydawało mi się, że masz po kilka szt. a tu proszę, ko9lejna przodowniczka!Mam właśnie kilka końcówek i miniaturę więc liczę na to, że trochę zmniejszy mi się ilość. W żelach mnie przegoniłaś, bo mam 17 szt, za to smarowideł 38, w tym 2 miniaturki ![]() Koshatko, no poszalałaś żelowo w YR! ![]() co do gazetek natury, to brałam je od nich 2 razy, ale są beznadziejne, nic tam nie ma ciekawego. Gani, dobrze mówisz! Ściśnijmy pośladki!
|
|
#3860 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też w tym miesiącu pójdzie maseczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
(w tym 8 "zwykłych", 4 rozświetlające/samoopalacze i 8 antycellulitowych i modelujących ciało)Ja przeczytałam wywiad ze Stefano Terrazzino Nie byłam trzy tygodnie na fitnessie (najpierw Mazury, potem leń Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-08-09 o 20:33 |
|||
|
|
|
#3861 |
|
Konto usunięte
|
O mamo, spodziewałam się, że jak znajdę kolejną część tego wątku, to nikogo nie będę znać, a tu widzę starą odwykową gwardię!
Miło Was widzieć, dziewczyny ![]() Ja przez rok byłam grzeczna, przyznam szczerze, że odkąd "zrezygnowałam" z odwyku, to przestał mi być potrzebny Ale coś ostatnio znowu przeginam pielęgnacyjnie, a niektórych kosmetyków mam spory zapas jeszcze sprzed dwóch lat na przykład - najgorzej jest z żelami pod prysznic (ten tak ładnie pachnie, o i ten też, a takiego jeszcze nie mam) i mazidłami do ciała (których już bardzo rzadko używam ).Jutro zamierzam wyciągnąć wszystkie zapasy, powywalać ewentualne przeterminowane i ogarnąć czarno na białym, ile czego mam. Dlatego liczę, że mnie jeszcze pamiętacie i przyjmiecie z powrotem
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak nie zamawiam z YR dla gratisowej Naturelle.
Przejrzałam dziś moje perfumy, oczy mi wyszły i mi się odechciało kolejnych.
|
#3863 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28657511]O mamo, spodziewałam się, że jak znajdę kolejną część tego wątku, to nikogo nie będę znać, a tu widzę starą odwykową gwardię!
Miło Was widzieć, dziewczyny ![]() Ja przez rok byłam grzeczna, przyznam szczerze, że odkąd "zrezygnowałam" z odwyku, to przestał mi być potrzebny Ale coś ostatnio znowu przeginam pielęgnacyjnie, a niektórych kosmetyków mam spory zapas jeszcze sprzed dwóch lat na przykład - najgorzej jest z żelami pod prysznic (ten tak ładnie pachnie, o i ten też, a takiego jeszcze nie mam) i mazidłami do ciała (których już bardzo rzadko używam ).Jutro zamierzam wyciągnąć wszystkie zapasy, powywalać ewentualne przeterminowane i ogarnąć czarno na białym, ile czego mam. Dlatego liczę, że mnie jeszcze pamiętacie i przyjmiecie z powrotem [/QUOTE]Dodam jeszcze, że do powrotu skłoniły mnie między innymi dzisiejsze zakupy w Biedronce. Oto, co wpadło mi do koszyka... (Peeling borówkowy sprzed kilku dni, ale za to nie ma tu dzisiejszego szamponu z Ziai...) A z innej beczki - widziałyście nowego bloga kosmetycznego?
|
|
|
|
#3864 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuję za opinię ja tam wolę Skarb, jest przynajmniej co poczytać Cytat:
współczuję i również dziękuję za wypowiedź ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-09 o 23:03 |
|||||
|
|
|
#3865 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ileee?? ![]() Cytat:
przystopuj ze smarowidłami ![]() nie dobiaj mnie ja chcę na salę treningową po każdym takim wysiłku nasze ciałko jest nam bardzo wdzięczne za dawkę ruchu Cytat:
widzę postępy Orlica witaj musiało Cię faktycznie dawno nie być prosiłabym o opinię jak przetestujesz kremowy żel do stóp bo czaję się na niego od jakiegoś czasu ![]() słuchajcie dopadłam! dopadłam wreszcie długo wyczekiwane żele pod prysznic BeBeauty Spa zużyje się
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-09 o 23:02 |
||||
|
|
|
#3866 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja założyłam zużyciowego bloga i jakiś czas temu się z niego wypisałam, teraz żałuję ![]() Co do żelu, na razie mogę powiedzieć, że fajnie mentolowo pachnie
|
|
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28657511]O mamo, spodziewałam się, że jak znajdę kolejną część tego wątku, to nikogo nie będę znać, a tu widzę starą odwykową gwardię!
[/QUOTE] Córa marnotrawna wróciła Jak widać, wciąż tkwimy pod zwałami kosmetyków (przynajmniej większość) i trwamy na posterunku w wątku. A w blogu zużyciowym i ja się dawno nie pokazywałam ![]() Actriz - zazdroszczę tych żeli Powiedz chociaż, że śmierdzą, mażą się i nie pienią
|
|
|
|
#3868 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja w sierpniu mam na razie 3 zużycia, ale zobaczymy, jak będzie jutro po remanencie - może znajdą się jakieś końcówki do dobicia ![]() Przy okazji - pomożecie mi tego nowego bloga rozkręcić?
|
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
No może zwykl kosmetyki nie idą aż tak w górę ale ja używam aptecznych np LRP a te bez promocji są już w wysokich cenach... Teraz miałam kartę stałego klienta i za 10 zakupionych kosmetyków wysyłają 3 pełnowymiarowe w prezencie więc tym bardziej grzech było nie skorzystać. Mam wrażliwą i mieszaną za razem cerę i dużo kosmetyków mi po kilku uzyciach nie pasuje więc wciąż próbuje i próbuję...
Ale największy problem mam z otwartymi kosmetykami, ciągle chcę coś spróbować a mam jeszcze na stanie stary krem/ żel/ perfumy i otwieram nowy... naoglądałam się na you tube akcji DENKO i chyba też muszę taką akcję u siebie zrobić Dziś zużyłam krem pod oczy Solutions oraz płyn do demakijażu Ziaja Orlico - witaj!!! Widzę że podobnie jak ja powracasz do wątku Jak studia? Dostałaś się na wymarzony kierunek?
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2011-08-09 o 23:41 |
|
|
|
#3870 |
|
Konto usunięte
|
Hej, Garbusku
![]() Tak, jestem dumną studentką drugiego już roku Turystyki i Rekreacji na UMK - kierunek idealny dla mnie, niewiele do nauki, ćwiczenia i projekty zadawane mega przyjemne i mega trudne Ale naprawdę cieszę się, że tak się tam odnajduję Możliwe w przyszłym roku pójdę jeszcze na dziennikarstwo, ale zobaczymy, temat otwarty ![]() Z TŻem też się układa, jakoś niewiele się zmieniło przez ten rok jak mnie nie było
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

Kiedyś też ta woda była w prezencie i wtedy się skusiłam na zakup. 

nie zauwazylam
Ja mam ostatnio schizę na naturalne mydełka i może bym u nich coś wybrała. 

ja za dużo wzięłam tych promocyjnych rzeczy dla siebie i aż kilka musiałam zwróćić/sprzedać bo nie wyrobiłabym z kasą
Teraz mam mocne i długie 

i również dziękuję za wypowiedź
ja chcę na salę treningową