|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Cytat:
Maju U mnie wg tej wagi beznadziejnej pół kilo więcej od niedzieli!!! Czy to możliwe??? Nie wiem, czy wymienić baterię czy dać se siana- tylko czy umiem...? Lecę- papa
|
|
#3032 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tzn jak do Lidla idziemy to czasem mniej wychodzi na rachunku, ale zazwyczaj dlatego ze np mięsa nie było no i jeszcze trzeba dokupić ... ja też tam czasem wchodzę i zawsze sie kończy rykiem ... nie umiem, chciałabym wszystkie przygarnąć Cytat:
Cytat:
Cytat:
to 10 dni to oczywiście bez weekendu, czyli de facto 2 tygodnie Dobry zbieram się bo jestem w niedoczasie i się nie wyspałam
|
|||||
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Macham z pracy
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3034 | ||
|
Konto usunięte
|
Staniki to zuo
![]() Dobrze prawi A w ogóle to kim jest Lucho??? Cytat:
Witam. Macham znad kawy i placka ze śliwkami ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Muszem robić odlewki, jak ja tego nie lubię ![]() O, mój jubileuszowy 1900 post ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() Znaleźć dobrą prace, dobrze płatną, związaną z pasją- źle. Więcej Wam we śnie nie pomogę ![]() To tak poza bar roznoszą się wieści o moich snach, że tylko w tym celu przybyłaś do tego lokalu opieprzyć mnie, że Was niecnie wykorzystałem jako siłę roboczą??? Ty się nie śmiej, bo my oba wyszli na szefów tyranów
|
||
|
|
|
#3035 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
co masz na myśli pisząc Pro! ?
Cytat:
ale najpierw wypróbuję inne kolory, zamarzyły mi się zielone pasemka ale najpierw bardziej różowe ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale w sumie racja i też nie umiem nic yy, zatentegować, z kilometra pewnie byłoby widać, nie wiem jak ludzie to robią.. Nie zacytowała mi się Flo, właśnie się zorientowałam, i jej cudny wyczyn z kijem do mopa jestem pod wrażeniem ![]() Cytat:
edit: właśnie doczytałam że to ma być "fragrance for everyone"... to już jestem mniej ciekawa ![]() to chyba nie do końca, tak, na każdej karmie nawet najlepszej jest info o zawartości popiołu, wydaje mi się że to jakiś wskaźnik czegoś, tak jak oznaczenia na mące 450, 1500.. Cytat:
zaglądaj częściej Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-08-09 o 10:15 |
||||||||
|
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28642259] A w ogóle to kim jest Lucho???[/QUOTE] No właśnie na razie za dużo o tym osobniku nie wiadomo ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3037 |
|
Her Worshipfulness
|
A przywitam się, a co....
witam ![]() Trochę się boję bo jak kiedyś podczytywałam jeden wątek i już już miałam się poudzielać... a jedna ze stałych bywalczyń oświadczyła że przez nowe osoby to ona nie czuje się dobrze, komfortowo i w ogóle...A co ja będę stałych bywalców odstraszać kiedy ony (jak mawiała moja babcia ) takie strachliwe![]() "czy"(3) grosze (tak po "bydgosku"powiem), a niech będzie daję 6; w końcu to Moderator mi każe![]() prawda?! jakoś nawału ludzi z "tych okolic"nie zauważyłam...może się wstydzą w sumie nie ma czego nieee U nas np. w stolycy województwa potrafi być fajnie Ty też widzę nie ujawniasz lokalizacji![]() Nie, wcale nieeeeee
|
#3039 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]() Boli mnie wszystko od pasa w dół,kobiece sprawy,hm
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za przytulaski
znóff mnie boli z lewej strony, kurczę, coś z tym migdałkiem mam ![]() Cytat:
![]() udusiłabym się ![]() Na pocieszenie doleciał do mnie Fumidus Idę w siwy dym ![]() Ciuchów mi sie nowych chce bo połowa rzeczy z szafy na mnie wisi ![]() A na Pandzie jak muszą tera jej rzeczy wisieć! Toż to chude jak patycek
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-09 o 11:38 |
|
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Wszystkich obolałych i niesprawiedliwie potraktowanych przez życie i Bosz, znów schizowy sen. Pracowałam na bramce w Stradivariusie
|
|
|
|
#3042 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Będę dziś marudzić,mogę?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3043 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3044 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wynik jest z marginesem błędu 5 kg chyba ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28642259] O, mój jubileuszowy 1900 post [/QUOTE]![]() pro-fesjonalnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mi sie śniło, że ufarbowałam włosy na ciemno, i wyglądałam przepaskudnie. Zresztą, to już na żywo przerobiłam, never again, wybijajcie mi to z głowy jakby co.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#3045 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
Tego nie czułam :/
Za to pamiętam że była kara za wychodzenie "ze stanowiska", 700 zł potracone z pensji, ja zrobiłam sobie dwa spacery po centrum i 1400 zł poszło... I był tam dozorca taki mały, w czarnym płaszczu, wyglądał jak Von Smallhausen i wszystko spisywał. Na bramce stał jeszcze jakiś koleś i patrzył na mnie jak na idiotkę kiedy znowu wychodziłam do Rossmanna pogadać ze znajomą... Pracowałam do 23 i się dziwiłam, że to nie ja zamykam sklep, ale koleś mnie uświadomił, że to zawsze robi Von Smallhausen... |
|
|
|
#3047 | ||
|
BAN stały
|
Uszanowanie!
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28642259]Ty się nie śmiej, bo my oba wyszli na szefów tyranów [/QUOTE]Ale ja byłem na pewno ten fajniejszy ![]() Cytat:
Ja jestem z miejscowości na K., 25km na północ od Bydgoszczy ![]() Cytat:
--- U Wos tysz taki wioter?
|
||
|
|
|
#3048 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3049 |
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28645152]tak se tłumacz
[/QUOTE]Wypraszam sobie ten ironiczny ton, niegodziwcze!
|
|
|
|
#3050 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie miele pyskiem w nocy, tbs se leży i działa, a rano nie ma bólu
|
|
#3051 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3052 | |
|
Her Worshipfulness
|
Aaaaaa nie to sorry ale i tak respekt czuję![]() Cytat:
![]() A, to zapewne z tej z fajnym zalewem zwłaszcza o 4 rano jest fajny![]() A jak by co to ja z miejscowości o nazwie Rypin, ale jak mówię to nikt nigdy nie wie gdzie to jest chyba że jest z okolic (czyli na wschód od Bdg. ok.100km)
|
|
#3053 | |
|
BAN stały
|
Dokładnie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3054 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3055 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Nie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3056 | |
|
Her Worshipfulness
|
Cytat:
prawie sąsiad (ale prawie robi różnicę nie?)
|
|
#3057 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3059 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No ekstra,jeden taki nazywa mnie Kochaniem,Najmilszą itp
A jak Obiekt Westchnień cierpi to ani pół słowa pocieszenia,pffff ![]() Dobre sobie,chyba trzeba poszukać se innego ![]() Poszłam po tabletki i coś na obiad i tęsknym wzrokiem patrzyłam na półke z piwem-czy to objaw czegoś złego,czy dobrego?
|
|
|
#3060 |
|
Konto usunięte
|
Dam Ci fory, już możesz zacząć uciekać, bo jak dobudzę tę bestyję to nic Cię nie uratuje
![]() A tak fogle, wysłałeś cosik do mnie? ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Gryksu zara Cieu pocieszy ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

( to pisał Gryx 
) i ceny znowu poszybowały do góry w porównaniu z zeszłym tygodniem 
tzn jak do Lidla idziemy to czasem mniej wychodzi na rachunku, ale zazwyczaj dlatego ze np mięsa nie było no i jeszcze trzeba dokupić ...

jestem pod wrażeniem 

i