|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
Cytat:
zawsze jest wyjscie - mieszanie henny, np. grafitowej z brazowa
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja, blondyneczka fakt, zapuszczanie jest lekko mowiac dziwne, sama jak zapuszczalam kilka miesiecy temu, czulam sie dziwnie
w makijazu to juz w ogole, baardzo to mi przeszkadzalo... ale teraz jestem zadowolona, sa wyraznie, szerokie i coraz bardziej geste, przez co hennuje juz co 2tyg, bo nie mam potrzeby czesciej i juz mam wprawe w regulowaniu i zajmuje mi to 2minutki warto bylo sie pomeczyc
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-08-09 o 12:00 |
|
|
|
#4384 |
|
Zadomowienie
|
enchantresss oglagałam zdjęcia jesteś śliczna
a corcia słodka oglądajac zdjęcia przypomniałam sobie jak moja była taka malutka, jeju jak ten czas leci... zdjęcia mam w albumie więc zapraszam a Twój Tż to chyba tez sportowiec jak mój mąż haha a co do koślawych nóg to sie chyba zgodze Chciałam sie zapytać czym robisz włoski ? masz takie ładne, jaśniutkie...Dziewczynki wczoraj zapaliłam na wieczór 2 papierosy ale i tak robie postępy
Edytowane przez _blondyneczka_ Czas edycji: 2011-08-09 o 12:01 |
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
![]() to przez wizaz, kooopalnia wiedzy, a ja zawsze uwazam ze ze wszystkiego jest wyjscie i mozna cos lepiej zrobic/wygladac to czytam, interesuje sie tym
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
Caate no właśnie takie przerysowane wychodzą. Chyba nawet na zdjęciach ze studniówki to powinno być widać :/ A możesz polecić jakąś żelową? Używam brązowej w kremie z Venity.
|
|
|
|
#4387 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a konkretniej bramkarz .. Co do koślawych nóg to już chyba reguła, mój tato ma to samo (ponad 20lat gry w piłkę) ![]() Oj, czas leci niesamowicie szybko, dopiero co jechałam na porodówkę, a tu mała już ponad dwa miesiące ma ... Co do włosków - naturalnie mam ciemny blond i kiedyś chodziłam na pasemka do fryzjera, ale któregoś pięknego dnia postanowiłam pomalować włosy sama i wybrałam L'oreal Recital Preferencje kolor bardzo bardzo jasny blond naturalny.. Bałam się, że odrost złapie żółtawo, ale nie, wszystko jest cacy, tak jak być powinno Gratki za brak fajeczek !!
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwazam, ze krzywdy nie da sie nia zrobic, zdjecia ponizej: klik oraz: SDC11745.jpg SDC11761.jpg jezeli mieszam czarna z brazowa, to widac, ze mozna uzyskac taki sam kolor jak wlosow. sama w takim czuje sie najbardziej naturalnie, bo maja ten sam odcien, pomysl nad tym ![]() wlasnie ogladalam wczoraj Twoije zdjecia i te ze studniowki tez i mimo, ze mialas wlosy jasniejsze (prawda ) to brwi byly za mocne.
|
|
#4389 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie. Ja też mam ciemny blond naturalki.---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
|
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dzisiaj jak zobaczylam Twoje zdjecia te z sesji sa przepiekne, co z tego ze duzo PS, wazne ze podkreslil Twoja urode! i taki jest urok sesji, ja mialam tylko jedna w zyciu aparatem analogowym, gdzie dopiero po wywolaniu zobaczy sie efekt i co? tez wygladaly jak z PS ![]() i Gabi piekna jest, sloodka, rob jej jak najwiecej zdjec Podziwiam Cie, ze urodzilam tak mlodo dziecko, ja bym nie byla w stanie, mimo, ze kocham dzieci i sama pragne miec, wiem ze teraz bylaby ze mnie kiepska matka.
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
doszedł dziś mój podkład EDM
zmieniłam kolor i formułę, zobaczymy jak będzie. i dostałam próbkę Lumiere - Veena Velvet Foundation Base (Sypki podkład mineralny)
|
|
|
|
#4392 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mógłybyscie mi doradzić z kolorem włosów ? Chciałabym go zmienić na jakiś jaśniejszy , ale chyba by mi nie pasował
Moje zdjęcie jest na moim profilu
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje, to bardzo mileto jak przystalo na mnie, od rana juz bylo, a raczej od nocy :wlosy: olej z pestek winogron na noc+rano olejek rycynowy mycie szamponem brzozowym mix masek (wosk, bingo shea&keratyna, alterra z granatem) + mazidla - 1h kompres twarz: scrub do twarzy z algami oriflame maseczka rozgrzewajaca z cynkiem garnier krem pod oczy ze swietlikiem floslek krem nawilzajacy na twarz floslek paznokcie: dokonczenie lewej reki w takie same maziaje jak u prawej ![]() wit.a w skorki i na cale dlonie cialo: prysznic z syrenka i peelingiem antycell lirene maslo kawowe joanna wit.a na stopy
|
|
#4394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzisiaj kupiłam maskę z ziaji inensywna odbudowa do włosów zniszczonych, zapach śliczny ale czy pomoże to się dopiero przekonam
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włosy na studniówce miałam też farbowane na ciemny brąz, tylko wypłukała mi się już trochę, bo farbowałam na cywilny. Poczytam w internecie o RefectoCil i może znajdę idealny odcień A powiedz mi jeszcze gdzie ją można kupić?
|
|
|
|
|
#4396 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny używała któraś z was może tego peelingu? http://www.pro-pharma.pl/hurt/pl/p/C...kier-220-g/104 ?
|
|
|
|
#4397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja bym bralam braz, albo grafit i trzymala max.6min. mozna ja dostac w hurtowni fryzjerskiej (na bank ma ja siec polwell) oraz na allegro ![]() [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2864779 7]Dziewczyny używała któraś z was może tego peelingu? http://www.pro-pharma.pl/hurt/pl/p/C...kier-220-g/104 ?[/QUOTE] nie mialam, ale opis zachecajacy
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-08-09 o 14:09 |
||
|
|
|
#4398 |
|
CABIN CREW
|
ale mam dziś lenia... na dodatek okropny wiatr jest i pogoda do bani... cały dzień przed tv siedzę..
|
|
#4399 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Caate, czy brązowa henna pasowałaby do włosów w kolorze średniego blondu? |
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Ja siedzę właśnie z maską na twarzy. Nie robiłam sobie maseczki już chyba ze 2 miesiące, ale teraz mam zamiar znów regularnie je nakładać. Mam ochotę na kupno jakiś nowych najlepiej w saszetkach, żeby popróbować albo te z Planet Spa z Avonu, ale mam jeszcze 2- z Lirene i błotną z Planet Spa (już się kończy), a obiecałam sobie, że nie będę kupować kosmetyków, które nie są mi niezbędne, póki nie zrobi mi się trochę miejsca w barku, bo gdy go otwieram, wszystko wylatuje, bo się nie mieszczą, a nie mam na razie nic większego, żeby je przenieść...
Umyłam pędzle i położyłam je na parapecie, żeby sobie schły. Jednak po dłuższym stosowaniu mogę stwierdzić, że u mnie Everyday Minerals nie spisał się do podkładu Strasznie mnie to dziwi, bo opinie na KWC ma znakomite..... Jedyne wytłumaczenie, to takie, że trafił mi się jakiś trefny model Bo na buzi tworzy maskę i mazie.... Za to bardzo dobrze się spisuje do nakładania pudru prasowanego i różu. Muszę do podkładu szukać jakiegoś innego, albo może jakąś fajną gąbeczkę.Zamówiłam sobie te perfumy Little Black Dress i mam nadzieję, że tonie podróba. Ale tyle osób je zamawia u tego sprzedawcy, że masakra... Strasznie lubię ten zapach i nie mogę się doczekać, kiedy je dostanę w swoje łapki Chciałam kupić jeszcze jedne, ale się wstrzymam, bo na razie mam w planach zakup suszarki do włosów i lokówki, a to trochę będzie kosztować. Drugie perfumy mogą poczekać Zwłaszcza, że mam ogromną ochotę na Giordani White Gold z Oroflame Może jak w katalogu trochę spadną, to na all też wystawią po niższej cenie....
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bedzie pasowac, pod warunkiem ze bedzie miala ten sam ton chlodny badz cieply dopasowany do cery i kolorow wlosow. i jeszcze oczy odgrywaja wazna role, np.blodnynka z niebieskimi oczami i grafitowymi brwiami bedzie zle wygladac, w porownaniu do blondynki z zielonymi/piwnymi oczami. jezeli natomiast blondynka ma cieply kolor i brazowa teczowke, to smialo moze siegnac nawet po czarna henne, wazne aby kolor dawac tam gdzie trzeba, nie dorabiac sobie brwi, nie poszerzac ich na sile, bo wtedy bedzie efekt odwrotny na 100%. dla blondynek sa specjalne henny blond oraz jasny braz, jednak nigdy nie mialam, nie widzialam zdjec u nikogo, wiec nie pomoge. mysle natomiast, ze to dobra alternatywa jezeli chodzi o mieszanki i szukanie swojego koloru. wychdoze z zalozenia, ze to co jest dla wszystkich, nie kazdemu podpasuje, dlatego trzeba szukac 'swojego' odcienia samemu, mieszajac, kombinujac ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- moj juz czeka na mnie w aptece ![]() ladne masz wlosy
|
|
#4403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem blada jak ściana, ale mam ciepły odcień włosów i jasnoniebieskie oczy. Do tego brwi w kolorze bardzo jasnego brązu. Używam paletki z Catrice obecnie, ale wydaje mi się sztuczny ten kolor. Poszłabym do kosmetyczki, ale boję się, że nie będzie mieszać, dobierać kolorów, tylko machnie mi brązowy i koniec. A henny nie da się zmyć od razu, prawda?
|
|
|
|
|
#4404 |
|
Rozeznanie
|
caate, dziękuję! Cieszę się, że zdjęcia Ci się podobają
a co do Gabrysi - zgadzam się, prze prze przeeesłodkie dzieciątko! Opieka nad Nią pochłania prawie cały mój wolny czas, ale staram się też znaleźć choć chwilę w ciągu dnia na pielęgnację PS. Masz świetne brwi! Żeby nie było za dużego offtopu - właśnie schną mi pazurki u stóp
|
#4405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze TZta mialas przy sobie i razem wychowujecie Gabi (moge tak na nia mowic ?)Cytat:
![]() oczy z jaka obwodka? jasna, ciemna? posiadasz piegi? jestes blada jak sciana, bo sie nie opalasz, czy nie mzoesz sie opalic? proszkowa henna schodzi po tygodniu, zelowa 1-2tyg, zalezy jak dlugo nakladana i w jakiej proporcji henna xy 3%
|
|
#4406 |
|
Zadomowienie
|
enchantresss śliczną masz córeczkę!
![]() właśnie wymoczyłam stópki i wypumeksowałam, zaraz nałożę balsam szukałam dzisiaj tego tuszu co snow i caate polecały ale nigdzie go nie mogę dostac... a właściwie ciekawe co tam u snow słychac?
|
|
#4407 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W sumie to dzięki Niej zamieszkaliśmy w końcu razem, umocniła ten związek...Dziewczyny, olejowanie włosów to dla mnie ciemna magia , ale już czytam co i jak... Powiedzcie mi tylko, gdzie ja kupię te wszystkie oleje?
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
caate dziekuje
|
#4409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczy z jasną obwódką, mam równie jasne rzęsy co brwi, piegów żadnych nie posiadam. A blada jestem z natury, teraz oczywiście jestem opalona - brązowa, ale np. w zimie, kiedy nie mam jak się opalić, jestem bardzo blada, taka już moja karnacja, więc o tym mówię opalona jestem przez mniejszą część roku, więc chyba lepiej dobrać kolor brwi do mojej "prawdziwej" skóry no i oczy maluję zawsze czarną kredką na linii wodnej + czarne rzęsy + zazwyczaj czarny eyeliner ( nie wiem, czy to ma znaczenie - jak ciemny makijaż oczu, to brwi też mają być ciemne?)
|
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Enchantresss bardzo ładna dziewczyna z Ciebie
I Gabrysia też prześliczna Wsparcie TŻta jest bardzo ważne moim zdaniem, bo wiele słyszałam o załamaniu po porodzie, a w tak młodym wieku tym bardziej można popaść w depresję, bo całe życie stoi otworem, a tu już obowiązek na całe życie i trzeba momentalnie dorosnąć. Ale bardzo się cieszę, że jesteś szczęśliwa i dumna ze swojej córeczki Zazdroszczę Ci, bo też bym chciała mieć takiego swojego małego Skarba, ale muszę jeszcze poczekać :P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

w makijazu to juz w ogole, baardzo to mi przeszkadzalo... ale teraz jestem zadowolona, sa wyraznie, szerokie i coraz bardziej geste, przez co hennuje juz co 2tyg, bo nie mam potrzeby czesciej i juz mam wprawe w regulowaniu i zajmuje mi to 2minutki
warto bylo sie pomeczyc
a corcia słodka

) to brwi byly za mocne.
fajnie. Ja też mam ciemny blond naturalki.

Moje zdjęcie jest na moim profilu 

Strasznie mnie to dziwi, bo opinie na KWC ma znakomite..... Jedyne wytłumaczenie, to takie, że trafił mi się jakiś trefny model