|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII
Cytat:
Cytat:
![]() normalnie serce rośnie mamusi a ja wyglądam jak wyglądam... dawno z domu nie wychodziłam ![]() Cytat:
|
|
|
#3752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nie do końca tak, że słomiany zapał (choć przyznaję coś w tym jest ) - po prostu zwyczajnie nie mam na to czasu bo w tygodniu w ciągu dnia nie mam kiedy, a na noc nie kładę bo rano nie mam czasu na mycie włosów.. w wikend to zawsze jest coś ważnego do zrobienia i tak jakoś zleciało ![]() A włoski - jestem z nich dumna chociaż w sumie nie robię z nimi nic takiego - bo tylko szampon J&J i odżywka/maska herbala ale obiecuję poprawę ![]() Nieźle co? a jeszcze, żebyś miała okazje je wtedy dotknąć i zobaczyć jak się masakrycznie ciągną.. płakałam jak je czesałam.. grochy z oczu leciały bo włosy normalnie pękały mi na oczach.. więc musiały iść pod nóż ![]() Na szczęście teraz są w o niebo lepszej kondycji i kolorze Co prawda jeszcze długa droga przede mną bo muszę podcinać co jakiś czas (schodzę z cieniowania) ale - już bliżej niż dalej ![]() Cytat:
![]() I jeszcze się chwalisz zgrabnymi nóżkami (żart )Jaś jest przeuroczy ![]() ![]() Infatuated i jak?
Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-08-09 o 07:31 |
||
|
|
|
#3753 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
bo ostatnio ciągle tylko idę na łatwiznę i maluje na jeden kolor przez mój brzuch muszę wyginać sie we wszystkie strony ostatnio nawet tż jak mnie widział to stwierdził że jak chce to następnym razem mi pomaluje oj kusicie dziewczyny jak zawsze Cytat:
![]() Cytat:
tylko wczoraj weszłam w posiadanie nowej kosmetyczki http://viewer.zmags.com/publication/...ee#/e000b6ee/4 strona 4/5 ta gliskura jest strasznie pojemna i ładnie sie prezentuję, ale kuferek też przyciąga
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a reszcie odpisałam w klubie ![]() dziękuję Wam wszystkim
|
|
|
|
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
HELLO DZIEWCZYNKI!
Cytat:
odbijesz sobie to jak tylko będziesz mogła najważniejsze że włoski wyglądają pięknie ![]() Agatko zapomniałam wczoraj napisać że bardzo ładnie Ci wyszły włoski infa pazurki mi się też bardzo podobają te kuferki z biedro fajne
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#3756 |
|
Wtajemniczenie
|
heja!
witam się i ja ! słoneczko za oknem ale jak wyszłam to dosyć chłodno
|
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie od rana taka wichura że musiałam okno zamknąć bo myślałam że mi wypadnie ![]() Promocja na c12 będzie, to znak że mam kupic Bede miała kurcze dylemat czy robić 219 jeszcze raz czy c12 Bo mi jeszcze pół farby zostało hihi Chyba że zrobie c12 a 219 wykorzystam za jakiś czas żeby kolorek na długości odświeżyć, o to jest myśl Ale sie boje tej c12 nie wiem czemu Marejta witam spowrotem Yatta szok jakie miałaś te włoski A jakie teraz piękne |
|
|
|
#3758 |
|
Przyczajenie
|
Tyle pisania o farbowaniu
to napiszę wam jak przeszłam z brązu na blond . 1. zakupiłam 6% wodę + rozjaśniacz w proszku z Goldwella 2. Nałożyłam na mój brąz 2 razy po 45 minut. 3. A fryzjer nałożył mi farbę wella na 6% wodzie w kolorze perłowy zimny blond. Punkt 3 mogłam spokojnie zastąpić samodzielnym farbowaniem w domu farbą sklepową w wybranym kolorze blond. Czy włosy były wysuszone? tak, ale nie tak strasznie jak po 1razowym farbowaniu farbą pallette. Czy włosy miały odcień żółty/rudy? tak miały, zaraz po rozjaśnianiu Goldwellem, dlatego należało nałożyć farbę, która wszystko ujednoliciła Czy wypadają mi włosy? tak trochę, dlatego raz na jakiś czas robię maskę z waxa czy farba się wypłukała? muszę przyznać że nie, nie wychodzi żadna rudość kolor prawie identyczny jak u pani na zdjęciu http://galeria-fryzur.s-media.com.pl...wy-blond-2.jpg dlatego jestem bardzo szczęśliwa, że w 3 dni mam piękny kolor na głowie |
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
asia
dziekuje, staralam sie jakoś wygnać rudość ![]() A ja czytałam pogodę w internecie i ma być brzydko, pochmurno i padać i tak cały sierpien. |
|
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
wreszcie udało mi się do Was zajrzeć u mnie ok, pogoda też fajna ale już dziś coś się psuje, wiatrzysko okropne i chłodno mimo słońca.. w czwartek wracam na działeczkę Kilka dni temu farbowałam się stockholmem, wieczorkiem postaram się foto wkleić, jest fajnie ![]() Te które farbowałyście super wyszło, Infatuated szczególnie Twój kolor bomba ![]() ![]() Agatka widziałam, że też na białe złoto się skusiłaś ja już do niej nie wrócę, nie podpasowała mi Kitka również podziwiam za samotną wycieczkę i super, że się udała ![]() Necia skusiłaś i mnie ii tak myślę, że moje kolejne farbowanie to będzie Twój koleston 10/16 ![]() ![]() Tęsknie za Wami i chciałabym być już na bieżąco, all day z blondynami ![]() Mój Tż kombinuje już żeby do końca sierpnia urlopować, jutro będę rozmawiać z szefem jak da radę to dopiero pod koniec sierpnia do Wawy wrócimy Pozdrawiam Was ciepło
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu Ci nie podpasowalo? Ja tez pisalam ze kolejnym razem farbuje 10/16 Juz nawet zapisałam się do fryzjera na 10 września![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- infatuated napisz nam w klubie jak randka i z kim ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- kitkulka a ja mam do Ciebie pytanie ![]() Jak sprawuje się Twoja sukienka która zamawialas na Allegro-chabrowa? Ona jest na jesień, taka grubsza? Ta S-ka jest na Ciebie idealnie dobra? |
|
|
|
|
#3762 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() zmieniam zmieniam, bo się zdecydować nie mogę ![]() Cytat:
dla mnie był za jasny jak wróciłam z wakacji, ale teraz się nie opalałam już miesiąc, więc jest dobry... może jak trochę zbledniesz to Ci przypasuje bo dla mnie jest naprawdę super, zapomniałam całkiem o podkładach ![]() musimy razem to przezwyciężyć ![]() zgupiłaś Harry'ego Pottera?! ![]() Cytat:
ja już się nie mogę doczekać jak znowu będziemy wszystkie na wątku i po całym dniu 10 stron nadrabiania Cytat:
bo materiał jest porządny i dość gruby, jak są ciepłe wieczory to jej nie zakładam, bo bym się zapociła nic się z nią nie dzieje, ale miałam założoną tylko 2 razy i nie prałam jej jeszcze, pewnie zaniosę ją do pralni ale dziewczyna na innym wątku pisała mi, że wrzuciła ją normalnie do pralki i nic absolutnie się z nią nie stało, nie zmechaciła się, ani prawie nie pogniotła ![]() i tak 36 (s) jest dla mnie taka w sam raz
|
|||
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
kitkulka
dzieki ![]() Ja chciałam wziac 38. A w Orsayu takie same byly? |
|
|
|
#3764 |
|
Wtajemniczenie
|
nooo
świnia jestem niemyta, wiem ale on wiedział, że będzie przeprowadzka i mógł się lepiej pilnować ale za to dziś byłam w kinie na HP i było super faaaajny
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
w Orsay'u były granatowe i materiał trochę cieńszy, różniły się jakimiś pierdołami, przeszyciami głównie, ale krój taki sam
![]() może jeszcze w Zarze poszukaj? może znajdziesz jeszcze ![]() Cytat:
![]() super część, nie?
Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2011-08-09 o 16:14 |
|
|
|
|
#3766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak na marginesie to P się wzruszył dziś na filmie ze dwa razy, tylko ciii
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
kitkulka
ja patrze pod kątem jesieni juz ![]() Moze zamowie tę co Ty. |
|
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na jesień powinna być ok
|
|
|
|
|
#3771 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Blondaski
dopiero dotarłam do domu, tyleee spraw dzis było eh ![]() własnie odkurzyłam pól lodówki, bo umierałam z głodu, i jak leciało-ostre ze slodkim i ze slonym, mix taki heh chyba musze miete sobie zaparzyc teraz jeszcze eklerke pochłaniam i babeczke z borówkami ![]() Cytat:
![]() a Jaaaś..jaki przeboski i mamusia jaka piękna Cytat:
jak robisz żel to wez jakies ozdoby fajne, np owocki i brokat jakby na frenchu widziałam to u kogoś i mi się b.podobało ![]() Cytat:
fajny spontan ale 2 tyg nie jest zle ![]() Cytat:
kocham góry a w Zako jestem co roku, moj 2 dom ![]() w Białym Dunajcu byłam na zielonej szkole kiedys ![]() dziekuje, ja równiez takie lubie ![]() jak to ? 7 cz przepadło bez wiesci? ![]() u mnie dumnie stoją na półce ![]() i mam jeszcze niektóre w oryginale ![]() napisze in da club ![]() Cytat:
ja też malowałam ciągle na jeden kolor, bo przeciez nakupowałam tych lakierow w letnich kolorach to co 2 dni zmieniałam ![]() ale french to french-jakos czysciej się czuje pokaz brzuuuszek ![]() Cytat:
![]() wypoczywaj i wracaj do naas ![]() 10/16 i mnie teraz kusi ![]() Agatko-a wiesz, ze i ja dzis myslałam o tej sukience?? normalnie jakas blond telepatia ![]() tylko nie wiem czy chabrowa czy czerwona |
||||||
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
Yattamanka- wielkie
dla Twoich włosków jestes przykładem, że lepiej ściąc i zapuszczać krótkie, lecz zdrowe włosy a ja jeszcze pamietam takie foto, z koncowkami po schodzeniu z czerni..no roznica kolosalna
|
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
infatuated
no telepatia ![]() Dla mnie czerwień opada, albo niebieska albo kremowa. Napisz z kim to spotkanie
|
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- kurczę dziewczyny a ja mam kryzys ![]() tak mi się chce zjeść czegoś niezdrowego albo zapchać się słodyczami do granic możliwości mogę chociaż raaaaz?
|
|
|
|
|
#3776 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to juz inny fason lepiej a w Zarze były tez z rekawkami 3/4 nie? Cytat:
![]() ja pomysle nad czerwoną-Paulinka ją ma? ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
![]() wiec moge byc nieobiektywna |
|||
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny-kojarzycie moze jak się nazywa taki kawałek Shakiry, w teledysku ma fioletową peruke??
|
|
|
|
#3779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobijacie mnie tymi książkami u mnie w poprzednim domu też stały dumnie na półce, wszystkie kupowane w dzień premiery w księgarni ![]() Infa, napisz tu chociaż JAK było, nie musisz pisać Z KIM
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

ale na zdjęciach i tak jest słodki 

ale obiecuję poprawę
)

szkoda ze nie można było obadać nie było testera a to opakowane w folie

dla Twoich włosków