|
|
#4561 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
może się tu przyłączyć dziewczyna, która zbiera się do zerwania z toksycznym chłopakiem?
|
|
|
|
#4562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z dnia na dzien bedzie lepiej, zobaczysz, musisz wyplakac swoje, musi minac troche czasu wiec narazie daj sobie czas. U mnie po 3 tyg juz jest duzo lepiej, na poczatku mialam takie mysli jak Ty ale to mija, uwierz. ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
za to, ze jestes na tyle silna i odwazna by to zrobic. Trzymaj sie
|
|
#4563 |
|
Rozeznanie
|
właśnie jeszcze nie ostatecznie... trochę brak mi tej siły, ale tak żyć się nie da, bo ja nie tylko nie jestem szczęśliwa w tym "związku", a wręcz strasznie nieszczęśliwa... ta relacja mnie zrujnowała, mimo że początkowo było jak w bajce
|
|
|
|
#4564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale przeszły mi te wredne myśli - przecież użalanie się nic nie da . Wiadomo, że czasem mi się wspomni, jak to nam było razem dobrze (albo zerknę na jego pocztę :/ ale chyba się zorientował bo teraz regularnie usuwa wiadomości )... Musisz wypłakać ten ból. A potem zacząć żyć od nowa
|
|
#4565 |
|
Rozeznanie
|
Rozstalismy sie wczoraj o 15, przez telefon.
Ja oczywiscie jeszcze zadzwonilam (wczoraj i dzis), on rozumie moj bol i pozwala na to (choc wiem, ze nie powinnam dzwonic) Zaproponowal dzis za jakies 3 tyg spotkanie, by oddac sobie rzeczy i dac cos na pamiatke Musialam dzis pochowac zdjecia, uporzadkowac facebooka Czy dla faceta fakt, ze bylam jego 1 sza dziewczyna jest wystarczajacy, by nie moc sie zwiazac na zawsze? ![]() Tez czuje, ze nie pokocha mnie juz nikt, mam trudny charakter, jestem wrazliwa i mam mało dystansu do siebie. I duzo rycze. Po poprzednim zwiazku trwajacym pol roku z toxycznym facetem beczalam ponad rok. STRASZNE! Dzięki za rady. |
|
|
|
#4566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
|
|
#4567 |
|
Rozeznanie
|
w przyszłą środę kiedy się spotkamy... teraz oczywiście jesteśmy pokłóceni, a on w czwartek wyjeżdża właśnie do wtorku.
|
|
|
|
#4568 |
|
Raczkowanie
|
Ja Cię rozumiem, byłam kiedyś w takim toksycznym związku z bardzo nieodpowiednią osobą i długo się zbierałam żeby to zakończyć. Teraz wiem że długo za długo. Byliśmy ze sobą w związku szmat czasu (prawie 7 lat) i nie potrafiłam go tak po prostu rzucić, chciałam ratować ale niestety nie było czego. W końcu zebrałam się w sobie, było mi przykro ale zrobiłam to najdelikatniej jak potrafiłam a jednocześnie stanowczo i jasno stawiając sprawę. Dzisiaj wiem że to była jedna z najlepszych decyzji jakie w życiu podjęłam i nigdy nie wróciłabym już do tego człowieka ani do tego układu. Życzę i Tobie trafnej i mądrej decyzji.
|
|
|
|
#4569 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie dodatkowym problemem jest to, że on jest agresywny i niebezpieczny... mogłabym opowiadać o wielu takich sytuacjach, teraz np nie spotykam się z żadnymi chłopakami sam na sam, w tajemnicy kontaktuję się z jedynym przyjacielem, a on ciągle grozi że jak gdzieś mnie z kimś zobaczy albo się dowie to go pobije itd... boję się, że jak już z nim zerwę faktycznie cos się stanie komuś z moich znajomych, bo niestety wiem, że jego groźby to nie tylko puste słowa ;( |
|
|
|
|
#4570 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie nic się nie wypaliło, u mnie była zdrada i on niby "kochał" nadal, a zdrada to był tzw. "wypadek przy pracy". Chodziło mi o to bardziej, że jak to możliwe, że u kogoś to po prostu się wypala, a inny ktoś (jak ja) cierpi bo kocha nawet po długim czasieCytat:
Oraz.. następnej nocy powinnaś spać jak bobas, co też jest plusem_stardust - mój związek chyba też był toksyczny w pewien sposób.. Obyś znalazla siłę, aby zerwać i walczyć o siebie i swoją przyszłość i swoje życie!! tuliiipanek - jak u Ciebie sprawy się mają? |
||
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w niedziele minelo 3 tyg od rozstania, na dzien dzisiejszy jest dobrze, radze sobie, ucze sie zyc od nowa, sama. Czasem jest naprawde bardzo dobrze a czasem lapie sie na tym smutku, zalu. Na poczatku bylo strasznie teraz jest dobrze ale czy coraz lepiej to nie wiem, tak jakby stoje w miejscu z moimi uczuciami. Teraz zajmuje sie wyprowadzka, szukaniem mieszkania i tak zajmuje mysli z czego bardzo sie ciesze. Czasem troche poplacze i jest lepiej. Wiesz, 3 tyg to jest malo ale chcialabym zeby juz wszystkie uczucia sie wypali, juz nic nie chce czuc
dziekuje, ze zapytalas A u Ciebie chyba spadek formy?
|
#4572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W czwartek wyjeżdża, to będzie spokój i znowu czas żeby jakoś polepszyć mój stan. I co chwilę czas, w którym napewno go nie zobaczę się przedłuża, nie będę go widzieć napewno przynajmniej 5 tygodni, więc dobrze jest. Chyba.
|
|
|
#4573 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!!!!!!!!!! Doszłam jaka to dziewczyna, napisałam jej wiadomość o tym jak to w trakcie spotykania się z nią spotykał się także ze mną nic o tym swoim związku nie wspominając... Jestem ciekawa jaka będzie jej reakcja, czy uwierzy w bzdury które on opowiada??? Opisałam jej moją relację z nim od początku, jak się zachowywał i tak dalej... Niech ona ma świadomość z jakim śmieciem się zadaje...
|
|
|
|
#4574 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Tak, jesteś. Piszesz z nim mimo że wiesz, że ZNOWU Cię to rozbije emocjonalnie.
Mam nadzieję, że masz dowody na to, że on z Tobą świrował...
|
|
#4575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi nie uwierzyła... Co więcej broniła go jak lwica i w nic nie wierzyła. Nie opłaciło mi sie to bo wdałam się w glupią gadke a ona i tak swoje jeszcze do tego mnie obrażała i mowila, ze stracilam swoja laeczke i nie umiem sie z tym pogodzic Pamietam , że miałam niezła zalamke po tej akcji
Edytowane przez Duszek2 Czas edycji: 2011-08-10 o 10:11 |
|
|
|
|
#4576 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#4577 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam dowody, mogę jej wysłać wiadomości z archiwum gg!! jeśli ona będzie go bronić to jej prześlę... wiecie to już jej sprawa co ona z Tą wiedzą zrobi... ale niech wie... muszę się liczyć z tym, że może nawet mi jakieś bluzgi wysłać, że opowiadam głupoty... ale ja przynajmniej lepiej się z tym czuje, że jej powiedziałam jaki z niego ku&^as, to już jej broszka co on z tym zrobi....
Myślę, że ten debil będzie się zapierał "nogami i ręcami", że to nieprawda... mi też również się zapierał jak zaczęłam się domyślać, że coś jest nie tak, kłamał ile wlezie... on mnie nie odrzucił tylko ja mu podziękowałam jak mi powiedział o tym, że miał już dziewczynę ale jej na bank będzie mówił kompletnie co innego... w sumie szkoda mi jej, bo młoda a i wydaje się być normalną fajną dziewczyną... |
|
|
|
#4578 |
|
Raczkowanie
|
Znowu załamka.
Nie potrafię tego zrozumieć jak można mieć gdzieś osobę,z którą tydzień temu spędziło się świetnie czas i w ogóle się ją lubi bardzo..dlaczego on taki jest.? dlaczego mu nie zależy?Niedługo wyjeżdżam i jestem pewna,że nawet się nie odezwie też..a przecież on też niedługo wyjeżdża do siebie ![]() Odwala mi znowu Dobrze,że ja się nie odzywam. na razie ;p |
|
|
|
#4579 |
|
Rozeznanie
|
Facet rozstał sie ze mną 'z rozsadku', bo nie wie, co czuje.
Czuje to samo co przez 3 lata. Byly gorsze i lepsze chwile... DZIEWCZYNY: jak przygotować sie na to, ze z ex studiujemy na 1 kierunku, gdzie jest mało osób, oraz spiewamy w tym samym zespole? I ja i on nie zamierzamy rezygnowac z niczego, ale nie wiem jak bede reagowac. Boje sie, ze jak go zobacze zapomne ze nie jestesmy razem (bylismy od samego poczatku studiow) I czekaja nas jeszcze cale 2 lata... Citriuos tez tego nie rozumiem, nigdy nie rozumialam i wydaje mi sie to niemozliwe. mam nadzieje, ze tak nie jest !
|
|
|
|
#4580 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj, przydałby się przycisk, taki wyłączający uczucia i myślenie.. Cytat:
|
||
|
|
|
#4581 |
|
Rozeznanie
|
wróciłam
kurcze blaszka, ale się działo pod moją nieobecność!!! trochę nadrabiam, ale nie wiem kiedy skończę, więc nie jestem na bieząco. wyjazdy jednak dobrze robią na złamane serce wypoczęłam, opaliłam się i prawie wcale nie myślałam o eksie raz tylko zaświtała mi myśl (jak patrzyłam na piękne, gwieździste niebo), że chciałabym zeby to zobaczył - dziwne uczucie, ale szybko się ogarnęłam generalnie jest dobrze nawiązując do postów kierowanych do mnie to lumpeksowe szleństwo kosztowało mnie ok 100 zł widzę, że powrócił temat życzeń urodzinowych, ja nie wysłałam i myślę że dobrze zrobiłam biorąc pod uwagę historię naszego rozstania.
|
|
|
|
#4582 |
|
Raczkowanie
|
Mój eks nieźle się uparł i nie odpuszcza
dzwoni z zastrzeżonego, ze swojego, ze swojej mamy nawet nr (dobrze że nie wyrzuciłam, bo bym pewnie odebrała) na nk mnie zaprosił, oczywiście ja nie odpisuje, nie odbieram. Prosi żebym dała mu jeszcze jedną szanse i spotkała się z nim, porozmawiała. I teraz nie wiem czy nadal go nie odbierać i nie odpisywać czy odpisać, żeby dał sobie już spokój? może sobie w końcu sam odpuści? A jak w końcu odważy się jeszcze raz i przyjdzie pod moją prace? lub pod dom? co wtedy? echh...
|
#4583 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4585 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się cały czas zastanawiam jak zareaguje ta dziewczyna, w sumie to szkoda mi jej, małolatka, jeszcze może zakochana po uszy a ten dekiel takie świństwa robi... |
|
|
|
|
#4586 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Może ona go w dupę kopnęła i dlatego sobie o mnie przypomniał? Ale kto wie, może jakbym go "dopuściła" do siebie to znowu przestałoby mu zależeć? najbardziej chcemy tego czego nie możemy mieć...
|
|
#4587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny umówiłam się do tej wróżki
|
|
|
|
#4589 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4590 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

za to, ze jestes na tyle silna i odwazna by to zrobic. Trzymaj sie
. Wiadomo, że czasem mi się wspomni, jak to nam było razem dobrze (albo zerknę na jego pocztę :/ ale chyba się zorientował bo teraz regularnie usuwa wiadomości
)... Musisz wypłakać ten ból. A potem zacząć żyć od nowa 

Pamietam , że miałam niezła zalamke po tej akcji