|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez stosunkowo latwo poznac po wlosach, ktora ma takie wlosy z natury, a ktora rozjasnia. pamietam, ze kiedys byla wielka nagonka na jedna wizazanke, ze klamie, bo na pewno farbuje (miala niejednolity blond, ale tak juz jest z takimi wlosami, nie sa idealnie jak po farbie)
|
|
|
|
|
#784 |
|
Zadomowienie
|
A brak takiej 'rynienki" pod nosem zawsze oznacza niedorozwój w tym obszarze ciała czy jest cechą osobniczą?... (odnośnie tego zdjęcia twarzy)
|
|
|
|
#785 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#786 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja słyszałam i, mało tego, byłam przekonana, że to prawda
W ogóle, to moja siostra od jakichś 10 lat farbuje włosy na wiśniowy kolor i, chociaż naturalnie jest ciemną blondynką, odrosty ma czarne...
Edytowane przez emelie Czas edycji: 2011-08-09 o 17:14 |
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo autosugestia albo mieszkam w dziiiwnym regionie ![]() (aż strach w lustro teraz spojrzeć)
|
|
#788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#789 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem o co chodzi z tą krucjatą antysilikonową na forum fryzjerskim tu na Wizażu
ale nie potrafię jej zrozumieć, bo przecież kiedy ktoś suszy/kręci/prostuje włosy - nawet od czasu do czasu - to przy pielęgnacji bezsilikonowej miałby włosy jak siano po miesiącu
|
|
|
|
#790 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
moj blad jesli tak, to objawy picia alkoholu przez matkeOj, spojrzalam, rzeczywiscie nie napisalam. Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2011-08-09 o 20:01 |
||
|
|
|
#791 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak mnie wkurza to nieopuszczanie klapy ![]() ja stosuję metodę papierową, nakładę sobie papieru na deskę i siadam, niera tylko jednym bokiem a jak mi się nie chce to na małysza.Cytat:
![]() mam babkę w pracy, która zawsze coś nuci.. nie znoszę tego! babka jest w wieku mojej mamy, jakoś nie mogę się przełamać, by ją upomnieć. Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeśli chodzi o kolor włosów, facetom chyba też się zmienia co nieco, mój tż jako małe dziecko miał niemal białe włosy, platyna, a teraz ma zimny popiel, miejscami bardzo jasne, ale nie białe, bez krzty żółtego (też takie chcę!)
|
|
#792 |
|
Rozeznanie
|
Dziwi mnie i złości, bałagan jaki panuje na uczelniach. Nie dość, że ktoś dopiero zaczyna studia, nowe miasto, to jeszcze jest zachęcony do nauki przez 'sprawnie działający dziekanat.' Ja tego nie rozumiem, że jak się gdzieś pracuje, to się nie ma pojęcia o tym. Te babki mają pomagać chyba takim jak ja, zagubionym owcom ale nie, one też nie wiedzą. Na stronie nie ma i człowiek się sam ze wszystkim musi borykać.
|
|
|
|
#793 |
|
Konto usunięte
|
uuuh blondynki o jasnej skorze i najlepiej z czerwona szminkaaa
Jasna moge byc ale tak jasna blondi to nie bede, probuje rozjasnic wlosy cytryna ale bez slonca ona nie dziala. A slonca brak. |
|
|
|
#794 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszyscy narzekają na małolaty puszczające muzykę z komórek na full w komunikacji miejskiej... Ale tam głośno jest (przynajmniej u mnie są takie stare, hałasujące tramwaje). A co powiecie na głośny, tandetny pop w cichej Biedronce?... Myślałam, że padnę
Edytowane przez emelie Czas edycji: 2011-08-09 o 20:52 |
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#796 |
|
ma zielone pojęcie
|
Ja dzisiaj jechałam tramwajem, w którym był dresik* słuchający na fula tandetnego reggae...
*Był ogolony na zero, ubrany w dres... Więc wyglądał jak stereotypowy dresik. Och, jak ja dzisiaj doceniłam nasze kochane tramwaje, które wszystko potrafią zagłuszyć
|
#797 | |||||||
|
.
|
Cytat:
Cytat:
![]() w jakims kraju badali takie testery blyszczykow- na kazdym kilkanascie roznych grzybow Cytat:
![]() Cytat:
WZW A to pokarmowe zapalenie ![]() a do tego krosty po goleniu i HEMOROIDY Cytat:
jesli wszystko pracuje dobrze to nie potrzeba dodatkow ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#798 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I napisalam tam ze juz wymyslalam te chorobska, chodzilo o zasade. |
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, ktoś mi się wiecznie żali, widzę że jest w totalnej rozsypce i... I nie lubię tak, bo jak kogoś bolą zęby, to idzie do dentysty, ktoś ma trądzik to idzie do dermatologa, ktoś ma problem ze sobą i wysyłasz go do psychiatry to śmiertelna obraza.
|
|
|
|
#800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ta osoba wykazuje objawy depresji, że od razu chcesz ją do lekarza wysyłać?
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem lekarzem żeby stawiać diagnozę ale jak ktoś od miesięcy nie może się zebrać do kupy, jest nieskoncentrowany, histeryzuje, nie przyjmuje żadnych logicznych rad chce tylko się wyjęczeć, to widzę że coś jest nie tak i jest nieszczęśliwy. Bo tu nie chodzi o rozwiązanie konkretnego problemu co jest proste, tylko ta osoba nie chce bo jest pogrążona w swoim wielkim nieszczęściu. I już mnie to irytuje, mogę wysłuchać pogadać, raz, drugi, ale jak ktoś jest taaaki wylewny i wiecznie nieszczęśliwy, zaryczany no to... To po prostu męczy.
|
|
|
|
#802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prędzej czy później ta osoba sama się zorientuje, że coś jest chyba nie tak i może posłucha Twojej rady. A do tego czasu pozostaje Ci chyba tylko unikanie albo ignorowanie.Doskonale wiem, że to bywa męczące, ale jak ktoś sam sobie nie chce pomóc...
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie brak poszanowania dzięciecej intymności. Jestem sobie u kogoś w gościnie, a pani domu kąpie swoje kilkuletnie pociechy w otwartej łazience, zapraszając mnie do środka żeby nie przerywac rozmowy. Nie to, żeby mycie tyłka jakoś mnie zawstydzało, ale sam fakt, że widzę przedszkolaka w takiej intymnej sytuacji mocno mnie dziwi.
|
|
#804 |
|
Konto usunięte
|
Tez mnie takie cos wkurza, nie jestem ramieniem do wyplakiwania sie co chwile. Sie nie rozczulam, moge podac jakies rozwiazanie problemu a potem kopnac w tylek jesli widze, ze ktos najwyrazniej nie chce go rozwiazac.
Co gorsza jak ja mam problem to takie osby sa ostatnimi na jakie mozna liczyc. A tak, i dzieci nagie na plazy. |
|
|
|
#805 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie patent polega na tym, żeby na prawdę pielęgnować włosy, dbać o nie, żeby były zdrowe na tyle, że suszenie im tak bardzo nie zaszkodzi. A silikony utrudniają taką pielęgnację. Chyba, że przyjmujemy, że we włos nic wniknąć już nie może bo jest zupełnie martwy i liczy się nałożenie szpachli tylko.
|
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy trzeba nosić rozmiar zero albo XXXXXXL żeby być modelką? ze skrajności w skrajność? anoreksja vs otyłość? Jesu ani to zdrowe ani ładne - mówię o obu przypadkach. |
|
|
|
|
#807 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Natomiast nie rozumiem nieposzanowania intymności jako takiej. Każdy ma prawo do własnego pokoju (jeśli rodziców stać), własnego pamiętnika... A niektórzy rodzice wchodzą bez powodu do pokoju dziecka bez pukania, czytają jego pamiętnik...
|
|
#808 |
|
Konto usunięte
|
A moze cos wniknac?
Z tego co pamietam to takie sylikonowe produkty, typu np. jedwab do wlosow to wlasnie szpachla, czuje sie ja dopoki jest ale jak sie umyje glowe to znowu szmata. Odzywek uzywam takich za 10 zl, robia to samo co te za 100. Wlosy pielegnuje suplementami od srodka i staram sie ich nie niszczyc. Bo jak juz sie zniszcza to sie niewiele da zrobic, tu mozna raczej zapbiegac niz leczyc. Chatul- to opisalas moich rodzicow XD dlugo walczlam o zamek w drzwiach i musi byc zamkniety bo bez tego nie zapukaja. Jak chca wejsc to zawsze otwieram ale mam moment na zlaozenie czegos na tylek czy cos. Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2011-08-09 o 22:51 |
|
|
|
#809 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Dobra, ubrania będą się najlepiej prezentować na szczupłych i wysokich - na wybiegu, ale fotomodelka, nie wiem modelka fryzur, to inna sprawa - jakimś cudem apetyczne krągłości w wadze odpowiedniej do wzrostu są odsuwane na bok. Może za mało kontrowersyjne?
Cóż począć, za gruba na modelkę zero size, za chuda na plus size. Nic tylko się zabić, nigdzie mnie nie chcą. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.

)

(miala niejednolity blond, ale tak juz jest z takimi wlosami, nie sa idealnie jak po farbie)
W ogóle, to moja siostra od jakichś 10 lat farbuje włosy na wiśniowy kolor i, chociaż naturalnie jest ciemną blondynką, odrosty ma czarne...