|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII
Cytat:
Cytat:
![]()
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#3843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdaję się, że jeszcze sobie poodpoczywam ![]() Cytat:
no dokładnie niestety tak jest ostatnimi czasy tylko palette robiłam i teraz taka różnica szok ![]() a co do lakierów to ja kupiłam sobie ostatnio dwa pękacze, granatowy i biały i w białym jestem absolutnie zakochana ![]() ![]() dziękuję
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
wygląda tak:
http://pu.i.wp.pl/k,MzM1NDU2OTYsNDU2...b_1_medium.jpg znaczy buteleczka bo kolor raczej jest inny u mnie na pazurkach ![]() a kupiłam w sklepie takim co to są rzeczy po 5 zł pachnie czadersko - siedze tylko i sie zaciągam ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
i przylukałam że to biały był pęknięty - efekt super fajniej wygląda niż czarnuszek
|
|
|
|
|
#3845 | |||
|
Wtajemniczenie
|
nie tłumaczyć, tylko polubić zresztą z tego co pamiętam to Ty nie masz nawet mini uchwytów Cytat:
a na Harrym było super, ale zerkałam na tel często, czy mama alarmu nie wszczyna Cytat:
Cytat:
trochę się głupio wygląda później z pazurami pod nosem...
|
|
|
#3846 | |
|
Wtajemniczenie
|
ale czad!
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
foty w albumie: https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=95882 https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=95883 |
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mam pękający czarny ale użyłam go dopiero raz na czerwieni i jasnym różu i efekt też mi się podoba a ostatnio kupiłam sobie w biedro lakier do paznokci odcień taki jaśniutki błękit , ale jeszcze nie używałam
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak oceniasz rozjasnienie? tak jak po c10? kurcze ja juz nie pamietam, jak mi stockholm wychodzil, ale z tego co pamietam to trzymalam tylko 30min.. i teraz zdecyduj czym robic ![]() ale mnie wzieło wstawiłam dwie pralki, uprałam recznie sukienki ktorych nie mozna dawac do pralki i teraz sie zabieram za pieczenie muffinek a co do tych pękaczy, to mi sie jakos efekt nie podoba oglądałam i oglądałam u innych, ale u siebie to mi sie nie widzi
|
|
|
|
|
#3849 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ta specjalna mnie zszokowała gratulacje Asiu ![]() Cytat:
uwielbiam te pachnące ja mam pomarańczowy z Wibo taki w buteleczce w kształcie róży też uwielbiam go niuchać ![]() Cytat:
![]() przyjemnego dalszego wypoczywania |
|||||
|
|
|
#3850 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie na później przyda się bardzo ładnie pachnie ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
ja to już tak stawiam na normalność bez udziwnień jeśli chodzi o pazurki albo lakier na całość i żelowanie albo french brokatów nie lubię u siebie bynajmniej u kogoś ok ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
![]() ja też jeszcze parę dni i jadę odpoczywać
|
|||||
|
|
|
#3851 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też od święta zjem laysy ale to naprawdę raz na kilka miesięcy ![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Cytat:
jedna kostka = cała tabliczka albo przynajmniej połowa ![]() ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- biedactwo ![]() a nie odzywa się?
|
|||
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Lady- nie spisz jeszcze?
![]() ja sie najadłam i pije pokrzywe dla dobra włosków ale dawno juz jej nie piłamm..
|
|
|
|
#3853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadrabiam Was ja nie wiem czy dałabym radę wypić pokrzywkę ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
może następnym razem zrobię nim ale teraz C12 czeka ![]() nie wiem czemu nie wzięłam C10 ale to chyba przez to że nie pamiętałam efektów po nich ten garnier mi troszkę zżółkł na odroście ![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Cytat:
Snow ja też jestem ciekawa jak oceniasz rozjaśnienie w porównaniu do C10 ![]() o pękaczach mam to samo zdanie
|
|||
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochana
Dziekuje Wam wszystkim. Dzis juz jade ale jakos dziwny humorek mnie dopadł ![]() Lady No to razem sie bedziemy urlopować ![]() A wiecie co ![]() Jak widze jak SNOW wychodzi ten stokholm to az sama nabieram ochoty na niego. ![]() Tyle ze ja nim juz robilam i na odroscie wychodzi lekko rudawo ![]() Ale mam oxy12% tyle ze w kremie. Moze by tak podmienic i zobaczyc co wyjdzie? ![]() Jak tylko bede w pl musze sie pofarbowac bo skunks sie juz robi ![]() Ale co ona ma za barwniki w sobie? Wie ktoras ? SNOW Kocham Twoje włosy
|
#3856 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o rany dziękuję bardzo mi miło ![]() Cytat:
namieszałam mówisz efekt rozjaśniania jest bardzo podobny do C10 ja trzymam stockholm zawsze 55min na odrostach![]() dziękuję bardzo ![]() Cytat:
![]() kochana moim zdaniem bardziej byłabyś zadowolona z C10 niż z C12 boo nie wyszło Ci tak chłodno, niebieskawo napewno o rozjaśnieniu napisałam wyżejCytat:
![]() z tym stockholmem to Yatta tak kiedyś zrobiła a więc spróbuj czemu nie kolor jest piękny i nie znam innej farny która by taki dała to jest opalizujący blond czyli ma barwnik fioletowy zdaje się![]() i życzę Ci miłego pobytu w Polsce ![]()
|
|
#3857 |
|
Wtajemniczenie
|
Snow przepiękne włoski
![]() Asiu, no duży miałaś brzusio ![]() Kiteczko 3maj się ;* ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Snow hmmm a Tobie jedno opakowanie starczyło na włosiaki ?
|
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() paulinka wklej zdjęcie z brzuchem bo sobie Ciebie nie wyobrazam w ciazy ![]() snowhitee cudownie wyszło Pieknie infatuated taką mam refleksję, nie obraź się ![]() mi z Twoich dotychczasowych farbowac najbardziej podobał się efekt po tej farbie Loreala 01-tak poprzegladałam Twoje fotki w pamieci i albumie i zdecydowanie to Twój kolor-taki chłodny z nutką słonca we włosach
|
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Snow
Dziekuje kochana. ![]() Ty tez wypoczywaj. ![]() A co do stokhlmu to troszke sie obawiam ze pomimo podmienienia oxy nie rozjani mi odrostu tak dobrze. Poczekam na Yatta moze cos mi o tym opowie ![]() Yatta Jak bedziesz i masz jakies foto po tym eksperymecie to czy dasz nacieszyc oko ![]() bede bardzo wdzieczna
|
|
#3860 |
|
Raczkowanie
|
Kitkulka napisała:
[QUOTE=kitkulka;28655602]zakazał ze względu na moje serce, muszę ograniczyć zło, które dostarczam organizmowi ![]() a właśnie jak to jest... Wy mi piszecie, że wyglądam dobrze i mi to pasuje, a laski na mieście mówią na mnie anorektyczka pindy---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Z tego co wcześniej pisałaś chyba dobrze pamiętam,to masz173/54kg,to i tak masz lepiej niż ja,bo mam też 173 cm wzrostu i tylko 52 kg i to po dwójce dzieci,wszyscy mi mówią,że jestem za szczupła,tylko mój mąż mówi,że jestem laska .Niestety przytyć też nie jest łatwo,czasem wydaje mi się że łatwiej schudnąć.
Edytowane przez piiz Czas edycji: 2011-08-10 o 10:25 |
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć blondynkowe
Infa, Snow, Encha CUDOWNE WŁOSKI! Kitka wow gratuluję spontaniczności w tym wyjeździe do Krakowa ;>poniekąd też bym tak chciała !Uhh pogoda w tym roku nad morzem jest tragiczna, przez co moje tatuażowe zarobki są beznadziejne. Jestem już na takim etapie zmarznięcia, że szukam na allegro ciepłych bluz, a do pracy biorę termos z herbatą. Litości,
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
Agatau
Hahahah racja! Ja tego nie kumam, bo wszyscy w moim otoczeniu, którzy się zaczynają odchudzać, robią to z dobrym skutkiem. Ja zaczynam codziennie dietę od nowa. -.-
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3865 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi
![]() Cytat:
Cytat:
No ale teraz jak nie pracuje to mnie nie stać więc zostaje przy palette,bo najlepiej rozjaśnia. Jutro sobie skocze po c12 I już podjęłam decyzje i robie c12 tym razem
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3868 |
|
Zadomowienie
|
Hej wszystkim
![]() Wpadłam się przywitać
|
#3869 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje za wyczerpującą odpowiedz ![]() no hm pomysle ![]() wklej bo tez ciezko mi sobie Ciebie wyobrazic ![]() Cytat:
hah no co Ty, bardzo miło słyszec takie opinie ![]() a wiesz, ze i tamtym razem chciałam zrobic 01 ale jak pisałam musiałam na szybko zgładzic odrost, a mialam pod ręką tylko c12 moze tym razem znowu zrobie, choć chciałam wyprobowac jeszcze koleston 10/16 ![]() jakos mnie ciągnie do testowania, zreszta jak Ciebie tez ![]() ![]() Cytat:
![]() ehh wspolczuje, moze poszukaj czegos innego Cytat:
![]() Dzien dobry Blondaski troche pospałam dzis Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-08-10 o 12:12 |
||||
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
infatuated
no ja jednak najbardziej byłam zadowolona z Welli dlatego ide do fryzjerki juz teraz za miesiąc ![]() Teraz sama robiłam bo Ona była na urlopie ale wraca i znowu bede do Niej chodzila. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

i jeszcze po czasie jakby zrudział przy odroście, tak samo jak było z matrixem 
ja też!
i już prawie pewne no na 99%, że przedłuży mi się urlop do września
ostatnimi czasy tylko palette robiłam i teraz taka różnica szok 
trochę się głupio wygląda później z pazurami pod nosem...

hah no co Ty, bardzo miło słyszec takie opinie