"Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal :) - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-09, 22:29   #751
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

Eldo_rado a ile dziennie mniej wiecej cwiczylas na steperze??
własnie wrocilam z zakupow kupilam balsam eveline chlodzacy i ogarniam sie zeby go codziennie rano i wieczorem stosowac
A teraz czas na tv i hula hop

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 22:30   #752
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

guniaaaaa a rożnie..., tak średnio to średnio po 15-25min 3 razy w tyg mniej więcej

jak będą już te bony konkursowe do Rossmanna to kupię 2xserum z Eveline właśnie
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 22:31   #753
kosaciec
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hehe no mnie też nieraz ciekawi jakie wymiary ma laska którą widzę na ulicy
A przecie się nie spytam
ee wiesz nawet w bezposrendim kontakcie kogos kogo znam bym sie takie cos nie spytala...zreszta ludzie to sie zawsze kryguja...a w tym wzgledzie pewnie jeszcze bardziej niz w innych...w ogole nikt sie nie odchudza, nikt tez na pewno nie wie ile gdzie ma cm ile wazy tez pewnie nie wie...az dziw bierze ze wiedza jaka plec maja ostatnio stwierdzilam, ale to przy zupelnie innej tematyce, ze bardzo tajemniczy sa wszyscy...wszystko jest wielka tajemnica...

a jak skladam cv to nawet nie wiem do jakiej firmy...bo to tez wielka Tajemnica...i na tym etapie rekrutacji nie moge sie dowiedziec

Edytowane przez kosaciec
Czas edycji: 2011-08-09 o 22:34
kosaciec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 22:34   #754
sweetish
Zakorzenienie

dzaga1989
Dodam jeszcze parę inspiracji. Może znajdziesz coś dla siebie.
Na Twoim miejscu postawiłabym na fryzurę jak z ostatniego załacznika + długie kolczyki i jakas bransoletke. Nie zakładałabym żadnego naszyjnika.
Jeden załacznik jest jakby z innej bajki-świadomy zabieg po prostu spodobało mi sie to zdjecie-polaczenie żółtej sukienki z kurteczką jeansową
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg outfit+1+copy.jpg (170,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg orbitki_1.jpg (51,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kaskada-perly2.jpg (18,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg eco-art-naszyjnik-bransoletka-perly-i-len-1659575297.jpg (34,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bransoletka-opia-primark-3-kolory.jpg (54,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tmp-6new_s.jpg (49,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9ahfcoenlqf7dc.jpg (67,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 175103.jpg (15,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 605.jpg (21,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg anna_przybylska74b.jpg (52,3 KB, 12 załadowań)

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 22:39   #755
SheLovesDubai
Raczkowanie

wow! od jutra zaczynam stosowac ta diete! chce schudnac do 57kg a moja obecna waga to 61kg przy 1,70cm , (
SheLovesDubai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 22:39   #756
olaoo87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kosaciec Pokaż wiadomość
ee wiesz nawet w bezposrendim kontakcie kogos kogo znam bym sie takie cos nie spytala...zreszta ludzie to sie zawsze kryguja...a w tym wzgledzie pewnie jeszcze bardziej niz w innych...w ogole nikt sie nie odchudza, nikt tez na pewno nie wie ile gdzie ma cm ile wazy tez pewnie nie wie...az dziw bierze ze wiedza jaka plec maja
Przypomniało mi się jak kiedyś koleżanki zapytałam ile schudła bo ciągle wałkowała temat, że się odchudza itakdalej to ona powiedziała, że 11 kg po czym szczęka mi opdła chyba na ziemię bo nie było widać, żeby chociaż 2 kg schudła, wręcz powiedziałabym, że przybrała z jakieś 2 kg. Każda laska kłamię w cztery oczy ile waży, przynajmniej większość

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Idę się położyć, TŻ za 15 minut będzie w domu, dzwonił właśnie. Wykąpana jestem to mogę spokojnie już się kłaść . Do jutra CHUDZINKI MOJE!!
olaoo87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 23:02   #757
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

sweetish ajjjjjjj...ta bizuteria jest boska

Think happy - be happy

M

Stary 2011-08-09, 23:02   #758
_Baletnica_
Zadomowienie

Meedzik, jeśli można to proszę trochę delikatniej ...Nie lubię ironicznych wypowiedzi.

swetish, mam te bransoletki z 5zdjęcia z Opia. Są beznadziejne i tandetne na żywo...nie polecam nikomu zamawiać.

Edytowane przez _Baletnica_
Czas edycji: 2011-08-09 o 23:05
_Baletnica_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 23:08   #759
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olaoo87 Pokaż wiadomość
Ja nawet tak sobie myślałam dzisiaj, że ja chyba potrzebuję 1200kalorii dziennie, toznaczy do 1200kalorii bo czasami mam tak, że poprostu muszę coś zjeść bo nienawidzę głodu. I wtedy zawsze przekraczam .
Mi przy 1000 kalorii jest slabo i jestem glodna jak wilk, musze zjesc te 1200dziennie i koniec

Baletnico, a ja sie z Toba zgadzam i az mi sie rzygac chce, jak ktos pisze, ze ma 59cm w talii i ma oponke. Dziewczyny, nie rozsmieszajcie mnie!! Meedzik, masz zaburzone postrzeganie wlasnego ciala. Chcialybyscie wygladac jak modelki? Bardzo prosze, ale cos kosztem czegos! Kosztem okresu, owulacji itp. Poza tym dziewczyny, ktore daza do niezdrowego poziomu tkanki tluszczowej w ciele, maja problemy z opadajacymi nerkami. Takie to atrakcyjne? Kazdy mysli tylko o wlasnej d*pie, a jak przychodza problemy zdrowotne, to nagle jest placz. Zadna z nas nic Wam tu nie narzuci, zaraz pewnie bedzie na mnie najazd, ze to Wasza sprawa itp. I owszem, zgadza sie, ale potem pelno jest wypowiedzi na KZ takich jak Wy, co sie odchudzaly nie wiadomo z czego, a potem nagle problemy zdrowotne i trzeba tyc, zeby odzyskac okres.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-08-09 o 23:10
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 23:17   #760
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Pokaż wiadomość
Meedzik, jeśli można to proszę trochę delikatniej ...Nie lubię ironicznych wypowiedzi.

swetish, mam te bransoletki z 5zdjęcia z Opia. Są beznadziejne i tandetne na żywo...nie polecam nikomu zamawiać.
Oj. to szkoda, bo nawet fajnie wyglądaja na zdjęciach...

Stary 2011-08-09, 23:32   #761
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

_Baletnica_ kurcze lipka ....bo wlasnie sie nad nimi zastanawialam

Think happy - be happy

M

Stary 2011-08-09, 23:35   #762
Dorisek16
Raczkowanie

Dobra dziewczyny moim zdaniem to zbedna dyskusja bo i tak kazdy ma swoje cele i swoje kompleksy wiec ciezko bedzie przetlumaczyc, sama wiem po sobie

Kosaciec zgadzam sie w milion %. Wszystkie moje znajome, kolezanki itd. tez robia ze wszystkiego wielka tajemnice, nie wiedza ile waza, ile maja cm, nie sa na diecie i wogle wszystko jedza tonami itd.
To prawda ze temat odchudzania i wygladu powoli staje sie tematem tabu
Ja wiem ze granica miedzy normalnym odchudzaniem a obsesja jest dosc krucha, i niestety ale trudno zauwazalna dla osoby "na diecie".
I tutaj na forum tez to widac ale ja nie bede nikogo umoralniac, kazdy sobie zda z tego sprawe predzej czy pozniej

Sweet fajna jest stylizacja tej dziewczyny co ma zolta sukienke, no i ostatnia fryzurka tez moim zdaniem pasowalaby do Dzagi
Dorisek16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 23:37   #763
zielonykotek
Raczkowanie

Witam ponownie wszystkich

Dużo mi zajęło nadrabianie. Ale udało mi się w końcu i mogę napisać co tam u mnie. Od kilku dni przekraczam limit kaloryczny, więc potraktujmy to jako wpadkę z powodu pms-u i @, i mojej choroby (byłam dziś u lekarza - przeziębienie). A od jutra biorę się w garść i pracuję nad sobą dalej!! Jestem trochę osłabiona tym przeziębieniem, więc nie wiem czy dam radę jeździć na rowerku, ale postaram się przynajmniej dotrzymać kalorycznego limitu. A na diecie będę najprawdopodobniej do 18.08 bo wtedy jadę na 90% na 2 tyg wakacje. A jak wrócę z wakacji ( i nadrobię Wasze posty hihi co jest mało realne) to zobaczymy jaki będzie dalszy plan dietkowania. Aktualnie moja waga wynosi 58,0 kg. Co dziś zjadłam:

- 2 kromki razowe z serem topionym
- 7 krówek
- 2 szklanki soku z kapusty z miodem (ponoć lecznicze)
- 1 szklanka soku gruszkowego
- 1 zielona herbata
- 2 herbaty odchudzające
- 3 kromki razowe z pastą jajeczną, pomidorem, cebulą
- 4 wafle ryżowe z biedro

i to chyba tyle. Wiem, niezdrowo, niedobrze, ale ... nie był to najlepszy ani najrozsądniejszy dzień mojego życia.

Witam wszystkie nowe dziewczyny

aguniaaaa ja słyszałam że lepiej ćwiczyć z rana, to znaczy wcześniej niż później, bo ćwiczenia przyspieszają metabolizm na kilka dobrych godzin i przez cały dzień ma się ten metabolizm podkręcony. Ale czy to prawda, to nie wiem. A co do pieczywa białego i czarnego, to kaloryczność jest zwykle podobna takich wyrobów, ale ciemne pieczywo dłużej się trawi, więc zapycha nas na dłużej, dlatego jest polecane w dietach.

kosaciec człowiek, który się odchudzał raz, już zawsze inaczej będzie patrzył na jedzenie - takie jest moje zdanie. Tak samo jak alkoholik inaczej po "wyzdrowieniu" patrzy na alkohol, tak samo ktoś kto miał problemy ze swoją tuszą albo z jedzeniem ogólnie - inaczej patrzy na pożywienie. Nie da się do końca 'wyleczyć' z alkoholizmu albo ed. Po prostu trzeba się nauczyć z tym żyć, tak samo jak my musimy się uczyć, że po spadku wagi trzeba ją unormować, co jest trudne ;-/ bo zwyke zapominamy o 'zdrowym trybie życia' i nagle pojawia się efekt jo jo a co do psychologów - to !! halo czuję się troszkę urażona bo studiuję psychologię ;-) nie no żartuję, każdy może mieć przecież swoje zdanie

dorisek fajne luźne spodnie, też mam podobne, ja je nazywam alladyny

eldorado ja mam podobne ciało do Twojego, tylko mam trochę bardziej wypukły brzuch. Ja też wolę legginsy bez zdobień, takie po prostu najzwyklejsze czarne. A odchylenie mam takie, że nie lubię jak dziewczyna nosi legginsy i nie ma zakrytej pupy ;-) zabijcie mnie ! no nie podoba mi się to

wodesia mam 54 w udzie czyli więcej niż Ty haha ;-p

ola przekraczanie o 100 czy 200 kcal limitu 1000 jest zupełnie normalne, więc nie masz się co obawiać że nie schudniejsz ;-p gorzej jakby było 1600 czy 1700 to może być zastój, ale w tym przypadku?? wszystko jak najbardziej ok.

monia wtrącając się ponownie do Twojej sprawy, poniekąd zgadzam się z tym co napisała dolly że jednak skoro stanęliście na ślubnym kobiercu to dlatego, że coś was łączyło z TŻ więc warto by było sobie przypomnieć co to było. Nie koniecznie musisz się rozstawać z nim, ale jakaś nauczka by mu się przydała, nie mam pojęcia jaka, ciężko mi jest tutaj spekulować akurat, ale ważne jest dla mnie abyś nie dała mu świadomości, że jest panem sytuacji i może Tobą pomiatać.

tinekk dobrym ćwiczeniem na dolne partie brzucha jest ćwiczenie brzuszków na takiej piłce dużej. po prostu kładziesz się na plecach na piłce, opierasz nogi zgięte o podłogę i robisz brzuszki. a jeśli nie masz piłki to połóż się na plecach podnieś nogi do pionu i opuszczaj je prawie do ziemi (proste) a potem podnoś do pionu. możesz też opuszczać raz prawą raz lewą.

coctail ja do mojej sałatki greckiej (też ją kocham ! ) dodawałam fetę light, i sos grecki z knorra, który rozcieńczałam tylko wodą (bez dodatku oleju czy oliwy). A cellulit najlepiej likwidować kompleksowo - to znaczy mówię Ci jak było u mnie bo kiedyś udało mi się go pozbyć, chociaż teraz wrócił to nie jest jakiś uporczywy i też z nim walczę
1. jeść mniej tłustych rzeczy
2. masować ciało specjalną gąbką / myjką / rękawicą
3. 2 x dziennie smarować się balsamem antycelulitowym (ja polecam: lirene, garnier, ziaja, eveline, aa)
4. polewać ciało na przemian zimną i ciepłą wodą

te powyższe rady to jest to co ja stosowałam, nie wiem które z nich są naprawdę cenne
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 23:44   #764
_Baletnica_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Mi przy 1000 kalorii jest slabo i jestem glodna jak wilk, musze zjesc te 1200dziennie i koniec

Baletnico, a ja sie z Toba zgadzam i az mi sie rzygac chce, jak ktos pisze, ze ma 59cm w talii i ma oponke. Dziewczyny, nie rozsmieszajcie mnie!! Meedzik, masz zaburzone postrzeganie wlasnego ciala. Chcialybyscie wygladac jak modelki? Bardzo prosze, ale cos kosztem czegos! Kosztem okresu, owulacji itp. Poza tym dziewczyny, ktore daza do niezdrowego poziomu tkanki tluszczowej w ciele, maja problemy z opadajacymi nerkami. Takie to atrakcyjne? Kazdy mysli tylko o wlasnej d*pie, a jak przychodza problemy zdrowotne, to nagle jest placz. Zadna z nas nic Wam tu nie narzuci, zaraz pewnie bedzie na mnie najazd, ze to Wasza sprawa itp. I owszem, zgadza sie, ale potem pelno jest wypowiedzi na KZ takich jak Wy, co sie odchudzaly nie wiadomo z czego, a potem nagle problemy zdrowotne i trzeba tyc, zeby odzyskac okres.
Wiesz...nawet niektóre nie są szczuplejsze niż modelki..np. Anja Rubik. moim zdaniem za kościasta, ma w talii 60cm...niestety Meedzik nie przyjmuje krytyki, może Cię tylko zjechać, bo ona ma boczki, fałdki i bułki przy 47kg..Tyle razy jej mówiłyśmy, że ma IDEALNE ciało, idealne proporcje, jędrność i mięśnie...niestety ani razu nie usłyszałam od Meedzik żeby powiedziała, że się sobie podoba...że wystarczy. .
To nie moja sprawa, ale martwię się o Nią...wiem, że ona zaraz pojedzie jadem, ale ja nie chcę jej źle...chcę jej tylko otworzyć oczy, że nie jest to grubą, straszną dziewczyną o czarnych włosach ze zdjęć...że jest kruchą, drobniutką Kobietką. I że najwyższy czas cieszyć się z tego co się osiągnęło i nosić dumnie podniesioną głowę. Bo naprawdę jest co zazdrościć..Miłe słowa, przekonywania jej nie pomogą, więc może kubeł zimnej wody pozwoli jej trzeźwo spojrzeć na świat....bo to co ona mówi to zakrawa o pomstę do Nieba

Monia, jak się czujesz? Co tam Kochana? To jednak mąż nie zrezygnował z urlopu...szkoda...lepiej jakby teraz Go nie było i mogłabyś ochłonąć z tego wszystkiego...
Stary 2011-08-09, 23:50   #765
monika01011986
Zakorzenienie

Kochaniutkie ja właśnie leze w łożeczku i ide już spać. Jakaś zmęczona jestem potwornie. Z mężem dziwnie , raz rozmawia ze mną spokojnie i nawet sie uśmiecha, coś tam zazartuje itp a za chwile z byle powodu drze sie i klnie. On ma jakieś napady. To może jakaś choroba? Ja dzis z jedzeniem zaszalalam ... Rano płatki z mlekiem, na obiad chickenburgera średniego i male frytki a na kolacje dwa male hot dogi bez surówki, tylko bułka i parowka. Ale tego mi bylo trzeba! Tak dawno nie jadlam takich rzeczy ze to aż grzech teraz juz mnie nie bedzie korciło i na dłuższy czas mam spokój jutro Wam poodpisuje bo dzis już nie dam rady, ledwo na oczy widze. Dobranoc. Buziaki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 23:59   #766
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dziewczyny polecacie jakies fajne filmy badz seriale?? bo juz nie mam co ogladac przy cwiczeniach

Lece spac jutro sie odezwe dobranoc

Think happy - be happy

M

Stary 2011-08-10, 00:34   #767
sweetish
Zakorzenienie

Siedze sobie własnie wypachniona, po peelingu kawowym (polecam ) , długiej relaksującej kąpieli i myślę o Never i o tym, co mi kiedyś napisała a propos kawy...
Wypiłam dziś okolo 19-20 i mnie serducho teraz pobolewa, tj mięsień sercowy.. Eh... Postaram sie ją ograniczyć, bo najwidoczniej mi nie sluży w wieczornych godzinach. A taką słabiutką sobie zrobiłam

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dziewczyny polecacie jakies fajne filmy badz seriale?? bo juz nie mam co ogladac przy cwiczeniach

Lece spac jutro sie odezwe dobranoc
Oglądnij sobie:
Vicky Christina Barcelona
Jedz, módl się i kochaj
Wojna żensko-męska -oglądałam wczoraj i całkiem całkiem.. Wydaje mi się, że jak na polską komedię zrobili ją dość znośnie
Remember me (Na zawsze Twój)
Idealne przy ćwiczeniach

Z takich ambitniejszych to wspominane już chyba przeze mnie: Niepokonani, Bracia

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Dorisek16 Pokaż wiadomość
Dobra dziewczyny moim zdaniem to zbedna dyskusja bo i tak kazdy ma swoje cele i swoje kompleksy wiec ciezko bedzie przetlumaczyc, sama wiem po sobie

Kosaciec zgadzam sie w milion %. Wszystkie moje znajome, kolezanki itd. tez robia ze wszystkiego wielka tajemnice, nie wiedza ile waza, ile maja cm, nie sa na diecie i wogle wszystko jedza tonami itd.
To prawda ze temat odchudzania i wygladu powoli staje sie tematem tabu
Ja wiem ze granica miedzy normalnym odchudzaniem a obsesja jest dosc krucha, i niestety ale trudno zauwazalna dla osoby "na diecie".
I tutaj na forum tez to widac ale ja nie bede nikogo umoralniac, kazdy sobie zda z tego sprawe predzej czy pozniej

Sweet fajna jest stylizacja tej dziewczyny co ma zolta sukienke, no i ostatnia fryzurka tez moim zdaniem pasowalaby do Dzagi
Jak zobaczyłam w sieci to zdjęcie Przybylskiej to od razu pomyślałam -dzaga !
fryzura stworzona do jej typu urody..
Na chrzest idealna.. skromna, a zarazem elegancka..
W ogóle już sie nie mogę doczekać, az ją zobaczę w tej kreacji (bo chyba pstryknie parę fotek, jak myślicie ? )

Stary 2011-08-10, 00:34   #768
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość

Oglądnij sobie:
Vicky Christina Barcelona
Jedz, módl się i kochaj
Wojna żensko-męska -oglądałam wczoraj i całkiem całkiem.. Wydaje mi się, że jak na polską komedię zrobili ją dość znośnie
Remember me (Na zawsze Twój)
Idealne przy ćwiczeniach
świetny film
Stary 2011-08-10, 00:37   #769
zielonykotek
Raczkowanie

A mnie się ten Vicky, Christina, Barcelona nie podobał raczej, był słaby. Wszyscy których znam się nim zachwycają, ale do mnie nie przemówiło nic, oprócz fenomenalnego talentu aktorskiego Penelope widziałam o wiele lepsze filmy niż ten ! oczywiście nie urażając niczyich uczuć ale piosenka z tego filmu jest nastrojowa i wprawia mnie w taki sentymentalny stan

Edytowane przez zielonykotek
Czas edycji: 2011-08-10 o 00:38
Stary 2011-08-10, 00:39   #770
Dorisek16
Raczkowanie

Zielonykotek twoj jadlospis to masakra, po pierwsze nie ma tu nawet 1000 kcal, po drugie nie widze obiadu, nic na cieplo, zadnych wartosci odzywczych
- 2 kromki razowe z serem topionym ok, moze byc
- 7 krówek out z tym
- 2 szklanki soku z kapusty z miodem (ponoć lecznicze) ok
- 1 szklanka soku gruszkowego moim zdaniem tu powinna byc chociazby zupa z mieskiem
- 1 zielona herbata ok
- 2 herbaty odchudzające ok
- 3 kromki razowe z pastą jajeczną, pomidorem, cebulą ok
- 4 wafle ryżowe z biedro na wieczor to pwinnas wsunac jakies bialko lub kanapke z warzywami bo wafle to zadne wartosci odzywcze

rozumiem choroba ale postaraj sie zjesc jakis porzadny obiadek, nie mozna zyc na herbatkach o kilku kanapkach

Stary 2011-08-10, 00:41   #771
zielonykotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dorisek16 Pokaż wiadomość
Zielonykotek twoj jadlospis to masakra, po pierwsze nie ma tu nawet 1000 kcal, po drugie nie widze obiadu, nic na cieplo, zadnych wartosci odzywczych
- 2 kromki razowe z serem topionym ok, moze byc
- 7 krówek out z tym
- 2 szklanki soku z kapusty z miodem (ponoć lecznicze) ok
- 1 szklanka soku gruszkowego moim zdaniem tu powinna byc chociazby zupa z mieskiem
- 1 zielona herbata ok
- 2 herbaty odchudzające ok
- 3 kromki razowe z pastą jajeczną, pomidorem, cebulą ok
- 4 wafle ryżowe z biedro na wieczor to pwinnas wsunac jakies bialko lub kanapke z warzywami bo wafle to zadne wartosci odzywcze

rozumiem choroba ale postaraj sie zjesc jakis porzadny obiadek, nie mozna zyc na herbatkach o kilku kanapkach

właśnie!! przypomniałaś mi Dorisek!! zjadłam dziś jeszcze rosół z makaronem i nektarynkę!
Stary 2011-08-10, 01:01   #772
Dorisek16
Raczkowanie

Zielonykotek jak zjadlas rosol i ta nektarynke no to jak najbardziej teraz moze byc
Stary 2011-08-10, 08:46   #773
czbasia
Zakorzenienie

Witajcie chudzinki
Ja pracowicie od rana, ale teraz przerwe sobei zrobilam i poczytalam
Cieszę się, że tu jestem. Bardzo mi pomagacie w moich zmaganiach z kilogramami Głupio bylo by sie przyznac ze zgrzeszylam) As umiennie kazdy posilek wpisuje)
I efekty są!!! Dzis mam juz 59 kg. A startowałam 4 sierpnia z 60,50 kg. Nic tak nie motywuje jak efekty jakies sie widzi.
In w koncu uwierzyłam ze dam radę . A to juz druga połowa sukcesu.
Miłego dzionka
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 08:52   #774
dolly87
Raczkowanie

Dżin dobry Kochane! Ja już po śbiadanku, zupke na obiad ugotowałam, młodego oddałam pod tatusiowe skrzydła, a że mały śpi, to mam mała chwilkę dla siebie Macie może jakiś pomysł na smaczne i szybkie drugie danie dla faceta, bo mi znów pomysłu brak. Ja z mldym na obiad jemy kurczaka po hawajsku, zaraz się za niego biorę, ale maz nie lubi, musi zjeść coś konkretnego.
DZAGA gdzie Ty się podziewasz, tu tyle porad dla Ciebie dziewczyny przygotowały, a TY milczysz

MONIA a co u Ciebie? Jak się trzymasz, jak maz? Dzielna jesteś, więc na pewno dajesz radę!

ZIELONYKOTKU jak zdrowko? Pomogły te diabelskie mikstury?

SWEET po tak późnej kawie dajesz radę zasnąć i spać spokojnie cała noc?
Cel #1: waga sprzed ciąży 66kg
Cel #2: waga sprzed ślubu 60kg
Cel #3: waga sprzed pierwszej komunii świętej 55kg

24lata 164cm
dolly87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 09:05   #775
meeedzik
Zakorzenienie

Baletnico nie rozumiem czym Cię tak uraziłam? Co ja takiego napisałam, że mi się tak oberwało? Co w moim poście do Ciebie jest ironiczne? Zdziwiła mnie Twoja wypowiedź, bo na prawdę nie miałam na celu obrażenie Ciebie, ani tym bardziej kłótni z Tobą
Dlaczego uważasz, że nie przyjmuję krytyki? i że zaraz pojadę jadem??? Czy ja kiedyś coś złego Ci napisałam, że Twoje nastawienie do mnie się tak zmieniło?
Zaakceptowałam już swoje ciało i jestem zadowolona ze swojej figury i już nie raz to pisałam.
No nic, może dlatego, że masz teraz cięższą sytuację to mi się obrywa.
Stary 2011-08-10, 10:03   #776
Kamikadze1706
Raczkowanie

Kurcze mierzyłam sobie talie -68 cm,i tak sobie mysle ,że im bardziej o tym mysle i o odchudzaniu to jem wiecej.właśnie jestem na wakacjach i cholera za nic nie moge sie ograniczyc.
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 10:17   #777
dolly87
Raczkowanie

Dziewczyny ile może mieć 100ml tej zalewy, w której pływa ananas w puszce? Dodałam do sosu i nie wiem, jak to liczyć ???
Cel #1: waga sprzed ciąży 66kg
Cel #2: waga sprzed ślubu 60kg
Cel #3: waga sprzed pierwszej komunii świętej 55kg

24lata 164cm
dolly87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 10:29   #778
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Kurcze mierzyłam sobie talie -68 cm,i tak sobie mysle ,że im bardziej o tym mysle i o odchudzaniu to jem wiecej.właśnie jestem na wakacjach i cholera za nic nie moge sie ograniczyc.
Ja tez mam tyle w talii I nie mam oponek Chyba jestem ideałem.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 11:02   #779
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez dolly87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile może mieć 100ml tej zalewy, w której pływa ananas w puszce? Dodałam do sosu i nie wiem, jak to liczyć ???
kiedyś coś mi przemknęło że ok. 70-80kcal w 100ml, ale nie daję głowy
Stary 2011-08-10, 11:20   #780
olaoo87
Raczkowanie

Hej laski . Ja dzisiaj wstałam później i dopiero co śniadanko zjadłam . Dzisiaj na wadze 64,1kg! . Ale mam dobry humorek przez to od samiuteńkiego rana . Jeszcze troszkę i 60kg będzie . A potem to już tylko będę oczekiwała 5 z przodu.
ś. 3 kromki chleba razowego takiego zwykłego z 3 plastrami szynki z indyka z warzywami , 260kalorii a więc dobrze .
Nie wiem czy zjem drugie śniadanie bo szef do mnie dzwonił czy mogę na dwie godzinki wpaść do pracy (mówił, że zapłaci mi 200zł) bo ktoś tam się rozchorował i nie ma ludzi do zlecenia a na jutro 6 rano musi mieć gotowe, to zgodziłam się, i tak nie miałam nic do roboty, a do września jeszcze wystarczająco odpocznę . W razie gdyby jednak udało mi się zjeść do 2 śniadanie to wezmę ze sobą jogurt bakome taką z musem gruszkowym, TŻ wczoraj ją wcinał i tak mi zrobił chętkę na nią, że gdy się obudziłam odrazu wyjęłam z lodówki, żeby nie zapomnieć . Ona ma dużo kalorii i to jest to jedno 'ale'... . w 100 gramach ma 120 kalorii a pojemniczek ma 120 gram to wychodzi jakieś 140-145kalorii. No ale odrazu nic mi się nie stanie. Wczoraj też zjadłam 100 kalorii więcej i dzisiaj 1,2kg mniej na wadze . Kocham te chwile gdy widzę jak waga spada .
Meeedzik a ja Ciebie rozumiem i wiem, że mimo, że wyglądasz super przy wadze 47kg to możesz widzieć jakieś boczki, ale to pewnie nie tłuszczyk a troszkę skóry . Kręć hula hoop, to powinna się mocno napiąć
papa
olaoo87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości