Miłośniczki Zary cz. XI - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-10, 09:50   #1231
zarina_
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. XI

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość

Nie dziwię się, że darzysz ją miłością, skoro tak ładnie wyglądasz w zieleni!

Dziękuje Anies

znalezione przed chwilą zdjęcie Aleksandry Mikołajczyk w tulipanku i szpilkach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 151_20.jpg (45,2 KB, 138 załadowań)
zarina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 09:52   #1232
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
Dziękuje Anies

znalezione przed chwilą zdjęcie Aleksandry Mikołajczyk w tulipanku i szpilkach
Pokazywałam ją rano, zaraz po wstaniu. Jednakże mi się trochę gryzie kolor sukienki z tymi szpilkami...
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 09:52   #1233
admirable
Zakorzenienie

HEEEEJ

izabellini
niestety nie znam kodu ale na pewno łatwo znajdziesz w necie, sama dopiero niedawno zamówiłam pędzle i dopiero czekam, a podobno trochę idzie ta wysyłka, które zamówiłaś? Ja wzięłam jakiś tani zestaw pędzlów na próbę, ale planuję już drugie zamówienie z karty TŻ żeby dostać zniżkę
Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
ja tez bym chciala tam zamowić ale nie wiem nawet co

DZIEWCZYNY JAK KTOŚ BĘDZIE ZAMAWIAŁ NA IHERB COŚ TAM PROSZE DAJCIE MI ZNAĆ TO JA SIE DOŁĄCZĘ I ZROBIE PRZELEW:pro si:
bardziej opłaca Ci się samej zamówić, bo dostaniesz zniżkę przy pierwszym zamówieniu a wysyłka z tego co pamiętam kosztuje mniej niż 10 zł, ja niebawem będę znowu coś zamawiać, ale tak jak mówię bardziej ekonomiczne będzie samotne zamówienie
Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Yavanna84 ja nie ignoruję Pokaż zdjęcia szafy...

stokrotko 215 mi się podobasz w jeansach bardzo, spodnie też fajne

Rendsaid
JESTEŚ JEDYNA.Zresztą gdyby Cię zobaczył na pewno byś mu się spodobała.

paryzanko o ja House'a też uwielbiam, mam słabość do mądrych facetów, mogą być brzydcy (nie jak noc ), ale muszą być mądrzy

Zrobiłaś się torebkomaniaczką

pralinkax no co ja poradzę jak tu same śliczności paryżanka ma piękne włosy i buzię, a do tego super styl,Lunus nie dośc, że zgrabna to jeszcze z poczuciem humoru,Różowy Strachulec ślicznie wygląda w rozpuszczonych włosach ma nonszalancję jak House i oryginalny niepodrobiony styl,rendsaid oryginalną urodę, te włosy żadna Polka takich nie ma do tego jest zabawna ,Kate_Mariposa ma świetną figurę,Yavanna84 jest miła,asik123456789 świetnie się ubiera na dodatek zawsze z wszystkimi się rozumie, Gabi wiadomo jakie ma zalety, Celly ma śliczne jasne włosy i buzię jak aniołek,fleurettee wymiata sexapilem ,Naja2 jest słodka i kochana,surrealplace nie dość, że ładna te włosy kolejne piękne to jeszcze jest mądra i zaradna,zarinka_zdjecie wklejała to wiadomo nowa piękność się objawiła,Ekscelencja jest drobniutka i malutka a wszystko na niej świetnie leży,stokrotka215 ma świetną figurę,ESTEE87 i mon nie dość, że mają wzrost, nogi do nieba to jeszcze są ładne z twarzy,BlairWaldorf ma niesamowitą zdolność dobierania ubrań, a wystarczy popatrzeć na bloga żeby wiedzieć czy ładna...,Pani_Pusia ma piękne długie włosy i świetnie wygląda w kapeluszach,majka zawsze chętnie pomoże, a pronunciation zawsze wkleja nam pierwsza nowości,admirable ślicznie wygląda w sukienkach i ma idealne nogi,anies5 widziałam kilka razy w Krakowie (pewnie się zastanawia czemu tak się na nią patrzyłam) bo śliczna jak z obrazka no i ten blog...śledzę go od 2 lat choć ostatnio nic nie wrzuca ,czarnulka jest miła a do tego ma oryginalną urodę i ciemną karnację,Bethie jak widać na zdjęciu piękny kolor włosów, FFashionistkAA umie robić stylizacje i ma odwagę żeby je nosić,olalicious07 nie dość że mądra prawniczka, ma świetną rodzinę to jeszcze tak wygląda,budgetka ma świetne śląskie poczucie humoru, super ubrania, fajnego męża i ubrania pieknie na niej wyglądają, nawet studiowa marynarka w dziwacznej rozmiarówce, pralinkax a Tobie kochana też nic nie brakuje jesteś naszą perełką Wybaczcie jeśli kogoś pominęłam, piszę z głowy No i chciałam podziękować, że mnie przygarnęłyście kilka edycji temu do waszego grona
Rzymianko jesteś jedyna w swoim rodzaju, najukochańszą osóbką na tym wątku! Nie wiesz ile oddałabym za Twoją figurę, jest boska a twarzyczka piękna!!!!

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradźcie proszę, które ładniejsze, bo nie mogę się zdecydować ......
olewam Schaffę i zamawiam gdzie indziej
Pierwsze
Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Potrzebuję decyzji w kwestii znajomej Mogę sobie zamówić torebkę ze złotymi okuciami w kolorze szarym - dokładnie tą, którą wcześniej pokazywałam :P- zdj.1 Ewentualnie mogę czekać na coś takiego w kolorze kawowobrązowym zdj.2 Co sądzicie?
Załącznik 4146965Załącznik 4146966
Mnie bardziej podoba się II, do niej będą bardziej pasować złote okucia

Edytowane przez admirable
Czas edycji: 2011-08-10 o 09:55
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 09:53   #1234
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bethie Pokaż wiadomość
mała dzisiejsza relacja

1. płaszczyk Steczkowskiej - brać czy nie? nie było mojego rozmiaru, ale ten chyba źle nie leży... ciągle się waham
2. musztardowa marynarka - ten kolor jest faktycznie jakiś dziwny, choć sama marynarka niczego sobie
3. czarna sukienka z bordowymi rękawami - zastanowiłabym się nad nią, gdyby miała 3-4 cm dłuższe rękawy, a tak wyglądają jakbym założyła sukienkę młodszej siostry
4. wężowa sukienka - zaskoczyła mnie, nie jest taka zła, myślałam, że będzie leżeć jak worek, ale jest całkiem OK (też mam rozmiar za dużą na sobie)
Płaszczyk super, sukienki tak sobie, a marynarka nadal mi się podoba, żałuję, że nie będę miała okazji w najbliższym czasie udać się do zary, chciałabym na żywo zobaczyć ten kolor, bo naprawdę mi się ona podoba
Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
Hihi dobrze ze pamietasz
Obiecałam, nie? A słowo droższe od pieniędzy
Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
hihi - doszła przesyłka??

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
możesz

brać płaszczyk !
żakiet ma świetny fason ale fatalny kolor .. a sukienki mi się akurat nie widzą obie
Weźmie mi ktoś powie jak krowie na rowie, jaki to jest kolor? Bo wszyscy piszą, że brzydal, a mi się podoba
Cytat:
dziękuję Wam za wszystkie komentarze
już się nie waham, podjęłam decyzję, wrócę i kupię ten płaszczyk

pokazałam TŻ kombinezon, jest zachwycony
A gdzie zdjęcia kombinezonu?
Cytat:
powróciłąm

dostałam od teściowej świetne kolczyki znad morza
wstawiam zdjęcie mojego kompletnego stroju z toreba birkin , ciesze sie ze kupilam tą spodnice bo ogolnie tz nie lubi kiedy nosze krótkie spodnice tak tą polubił

......i ide nadrabiac
A to jest krótka spódnica?
Cytat:
Napisane przez rzesa20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o radę
co prawda rada nie dotyczy rzeczy z Zary, ale jako Zaromaniaczka liczę się z gustem Waszym

Kupiłam zegarek w aparcie, ale waham się czy go zostawić, pomóżcie podjąć decyzje, podoba Wam się, zostawić?
Zostaw, bardzo fajny
Cytat:
wklejam zdj mojego dzisiejszego zestawu
już kocham dresiare, nie mogę się fioletowej doczekać i jeszcze kupię chyba granatową
No ja potrzebuję zielonej, fioletowej i granatowej... ciekawe za co?

Idę nadrabiać dalej

Edytowane przez hihi
Czas edycji: 2011-08-10 o 09:55
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 09:55   #1235
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy ta torebka jest jeszcze do dostania? Ma ją któraś z Was?
Jakiś czas temu była, bo prosiłam Gabi, żeby zrobiła relację ze swoich wrażeń na jej temat Opinia była pozytywna Teraz nie wiem, ale mam na nią też chęć A na co nie mam

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 09:56   #1236
slonko352
Raczkowanie

dziewczyny, może to będzie głupie pytanie, ale jeśli chodzi o zarę, to jestem początkująca

czy jest jeszcze szansa dostać gdzieś te butki?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BCOURT%2BSHOE

głównie chodzi mi o Poznań
slonko352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 09:56   #1237
martitkaa
Zakorzenienie

zarina_ ślicznie wyglądasz w marynarce a powiedz mi ona jest z zary czy mosquito bo wiem że tam też kilka wizażanek miało zamawiać i już się pogubiłam, przepraszam jeśli pisałaś ale ja cały czas nadrabiam i nie nadążam
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 09:56   #1238
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
To się zdecydowanie na bloga nadaje
Oczywiście, ale gdyby przecenili ją jeszcze z 19,90 ...

Stary 2011-08-10, 09:57   #1239
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
ja popatrzę u mnie, a jaki rozmiar potrzebujesz?
Mierzylam chyba M,ale moze byc tez L Dziekuje!

Cytat:
ochroniarz-obserwator
Nie,nie-ochroniaz zawsze w garniturze i przy wejsciu.Antonio to ktos wazny,moze jakis kierownik czy cus w tym stylu-dwa razy wydawal mi zamowione paczki i czesto wolaja go jak jakis problem jest Poza tym ma fajny hiszpanski akcent,w ogole fajny jest

jade niedlugo,mam nadzieje,ze moze ja jeszcze wylozyli na sklep...
Stary 2011-08-10, 09:57   #1240
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
Pokazywałam ją rano, zaraz po wstaniu. Jednakże mi się trochę gryzie kolor sukienki z tymi szpilkami...
haha musiałąm pominąć a wydawało mi się, że wszystko nadrobiłam
Stary 2011-08-10, 09:57   #1241
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Materyjo, znów tyle stron do przeczytania ,a nie było mnie tylko pół dnia.

W sobotę byłam w zarze w GM, w niedziele byłam w zarze w Blue City, dzisiaj byłam w zarze na Marszałkowskiej, i jutro około 16.30 też będę w zarze na Marszałkowskiej.
Może powinnam z niej wcale nie wychodzić(?)

Odłożyłam sobie 3 kiecki na Marszałkowskiej i jutro jadę już w konkretnym celu. Mam nadzieję, że nie zwątpię w przymierzalni i podejmę męską decyzję.

A teraz coś dla dziewczyn które tak jak ja mają zajoba na punkcie torebek.
Kiedyś jadąc metrem wypatrzyłam plakat z reklamą jakiegoś filmu.
Był na nim mniej więcej taki napis( motto mojego życia,ha ha ha ):

Nowa praca- może,
Nowy chłopak- oby,
Nowa torebka- Koniecznie!!!!!!
Święta prawda

Paryżanko nie sprzedawaj tej kurtki jest świetna i super na Tobie leży

Stary 2011-08-10, 09:58   #1242
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
haha musiałąm pominąć a wydawało mi się, że wszystko nadrobiłam
Nie przejmuj się, wstawiałam zdjęcia do linka. Tobie się podoba to połączenie? SKRÓT MYŚLOWY

Edytowane przez surrealplace
Czas edycji: 2011-08-10 o 10:00
Stary 2011-08-10, 09:59   #1243
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
wklejam zdj mojego dzisiejszego zestawu
już kocham dresiare, nie mogę się fioletowej doczekać i jeszcze kupię chyba granatową
Prześlicznie widzę na Twojej ręce ciekawy zegarek co to, co to?

Stary 2011-08-10, 10:00   #1244
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
zarina_ ślicznie wyglądasz w marynarce a powiedz mi ona jest z zary czy mosquito bo wiem że tam też kilka wizażanek miało zamawiać i już się pogubiłam, przepraszam jeśli pisałaś ale ja cały czas nadrabiam i nie nadążam
z zary, te z mosquito mają klapy zamiast tych niby kieszonek co mnie się nie podoba
Stary 2011-08-10, 10:01   #1245
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Ale ona cudownie wygląda Ja chcę takie spodnie!
Jeśli masz wolne 7,5 tysiąca to śmiało możesz sobie sprawić

Stary 2011-08-10, 10:01   #1246
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
z zary, te z mosquito mają klapy zamiast tych niby kieszonek co mnie się nie podoba
Stary 2011-08-10, 10:02   #1247
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
izabellini
niestety nie znam kodu ale na pewno łatwo znajdziesz w necie, sama dopiero niedawno zamówiłam pędzle i dopiero czekam, a podobno trochę idzie ta wysyłka, które zamówiłaś? Ja wzięłam jakiś tani zestaw pędzlów na próbę, ale planuję już drugie zamówienie z karty TŻ żeby dostać zniżkę
kod znalazłam odliczyło mi 5$, najtansza przesyłka kosztuje 4$, niestety nie jest rejestrowana
z tego co piszą na stronie, to przesyłka idzie ok 4 tyg
jak będzie w praktyce zobaczymy
liczę na to, że UC nie złapie mi tej paczki
zamówiłam pędzel do bronzera, pudru, różu, zestaw do oczu, kabuki podróżny i serum Avalon Organics z wit. C w którym jestem zakochana, bo używam już od jakiegoś czasu, jest rewelacyjne

Edytowane przez izabellini
Czas edycji: 2011-08-10 o 10:05
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 10:10   #1248
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitten92 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim !
Podglądam sobie ten wątek od dłuższego czasu. Widzę, że wiele z was ma dość duże wyczucie w kwestiach ubraniowych (i to wcale nie wazelina ), stąd moje pytanie. Szukam dużej, pojemnej torby na studia, która spokojnie pomieści format A4 + masę "niezbędnych drobiazgów" i znalazłam taką :http://shop.mango.com/ficha.faces?id...ate=she_060_IN
(wybaczcie, że nie z Zary ! )
Przede wszystkim co o niej sądzicie? Wiecie coś o jakości toreb z Mango? I czy jest pod względem wizualnym warta swojej ceny ? (229 zł) Warto wspomnieć też o tym, że jestem drobnej postury, mam zaledwie 158 cm wzrostu i boję się, że ta torba po prostu mnie "przytłoczy"
Będę wdzięczna za każdą opinię !
Ta torebka jest również na mojej liście A mam ze 3 czy 4 centymetry więcej od Ciebie

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
ale wojewódzki ma samooochóód
mógłby być moim mężem !!!! przystoiny z poczuciem humoru z bogatym wnetrzem no ideał
To samo sobie pomyślałam jak zobaczyłam jego foty Niby nie jest klasycznym przystojniakiem, ale coś w sobie ma na pewno

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
przeciez on jest boski uwielbiam jego styl
zreszta milośc nie pyta o wiek buuuuaaahhaha

ogarnjcie to ( powiększyć zdjęcie ) , jedziemy z wojewodzkim do zary

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez fleurettee Pokaż wiadomość
ja to miałam podobnego z bogatym wnętrzem i też wiekowo starszego i nie polecam on niestety jest niedorozwinięty emocjonalnie i uczuciowo więc się trzymaj od taich typów z daleka
zresztą ciekawe co na takie wyznania twój Tżt

:rot fl: na pudelka wyślij to zdjęcie będziesz jutro na pierwszej stronie
też tak kiedyś myślałam, że nie pyta o wiek, dopóki nie spróbowałam młodszego od siebie nie mówiąc o jakości plemników takiego wiekowego pana jak wojewódzkiego, dawno przeterminowane

A się śmiały z mojego Adama Levine, że pod rączką na nagim zdjęciu niewiele chyba jest

Stary 2011-08-10, 10:10   #1249
ESTEE87
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Cytat:
Yavanna84 ja nie ignoruję Pokaż zdjęcia szafy...

stokrotko 215 mi się podobasz w jeansach bardzo, spodnie też fajne

Rendsaid
JESTEŚ JEDYNA.Zresztą gdyby Cię zobaczył na pewno byś mu się spodobała.

paryzanko o ja House'a też uwielbiam, mam słabość do mądrych facetów, mogą być brzydcy (nie jak noc ), ale muszą być mądrzy

Zrobiłaś się torebkomaniaczką

pralinkax no co ja poradzę jak tu same śliczności paryżanka ma piękne włosy i buzię, a do tego super styl,Lunus nie dośc, że zgrabna to jeszcze z poczuciem humoru,Różowy Strachulec ślicznie wygląda w rozpuszczonych włosach ma nonszalancję jak House i oryginalny niepodrobiony styl,rendsaid oryginalną urodę, te włosy żadna Polka takich nie ma do tego jest zabawna ,Kate_Mariposa ma świetną figurę,Yavanna84 jest miła,asik123456789 świetnie się ubiera na dodatek zawsze z wszystkimi się rozumie, Gabi wiadomo jakie ma zalety, Celly ma śliczne jasne włosy i buzię jak aniołek,fleurettee wymiata sexapilem ,Naja2 jest słodka i kochana,surrealplace nie dość, że ładna te włosy kolejne piękne to jeszcze jest mądra i zaradna,zarinka_zdjecie wklejała to wiadomo nowa piękność się objawiła,Ekscelencja jest drobniutka i malutka a wszystko na niej świetnie leży,stokrotka215 ma świetną figurę,ESTEE87 i mon nie dość, że mają wzrost, nogi do nieba to jeszcze są ładne z twarzy,BlairWaldorf ma niesamowitą zdolność dobierania ubrań, a wystarczy popatrzeć na bloga żeby wiedzieć czy ładna...,Pani_Pusia ma piękne długie włosy i świetnie wygląda w kapeluszach,majka zawsze chętnie pomoże, a pronunciation zawsze wkleja nam pierwsza nowości,admirable ślicznie wygląda w sukienkach i ma idealne nogi,anies5 widziałam kilka razy w Krakowie (pewnie się zastanawia czemu tak się na nią patrzyłam) bo śliczna jak z obrazka no i ten blog...śledzę go od 2 lat choć ostatnio nic nie wrzuca ,czarnulka jest miła a do tego ma oryginalną urodę i ciemną karnację,Bethie jak widać na zdjęciu piękny kolor włosów, FFashionistkAA umie robić stylizacje i ma odwagę żeby je nosić,olalicious07 nie dość że mądra prawniczka, ma świetną rodzinę to jeszcze tak wygląda,budgetka ma świetne śląskie poczucie humoru, super ubrania, fajnego męża i ubrania pieknie na niej wyglądają, nawet studiowa marynarka w dziwacznej rozmiarówce, pralinkax a Tobie kochana też nic nie brakuje jesteś naszą perełką Wybaczcie jeśli kogoś pominęłam, piszę z głowy No i chciałam podziękować, że mnie przygarnęłyście kilka edycji temu do waszego grona
Rzymianko Ty moja Kochana dziękuje buziole!

Cytat:
Pięknie

czytałam i stwierdzam że na wieczór Pazryżanka się rozkręca niemozliwa jest
Stary 2011-08-10, 10:13   #1250
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
flaurette moj facet naszczęscie nie ma profilu na wizazu ufff bylo by po mnie
ale ostatnio mowił że wygoogluje i wejdzie na te wątek " miłośniczki zary iks " żeby zobaczyć co my tam cikawego piszemy że tak się uzaleznilam
więc musze uważać teraz żeby moj romans z kuba nie wyszedł ja jaw.
Jako studentka dziennikarstwa zapewniam Cię, że Twoja tajemnica jest u mnie "bezpieczna", nikt się nie dowie

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość
Dziękuję za poradę może zacznę od tych Maestro, bo chyba trochę tańsze są

Zarina - bosko Ci w dresiarze
Stokrotko - mnie się żółta bardzo podoba

A mojego owczarka właśnie coś pogryzło w ogrodzie tak że aż ma rany na nodze i na pysku... Tata mówi, że większe od kota i zastanawiam się co to może być i jak mogłoby przejść przez płot...
Ojejku biedny Piesio Mam nadzieję, że rany tylko powierzchowne i szybko dojdzie do siebie Co to mogło być za zwierzę

Stary 2011-08-10, 10:14   #1251
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
mi się zaczyna trzecia godzina w biurze
przynajmniej zrobiłam porządek w papierach

aha, użyłam dziś Beauty Flash Balm i jakoś nie jestem zachwycona. Normalnie bym wyszła z domu bez pudru (leń ), ale tak jakoś dziwnie mi się skóra zaczęła błyszczeć i musiałam się zmatowić. Efektu "wow" nie stwierdzono. Może trzeba tego poużywac jakiś czas?
Ja dzisiaj wyszłam z domu totalnie saute, do drodze tylko usta wyszminkowałam jak stałam na światłach Czuje się sie taka goła

Poradzcie.. kliknąć?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hm.jpg (26,2 KB, 86 załadowań)
Stary 2011-08-10, 10:16   #1252
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj wyszłam z domu totalnie saute, do drodze tylko usta wyszminkowałam jak stałam na światłach Czuje się sie taka goła

Poradzcie.. kliknąć?
Mnie tak średnio się podoba
Stary 2011-08-10, 10:18   #1253
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Strachulcu ty jako modowe guru musisz mi doradzić, a nie się monetami wykręcać Zresztą nie umiem rzucać monetą Która praktyczniejsza będzie? :P
Ja bym chyba brała szarą Ale serio, wybierz która to orzeł a która reszka i rzuć monetą, może być na podłogę
Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panie
Chora kichająca, zasmarkana i zmęczona kaszlem - na wyzdrowienie potrzebny jest ciuch
Zdecydowanie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 10:19   #1254
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Poradzcie.. kliknąć?
Mi się nie podoba wogóle
Stary 2011-08-10, 10:19   #1255
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Cytat:
pralinkax no co ja poradzę jak tu same śliczności paryżanka ma piękne włosy i buzię, a do tego super styl,Lunus nie dośc, że zgrabna to jeszcze z poczuciem humoru,Różowy Strachulec ślicznie wygląda w rozpuszczonych włosach ma nonszalancję jak House i oryginalny niepodrobiony styl,rendsaid oryginalną urodę, te włosy żadna Polka takich nie ma do tego jest zabawna ,Kate_Mariposa ma świetną figurę,Yavanna84 jest miła,asik123456789 świetnie się ubiera na dodatek zawsze z wszystkimi się rozumie, Gabi wiadomo jakie ma
zalety, Celly ma śliczne jasne włosy i buzię jak aniołek,fleurettee wymiata sexapilem ,Naja2 jest słodka i kochana,surrealplace nie dość, że ładna te włosy kolejne piękne to jeszcze jest mądra i zaradna,zarinka_zdjecie wklejała to wiadomo nowa piękność się objawiła,Ekscelencja jest drobniutka i malutka a wszystko na niej świetnie leży,stokrotka215 ma świetną figurę,ESTEE87 i mon nie dość, że mają wzrost, nogi do nieba to jeszcze są ładne z twarzy,BlairWaldorf ma niesamowitą zdolność dobierania ubrań, a wystarczy popatrzeć na bloga żeby wiedzieć czy ładna...,Pani_Pusia ma piękne długie włosy i świetnie wygląda w kapeluszach,majka zawsze chętnie pomoże, a pronunciation zawsze wkleja nam pierwsza nowości,admirable ślicznie wygląda w sukienkach i ma idealne nogi,anies5 widziałam kilka razy w Krakowie (pewnie się zastanawia czemu tak się na nią patrzyłam) bo śliczna jak z obrazka no i ten blog...śledzę go od 2 lat choć ostatnio nic nie wrzuca ,czarnulka jest miła a do tego ma oryginalną urodę i ciemną karnację,Bethie jak widać na zdjęciu piękny kolor włosów, FFashionistkAA umie robić stylizacje i ma odwagę żeby je nosić,olalicious07 nie dość że mądra prawniczka, ma świetną rodzinę to jeszcze tak wygląda,budgetka ma świetne śląskie poczucie humoru, super ubrania, fajnego męża i ubrania pieknie na niej wyglądają, nawet studiowa marynarka w dziwacznej rozmiarówce, pralinkax a Tobie kochana też nic nie brakuje jesteś naszą perełką Wybaczcie jeśli kogoś pominęłam, piszę z głowy No i chciałam podziękować, że mnie przygarnęłyście kilka edycji temu do waszego grona
Rzymianko - jesteś niepowtarzalna, kochana i niesamowita
Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradźcie proszę, które ładniejsze, bo nie mogę się zdecydować ......
olewam Schaffę i zamawiam gdzie indziej
Ciemniejsze
Cytat:
Potrzebuję decyzji w kwestii znajomej Mogę sobie zamówić torebkę ze złotymi okuciami w kolorze szarym - dokładnie tą, którą wcześniej pokazywałam :P- zdj.1 Ewentualnie mogę czekać na coś takiego w kolorze kawowobrązowym zdj.2 Co sądzicie?
Załącznik 4146965Załącznik 4146966
Nr 2!
Cytat:
jak się psiak czuje? ciekawe co mogło go zaatakować?
Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Ojejku biedny Piesio Mam nadzieję, że rany tylko powierzchowne i szybko dojdzie do siebie Co to mogło być za zwierzę
Psiak już ma się lepiej i dziękuje za troskę A po tym potwornym zwierzu ani śladu w ogrodzie.

Dzień dobry
Kate_Mariposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 10:20   #1256
Bethie
Zakorzenienie

Cytat:
Płaszczyk super, sukienki tak sobie, a marynarka nadal mi się podoba, żałuję, że nie będę miała okazji w najbliższym czasie udać się do zary, chciałabym na żywo zobaczyć ten kolor, bo naprawdę mi się ona podoba
Obiecałam, nie? A słowo droższe od pieniędzy

Weźmie mi ktoś powie jak krowie na rowie, jaki to jest kolor? Bo wszyscy piszą, że brzydal, a mi się podoba
A gdzie zdjęcia kombinezonu?

zdjęcia kombinezonu wrzuciłam wcześniej, z przymierzalni

Cytat:
Napisane przez *majka* Pokaż wiadomość
Mierzylam chyba M,ale moze byc tez L Dziekuje!
OK

Cytat:
Napisane przez *majka* Pokaż wiadomość
Nie,nie-ochroniaz zawsze w garniturze i przy wejsciu.Antonio to ktos wazny,moze jakis kierownik czy cus w tym stylu-dwa razy wydawal mi zamowione paczki i czesto wolaja go jak jakis problem jest Poza tym ma fajny hiszpanski akcent,w ogole fajny jest
to uderzaj do niego z prośbą

majeczko, a możesz zrobić zdjęcie koturnom?
zastanawiam się jak na żywo wyglądają
Bethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 10:22   #1257
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
A jak dla mnie źle leży na niej ten tulipan. Nie to co na wizażankach.

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 10:24   #1258
Bethie
Zakorzenienie

przyszła moja sukienka z ASOS

jak ona jest biało-czarna to ja jestem ksiądz
Bethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 10:26   #1259
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Ja bym chyba brała szarą Ale serio, wybierz która to orzeł a która reszka i rzuć monetą, może być na podłogę

Zdecydowanie
No i moneta mi powirowała gdzieś pod rowery, więc się nie dowiemy Ale ładne tak w ogóle? Dostałam zdjęcie tej brązowej niby, będzie ciemniejsza niż tamta którą pokazywałam i chyba mi się już nie podoba...
brąz.jpg
Stary 2011-08-10, 10:27   #1260
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
przyszła moja sukienka z ASOS

jak ona jest biało-czarna to ja jestem ksiądz
Pokaż zdjęcie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości