|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 |
BAN stały
|
Dot.: Niezłe z nas gagatki, lipcowo-sierpniowe dwulatki cz.XIII
hej laseczki, przesyłam pozdrowienia od Sylki
Karo dostałaś moje pw?? z namiarami na fb? jeśli nie chcesz to napisz po prostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5012 |
Zakorzenienie
|
Ja się żegnam dziś, kolorowych
![]()
![]() |
#5013 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() grunt to się nie poddawać ![]()
![]() |
#5014 |
Ola-Unhola
|
Dzieci mają inf wirusowa zołądkowa....
Gości odwołałam, bo Antolek ma kieski humor, przed spaniem zwymiotował jeszcze sniadanie (tylko to jadł...) Bartek jest u Dziadków, może osobno szybciej uda się wyleczyć. Jola widzieliśmy się z Bartkiem. Bylismy w week na działce z moją przyjaciółka, do moich rodziców pojechał w pon rano, popołudniu ja do nich wpadłam. Zresztą to się rozwijało pewnie kilka dni. No i dodam, że dzieci przyjaciólki tez wymiotuja.. Musze wybrac łózko, póki jestem w domu, to kurier przywiezie. Z latexu zrezygnowałam, bo to syntetyczny i do tego mieszany z pianka... Wolałabym naturalny, no ale cena też pewnie ładna... Kupimy kieszeniowy albo bonel. Małż obstaje za drugą wersją, bo jedna tańsza troszkę.
#5015 | |
Zakorzenienie
|
Spoko loko
![]() Zu i tak czeka sporo zmian, więc wystarczy dla Niej ![]() Cytat:
![]() Pa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5016 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tępa nie jesteś...gwarantuję ![]() ![]() Cytat:
![]() dostałam ale kompletnie o tym zapomniałam...jutro poszukam.... Lecę do łóżka, ciężki psychicznie miałam dzień...źle mi i muszę się położyć...dobranoc ![]()
![]() |
#5017 |
Zakorzenienie
|
no Karo dobrze że się odmeldowałaś nim przyszłam
![]() Teraz ja się odmeldowuję ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() upatrzylam sobie wiec kilka rzeczy online i musze sie im przyjrzec w realu ![]() ![]() co tam u ciebie? Za pozdrowienia dziekuje ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#5019 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak stoi teraz? Cytat:
![]() Mi się wydaje, że Zosia jest stworzona do przedszkola. Po prostu kocha dzieci. Najlepiej, jak kiedyś byłyśmy w mieście i szła grupa przedszkolaków-teraz chodzą przy takim sznurze (nie wiem, czy wszędzie, u nas tak ![]() ![]() Cytat:
![]() Lateksowy jest podobno wypasem, ale też nieźle kosztuje ![]() Potem sprężynowy kieszeniowy, ale pani poleciła nam dla dziecka w tym wieku (+-2 lata) zwykły sprężynowy, czyli chyba właśnie ten Twój bonel. A pianka to ogólnie lipa, nie położyłabym na nim dziecka. *** Dzień dobry ![]() Wczorajszy dzień bez wpadki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szukam już któryś dzień fajnych zasłonek do Zosi pokoju i nic nie ma ![]() ![]()
![]() |
#5020 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() całe 7,5 zł w górę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a który wybraliście dla Zosi do metalowca? bo chyba rosnące są tylko piankowe ![]() ale super ![]() ![]() kurka to mamy ten sam problem ![]() mi się jeszcze TE ikeowe podobają...albo TEN mateiał...albo TEN...co myślicie? Wojtusiu jakby coś Ci jeszcze w oczka wpadło to poproszę ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-08-10 o 07:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5021 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nieee... są różne. My wybraliśmy sprężynowy, TEN ![]() Też jestem zdziwiona, nastawiałam się na większe atrakcje ![]() Mi też się podobają te zasłonki, i ten pasiasty materiał ![]() Ale jednolite to dużo większy problem ![]() *** Unhola zdrówka dla chłopaków ![]() *** Mamy pierwszą kupkę na nocnik! ![]() ![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-08-10 o 08:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a widzisz niedopatrzenie moja ![]() ![]() żeby nie było wpadki ![]() ![]() jak nic innego mi nie wpadnie w oko to chyba wezmę te zasłonki, im więcej na nie patrzę tym bardzie mi się podobają ![]() ![]()
![]() |
#5023 |
Zakorzenienie
|
![]() jeszcze wracając do Zyrtec'u ... Przepisał mu 15 kropli na noc... nie za dużo ![]() Namiętnie się odpieluchowujemy... Od tygodnia, czyli odkąd mu wysypało siusiaka... efekt jest taki, że woła "nonuś kupa" z przerażeniem w oczach jak zaczyna już sikać... i wtedy widzę, że nie potrafi zatrzymać bo lecimy na nockik ale on po drodze zostawia strumień siuśków... Kupy nie zrobi dopóki nie poczuje pieluchy na dupce bo zakładam mu na noc, na drzemkę i na wyjścia... ![]() ale się zaparłam na maxaaa i nie popuszczę ![]() miłego dnia ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-08-10 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#5024 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Dziękujemy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No Zosia idzie jak burza ![]() ![]() *** Ja miałam ciężką noc ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tym bardziej, że dzieci w tym wieku są jeszcze trochę szalone ![]() ![]() No to pokażę moją galerię ![]() ![]() Zaczęło się od tych poduszek: poduszka1.jpg poduszka 2.jpg i obrazków: obrazek 2.jpg obrazek1.jpg Bardzo podoba mi się to połączenie kolorów ![]() I dlatego myślę o zasłonkach w tym kolorze: zasłonki.jpg Różowe to chyba będzie już za dużo dobrego: zasłonki 3.jpg Te mi się podobają, ale cena zabija ![]() zasłonki 2.jpg
![]() |
#5026 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A u nas piątek nadal nie widać ![]()
![]() |
#5027 |
Zakorzenienie
|
A propos szaleństw, Kuba złamał drugi szczebelek w dnie łóżeczka
![]()
![]() |
#5028 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze wiedzieć o tych materacach... Gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
A ja się pochwalę. My już odpieluchowani. Jak tydzień temu postanowiłam ściagnąć pieluchę całkowicie (oprócz drzemki i nocy) tak mój syn już pieknie nauczył sie wołać siku i kupkę ![]() Wczoraj rano powalił mnie na kolana. idę i widzę że siedzi na nocniku w piżamie, a nocnik gra ![]() ![]() Dziś 4 dzień na rowerku biegowym i radzi sobie świetnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5029 | |||
Zakorzenienie
|
nie widziałam tego wcześniej...WOW
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U Nas jeszcze żadnej 5tki nie widać nawet ![]() Cytat:
![]() Super...podobają mi się te dodatki...już w jakimś sklepie online je widziała ![]() A mi się TO wczoraj rzuciło w oczy...super jako funkcjonalna dekoracja, ale cena ![]() ![]() i patrzcie jaki super pomysł na dekorację...w życiu bym nie pomyślała ![]() ![]() P.S. Uwielbiam ten blog...ma piękne zdjęcia i wnętrza ![]() ehhh silny chłopak ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5030 |
Zakorzenienie
|
ja mu nie karze na siłe siadać...
łazi w samych majtasach i milion razy go pytam czy chce kupe (bo u niego siku to to samo co kupa), milion razy mu tłumaczę i zachęcam... Oczywiście raz na milion razy uda się zrobić do nocnika... Ostatnio było takie popołudnie że sam siadał (gonił bez majtek) troszkę psiknął, zadowolony z siebie krzyczał "blawooo" wstawał i po 30 sekundach do minuty resztę wysikiwał na panele ![]() Bardzo się cieszy, że jak zrobi siku to idzie i sam niesie tą wkładkę z nocnika i wylewa do wc a potem sam spuszcza wode ![]() ![]() Jakiś sukcesik już jest... maleńki bo maleńki ale zawsze coś, bo już wie, że to trzeba robić na nonuś... Teraz musimy doszkalać to, żeby jak poczuje że chce siku leciał na nocnik zamin zacznie robić. |
![]() ![]() |
![]() |
#5031 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i gratulacje w drugą stronę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5032 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5033 |
Zakorzenienie
|
dlatego że się odkształca?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5034 |
Zakorzenienie
|
#5035 |
Ola-Unhola
|
![]() Dołączyłam do grona chorujących moich dzieci. O 4 rano mnie wzięło...Zeby było wesoło i urozmaicone to z dwóch stron, a jak.... Mamusia musi się meczyć podwójnie... Nie nadrabiam, nie mam siły ![]() Musze tylko to łózko zamówić, zeby w piatek było, jak juz jestem w domu, bo potem cięzko z kurierem się zastać, a to wielka paka bedzie. Miłego ![]() Svi, dzięki za zwrot ![]()
#5036 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
moje klimaty ![]() ![]() Daj linka do strony gdzie te poduszki znalazłaś ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#5037 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Wszystkim odpieluchowanym i prawie odpieluchowanym gratuluje ![]() Dla Miramej i Kuby ![]() U nas tez noc taka sobie. Zaczela sie przed 23.00. Bylam w toalecie i slysze, ze drzwi z pokoju Antosia otwieraja sie i tup tup tup. Maz byl w salonie. Pytam go gdzie jest Antos, a on w ogole nic nie slyszal. Znalezlismy go siedzacego i spiacego kolo lozka. Potem juz chodzil tak co godzine, az w koncu nad ranem zostal u nas w lozku. Jak jestem w pracy, to takie rzeczy sie nie dzieja, spi prawie do rana w swoim pokoju, ale jak tylko sie zorientuje, ze mama spi w nocy w domu... Problem jest taki, ze musze sie kiedys wyspac. ![]() Wczoraj przyszlismy ze spaceru, ale Antonio chcial isc jeszcze. Nie bylo takiej opcji, bo gotowalam i musielismy jeszcze gdzies jechac potem. Wiec postawil sobie podest pod okno i wolal "help! help me! help me down" ![]() ![]()
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2011-08-10 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#5038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Antoś dobry jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5039 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() www.kidstown.pl ![]() Zamówiłam tylko jedną -tego elfa. Ten kwiatek powinien być u nich na dniach, bo teraz nie mają, ale i tak bym chyba nie wzięła dwóch, bo doczytałam, że ten elf dość znacznych rozmiarów ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-08-10 o 10:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5040 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
![]() Cytat:
![]() oplulam monitor ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.