![]() |
#2131 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Iwonko ładny makijaz i fryzurka, wiec widac, że ładnie się prezentowałaś
![]() ![]() ![]() Kasia tez slicznie wygladała. A suknie miałaś kupowaną czy szytą ? Bo ja widzialam jak dużo panien młodych szyje sobie suknie taką samą jak dla dzidzi. Pieknie to wygląda. Mam nadzieje, ze juz niedługo załączysz wiecej zdjęć ![]() My tez balujemy na weselu za dwa tygodnie, 21 pazdziernika jedziemy ![]() ![]() Niki fajne te butki. ![]()
#2132 |
Zakorzenienie
|
Iwonko wygladasz cudnie
![]() A jaki maz przystojny ![]() Szczerze mowie i gratuluje z calego serca... ![]() ![]() ------------------------------------ Bardzo dziekuje w imieniu Szymusia za zyczenia i pamięć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
Alien powiem Ci kochana ze najlepeij to dawać kaske na wesele,przynajmniej my tak dajemy z Tż.Teraz jest taki standart ze jaks ie robi wesele to sie płaci za osobe 100zł,no i my zawsze tak dajemy zeby przynajmniej młodym sie zwróciło.Ostatnio daliśmy 200 zł.Bo z praktycznych rzeczy to Ci powiem ze zeby cos kupic dobrego to tez trzeba tyle wydać,dobry komplet pościeli tez troche kosztuje,a byle co to wstyd dawać.My juz stwierdzilismyz tż-tem ze bedziemy kase dawać,a co młodzi z tym zrobią to juz ich sprawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Rozeznanie
|
Iwonko wyglądaliście obłędnie
![]() My też zawsze na wesele dajemy młodym pieniądze.
#2135 |
Wtajemniczenie
|
Jasin tez myslelismy, ze jak nie znajdziemy prezentu to damy kase. Chcielismy prezent bo to nasi dobrzy znajomi i chcielismy, zeby cos od nas mieli. Ale z drugiej strony i tak nie mam czasu na szukanie prezentu i latanie po sklepach. Zawsze jak sie nic nie znajdzie na prezent ot wystarczy kase do koperty włozyc i juz po sprawie. Moze dodaktowo kupimy taką kasiązcze pamiatkowoą slubną bo widzialam u nas w sklepie takie ładne albo album na zdjęcia i kasa do koperty ?
Tylko w co ja sie ubiore ??aaa
#2137 |
Zadomowienie
|
Iwonko wyglądałaś prześlicznie
![]() ![]() ![]() Niki ja też upatrzyłam sobie te różowe buciki , ale kurcze narazie nie ma ...... a tak bardzo mi się podobają
#2138 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, coś Wam pokaże. Zawsze zostawiam wózek w dzień przed domem. I mama otwiera drzwi od domu i jak to zobaczyła to myślała że upadnie. Szybko poleciałam po aparat
![]() ![]() ![]()
#2139 |
Zadomowienie
|
to odwieczny problem kobiet
![]() Humbak ale niespodziankę mieliście hehehe ![]()
#2140 |
Rozeznanie
|
Pewnie, że nasz osobisty (wabi się Humbak
![]() ![]()
#2141 |
Zadomowienie
|
a to co innego, myślałam ze to może nie wasz , ale cwaniaczek z niego
![]()
#2142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sie uśmiałam ![]() ![]() A skąd ten pomysł? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
Zakorzenienie
|
Ja też się uśmiałam z tego pieska, niezły jest
![]() ![]() Alien my byliśmy 9 września na weselu (byliśmy tylko do 21 bo Patryk był śpiący, a w domu Nikolka marudziła-została z moją mamą) i daliśmy prezent, też mieliśmy dylemat co kupić, ale zdecydowaliśmy ze kupimy kołdrę i dwie poduszki. Bardzo się ucieszyli z prezentu, Pan młody do nas dzwonił na drugi dzień i dziękował, mówił że nie mieli swojej kołderki i bardzo się przyda ![]() ![]() Kupiłam dziś butki zimowe Nikolce w Kalwarii Zebrzydowskiej, i dałam za nie tylko niecałe 14 zł ![]() Pokazę Wam kilka fotek ( w tym fotki bucików) bo rzadko to robię ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zadomowienie
|
Iwonka prześlicznie wyglądałaś,kreacja super i cała Twoja rodzinka wyglądała ślicznie.
![]() Dziewczyny zazdroszczę Wam tych wypadów na weseliska też bym się zabawiła,ale w tym roku idę obowiązkowo na Sylwka na salę bo uwielbiam tańczyć. Humbak ja wczoraj i dzisiaj wstałam z bólem głowy bo moja Amelcia w nocy się budzi do jedzenia co 4 godziny. Napiszcie co dajecie swoim maluszkom,że przesypiają całą noc ,bo ostatnio mam odlot z przemęczenia.Niki czy będziesz jeszcze w tej miejscowości bo takie botki by się na zimę mojej Amelci przydały ,a u nas pod tym względem bida. |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
Niki fajne te buciki
![]() Chyba i ja musze sie za zimowym obuwiem dla Wiktori zacząć rozglądać ![]() ![]() Niedawno rodziłysmy a tu juz zaraz nasze bobaski roczek skończą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
Nel nie wiem niestety czy będę w najbliższym czasie w Kalwarii (wczoraj byliśmy tam na wycieczce, bo Patryk tak strasznie chciał jechać pociągiem no i mu obiecaliśmy...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Zakorzenienie
|
A na Allegro identyczne butki tylko używane zobaczcie ile kosztowały
![]() http://www.allegro.pl/item132102726_..._12_mies_.html Ja za moje dałam niecałe 14 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Zadomowienie
|
Niki Nikolka cudowna, a butki rzeczywiście fajne. Zauważyłam, że takie buciki można prędzej kupić w małej miejscowości niż w dużym mieście. U mnie za byle co to trzeba dać ok. 30 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wogóle ceny to mnie przerażają,dobrze ze mam kuzynkę w Anglii,tam to ubranka i buciki grosze kosztują,ostatnio mi pisała ze kupiła małej właśnie butki i tez kozaczki ![]() A my z Tż-tem ostatnio byliśmy w Auchan (czy jak to sie pisze) i kupiliśmy Wice kurtke i spodnie za komplet daliśmy 40 zł,sa naprawde cieplutkie i jak dla mnie ładne.Same zobaczcie ![]() Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 09:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Zadomowienie
|
Niki butki są świetne ,bardzo ładne i cieplutkie pewnie. a cena to prawie jak za darmo
![]() Zdjęcia córuni śliczne u nas też czasami tak jest ze Julia udaje że także jest małą dzidzią , ale mnie to strasznie denerwuje. Jastin komplet jest super i za małe pieniądze. ja się miesiąc temu rozglądałam za kombinezonem dla Oliwki w hurtowni , ale poniżej 90 zł nie znalazłam nic. Całe szczęście że nie musze Julii kupować bo ma płaszczyk z zeszłego roku w bardzo dobrym stanie kozaczki też ma, ale i tak pewnie kupię nowe bo widziałam już w sklepiku koło nas takie boskie że nie mogłam sie napatrzeć na nie ![]() Moja szwagierka mieszka w Niemczech i często kupowała jakieś ciuszki dla moich dziewczyn, wporównaniu do ich zarobków nie są aż tak drogie ale u nas można taniej kupić. Ona skończyła szkołe krawiecką i takie sobie kreacje szyje że szok ![]() ![]() ![]()
#2151 |
Zakorzenienie
|
Kasiu to czekamy na fotki,tez bym z chęcią zobaczyla
![]() Ja to jestem "chora"na punkcie ubranek dla dzieci,wole Wikuni cos kupic niz sobie,a później żartuje czy mi pożyczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nel ale śmiesznie piszesz ''na wiosce" hihihihihihi. Moja kochana skoro o tym nie wiesz to znaczy że nie czytasz moich postów ![]() ![]() ![]() ![]() Nel ala ja wiem że te nocne wariacje Lili to są spowodowane ząbkami ![]()
![]() |
#2153 |
Rozeznanie
|
Jastin ja tez uwielbiam kupowac małej ciuszki!!!! Super ten komplecik.Cena cudo
![]() Co do imienia Humbak,to jak piesio byl szczeniakiem i nie miał jeszcze imienia w tv leciał jakis program przyrodniczy o wielorybach i było, że humbaki to olbrzymy oceanu. I uznalismy, ze to bardzo odpowiednie imie dla niego ![]()
![]() |
#2154 |
Rozeznanie
|
Niki Nikolka śliczna
![]() Butki też, ale ja widziałam takie na allegro, nowe za 19.99.
#2155 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam takie butki za darmo
![]() Mi się wydaje, ze butki to bedzie najdrozszy wydatek, bo potem jak Wika zacznie chodzic to tylko nowe ze sklepu wchodza w gre, bo teraz jeszcze to takie miekkie to mam pozyczone. Humbak pisałas, pisałaś, ze mieszkasz na wsi ja pamietam ![]() A jak to z imieniem psa, ona zapozyczył od ciebie czy to od niego do wizazowego nicka ? ![]()
#2156 |
Wtajemniczenie
|
A co do wesela to ja sie wcale tak bardzo nie ciesze, jak mam teraz na takie imprezy wyjscie, bo ciągle mylse o Wice jak jestem na weselu, nawet kieliszka wypic nie moge i potem nastepnego dnia i nocy chodze jak padnieta bo nie mam kiedy tego odespac.
No ale jakby nie bylo zawsze to jakie oderwanie sie od naszej maminej codziennosci ![]() Tylko, ze ja naprawde nie mam sie w co ubrac, chcialam sobie cos kupic ale u nas w sklepach nic nie znalazłam wartego uwagi co mogłabym kupic a potem jeszcze na siebie wlozyc a nie do szafy rzucic. A poszukiwalam kompletu, zakietu i spodniczki. Ja tez tak mam, ze najwiecej kasy wydaje na Wike nawet sobie jak mam cos kupic to nie kupie i w koncu na Wike kasa idzie. Moja kasa na ubranie poszła juz na Wiki fotelik ![]()
#2157 |
Rozeznanie
|
Alien bardzo śmieszne
![]() ![]() ![]() ![]()
#2158 |
Zakorzenienie
|
Iwonko prześliczna z Ciebie panna młoda!!! super sukienka i makijaz-ciekawa jestem czy sama sie malowałas czy u wizazystki?
Pewnie teraz podróz poslubna sie szykuje ![]() Alienku ja tez mam 21 wesele, siostry męza, i tez jeszcze nie mam ciuszka, ale juz widzialam kiecke - w niedziele ide na zakupy, w przeciwienstwie do Ciebie ja chce kupic kiecke której juz nie załoze, ale moze sprzedam na allegro- widziaałam taka z gorsetem, dół rozkloszowany z uroczymi zakładkami...jedynie co mi nie odpowiada to to ,ze jest z szalem a wolałabym z bolerkiem..., no ale w niedziele sie okaze co wybiore... tak wogóle to u mnie ogólnie przeziebienie panuje- tydzien chorowała Agacia teraz przeszło na mnie...wiec pewnie i jej nie przejdzie ![]() pozdrawiam ![]() ![]()
#2159 |
Zakorzenienie
|
Witajcie..ale fajne foteczki
![]() az milo popatrzec U mnie troche lepiej..od jutra zaczyne rehabilitacje, jakies naswietlania, lampy, masaze i pole magnetyczne..na ten kregoslup... Boli dalej..nie moge wykapac Szymusia, nie moge go podniesc nawet na rece z lozeczka ani go przebrac.. ![]() Najgorsze to ze teraz mama mi pomaga ale ona 20 juz wyjezdza i wroci dopiero w maju:beczy: i zostane sama z tym wszystkim..Oby tylko potem choroba nie wrociła... |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Zakorzenienie
|
oto moj raczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.