|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Ja to wariuję, dziś mierzyłam sobie ciśnienie
No ale mam jeszcze 2 tyg do op to się namierzę
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-10 o 17:21 |
|
|
|
#15632 |
|
Raczkowanie
|
Agatau... na pewno jest mnóstwo przeciwwskazań .. ale właśnie po to są przed badania, żeby wszelakie przeciwwskazania wykluczyć
![]() tak więc już nie panikuj i nie martw się na zapas![]() skoro Ci badania wyszły dobre, tzn że już nic więcej sprawdzać nie musisz
Edytowane przez kasia1988stce Czas edycji: 2011-08-10 o 18:30 |
|
|
|
#15633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15634 |
|
Raczkowanie
|
dla ciekawskich u mnie nowe zdjęcia zapraszam
|
#15635 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15636 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#15637 |
|
Raczkowanie
|
Pozdrawiam Wszystkie Cycolinki
Dawno mnie tu nie było Mam nadzieję że się mnie jeszcze pamięta Gdzie ta pogoda ... przodów nie można porządnie opalić za parawanem ![]() Cycolinki zapodajcie trochę słońca nad morze
|
#15638 |
|
Wtajemniczenie
|
Dalabym Ci troche slonca z nad mojego morza
Obiecuje, ze jak tylko sie pojawi sloneczko, to Ci wysle, bo jestem tydzien po operacji i mi nie jest potrzebne
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-08-10 o 21:10 |
|
|
|
#15639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() FOCZKO CO MAM DORZUCIĆ???WIĘCEJ RYŻU NA GÓRĘ?? ![]() DRAGON LADY GRATULUJĘ samozaparcia to dawaj jakieś zdjątka i się pochwal dalej..bo masz czym
|
|
#15640 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pisz mi proszę wszystko co możliwe na temat zabiegu u Andrzejka, bo ja 14 września mam u niego zabieg i umieram ze strachu. Tak się składa, że mam planowane mentorki, anatomki 345. Jaki miałaś profil, wyjściówkę? Z góry dziękuję za odpowiedź. |
|
|
|
|
#15641 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też pogoda brzydka, pada, niebo zachmurzone.
|
|
|
|
#15642 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem już w domu z pięknymi moimi cycolkami
Postaram się jutro napisać co i jak i może uda mi się fotki wstawić.Teraz spadam do łóżka,bo już miałam spotkanie bliskiego stopnia z porcelaną. Ogólnie czuję się super,nic mnie nie boli tylko lekko średni,że tak to opiszę ucisk w klatce czuję i w oczach mi wszystko jeszcze lata. Dzięki za kciukaski,kochane jesteście
|
#15643 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i ile optymizmu!!! Mam nadzieje, że też tak będę się czuć...odpoczywaj ile możesz |
|
|
|
|
#15644 | |
|
Raczkowanie
|
Agatau, odnośnie wyników badań to ja miałam wszyściutko w normie
Zdrowa jak ryba ![]() Cytat:
GRATULUJEMY I WITAMY W GRONIE CYCOLINEK!!!!!!!!!! ![]() Edytowane przez Cykaneczka Czas edycji: 2011-08-11 o 00:34 |
|
|
|
|
#15645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() klas ki:Od razu widac, ze szla do szpitala z glowa do gory
|
|
#15646 |
|
Wtajemniczenie
|
No i nocka minęła spokojnie.Mam problem z położeniem się do łóżka i z wstaniem z niego.Próbuję na kołyskę,ale coś mi nie idzie za dobrze.
Nie wiem za bardzo czy jakiś ból bólowaty będzie czy ten ból po op to takie dziwne uczucie na klatce ?? Mam się spodziewać czegoś innego niż ucisku?Mam 4 morfiny i nie wiem czy mają leżeć i czekać na jakiś gorszy ból czy co? Rękami ruszam,oddycham swobodnie,chodzę jak robokop,ale staram się zachować swoją naturalną postawę czyli wyprostowaną i próbuję się rozluźniać podczas chodzenia. Czasami w klatce łapią mnie takie a'la skurcze.Mało fajne uczucie ![]() Teraz TZ szykuje dzieci do wyjścia.Później wam wszystko opisze,jak on po nocy pójdzie spać
|
#15647 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie bierz tego cholerstwa jak Cie nie boli, ale tez nie czekaj na wiekszy bol Suuuper , ze tak gladko poszli, miejmy nadzieje, ze tak dobrze juz zostanie- tylko sie nie nadwyrezaj I teraz juz jest coraz lepiejNawet krzywuski sa coraz rowniejsze ![]() MAM GLUPIE PYTANIE DO STARSZYCH CYCOLINEK Pierwszy prysznic po tygodniu i dalej juz normalnie codziennie tak?? I wymoczyc w wannie sie tez juz moge??? Lekarz mi powiedzial o pierwszym prysznicu i to wszystko, wiec mam nadzieje, ze nie musze czekac na nastepny prysznic tydzien Tzn. nie bede czekac bo wczoraj tez bralamAAA i Sensuel widze, ze bedziemy poranne kumpelki, ja tez wczesnie wstaje, bo ile mozna spac tylko na plecach
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-08-11 o 08:39 |
|
|
|
#15648 |
|
Zadomowienie
|
SENSUEL GRATULUJĘ...
![]() kl aski: wierzyć się nie chce że tak gładko poszło,w tej samej dobie CIĘ wypisali??a spytam jak wszystkie pytam,całkiem pod miesień miałaś???bo moja lekarka mówi że u nich po tej operacji(całkowicie pod mięsień,nie częsciowo operują)2doby zostawiają kobiety ..bo chyba tak boli![]() szkoda że DOROTKAMED zniknęła i skasowała zdjęcia..ona miała w mojej klinice operację ![]() ZABULKO ale macie fajnie..możecie kawusię popijać i podziwiać swoje skarby już..echhh ![]() SENSUEL JAK TYLKO BĘDZIESZ W STANIE TO ZDJĄTKA NAM DAJ DO PODZIWIANIA!!! ![]()
|
#15649 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dalmatynka101 15.08 -4 ![]() ![]() Vipera 20.08- 9 ![]() ![]() Agatau88 26.08-15![]() ![]() anek799 14.09 - 34![]() ![]() Vanessita 16.09- 36![]() ![]() Nadinka2 19.12- 133![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Sensuel gratulacje i czekamy na zdjęcia ![]() Szybko wyszłaś z kliniki-wszystkie tu nocowały a Ciebie wypuścili do domu? Dziewczyny jak ktoras dopisać do wyliczanki to napiszcie!!! Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-11 o 15:49 |
|
|
|
#15650 |
|
Raczkowanie
|
Sensuel !! gratulacjie nowych cycuszków
fajnie, że tak się dobrze czujesz po op, nie mogę się doczekać zdjęć, żeby zobaczyć te twoje skarby ![]() a tej morfiny może nie bierz.. skoro ból jest znośny, powiem ci że zwykły ibuprom też trochę ulgi przynosi, może spróbuj lżejszych leków zanim sięgniesz po to. ja też miałam kłopot pierwsze parę dni z wstawaniem i kładzeniem się do łóżka, tż pomagał.. próbowałam kołyskę jak Ty, albo próbowałam się siłą mięśni rąk, nie klatki, podnieść (śpię przy ścianie, koło kaloryfera, uczepiałam się tego kaloryfara po prostu żeby się podnieść- śmiesznie to musiało wyglądać )a chyba tak w krajach skandynawskich jest, że wypuszczają do domu w ten sam dzień ? wydaję mi się, że Bimbamm coś mówiła |
|
|
|
#15651 |
|
Wtajemniczenie
|
Żabula,na kawę z przyjemnością pójdę a na taką jak proponujesz to już w ogóle
![]() Klaudeczka....ja mam całkowicie pod mięsień. Miałam mieć cięcie pachowe,a mam pod piersią. Zero drenów,zero sączków. Szwy zaklejone plastrami i nie mam ich na razie ściągać. Już dzisiaj mogę wziąć prysznic,ale chyba sobie jeszcze dzisiaj odpuszczę.Chusteczkami nawilżającymi je odświeżyłam i olejem kokosowym TŻ posmarował. Nic mnie też nie boli teraz.Mam określone godziny kiedy mam brać leki p.bólowe typu ibuprom i biorę.One o dziwo mi pomagają.Ale mam w pogotowiu ketonal i morfinę 4 szt. Jak leki wezmę to mogę się wyprostować spokojnie.Nie mam problemu z podnoszeniem rąk.Muszę to robić jednak powoli,bo takie przykurcze mnie łapią .Cały czas staram się być od pasa w górę zrelaksowana i nie spinam się.To też pomaga bardzo w poruszaniu się.Słonia nie miałam,jedynie jakiegoś małego pieska.Ogólnie wszystko poszło super.Nie miałam jakiegoś wielkiego stresu przed op.Byłam z przyjaciółką i to ona się bardzoiej stresowała niż ja. O 11:00 byłyśmy w klinice.Przywitano nas,zapłaciłam za op i zaprowadziła nas pielęgniarka do pokoju.Pokazała co,gdzie i jak i przyniosła mi ciuchy szpitalne.Przebrałam się i wskoczyłam do wyrka.Ok 12:00 przyszła pielęgniarka anestezjologiczna,a o 13:00 kirurg.Poszliśmy do łazienki,zrobił mi zdjęcia i obrysował mnie. Acha,na sali byłam z kobietą po op. nosa ![]() Po wizycie lekarza moja kumpelka poszła,a ja się kimnęłam,bo już na oczy nie widziałam ze zmęczenia,głodu i braku nikotyny ![]() Ok. 14:30 przyszła po mnie lekarka anestezjolog i poszłyśmy na salę pchając moje łóżko .Sala operacyjna była tak zimna,że myślałam,że weszłam do prosektorium a nie na operacyjną.Objaśniły mi co będą robiły,kazały położyć się na stole i przykryły.Dały taki koc z rurą która puszczała ciepłe powietrze.Jedna mnie wypytywała o moje dane,a druga wenflon wprowadzała z kroplówką.Płyn był tak zimny,że szok.Nie wiedziałam czy ręka mnie boli od zimna czy od ciśnienia czy od igły .Potem dały mi maskę i kazały oddychać.Po chwili zrobiło mi się jakoś fajowo i sruuuu....nie było mnie.Jak się obudziłam to pierwsze co to zerknęłam na cycole.Były piękne!!! No i siniaków nie mam .Co jeszcze miałam pisać.Acha, w DK trzymają krótko pacjentów w szpitalu jużeli czujesz się dobrze i wyglądasz dobrze.Ja wiedziałam,że będę 6h po op szła do domu,a jakby na noc była to bym tam została do rana.Po porodzie to 3h i poszłam,a kumpela po cesarce też 6h i do domu.Ale za to wydzwaniają co kilka godzin pytać się o stan zdrowia i samopoczucie. Także krótko pisząc....nie bać się absolutnie!!!!W moim przypadku ból akurat nie jest jakiś wielki.Mam lekki ucisk na klatce i jak leków nie wzięłam na czas to czułam takie przykurcze w mięśniach,ale to nie jest jakiś taki ból.Szczerze pisząc to wenflon bardziej mnie bolał jak go miałam niż ból po op .Oby tak dalej to będę mega,mega szczęśliwa.Trochę mi się w głowie i oczach jeszcze kręci,ale położę się i minie może.No i kawiana muszę spić,bo mam ogromną chcicę.To lecę po kawę i postaram się album zrobić.
|
#15652 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Sensuel !!!! CUDOWNIE
![]() naprawdę jesteś szczęściarą, że wszystko tak gładko poszło! pozytywny powiew powietrza
|
|
|
|
#15653 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuel
świetnie ze tak to przeszlas, wszystkie tu trzymałyśmy kciuki to nie mogło byc inaczej
|
|
|
|
#15654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie dopisz...14.09.11 |
|
|
|
|
#15655 |
|
BAN stały
|
Sensuel! super że już po ! na prawdę jesteś szczęściarą że tak gładko przechodzisz teraz to wszystko
![]() oby tak dalej! |
|
|
|
#15656 |
|
Zakorzenienie
|
Już, zobacz czy dobrze policzylam
![]() Wyzej edytowałam ![]() Nasza lista się powiększa, może jeszcze któraś się dopisze? ![]() A ja znowu wiem że nie będę na sali sama a z jakąś dziewczyną co ma też implanty, ciekawe czy młoda czy starsza ![]() I mam mieć znowu na 10 i nastepnego dnia wyjście z kliniki między 10-12. Cykaneczko napisz jak u Ciebie, jak Twoje piersi? Dalmatynka a Ty masz mieć op 15.08 ale wtedy jest Świeto. Doktor wtedy pracuje? Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-11 o 16:18 |
|
|
|
#15657 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=zabulek1;28687438]
Nie bierz tego cholerstwa jak Cie nie boli, ale tez nie czekaj na wiekszy bol Suuuper , ze tak gladko poszli, miejmy nadzieje, ze tak dobrze juz zostanie- tylko sie nie nadwyrezaj I teraz juz jest coraz lepiejNawet krzywuski sa coraz rowniejsze ![]() MAM GLUPIE PYTANIE DO STARSZYCH CYCOLINEK Pierwszy prysznic po tygodniu i dalej juz normalnie codziennie tak?? I wymoczyc w wannie sie tez juz moge??? Lekarz mi powiedzial o pierwszym prysznicu i to wszystko, wiec mam nadzieje, ze nie musze czekac na nastepny prysznic tydzien Tzn. nie bede czekac bo wczoraj tez bralamKochana-ja pierwszy prysznic wzięłam po 3 dniach-wczesniej podmywałam się tylko i lekko zwilżoną chustka myłam cycki-w wannie leżałam juz po tygodniu ale cycków nie moczyłam dpoiero jak mi szwy dr ściągnął to pomału się myłam na górze
|
|
#15658 |
|
Raczkowanie
|
A dziękuję, lepiej
Tzn piersi chyba czują się bezzmiennie, ale ja przestałam z miarką na okrągło biegać.Dziś tż zrobił mi foto, starałam się stać tak samo jak w zdjęciach z tych mega krzywusków z 02.08 i wydaje mi się, że różnica jakby faktycznie delikatnie zmalała... ![]() A jak Twoje samopoczucie przedoperacyjne?
|
|
|
|
#15659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle ze pozytywne nastawienie wiele działa i wiadomo jaka jest siła autosugestii![]() Kiedy masz kontrolę u dr Polaka? U mnie ok, nie denerwuję się zabiegiem ![]() Jeszcze sporo czasu u mnie choć pewnie zleci szybciutko
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-11 o 18:54 |
|
|
|
|
#15660 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziś mija równo pierwszy miesiąc od mojej operacji ![]() Na żadną kontrolę raczej nie planuję jechać. To dla mnie naprawdę spora wyprawa, za daleko. Jeśli wszystko będzie szło w dobrym kierunku, już bez żadnych dodatkowych komplikacji, wybiorę się za jakieś 2-3 tygodnie a konsultację do dr Pastucha ze Szczecina, żeby mi ocenił swoim fachowym okiem czy naprawdę wszystko ok ![]() Ciekawa jestem jaki Tobie rozmiarek wyjdzie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

i nie martw się na zapas
dla ciekawskich u mnie nowe zdjęcia zapraszam
loviam go prawie tak mocno jak moje melonki-anatomki ( 345 )

Obiecuje, ze jak tylko sie pojawi sloneczko, to Ci wysle, bo jestem tydzien po operacji i mi nie jest potrzebne
to dawaj jakieś zdjątka i się pochwal dalej..bo masz czym

klas ki:

)