|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
ano podejrzewałam
a sampla kce? na coś podmienić? jak kce to niech pisze bo mam - i ja nie poużywam choć PIĘKNY to jednak wolę go czuć na chopie - a tak czymać sampla dla samej inhalacji to przesada - zmarnuje sie taki drogocenny płyn [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28675925]Że niby dla mła na tę pocztę? Hmmmm, ciekawi mnie ta Coveta, może bym komu sprezentował no byle nie koledze byłam na pcozcie panie powitały mnie paczka od proga - uwielbiam mnie - ale zaiste nie znane mi jest czemu som mi łaskawe od samego początku ![]() czyli jeszcze nie jestem rozdziewiczona "niedotartom przesyłkom" Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-10 o 17:24 |
|
|
|
#3602 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja takich wyszukanych komentarzy na temat perfum nie dostaję. Tylko wczoraj usłyszałem w STS od pani, że pachnę jak facet z klasą po sześćdziesiątce ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Kotu, będzie mieć do kompletu z kuwetom |
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
bez kitu...
http://www.kwejk.pl/obrazek/321346/kciuki.html to chyba nie jest tak rzadka zdolność? ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28676177]Pamiętam ![]() Ja takich wyszukanych komentarzy na temat perfum nie dostaję. Tylko wczoraj usłyszałem w STS od pani, że pachnę jak facet z klasą po sześćdziesiątce [/QUOTE]
|
#3604 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
nie no tak serio to nikt nie zna badamy tylko wizazową podatnośc na sugestie ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- skarbiatko-a ja jestem strasznie ciekawa twoich flach
|
|
|
#3605 |
|
Nindżopesz
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28676177]Tylko wczoraj usłyszałem w STS od pani, że pachnę jak facet z klasą po sześćdziesiątce
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28675925]Że niby dla mła na tę pocztę? I odebrać swoje awizo
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28676177]
Kotu, będzie mieć do kompletu z kuwetom jako odświerzacz do cuvet? a co jak sie spodoba? topsz że tani
|
|
|
|
#3607 | ||||||||
|
BAN stały
|
A Wy znowu zapierdalata, jak widzę
![]() Musisz Mu podmuchać [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28665273]✂✂✂✂a jego wy✂✂✂ana mać[/QUOTE] Co za wzburzony potok agresji Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Siadaj. Piątka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję Ci Skarbie --- A teraz idę spać, gdyż albowiem ponieważ się cholernie nie wyspałem i kręci mi się w głowie z tego wszystkiego. I katar mam. I pakmana
|
||||||||
|
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Jest nas dwie, ale u mnie to już tak długo trwa, że zaczęłam się bać tego pierwszego raza
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28676177] Tylko wczoraj usłyszałem w STS od pani, że pachnę jak facet z klasą po sześćdziesiątce [/QUOTE] Cytat:
|
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może na nagrodę sie załapiesz ? Red- kcesz se obrzydzić Scent Intensa to ić do recek co z nich wynika że śmierdzi potem męskim starym w dodatku ![]() nie znam zapachu nuty mówio mi od dawien dawna że on mi sie spodoba dlatego od czasu do czasu podczytuję sobie co nieco i natrafiam na pot i juz mi sie nie kce |
|
|
|
|
#3610 |
|
Konto usunięte
|
Dziękować
A w użyciu był Chanel Antaeus PH. Jak będę miał 45 lat to sobie kupię flachę i będę nim pachniał ![]() No jakby się spodobał to dobrze, miałaby radochę
|
|
|
|
#3611 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wg mnie pachnie jak herbata jaśminowa , ciekawszy wg mnie jest Scent , a najciekawszy 21...ale to szalony zaach ..scent klasyczny za mna chodzi od dawien dawna tak samo jak cuwet
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
jak mi kto da namiar na torepke z suwakami ( nie umie rysować) czarnom to odwdzięczę sie namiarem na świetny tani cień do łoka, no dobra do powiek
![]() serio chodzita po sklepach - na pewno dzieś som - a musze mieć ze suwakami albowiem mam buty ze suwakami i kcem ze suwakami albowiem do najt outów na miastowych mi takom sie kce, oł je widziałam dziś szajskom na sklepie ze spinkami opaskami i innym barachłem za 89 zeta na boga ona była chyba prze slepom Chinkę szyta i to z ceraty bleeeeeeeh dałabym juz od biedy ale jakby była serio trwała i fogle warta Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-10 o 18:00 |
|
|
|
#3613 |
|
grozi wypollizowaniem
|
lukłam se na nuty
i w scencie czuje wszystkie nuty Scenta Intense ,a w Intense nuty klasycznego ...moze mialam pomylone prupki?
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3615 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad niżej: to straśna zbieranina jezd ![]() proszeu suotkich snóf , wbij później ![]() Cytat:
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Nadejszła chwila prawdy- kupiłam wagę na przecenie- zaraz włażę na jedną i drugą i porównam.
|
#3618 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
....
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3620 |
|
Konto usunięte
|
Idę sobie w cosik pogierzyc
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3622 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
ja mam cellulitek i bez Vegety , wobec czego nie muszę jej używać Cytat:
w lodówce nigdy mi nie działały , ciekawe![]() No właśnie i o co ten hałas , że Dżonka Vegetą jedzie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Nooooooooooo...... I tego... k***a łeb mi pęka A poza tym to
|
|
|
|
#3624 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale i tak teraz piję głównie czerwoną lytramy....---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Ludzie.... paczta, tak było rok temu: autorka Skrbitk dn.2010.08.23 spróbuję ja.... to tak....: Polly zamkła sprawę okien i zajęła się planowaniem salonu , z powodu braku inspirujących i twórczych porad reszty barowiczów ,porzuciła na jakiś czas owe planowanie i spłynęła-siedząc w kajaku (nie na styropianie) Maja nadal ma spsuty net i nadal poszukuje w miarę pożytecznego i mhrocznego metalmięsa. Madziczka wyszukuję muzę niekoniecznie wysokich lotów na imprezę,cały weekend się alkoholizowała a na następny ma zaplanowane bzykanie albo bzyczenie-zależy czemu okoliczności będą bardziej sprzyjać Red dźwiga Redziątko ,czeka na wymowniejsze obiawy i dokształca się w materii bycia ciężarną,poza tym nie chce zamiatać bo woli spać,I ma dość upałów. Justyna malowała jajo w zupie/barszczu/jakiejś cieczy a potem znikła aby odświeżyć umysł-ponoć widziano ją na dole i na chrzcinach. Gryx się smucił,topił smutki w butelce wódki(albo czegoś innego) potem go skosiło,aaa nie to on kosił ale nawdychał sie trawki i odpadł na chwilę z baru.Poza tym polerował kafla.ogólnie narobił się chłopak. Florens miała wizytę teścia i koparki,przez co cztery razy przekopała kosz na bieliznę,poza tym szykuje się na przyjazd Łinterii wraz z przychówkiem i szuka lokalu w którym mogłaby przechować auto na czas pobytu dziecięcia wyżej wymienionej.poza tym skubała kaczora choć tutaj mówi się że to kaczka była.I ma nowe okna.ładne. Winter jedzie do Florens.I aktualnie ustala się menu na okoliczność tej wizyty -stąd skubany kaczor/kaczka/krzyżówka I tu się wyjaśnia zagadka chowania auta przez Florens.Winterowe dziecię wypucowało autka perfumami. Dzika Truskawa ma stresujący czas a my ścierpnięte kciuki,szuka swojego miejsca co na naszym zadupiu jest nie lada wyzwaniem,w środę zdaje egzamin i będzie kierowcą.Poza tym zanosi się na poważne zobowiązanie bo pojawił się pierścionek,sytuacja nie jest jednak całkiem klarowna gdyż ów okazał się za duży a jak wiadomo zmniejszanie może potrwać-takie czasy. Pojawiły się też plotki że ma dorosnąć do rozmiaru. rachell ubiega się o adopcję przez Florens ,reklamując się przy tym tak wyraziście niczym reklama Triumpha na Jana Pawła. Miciel jest dziewczyną i to jakąma włochaty cyc i mega wyobraźnię.Poza tym mimo pobytu na wypoczynie nadal jest blada.I dobrze. Vesenka nadal sie odchudza Eenax wkurza olewactwo nieodpowiedzialnych ludzi. Kamena była chyba w Lublinie na jakimś festiwalu a ja nic o tym nie wiedziałam Betty83 wyprawiła dzieci na wakacje i ma dużo czasu dla siebie,nastroju jednak nie ma póki co Sabbath szykuje sie na Eurocon i jest cała w stresie hecate rozstała się ze swoim chłopakiem pewnie coś przeoczyłam to ktoś mnie poprawi or uzupełni aaa Edyty nie było,nie udzielała się
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aleeeee w temacie avka - ależ panna wylaszczona ubraniowo fajny uniformek ![]() ja mam wstręt do nuty jaśminu - o dziwo kwiaty żywe pachnące na krzakach lubię wdychać ale odkrywam ze nie nie wszędzie i nie zawsze mi jaśmin przeszkadza np Jasmin Noir Bulgari jest najsowy po prostu uważam an jaśmin tak jak i an cynamon w perfumach - sa kompozycje w których nie przeszkadza mi - jednak niewiele Z Alienem jednak nie umiem - no po prostu nie umiem - mój zabójca Skarb - Ciem na wspominki wzieno? pamiętam wszystko pamiętam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-10 o 18:36 |
|
|
|
|
#3626 | ||
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze streszczon baj Maja:
autorka Maja102 dn. 2010.08.27 No dobra, Agnyska prosiła o streszczenie, a skoro nikt się nie garnie, to spróbuję się tego podjąć Redhaired jest w ciąży i martwi się, ze jeszcze nie rzyga (ale co się odwlecze...) Aha, i zakłąda Klub Szalonych Dziewic Z Drugiej Ręki Polly_z_ogonkiem inspiruje się Lady Gagą i spelnia swoje najskrytsze fantazje... i chce mieć ogonek Winter szykuje się do zbrojnego najazdu na chatę Florens Która to Florens skubała kaczora Skarbiątko znalazła nową dewiację - podziwia swe wdzięki w sklepowych lustrach i idzie na wesele Gryx rzuca ch*jami, bo przytył. Aha, i jest Murzynem w łóżkowych snach ze Skarbiątkiem Madzik sieje powszechne zgorszenie paradując w ku**wsko czerwonej szmince Kamena wącha grzyby przed domem Justyna podrabia się za księdza i udziela spowiedzi na Rachell spuścił się deszcz, poza tym dziewczę kolekcjonuje zdobyczne pierścionki Miciel ma najbardziej zakreconą kolekcję cieni do makijażu Truskawa dostała pierścionek zaręczynowy od Jamesa Hetfielda Ewusia się alkoholizuje i upija strongami i winem Eenax nawiedziła fryzjera i słuch po niej zaginął. Czekamy 24h i puszczamy list gończy za fryzjerem-psychopatą z nożycami Agnes ma 2 flaszki angostury na zbyciu - aby czekać, aż cały Bar się do niej zwali, żeby pomóc osuszyć Melk choruje na malinową szminkę i ma zamiar przetrzepać rossmany... ups, rossmanowe półki znaczy się. I szuka sponsora na koncert Anathemy Betty straciła wenę i chowa się za maską Pin Up ma pracować w sex telefonie A Edyta była wczoraj pomachać na dobranoc
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj jakdobrze ze kolekcjonujesz - laska ja coś czuje ze na tym mozna kase zbić taka literatura netu obecnie chyba by sie łykła w sensie zmieni sie ino niki |
|
|
|
|
#3628 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To se machnę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3629 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- A tak fogle to dziś wieczorem bedzie biba sponsorowana przez cyfre 2000 ![]() |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

I uduszę, Twoja wina, nic mi się nie przyśniło
Nic, zupełnie, zero, nic
po doprawieniu Vegetą potrawa smakuje Vegetą a nie swoim naturalnym smakiem

na boga ona była chyba prze slepom Chinkę szyta i to z ceraty bleeeeeeeh