Depilacja nóg - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-03, 12:03   #61
michigen
Raczkowanie

Dot.: Depilacja nóg

Hej ! jak i le czasu wam zajmuje depilacja nóg i jak i czym się golicie żeby często nie odrastały włoski bo muszę je golić co 2 dzień! ładnie moje nogi teraz wyglądają ogolone i świetnie się tak czuję!

Edytowane przez michigen
Czas edycji: 2011-08-03 o 19:22
michigen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-10, 18:40   #62
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez michigen Pokaż wiadomość
Hej ! jak i le czasu wam zajmuje depilacja nóg i jak i czym się golicie żeby często nie odrastały włoski bo muszę je golić co 2 dzień! ładnie moje nogi teraz wyglądają ogolone i świetnie się tak czuję!
Uroki golenia
Jak chcesz dłuższego efektu to możesz spróbować depilacji Woskiem, plastrami, kremem, pastą cukrową, depilatorem (nie dla wrażliwej skóry, bywa bolesne ), a już ekstremalnie - depilacja laserowa, ale to akurat drogie jest
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-10, 18:45   #63
michigen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Uroki golenia
Jak chcesz dłuższego efektu to możesz spróbować depilacji Woskiem, plastrami, kremem, pastą cukrową, depilatorem (nie dla wrażliwej skóry, bywa bolesne ), a już ekstremalnie - depilacja laserowa, ale to akurat drogie jest

eeeeeeeeeee! tam ! już zapuszczam sobe włoski na nogach :0 jakos nie chce mi się non stop ich golić
Stary 2011-08-10, 18:46   #64
sensualitat
Wtajemniczenie

GG do sensualitat

Cytat:
eeeeeeeeeee! tam ! już zapuszczam sobe włoski na nogach :0 jakos nie chce mi się non stop ich golić
Cóż za nagła zmiana decyzji
Stary 2012-08-24, 09:52   #65
michigen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sensualitat Pokaż wiadomość
Cóż za nagła zmiana decyzji
a dlatego nagła decyzja że muszę nogi ciągle golić jak tylko włoski odrosną! chyba ze skorzystać z lasera ale to dość kosztowne! ehhh wy kobietki macie się z tym goleniem nóg
Stary 2012-08-24, 09:55   #66
Mileva_
Zakorzenienie

Cytat:
Hej! chciałbym sę Was drogie Panie zapytać co sądzicie o depilacji nóg u mężczyzn! jestem facetem i mam bardzo włochate nogi nie podobają mi sę one i chciałbym je ogolić na gładko jak kobiety mają co o tym myślicie jakie są wasze opinie na ten temat, bo ja nie widzę nic w tym dziwnego!Pozdrawiam serdecznie
Chcesz, jest ci wygodniej - depilujesz, to w końcu twoje nogi Fakt, że facet z wydepilowanymi nogami to troszkę dziwny widok dla mnie - może dlatego że widuję ich niewielu. Ale najważniejsze, by tobie było wygodnie
Mileva_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-24, 09:58   #67
michigen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mileva_ Pokaż wiadomość
Chcesz, jest ci wygodniej - depilujesz, to w końcu twoje nogi Fakt, że facet z wydepilowanymi nogami to troszkę dziwny widok dla mnie - może dlatego że widuję ich niewielu. Ale najważniejsze, by tobie było wygodnie
też tak uważam że to dziwnie wygląda żeby facet miał gładkie nogi ale z drugiej strony dlaczego by nie jak golić się to na całego i fajnie tak jest mieć gładziutkie nóżki jak u kobiety
Stary 2012-08-24, 10:06   #68
Mileva_
Zakorzenienie

Wiem, że niektórzy sportowcy (bodajże pływacy?) regularnie depilują, bo włosy pogarszają mobilność czy coś takiego więc możesz w dodatku za sportowca uchodzić
Mileva_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-26, 18:53   #69
limone17
Raczkowanie

W sumie fajnie, że przeważają głosy rozsądku. Nogi włochate lub gładkie to sprawa osobistych upodobań i nie ma to nic wspólnego z męskością. Podobnie jak np. tatuaż na łydce (którą zresztą trzeba przed tatuowaniem wydepilować). Czy ktoś widział sportowca) piłkarza, pływaka, kolarza itd) z owłosionymi nogami? Pewnie tak, ale to rzadkość. Oczywiście dorabia sie ideologię, ułatwienie dla masażysty, zmniejszenie oporu w wodzie, ale tak naprawdę chodzi przede wszystkim o to, żeby estetycznie wyglądać, zwłaszcza w telewizji HD.
limone17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-12, 11:35   #70
michigens
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dresden_Doll Pokaż wiadomość
Może zamiast golenia spróbuj depilacji woskiem. Po jakimś czasie (teoretycznie) włosy będą odrastać słabsze i będzie ich mniej.
Dresden_Doll: kiedyś używałem wosku do nóg ale potem mi odrosły takie długie włoski, nie lubię ich i nie podobają mi się! kiedyś jak miałem gładkie nogi to było przyjemnie ale myślę jeśli miałbym je ogolone to pewnie ludzie żle by się patrzeli że facet chodzi wygolony lub pomyśleliby że jakiś pedał ale ja nie widzę w tym nic dziwnego przecież kobiety też nóżki golą a mogłyby nie golić i jak wtey by wyglądały???? facet musi dbać o siebie
michigens jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-08-26, 08:26   #71
arti2505
Raczkowanie

depiluj nogi i nikogo nie pytaj o zdanie . Sam depiluje i jest mi to obojetne czy inni uznaja to za malo meskie . Mojej ukochanej sie to podoba i to wystarczy.

Edytowane przez arti2505
Czas edycji: 2025-08-26 o 08:55
arti2505 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-08-27, 10:27   #72
SallyMay
Raczkowanie

Musze spróbować w końcu depilatora laserowego, bo co prawda po goleniu włoski odrastają mi dosć wolno, ale najchętniej pozbyłabym się w ogóle problemu.
SallyMay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości