|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
|
|
|
|
#4592 |
|
Rozeznanie
|
Hej...................... .
jak przygotować sie na to, ze z ex studiujemy na 1 kierunku, gdzie jest mało osób, oraz spiewamy w tym samym zespole? I ja i on nie zamierzamy rezygnowac z niczego, ale nie wiem jak bede reagowac. Boje sie, ze jak go zobacze zapomne ze nie jestesmy razem (bylismy od samego poczatku studiow) I czekaja nas jeszcze cale 2 lata...
|
|
|
|
#4593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście
Może nawet będziecie świadkami weryfikacji przepowiedni Tak się nakręciłam tą wróżką, że zapomniałam o tym, że... dzisiaj mija miesiąc odkąd nie mam kontaktu z eksem!!!!!!! Dacie wiarę, że Dearlie wytrwała calutki miesiąc? Może to próżne, ale jestem z siebie baaardzo dumna.A i jeszcze jedno... patrząc na jego zdjęcia już nie uważam go za 8 cud świata!!! To chyba już kolejny etap. Ciekawe ile ich jeszcze to końca.
|
|
|
|
#4595 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Będzie dobrze, cieszę się że poważnie podchodzisz do sprawyCytat:
.Cytat:
Cytat:
. I też ostatni rok to była masakra. To właśnie miałam na myśli pisząc o wypalaniu się...Gupolu przestań się katować gadkami z nim! A nowy kolorek włosów śliczny, lepiej Ci w nim niż w czerni .
|
|
|
#4596 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez mysle o tym, nie zalezy mi na jasnowidzach a doswiadczonych wrozkach- nie o przewidwanie tylko o psychologie mi chodzi ![]() Narazie szperam i szukam na ślasku kogos takiego... |
|
|
|
|
#4597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4598 |
|
Rozeznanie
|
Grupe zawsze mozna zmienic- i warto to zrobic... Semestr jakos da sie przezyc. Ma sie na studiach znajomych, to jest duzo latwiej
![]() Ja nie mam takiego szczescia. Moge sie przeniesc do drugiej polowy, ale nie zrezygnuje z choru. Niestety nasza uczelnia jest stosunkowo zamknieta, malo jest chlopakow, a jesli sa to juz zajęci. Nauka pochlania 90% mojego czasu, 10% to byl TZ. Bede stara panna |
|
|
|
#4599 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Na moim kierunku/wydziale też nie ma prawie w ogóle facetów, a i szczerze mówiąc nawet nie chciałabym mieć faceta stąd, bo jak powiedziała moja koleżanka: "facet powinien rozbierać kobietę, a nie wiersze" ![]() Ochłoniesz trochę i czarne myśli Cię opuszczą
|
|
#4600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
powodzenia i koniecznie napisz co ci przepowiedziała!!!ps. miesiąc bez kontaktu to ogromny sukces, teraz będzie już łatwiej!!!
|
|
|
|
|
#4601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A może porozmawiać z nim o tym że nie życzę sobie takiego obwieszczania?
|
|
#4602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaz wrozba mało wyrafinowana,kazdemu mogła to powiedziec.Co w tym wszystkim najdziwniejsze to to, z emoja mama mi np nie pozwala isc do wrozki a sma byla ,ech rodziciestwo co ono robi z czlowiekiem |
|
|
|
|
#4603 |
|
Przyczajenie
|
http://demotywatory.pl/3352329/Nie-lubisz-mnie
Dzięki dziewczyny, czytanie was pomogło
Edytowane przez wasp Czas edycji: 2011-08-10 o 23:33 Powód: zły link |
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to bym chciała, żeby on dla mnie nie był taki dobry. W życiu bym sobie na to nie pozwoliła, jakby się okazał totalnym dupkiem, i pewnie dawno bym już zapomniała i nawet nie odpisywała na smsy... a tak? Ciężko. A dziękuję na zdjęciach wyszedł trochę jaśniejszy jak mam, no i jeszcze nie jest do końca jednolity. Ale i tak mi się podoba w przyszłości jeszcze go trochę podjaśnię, może pasemkami.
|
|
|
#4605 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ratujcie. dramatyczny spadek formy...
|
|
|
|
#4606 |
|
Raczkowanie
|
No i przyszedł do mnie do pracy...
Czy poświęce mu czas? ja od razu i stanowczo, że nie! że wie że wszystko zniszczył, że wiele zrozumiał, że to niby tylko koleżanka była że nie mamy o czym ze sobą rozmawiać, że nie chce i już. I oczywiście później mnóstwo smsów, że wie że zranił, bardzo żałuje, myślał że źle go traktowałam i dlatego zerwał nadal kocha i by już w życiu tego błędu nie popełnił. Ja po nim widzę, że on coraz bardziej zdesperowany chyba jest? ale mógł myśleć wcześniej...
|
#4607 |
|
Raczkowanie
|
Mam dołka :/
Boje się, że nigdy mi nie przejdzie i zaczynam powoli tracić siły. U mojej siostry już minęło ponad 5 lat i dalej miękną jej nogi do byłego :/ Poza tym, chciałabym o nim już w ogóle nie słyszeć. Niestety to jest niemożliwe, bo mamy wspólnych znajomych...... Dzisiaj usłyszałam, że gdzieś jedzie ze swoją dziewczyną i że w ogóle im się układa... Aż mnie ścisnęło w gardle ;/ To cholernie zabolało. Boli słuchanie czegoś takiego... Dostałam zaproszenie od mojej koleżanki na urodziny i zastanawiam się czy na nie iść, skoro on też ma tam być :/ Co robić?? ... Cholernie mi smutno... :/
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
tez potrzebuje wsparcia, u mnie to samo
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też. Na własne życzenie.
Pisaliśmy jeszcze wczoraj, dzisiaj już wyjeżdża... W ogóle ryczę jak głupia, ja nie wiem jak ja do pracy pójdę Napisał mi wczoraj, że chciałby żebym kogoś miała, ale nienawidziłby widoku mnie z innym facetem. Ale, że to nie jego biznes. I, że zawsze będziemy przyjaciółmi... "forever my polish girl". Ja ✂✂✂✂✂✂✂e jakie "forever" i jakie "my"? ✂✂✂✂a. Chyba zwariuję dzisiaj, jeszcze pogoda dołująca bo leje... Czasa zacząć znowu Zapominanie, rozdział n-ty. I to od początku, znowu będę co chwila na telefon patrzeć, w końcu kilka ostatnich dni pisaliśmy. A on i tak nie napisze...
|
|
#4611 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I napisał mi jeszcze dzisiaj, że wie że już z tego nic nie będzie, ale żebym przynajmniej się z nim kumplowała? że mu naprawdę jest bardzo źle beze mnie
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Mój eks jest największym dupkiem na świecie.
Już nawet nie chce mi się pisać o szczegółach, bo nie jest tego wart.Szkoda, że tak wielka miłość, jaką darzyłam tego człowieka umiera i przemienia się w nienawiść. Tzn., wiem, że to dla mnie dobre, ale mimo tego tak jakoś serce boli na myśl o tym. Dziewczyny chyba będę powoli zmywać się z tego wątku, bo jak myślę o tym gnojku to mi się nóż w kieszeni otwiera. Może w sumie będę wpadać, ale rzadziej. Niestety nadal czuję się porzucona, oszukana, wykorzystania i krótko mówiąc... zrobiona w ch*ja. Jeeeezu jaką mam ochotę napluć mu w tą wielką, obrzydliwą, paszczatą twarz o niedorozwiniętym spojrzeniu. |
|
|
|
#4613 | |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
ale brak czasu pomaga mi w nie myśleniu i nie analizowaniu wszystkiego po raz setny... Ogólnie dalej miewam strasznie kiepskie dni, ale później jakoś dochodzę do siebie i znów jest znośnie przez kilka dni. Pewnie to dlatego że nie mam zadnego obiektu westchnień na horyzoncie, którym mogła bym zająć swoje myśli Cytat:
|
|
|
|
|
#4614 |
|
Rozeznanie
|
A ja stwierdzam, że ten powrót to jednak pomyłka. Myślałam, że mam pewne rzeczy za sobą, że się uporałam...bzdura. Nie jestem ani taka silna ani taka dojrzała jak mi się wydawało...Im więcej czasu spędzamy razem, tym gorzej się czuję i tym bardziej jestem nieszczęśliwa. On się stara,ale co z tego? Wszystko zaczyna mi przypominać o złych chwilach,nie potrafię się odbić od tego,rozpamiętuję, powracają lęki i autoagresja...
Strasznie mi smutno...że się jednak nie udało. Zaczynam mieć znowu pretensje o wszystko, o to że nie ma nas na fb, że udaje że mnie nie ma Chciałabym umieć zacząć wszystko od nowa, z czystą kartą. Ale nie potrafię .
|
|
#4615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4616 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tym fb, to moja koleżanka po powrocie miała podobnie, czepiała się o wszystko i się okazało że jednak miała o co.. Teraz myślę że po raz 10ty (??) wrócą do siebie. Nosz ku**, ile razy ja mam ją pocieszać po tym palancie? I ciągle jest to samo.. Cytat:
A od milości do nienawiści podobno krótka droga. Nie wiem, ja póki co nadal kocham enjoy89 - on chyba Tobą manipuluje. Niby chce żebyś się otrząsnęła a nie pozwala Ci.. I Ty sama sobie też nie.. Kurde, nie wrócicie do siebie, musisz to w końcu przyjąć do wiadomości. Zbyt dużo sposobności już było, zbyt wiele razy mijaliście się i spotykaliście "przypadkiem". Jak by coś miało być to by było. I nie mówię, że nigdy, ale nie teraz.. Może za jakiś czas koleś się ogarnie, ale teraz? Teraz jesteś młoda, a się marnujesz. Ja moje ostatnie dwa lata zmarnowałam na pacana, nie pozwól abyś i Ty żałowała swojego życia! zielonejabluszko - jedne chcą aby się odezwał, inne nie. Jak już się odezwie to też niedobrze. Przez ten kontakt Ty będziesz cierpieć? Rusza Cię on cokolwiek? Jeśli nie, to gadaj z chłopakiem, zrób mu przyjemność, aczkolwiek od razu zaznaczaj, ze NIC nie będzie. Wydaje mi się, że on przez utrzymywanie kontaktu chce Cię w pewien sposób kontrolować .. PS:Mam ochotę się odezwać. Baardzo.. chol.ernie tęsknię .. Edytowane przez Nuska87 Czas edycji: 2011-08-11 o 15:20 |
||
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam Wam coś podrzucić
![]()
|
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4620 |
|
Raczkowanie
|
Jak się czułyście, kiedy zobaczyłyście zdj swojego ex z jego nową dziewczyną?? Bo ja chujowo...
Może to głupie co napiszę, ale już bym wolała być w sytuacji takiej, jak niektóre dziewczyny tu. Chodzi mi o te, które są w rozterce "czy się odezwać, czy nie?". Mój ex ma dziewczynę, więc aż tak się nie poniżę. Wolałabym, żeby już starał się o powrót i wciskał mi te swoje kłamstwa, niż tak cierpieć widząc go z inną...
And you must remember that : There is "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend, "us" in trust, "ex" in next and "if" in life. Edytowane przez Discover _The_Truth Czas edycji: 2011-08-11 o 15:53 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

Będę mogła wykreślić wizytę u wróżki z listy rzeczy, których jeszcze nigdy nie robiłam. 
I czekaja nas jeszcze cale 2 lata...

Może to próżne, ale jestem z siebie baaardzo dumna.
W ogóle chcę poprosić o jakiś typowy antydepresant i też przeraża mnie to jak mój organizm może zareagować na nowy lek.
Będzie dobrze, cieszę się że poważnie podchodzisz do sprawy
.
Biorę się za czytanie waszych gorzkich żali i tych mniej gorzkich