![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zespół na wesele
hej a może zna ktoś zespół Melo z Poniatowej??? napiszcie coś
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Przyczajenie
|
Hej,
byłem na weselu na którym grali i było super - młodzi ludzie mogą się wybawić, zabawy oczepinowe super - aż boki zrywać, ale nic zbereźnego, jeśli ktoś szuka zespołu który... nie gra na żywo - to jak najbardziej polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
kolo86 mówisz o Melo czy o tym w poście wyżej?? bo piszesz że nie grają na żywo i mnie to troche przestraszyło? chcą 5tys za dwa dni, osobiście nie byłam na żadnym weselu na którym grali ale w necie wyczytałam o nich pochwały, powiedz coś więciej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Przyczajenie
|
Witam ![]() Przegląd zespołów mam dość duży, ponieważ dość długo pracowałam jako kelnerka na weselach. Takie dwa zespoły, które najbardziej zapadły mi z tamtego okresu w pamięć to SZAFIR (naprawdę genialny!) i Los Amigos. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Przyczajenie
|
Ja polecam zespoł DRIM z okolic Warszawy
byłem teraz na weselu (mała impreza) a ludzie się bawili umieją zabawić towarzystwo - muzyka w sam raz na wesela drim.waw.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Przyczajenie
|
Hej, a ja Wam powiem tak, jestem świeżo po moim weselu, filtrację zrobiłam wśród 50-ciu zespołów i wygrał SAMOWAR z okolic zielonej góry. Nie grają żadnej biesiady, grają rockowo i niepowtarzalnie, wiem, że każdemu się podobali na weselu i nie zamieniłabym ich na żaden inny zespół, chłopaki naprawdę chyba kochają to, co robią.
Stronkę mają troszkę nieaktualną ale na żywo nie złysząłam lepszej kapeli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Rozeznanie
|
Hej, czy ktoś mógłby polecić dobry zespół na wesele z okolic Legnicy? Planujemy ślub na lipiec 2012 roku.
![]() |
#428 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#429 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#430 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mogę polecić zespół Mariachi z Wrocławia. Grali na moim weselu i gdybym miała jeszcze raz stanąć przed wyborem zespołu, to wybrałabym ich ponownie ![]() Zespół składa się z wokalistki, która nie dość, że ma piękny głos, to w dodatku bardzo dobrze śpiewa po angielsku, perkusisty, basisty, gitarzysty, który jednocześnie jest menadżerem i wodzirejem oraz klawiszowca. Życzą sobie naprawdę nie dużo- jak na wrocławskie standardy. Jeśli chodzi o zabawy, to jest to tylko i wyłącznie decyzja młodej pary, jakie mają się pojawić na weselu, a jakich sobie zupełnie nie życzą. Goście byli zachwyceni. I my również ![]() Nie wiem, czy tu mogę podać namiary na nich, więc wysyłam Ci na priv ![]()
![]() |
![]() |
#431 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() ![]()
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
witam,
a słyszałyście może coś o zespole MAGIC SOUND z Legionowa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Przyczajenie
|
Jestem innego zdania. Dobry zespół to 99% fajnej zabawy. Potem goście itd. Albo dyskoteka albo wesele
![]() Polecam zespół z Warszawy www.shakerband.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Rozeznanie
|
Ja też uważam, że zespół to jeden z najważniejszych czynników decydujących o udanym weselu. U mnie dj nie wchodzi w grę... ale każdy może mieć inne zdanie
![]()
![]() |
#435 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
Drogie Mmedeah88 i vilema,
bardzo proszę i ja o informację na priv- kontakt i cena ![]() Generalnie bardzo proszę o polecenie zespołu z małopolski. Będę Wam bardzo wdzięczna z uwagi na decyzję, jaka przed nami ![]()
Dobrze widzi się tylko sercem.. Najważniejsze jest niewidoczne do oczu.. Edytowane przez fct Czas edycji: 2011-09-23 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
Jestem już po swoim weselu, zespół wybraliśmy z polecenia, drogą pantoflową i okazał się strzałem w 10.
Regularnie panowie występują w składzie czteroosobowym, grają na żywo, my zażyczyliśmy sobie dodatkowo saksofon i wokalistkę. Spisali się niesamowicie, goście niczego tak nie chwalili jak zespołu (paniom zwłaszcza saksofonista wpadł w oko, wchodził z saksem na parkiet, prowadził wężyki, no cuda). Prowadzenie zabaw i w ogóle całej imprezy było na najwyższym poziomie, goście nie schodzili z parkietu, do tego robią "biesiady" przy stołach, co też było świetnym pomysłem. Panowie byli też na moim wyjściu z domu, przygrywali na przyjazd gości. No generalnie jesteśmy baaardzo zadowoleni, naprawdę warto. Zespól nazywa się ZAJAZD BAND, pan Robert Niewiadomski 601 81 35 92, na wizytówce mają też swoją stronę: www.zajazdspalski.spala.info.pl, ale najlepiej wybrać się na wesele i popatrzeć, bo nagrania nie robią takiego wrażenia. Zespół jest ze Spały, ale panowie są otwarci na podróże ![]() pozdrawiam i polecam, Asia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#439 |
Zadomowienie
|
Nam powiedzieli chyba 4800zł za standardowy skład, 6000zł za sześć osób z wokalistką i saksofonem. Wesele z poprawinami
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Przyczajenie
|
Kurcze ładnie sobie liczą te zespoły ... ja dzisiaj poszukuje od samego rana i co jeden to lepsza cena ... no ale tak średnio od 3000 w górę trzeba liczyć .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Przyczajenie
|
Zależy za jaki skład. Standardowo jak szukaliśmy to trzeba liczyć 1000zł na osobę. Skład 4-osobowy 4000zł. Zależy też kto w nim gram, jakie mają demo i czy są ogólnie muzykalni
![]() Moim wyborem był zespół z zawodowych muzyków z wokalistką śpiewającą w telewizji i gości po studiach muzycznych. Uważam że takich muzyków powinno się promować. Wiele lat na to pracowali. Polecam zespół z którym podpisałam umowę www.shakerband.pl Są super !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Przyczajenie
|
podbijam temat
![]() Czy może mi któraś z Was polecić zespół na wesele z okolic śląska? Najlepiej z wodzirejem (zależy mi na wyprowadzaniu pani młodej, itp) grających różną muzykę i oczywiście organizujących fajne zabawy. Aha, i co myślicie o zamawianiu osobno wodzireja i osobno zespołu? Dadzą radę się zgrać..? Z góry dzięki za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Przyczajenie
|
czy ktoras z Was slyszala o zespole Midnight Groove? Sa raczej nowi, nie moge znalezc nigdzie zadnych opinii, ale wydaja sie byc swietni.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Witam,
czy mogłybyście mi polecić jakiś dobry zespół muzyczny? Najlepiej z okolic Wrocławia, ale niekoniecznie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
A może któraś z Was słyszała coś na temat zespołu joy?, oni są prawdopodobnie z Wrocławia. Jest to zespół trzyosobowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że przeważają cover-bandy... Szukam zespołu, który fajnie zagra typowo weselne, polskie kawałki ("Niebo z moich stron", "Głęboka studzienka", "Złote obrączki" itp., wszelkie polki, marsze...). Nie chcę coverów, nie chcę rocka, nie chcę kawałków po angielsku (kilka może być, ale nie większość). Wesele będzie w okolicach Krakowa. Jakieś pomysły, propozycje?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Przyczajenie
|
tak
Edytowane przez gucior Czas edycji: 2012-08-16 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Przyczajenie
|
Tym, którzy jeszcze nie wybrali zespołu na swoje wesele polecam zespół Silvano z Dąbrowy Górniczej. Grali u nas na weselu w październiku 2011r. Rewelacyjny wokal, perkusja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
Jakby ktoś poszukiwał zespołu na wesele z okolic Zawiercia również służę radą, znam kilka
![]() Jeśli o mnie chodzi, nie wyobrażam sobie wesela bez zespołu! Byłam na jednym weselu gdzie był DJ i było to najgorsze wesele jakie widziałam... Za to na dwóch innych, na jakich miałam okazję być, był tylko jeden pan (ten sam zresztą na obu), ale dawał radę i było na prawdę świetnie ![]() U nas grał zespół czteroosobowy, zapłaciliśmy 2000 zł + stówka na paliwo, mniej więcej tyle albo trochę więcej biorą zespoły w naszej okolicy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.