|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
więcej nie daliście rady postów natrzaskać ![]() na pocieszenie se szczytujem
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle Lucho ( bo już z 10 raz chcę to napisać
) na razie może przystopuj z perełkami z e-glamour ... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67132 Nie wiem czy ta sytuacja się wyjaśni i jak, ale ...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3753 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja znowu siedzę na kulinariach i myślę,co by tu upiec
I pewnie na myśleniu się skończy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3754 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ano we Tesco Ja to mam kurzom ślepote i po nocach tak nie mogę się przemieszczać Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obawiam,że kij już został pobrudzony ![]() dobra, to ja łapię za nudną nogę, a Ty łap za co ciekawsze elementy Tylko nic nie urwij, ani nie zepsuj. Bo potem będziesz musiała dmuchać
|
|
#3756 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28680675]
Jakby ludzistak brały przykład ze mnie byłoby tego z 5 razy więcej ![]() [/QUOTE] Na szczęście nie biorą przykładu ![]() Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3757 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja se reckę stworzyłam pisałam w niej że zero odniesienia do Carrie ![]() Cytat:
Cytat:
Kokufiłam się dziś, bo normalnie mam teraz zero czasu bo remont, bo rodziców nie ma, trza jeździć w te i nazad, w sobotę wesele, w przyszły piętek panieński kuzynki który organizuję z jej siostrą, a tu w pracy przyszedł faks ze kontrola projektu w przyszłym tygodniu przez 3 dni , od środy do piątku Jak ja przeżyję ten sierpień to będzie cud za gładkość remontu w sensie psychicznym Cytat:
Cytat:
no njwyżej będziesz bardziej seksi przez kilka dni, jakoś może to zniesiesz, w końcu jestem silnom kobietom no czego łypie he? Pojedziesz? nie pojedziesz... a zreszto jak już sie zdecydujesz to Lucho Ci zamelduje że ma niespodziewany wyjazd ![]() Cytat:
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy biedak ma czkawkę ![]() Dobra, biere myche Trzymaj porządnie za te pałki i go trochę rozbujaj, bo będziemy musiały wrzucić go na ten balkon
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
No dobsz, chyba potrzebuję porady, bo chyba się pogubiłam i w✂✂✂✂✂✂✂iłam w sytuację teges.
Do kogo można na PW? W sumie to mogłabym tu, ale po pierwsze trochę nudne, po drugie trochę tu nowych tfaży i się wstydze. |
|
|
|
#3760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3761 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
hie hie - kolejna kara za mielenie gębom podczas śmiania - jak nie suchary to to - gryzłam gryzłam jak ta krowa na miedzy i i mi się wara nawinęła pod zomp przy nagłym zaśmianiu - a ze zompki mam niemałe ...
nawet nie będę się rzucać przy nalepce " barowej fajtłapy" to juz długo za mną chodzi
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-10 o 20:59 |
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
absolutnie, nietykalna żem prawie (no i nikt mię nie kce tykać... )
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Jakby to określił kumpel typowe przy syndromie niedopchnięcia
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-10 o 21:05 |
|
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3766 | ||||
|
Zakorzenienie
|
to będzie trochę trudne
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28676768] A w użyciu był Chanel Antaeus PH. Jak będę miał 45 lat to sobie kupię flachę i będę nim pachniał ![]() [/QUOTE] widzisz, nie tak dawno Mić namawiał mnie na rozbiórkę dla nas oczywiście a my jeszcze nie po 40 ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję Skarb chociaż odczucia dziwnie trochę, bo to przeca wczoraj było idę z Rejcz po krem
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rejcz- współczuję obrażeń Ja też zrobiłam sobie kuku- wkładałam do pralki rzeczy i jak otwierałam bęben (mam otwieraną od góry), robiłam to jedną ręką i wtedy pokrywa na sprężynie z calej siły strzeliła mnie w środkowy paznokieć ![]() Prawie mnie zemdliło- i wciąż boli kurde, W. wraca, a mnie się nie chce ogarnąć mieszkania na blysk
|
|
#3769 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przy ośle mam łapać za pałki
Jeszcze się Wizooż wtrąci,że zwierzaka deprawujemy
|
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję ataku pralki - bo to dugo boli - ja sie nadziewam na klamki ![]() i tego błysku - ja nie wiem jaki macie układ -ala czy nie można tego olać i nie robić na blysk ? czy na prawdę zawsze musi być błysk? mnie jak sie nie kce tak serio serio fest fest - to żadne siły ziemskie mnie do tego nie zmuszo - no chyba ze pieniondz - za pieniondz jestem w stanie zrobić dużo - ale nie jeden |
|
|
|
|
#3771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do mieszkania, przecież nie zawsze wszystko musi błyszczeć ![]() Cytat:
Wtedy wizooż zlinczuje Cię na pewno
|
|
#3772 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Licytacja dosłownie Cytat:
A ja jeszcze Ci chciałam zadać pytanie mieszkaniowe na pw Bo już parę razy się przymierzam i zawsze zapominam ![]() ![]() Możesz odpisać we wrześniu albo nawet w przyszłym roku [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28680101]Byłem tylko po ulotkę kursową dla kolegi To nieźle w rok urosłem od niemowlaka No ja tam nie wiem, nie widziałam Cię Gryx mówi do Ciebie "Malutki", więc ? Cytat:
Ja może kiedyś zrobię to [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28680675]Opole Lubelskie[/QUOTE] To niedaleko, ale też nie blisko [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28680675]Ja to mam kurzom ślepote i po nocach tak nie mogę się przemieszczać A kto mówił, że się w nocy mamy spotkać? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Czy ktoś może na mnie poczekać?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...ale u mnie jak jest błysk, to u Was wygląda jak norma ![]() Podłóg mi się nie chce wycierać...Winter, pomocy!!! ![]() Ależ mam ołów w D...
|
|
#3774 | ||
|
Zakorzenienie
|
poznaj
Cytat:
i jeszcze w lustrze u fryzjera też ![]() Cytat:
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
Skarb, Ju, Spo
Nabazgroliłam, ale chyba się zawiesiło i nie wiem która dostanie cokolwiek. Jakby cuś to jutro wyślę łanceagein, jak mi nie przejdzie poczucie w✂✂✂✂✂✂✂enia. A tymczasem zmierzam do wanny się zrelaksić |
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
bym przelicytowała i wygrała, ale wstyd się tak publicznie przyznawać
![]() ![]() będę się powoli zabierać do wyrka...
|
#3777 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak na mnie-hardkorowe podejście
||
|
|
|
#3778 |
|
Nindżopesz
|
Cobytu, cobytu
![]() Słodkiego mi się chce. |
|
|
|
#3779 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28680675] Jakby ludzistak brały przykład ze mnie byłoby tego z 5 razy więcej ![]() [/QUOTE] eee no bez przesady i Winter dobrze prawi, naucz się skracać cytaty dwie wiochy dalej i nawet na noc chciałam zostać, ale tam did mały, b. mały i ....wróciłam ![]() Cytat:
![]() i to mi przypomniało, że Rejcz nadrobiłam
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
i flakon fajny ![]() Aha ![]() Ja nie przepadam za ciastami z kremem, więc takich raczej nie robię Choć chyba właśnie powinnam ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- A i naiat ja nic nie dostałam, więc jakby była nadal potrzeba to ślij jeszcze raz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

więcej nie daliście rady postów natrzaskać 

) na razie może przystopuj z perełkami z e-glamour ...

Tylko nic nie urwij, ani nie zepsuj. Bo potem będziesz musiała dmuchać
no ale skoro Red zdążyła urodzić i odchować już trochem to rok musiał minąć
za gładkość remontu w sensie psychicznym

Jakby to określił kumpel typowe przy syndromie niedopchnięcia