|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2
Cytat:
|
|
#902 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
jak kiedyś dziwnym trafem będę w ciąży to pójdę do szpitala po znajomości i poproszę o wszystkie możliwe znieczulenia i leki przeciwbólowe. najlepiej o trzydniową śpiączkę.
|
|
|
|
#904 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#905 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#906 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
http://youtu.be/Li0WNsDW06k
|
||
|
|
|
#907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z medycznego punktu widzenia jednak więź matki z dzieckiem urodzonym naturalną metodą jest silniejsza dzięki hormonom które uaktywniają się podczas porodu. Jak widać i bez hormonu dzieci są kochane, mają opiekę, miłość, rodzinę, wszystko co trzeba. Więc wypowiedzi kobiet które krzyczą jak na targu należy puścić mimo uszu ;p |
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#909 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Zazdroszczę
|
||
|
|
|
#910 |
|
Konto usunięte
|
No nieee to ja też chcę wiedzieć co to za imię!
Sama mam nie za często spotykane u nas, mogę się podzielić ^^
|
|
|
|
#911 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiecie co mnie dziwi, te terminatory nas ulicy. W uszach sluchawki, na oczach okulary, zero kontaktu z nimi. Najlepiej jeszcze jak na uchu maja takie zestawy glosnomowiace co maja migajace diody. No terminatory. Zeby mina chociaz jakas przejazna, zeby bylo widac ze cos za tymi okularami jest, jakas dusza. Ale nie, poker fejs. |
|
|
|
|
#912 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale ja mam taki ryj od urodzenia, co ja poradzę? ![]() Zresztą nie chce mi się szczerzyć jak głupi do sera na ulicy. A tam, zostanę terminatorem ![]() Dziwi mnie to, ze kogos dziwi, że ktos nie usmiecha się jakby dostal szczekościsku 24h/7 ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj eksperymentuje higienicznie Testuje mycie się od stóp do głów żelem do higieny intymnej, podpatrzone właśnie na tym wątku Najbardziej ciekawi mnie jak będą wyglądały moje włosy..
|
|
#914 |
|
Konto usunięte
|
1000days, ostatni raz napiszę na Wizażu jak mam na imię, dla Ciebie.
Livia. A Ty?Demi93, Ty zawsze pozostaniesz moim wąsiastym słoneczkiem. |
|
|
|
#915 |
|
Konto usunięte
|
Sie ciesz, ja mam pospolite, jak ktos wola to sie 10 osob obraca. Ciagle mam wrazenie, ze ktos mnie wola, jakbym juz schizy jakiejs dostawala, manii przesladowczej.
|
|
|
|
#916 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale serio, to juz nawet nie jest wazelina ( za bardzo) strasznie mi się podoba twoje imię
|
|
|
|
|
#917 |
|
Konto usunięte
|
Ja lubie rzadkie imiona, ale takie w kanonie normalnych, Waness i Dżesik, Gracjanów, Aureliuszów i Brajanów nie trawie.
|
|
|
|
#918 |
|
Konto usunięte
|
kiciulec powiadom koniecznie o efektach
![]() candycotton też tak mam chwile po założeniu słuchawek Ale potem elegancko olewam ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Gracjan mi się nawet podoba. I Vannessa też
|
|
|
|
#919 |
|
Konto usunięte
|
Natasza, miło mi ^^
Jestem terminatorem! |
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie chcę cesarki, bo wiem jaki mam problem z chociażby krzepliwością krwi i gojeniem ran. W ogóle dla mnie wyrostek robaczkowy był horrorem i leżałam dwa tygodnie w szpitalu, ból przy szwach straszny co dopiero jakbym miała bejbikiem się zajmować
|
|
|
|
#921 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() 1000days, imię Natasza mi się zawsze podobało.
Edytowane przez 201801022117 Czas edycji: 2011-08-10 o 21:49 |
||
|
|
|
#922 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Witaj terminatorze Miło poznać towarzysza
|
|
|
|
|
#923 |
|
lokalna gwiazda
|
A mnie dziwi, jak ktoś mówi, że chce mieć cesarkę ze względów estetycznych, czy innych równie dziwnych /koleżanka miala itp/.
Mam koleżankę po 3 cesarkach, która miala zrosty i bardzo cierpiala. Mówiła, że to taki ból, jakby ktoś ją w brzuch kopnął. Oczywiście nie cały czas, na okrągło, ale zmiany pogody, niczym stary góral przepowiadała. |
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też terminator
Słuchawki mam zawsze na/w uszach bo mnie zwyczajnie ludzie wkurzają jak ich słucham. Jak jest słońce to obowiązkowo okulary na nosie dla własnego komfortu, średnio mnie interesuje, że ktoś obcy chciałby mi w oczy popatrzeć. A jaki mam wyraz twarzy to nie wiem. Brat kiedyś wspominał, że jak mnie samochodem mijał to się uśmiechałam, może akurat jakaś piosenka mi się spodobała, nie wiem. I nie lubię jak mnie obcy ludzie zaczepiają. Jakoś nie bawią mnie rozmowy "no popatrz pani ile się ten autobus już spóźnia"
|
#925 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Jakos tak kazdy obok wie lepiej jak ktos powinien dziecko ubrac, jak ma rodzic, jak ma mowic XD niech zaloza firme doradztwa Tez nie mam ochoty na kontakty z ludzmi w autobusie ale jak wszyscy sa terminatorami a ja jedna nie to sie dziwnie czuje XD |
||
|
|
|
#926 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje przyszła teściowa jest pielęgniarką i mówiła, że nie wie czy udałoby jej się coś załatwić.... Ja osobiście też wole cesarkę. I postanowial ze nie zajde w ciaze dopóki nie zdobede papierka na cesarke choć nie wiem jak to zrobie ![]() Miałam już jedną operację, mam blizne na pół brzucha, wiem jak boli gojąca sie rana, jak ciągnie itp. Zdarzyło mi sie też lekko pęknąć w trakcie stosunku. Masakrycznie mnie bolało, nawet nie chce sobie wyobrażać jak boli po porodzie. Przynajmniej ja wole bliznę na podbrzuszu
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#928 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też jestem terminatorem w takim razie Moja wieczna krzywa mina + okulary i zawsze =e słuchawki ![]() Cytat:
Po kilkunastu latach ciężkiego życia ze swoim imieniem prawie się przyzwyczaiłam do komentarzy
|
||
|
|
|
#929 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#930 |
|
Raczkowanie
|
Dziwi mnie,że na moim osiedlu zlikwidowano place zabaw. Teraz jest jedno na 2 osiedla i tłum dzieci o każdej porze dnia i nocy a jeszcze bardziej mnie dziwi,że rodzice tylko narzekają zamiast działać.
Nie wiedziałam,że są młodzi ludzie (30) którym wszystko przeszkadza. Moi dziadkowie mieszkają na parterze, kobieta o której mowa piętro wyżej. Tuż przy bloku są ławki. Za dnia siedzą tam starsi ludzie, wieczorami nastolatki. Nastolatki jak to nastolatki, nie zachowują się cicho ale też raczej nie głośno po prostu rozmawiają. Moim dziadkom to nie przeszkadza. Spałam u nich i wiem,że naprawdę trzeba się wsłuchać,żeby cokolwiek słyszeć. Oczywiście Pani to przeszkadza bo ona całą noc spać nie może. Nikt się nie skarży, ławki są od wybudowania bloku. Wprowadziła się Ona i się zaczęło. Babcia powiedziała jej,że te ławki są głównie dla starszych osób (i kilku niewidomych), którzy mają problemy z poruszaniem (tak jak moja babcia) i to jest jedyna możliwość na przebywanie na powietrzu. I wiecie co kobieta powiedziała? Żeby moi dziadkowie i inni którzy tam siedzą dobudowali sobie balkony. Jak mi powiedzieli to myślałam,że zaraz pójdę i trzasnę tą babę. Skąd tacy ludzie się biorą? A się zwróciło uwagę,że jej jakiś durny zegar w nocy wybija tak godziny,że cały blok słyszy to luz. Tak się zastanawiam,że to może przez niego spać nie może . Dziwi mnie,że są ludzie którzy czerpią przyjemność z robienia na złość innym.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

Nie suszę, nie prostuję, nie farbuję itd - efektem było niesamowite siano, w związku z czym przeprosiłam się z sylikonami
Abba ojcze wyszło już z mody?