|
|
#3031 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
dawaj fotkę Kobieto
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam w ogóle lekką fobię na tem,at jeżdzenia autem. nie, że się boje wsiadać do auta czy cos, bo często jezdze z tż, ale mam takie "momenty grozy". wręcz lęki. jak np. tż wyprzedza to zawsze puls mi wzrasta sporo, nawet jak nic na przeciwko nie jedzie. albo jak jedzie tir z naprzeciwka to mam lęki, nawet jak jestesmy na prostej drodze. często sobie mysle ze w poprzednim życiu musiałam zginąć w wypadku samochodowym. wiem, że to dziwne, ale skąd mogłoby się coś takiego wziąć? nigdy nie miałam wypadku ani nic.
teraz bardzo się boję o tż, bo on dojeżdza do pracy i nie ma poduszki zrobionej po swojej stronie mam straszne wyrzuty sumienia z tego powodu, że nawet nie mam z czego mu się dołożyć, a mówił, że to jest droga impreza.
|
|
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja wracałam teraz do miasta to znowu dowiedziałam się nowej rzeczy - TIRy oślepiają Cię jeśli chcą Cię wyprzedzić... super znak
|
|
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po szpitalu nabyłam lęk wysokości...miałam często straszne koszmary , że spadam.
A no i w połowie leczenia TŻ strasznie bałam się z nim jeździć ale odkąd ma okulary jest już lepiej . I też mam często wizję , że zaraz coś się stanie i nie lubię jak TŻ wyprzedza też mam zaraz wrażenie ,że coś się stanie . Ilsa co do znaków to raczej puści Ci długie ,żeby dać Ci znać więc według mnie fajna sprawa chociaż wiem ,że mogę troszkę zwolnić czy zjechać i się nie wystraszę jak będzie mnie wyprzedzać nocą np. Stali kierowcy ( dużych samochodów ) mają różne znaki . TŻ też kiedyś często jeździł dużym samochodem i mi w trasie często mówił co dany kierowca Tira chcę mi przekazać ![]() Nawet ostatnio wracałam do domu i ja niestety nie potrafię jeździć 50km/h tym bardziej po wioskach i kierowcy w pewnym momencie zaczęli mi sypać długimi ( chyba z 10 aut mijało ) i tym sposobem uniknęłam zatrzymania przez policję :P ponieważ już wiedziałam ,że stali ale naprawdę byłam w szoku każdy samochód który minęłam dał mi znać
|
|
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
Hi ja mam często tak że jak jadę z kims (nie prowadze) to "wciskam" witualny hamulec
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
Kawuś masz już neta w apartamencie?
|
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Mam Piczonku, jutro moze zrobie zdjecia, oczywiscie "przed" i "po"
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo trzeba sobie pomagać ![]() Cytat:
Albo patrzę w wsteczne lusterko
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
leci mi tak dzien za dniem na nic czsu nie mam, zrobiłabym teraz ale juz ciemno a nie chce z lampa jechac
napisze tylko tyle ze na parapetówke dostałam deske do prasowania ręczniki wypasione radio retro gar do zupy (mial byc do bigosu) chlebak super retro kaczkę do kąpieli ![]() myslalam ze jestem nienormalna ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- dodam jeszcze ze stan zastały w mieszkaniu a własciwie to w przedpokoju i kuchni to boazeria i kafelki w owoce postawilam na ystrój retro, nawet sama zaplotłam warkocz czosnku z produktów od Narzuta rodziców z dzialki
|
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa to gadżety będą pasować do retro mieszkania
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Czy ktoś pisałby się na zlot w Krakowie w któryś weekend października? |
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Kawka ja się podniecam Twoimi makijażami
![]() dziś napadłam TŻta w pracy z zielonym frugo i trochę posiedziałam, potem wróciliśmy razem do domu
|
|
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
ale to wiesz.... nie do konca adekwatne jest.... bo to ze ja cos robie nie swiadczy o tym, ze jest to normalne
bo czesto jest wrecz przeciwnie raczej ![]() Ale mysle, ze wielu kierowcow ma takie odruchy jadac jako pasazer ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- a tak poza tym to klub
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
take that ma dwie fajne nowe piosenki
![]() http://www.youtube.com/watch?v=TxEVPe7XMcs http://www.youtube.com/watch?v=aCHg5r6rFoI |
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam za głupie pytanie, ale jak to TIR oślepia jak będzie wyprzedzał?????????? Wyprzedzają Was TIRy?
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak było u mamci ?
|
|
|
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To obce mi doświadczenie ![]() A fajnie, dziękuję
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
jutro zaczynam pakowanie to może poczuję ,że wyjeżdżam
będę w darłówku ![]() Wiem , ze mamy wynajęte całe piętro i z okna widok na plaże . Z domku mamy również zejście od razu na plaże ( plażę mamy 80m od domku) jestem ciekawa jak to będzie...żeby tylko pogoda dopisała ![]() Kupiłam sobie strój kąpielowy ale bez szału. |
|
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i trzeba uważać żeby Cię nie zepchnąłcoś dla capri i carmi ![]() http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...95453_700b.jpg |
|
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
oooooo matko, ale zazdroszczę....... Pozdrów ode mnie most i falochron i latarnię morską obie plaże i w ogóle wszystko.... wiesz gdzie będziesz mieszkać? Kocham Darłówko i strasznie za nim tęsknię ostatnio....
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
czemu bez ? Ja nie wiem jak laska z burzą blond loków może źle wyglądać w stroju kąpielowym
![]() ja chyba będę licytować na allegro taki czarny, dziewczyna pisze że raz go założyła i źle leżał a idzie od 1 zł
|
|
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wyobrażam sobie być wyprzedzaną przez TIRa serio. Ale to ile Ty jedziesz? 50km/h? bo one się same wloką niemiłosiernie - utknąć za TIRem to masakra, a jak jeszcze ma ochotę wyprzedzać? Sorry że dopytuję, po prostu nigdy nie byłam w takiej sytuacji, żeby mnie TIR wyprzedzał.....
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
wiem tylko, że w darłówku a dokładnie niestety nie .
Ale jak wróce na pewno powiem . Biorę na pewno swój aparat więc będzie masaaaaa fot Byłam tam już kiedyś jak miałam z 8 lat i pamiętam, że bardzo mi się tam podobało więc teraz mam nadzieje,że też się nie zawiodę ...tylko, zeby pogoda była .W piątek mają być burzę w sobotę troszkę cieplej i w niedziele już cieplutko
|
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
Tż się odfochał i zaraz wraca z pracy, więc uciekam, bye
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę Ci nawet doradzić, gdzie fajnie zjeść
|
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3060 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

mam straszne wyrzuty sumienia z tego powodu, że nawet nie mam z czego mu się dołożyć, a mówił, że to jest droga impreza.

a zadowolona jestem z fryzjera a nie, że straciłam stówkę
13.03.2008

bo czesto jest wrecz przeciwnie raczej 

no i trzeba uważać żeby Cię nie zepchnął