|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Flo- oglądam "Krwiożercze szczęki" -ale na razie tylko jedna, damska. Dno.
Może przerzucę się na "Kobiety, które niosły śmierć"?
|
#3812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A to Luciola ![]() Napisałam ![]() ves od kumplowania się czasem zaczyna ale ja się oczywiście nie znam tak naprawdę no więc wiesz
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3813 |
|
Nindżopesz
|
Chyba sobie kupię odlewkę Perwollu
![]() Póki co rozmyślam nad Scentem Int. Czy ja go kcę? |
|
|
|
#3814 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
obejrzłam filmik mhhhmmhhhhh....muszeu zanabyc cos...ale co bo podkładu nie uzywam...to chyba gupo byłoby uzyc tylko w tym zaciemnianych miejscach ..a bronzer to chyba za bardzo brondzowy ,bo jak ja sie pofiltrujeu i wybambusze tom dosyc blada
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Stęskniłam się za wami od wczoraj
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3816 | ||
|
Zakorzenienie
|
weśta nie śpitka jeszcze so?
Lucho polewał i skończył pod stołem nim noc nastała.... taki chojrak ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Maaaaadzik jest żeś indrniejsza dziś niż wczoraj
|
|
#3817 |
|
grozi wypollizowaniem
|
czujeu zew rosmana..a moze SP
|
|
#3818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Polly jak dla mnie to ta laska tyle sięu zna na makijażowaniu jak ja na budowie mostów
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- własnie żem przejrzała gazetke SP, kurdeu jakie dziadostwo... i tylko tyle perfunóf co w gazetce majo ![]() ja nie wiem , bo nie mam w L SP
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Ni Ale grubsza i owszem. Qurfa - mam wrażenie, że tyję od powietrza.Złość mnie bierze, naprawdę. Ćwiczę, nie jem słodyczy, ograniczyłam mocno pieczywo ( jem je tylko w pracy), zero fast-foodów, alkohol sporadycznie - ogólnie przystopowałam. I co? I kurna - ważę więcej niż 3 miechy temu. Mam ochotę tym pizgnąć wszystkim Ja dziś poczułam zew Rosmanna. Kupiłam sobie do moich ryżych kłaków, malinowo-różową pomadkę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-08-10 o 23:01 |
|
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
majo wciul perfumów - we katowickim majo duuuszo Polly - som takie jasne bronzery, mleczne, kakaowe, - ale ja Ci się dziwie ze Ci sie chce tyle zachodu - jak ni ma po co - tzn no jak kcesz do zdjecióf to łoki ale tak an co dziń ? no róbta co chceta - ja mam ciemny puder - ino że on złoto-żółty - nie Twoja tonacja - nie używam bo mnie bronzenie nuzy męczy i wydaje mi się totalnie niepoczebne |
|
|
|
|
#3821 |
|
Nindżopesz
|
Nudzę się
Rozkręćta imprezę albo zapodajta jakiś fajny temat...
|
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio - to chyba przestój - przeciez pisałaś że Ci zleciało sporo - to musiał być ten efekt - ale tak po prawdzie sie nie znam - mnie samej sie nie kce życ na ograniczeniach po prostu - dlatemu podziwiam (uwaga maj ulubione słowow) samozaparcie i jak sie ktoś już sam zaparł to mu każę wytrwać bo żeby sie nei zmarnowało do kuńca ale ogólnie to nie robię tych rzeczy ( ograniczeń) ze względu na powyższe co napisałaś ze się człowiek spina a tu uja widać ( nie no tak aż to ni ma
|
|
|
|
|
#3824 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ale obawiam się, że w 2030 to tego pachnidła sprzed reformulacji za cluj nie znajdziesz Cytat:
No ja myślałem, że Ty chcesz się tego piwa dziś napić, przed zachodem bym nie zdążył Cytat:
![]() Barman słyszał??? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tu jestem hmmmm |
||||||
|
|
|
#3825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może to bład i trza jeść więcej i więcej pedałkować ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- przysnęło się ![]() dobra , nieeee spać! jak impreza to impreza...... ![]() śpiewom: tańczę na stole...kieckę zadzieram tłukę butelki , depcze szłoooooooooo smętni pnowie ćwic zo w pokera a ja przed nimi kankana czy jakoś tak
|
|
#3826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mogiem Ci obadać jak pojadeu ale nacocito ? no chyba ze ? masz maj tel namba? co tam jestem to półki sie uginają od niemal szyskiego Ardenki i Naomi są zawsze z Seforofców móf co kcesz - abo pisz jest tak z 50 zapachów letko jak nie 100 - mowa o damskich nie wiem czy liczyć Kylie Minogue i jej wcielenia ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
o mammmmmmo od zawsze, niezmiennie płaczem przy tym momencie ze smiechu - wyobraźnia - durna rzecz |
||
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rejcz - ale mnie to ograniczenie przychodzi bez trudu. Nie mam żadnego reżimu - po prostu lekko dałam sobie na wstrzymanie, ale nie głodzę się i nie odmawiam sobie masochistycznie małych przyjemności, jeśli już bardzo mam na nie ochotę ( ale nie jest to pizzza o północy np. ![]() Czuję po spodniach ( zwłaszcza jednych takich), że coś jest nie teges. Kupiłam sobie bluzkę - założyłam ją dwa razy, aktualnie leży w szafie i czeka na "lepsze czasy". A co do pedałkowania - pedałkuję regularnie co dwa dni.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-08-10 o 23:21 |
|
|
|
|
#3829 |
|
Nindżopesz
|
A jakiii?
Dałam chłopu do obwąchania flachy i najbardziej spodobał mu się Cocon i Poison, hm. |
|
|
|
#3830 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i różowe Cytat:
i to pierwszei specjalnie z Erykiem do lasu przyjechała, to przecież nie będziemy go truć papierochami i innymi wyziewami ![]() bo w mieście się spotykałyśmy tak jak Ty ze swoimi "babami" i zawsze było bosko, tęsknię za tym ![]() powierzchnia domku letniskowego to sprawiła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nawet nie próbuj nie
|
|
|
#3831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, co się dzieje. Wagę sprawdziłam- jest ok (znaczy, urządzenie)- więc łączę się w bolu i przytulam [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28685147] Ale te szczęki sztuczne były czy jakie? ![]() [/QUOTE] Chyba tak- bo baba stara, ale czy to w USA wiadomo? Przerzuciłam się na "Gwiazdy na odwyku" ![]() Cytat:
Mam pomysł ![]() na obrazek Żartowałam- nie bój się
|
|
#3832 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3833 | |||
|
Zakorzenienie
|
Madzik
![]() no Renia Przemyk http://www.youtube.com/watch?v=si8jQCKA_VQ ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() no i mu się nie dziwie ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- jezuuuuu własnie że się boję <zbaldniete skrbitko>
|
|
#3834 |
|
Nindżopesz
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28685368]Mam ptasie mleczko Wedlowskie, to niebieskie mocno śmietankowe
[/QUOTE]To zaraz wpadnę, adres znam ![]() BTW mamy ten sam nr domu i mieszkania - czy to znak ![]() Będę milczeć jak grup. |
|
|
|
#3835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zapomniałam sobie zjeść, ale już za późno chyba nic pójdę się myć i spać... Nie imprezujcie za głośno
|
||
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbek - aż masz dedykację na Fejsie
Toż to niemal Protest Song Sekretarski
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3837 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kciałabym w 2014 otworzyć perfumerię... porządną w moim mieście... edytuję to, oszczegam nie pozwolę żeby znowu ktoś mi ukrat pomysła ![]() Cytat:
|
|
#3838 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. taki walcowaty , napisali na nim , że pochłania brzydkie zapachy . a nie pochłaniał . Może nie były dostatecznie brzydkie ![]() Cytat:
Wystarczy , jak da się przejść ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale ja też przecie nie mieszkam we mieście - blizej lasu na miasto to od dzwona - a Ty też wybywasz ino w miasta Egispkie - a to tyż nie lada wicher skończysz remont - trochę posiedzisz na włościach zaczniesz się nudzić wybędziesz nach City - a prawda taka że to nie z nudy ino z potrzeby balu - wyjśc można prawie zawsze - wyjątkiem małe didy własnie ale one szybko rosno
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:15.

ale ja się oczywiście nie znam tak naprawdę no więc wiesz
mhhhmmhhhhh....muszeu zanabyc cos...ale co 

może to bład i trza jeść więcej i więcej pedałkować 
o mammmmmmo