|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30
Cytat:
jutro albo pojutrze napisze |
|
|
|
|
|
#362 | ||
|
Zakorzenienie
|
no a czemu płakusiasz??
tam nic złego nie pisze![]() Cytat:
![]() ![]() tak 8.09 to jest TEN dzień ![]() czemu czwartek? chcieliśmy w sobotę 10.09 , dzień przed moimi urodzinami ale dwa lata temu termin na sali był już zajęty....i jakoś tak padło na czwartek...bo w piątek by trzeba było się starać o dyspenzę (no i mieliśmy promocję na sali-10 % zniżki )Cytat:
ale masz rację-jak nikogo nie będzie...jakie ?? ciekawa jestem czy wytrwasz w postanowieniu ja akurat wtedy byłam calkiem spłukana ale gdybym miała pieniążki to bym na bank kupiła z 3 pary butów
|
|
|
#363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh czasem myślę, że trzeba było się bardziej temu odczuciu przyjrzeć i może wycofać póki był jeszcze na to czas ![]() hahaCytat:
czasem sobie myślę tak: pogapię sie na ta torbę ze 3 dni i mi przejdzie na nią ochota ![]() ![]() a bywało i tak, że z chwilą gdy torba trafiała w moje łapy to przestawałam się z niej cieszyć ![]() teraz jak mi o tym Twoje słowa przypomniały to już nie wiem, czy z rudego robota się będę cieszyć... Monia, a może to dopadło nas tzw. co za dużo to niezdrowo
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę twarda , bo dziś zrobiłam zakupy ....
"I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne." Edytowane przez dooo Czas edycji: 2011-08-11 o 00:07 |
|
|
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rybko Tys tez wrzesniowa panienka Tak jak ja i moj tezetomaz
|
|
|
|
|
|
#366 | |||
|
Zakorzenienie
|
pytam_ gdzie roxi???????????? ktoś wie?????
Cytat:
wklejam Ci zdjęciedla każdego są bez ograniczeń Cytat:
jaki mam kupić eyeliner w pędzelku czy żelu - pierdoła ze mnie jeśli chodzi o kreski na górnej powiece ale chcem je tam mieć ![]() Cytat:
przyzwyczaiłam się, że co jakiś czas muszę kliknąć torebkę i zobaczyć kuriera Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-08-11 o 00:09 |
|||
|
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fashion i kali: ![]() :przytu l:
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W sumie małżeństwem jesteśmy juz ponad rok więc wiem co robię (chyba)![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Monica nie wiem ale też się nad tym dzisiaj już zastanawiałam... Nudiczy Ty nie masz kontaktu z Roxi??? Rooooxi odezwij się do nas ![]() Charli ![]() ![]() ja uciekam spać.....coś mnie zaczyna żołądek pobolewać...chyba dobrze mi zrobi jak złożę swe ciało do snu........ dziubki
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2011-08-11 o 00:20 |
|
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc wszystkim ... miłej nocy
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
roxi ostatni raz pisala rowny tydzien temu... faktycznie dziwne, tyle czasu sie nie odzywa
|
|
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
doo dobranocki
napisałam pw do roxi
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, ze nic sie nie stalo...
Moze gdzies wyjechala? |
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
ma ktoras z Was https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ie.html&next=1 ? potrzebuje looknac na sklad, nie umiem znalezc go w google
![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- ode mnie tez poszlo pw. nic nie mowila,ze gdzies jedzie ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- dobranoc aniu!
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do bronzera to wydaje mi sie, ze on nie jest ze stalej oferty tylko to byla jakas limitowanka. |
|
|
|
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lakier, szminka, teraz to :/ma ktos program do zmniejszania zdjec? potrzebuje cos zmniejszyc ( tylko troszke...) poslalabym na mejla |
|
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Rybcia
ja mam Roxi w znajomych na fb, najwyżej tam można uderzyć, jeśli się nie odezwie ![]() ale coś kojarzę, że gdzieś wyjeżdżała
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Dagus pomylka to jest jedna stala oferta - jakos nie kojarze opakowania ale jednak jest w sprzedazy.
Sklad znalazlam na stronie Essence. INGREDIENTS: TALC, ISOPROPYL ISOSTEARATE, MAGNESIUM STEARATE, MICA, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENE MALONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE). Zrodlo: http://www.essence.eu/fileadmin/file..._INCI_Ost1.pdf ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Co do zmniejszania zdjec to jesli masz Windows 7 to w Paincie jest to banalne
Napełnij pustą miskę!klik Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach! Edytowane przez hanusia505 Czas edycji: 2011-08-11 o 00:39 |
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
Roxi mowila, ze zdala egzamin teoretyczny
![]() Gdzies mialam jej nr gg i mi przepadl
|
|
|
|
|
#382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
po co wpakowali CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE- jestem na niego uczulona...... no to szukam innego bronzera. zaraz pobawie sie w paincie ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- wrzucilam fotke do painta. dalam "rozciagnij/pochyl" ustawilam sobie jak chce i coooo... zmniejszylo sie, ale jest takze biale tlo co za.. ;p
|
||
|
|
|
|
#383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Parabeny, SLSy czesto uczulaja a ten akurat jest w miare ok wedlug bazy danych z ktorej korzystam. Mnie martwi w tym bronzerze talk na pierwszym miejscu ale to we wszystkim co pyliste chyba jest (oprocz mineralow i ekokosmetykow). ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
Napełnij pustą miskę!klik Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach! Edytowane przez hanusia505 Czas edycji: 2011-08-11 o 01:09 |
||
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam do Roxi na fb
zobaczymy
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
hanus, udalo sie
kliknelam tak jak powiedzialas - bezposrednio na zdjecie, a nie jak do tej pory robilam- ze wchodzilam na painta i "wklej z.." - wtedy sie cos knocilo ![]() no niestety jestem uczulona, tak samo jak na Bismuth Oxychloride. musze bardzo uwazac na oba skladniki, bo inaczej nie moglabym wyjsc do ludzi przez ponad tydzien |
|
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten skladnik rowniez zielony wedlug mojej bazy Jestes alergiczka?A moge spytac skad wiesz, ze konkretnie te dwa skladniki Cie uczulaja? |
|
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam puder i byl w nim bismuth - po kilku godzinach pojawily sie stany zapalne. to samo z maska z CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - po 20 minutach zmylam, a godzine pozniej moglam podziwiac to samo co mialam po bismuth'cie. na biochemii wizazanka powiedziala, ze obstawia wlasnie te skladniki i tego sie trzymam. zreszta zgadzaloby sie - pozostale skladniki, ktore wystepowaly znalam - znajduja sie w moich kosmetykach, ktore nie powoduja u mnie zadnych niespodzianek ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- nocne marki, piszta cos!! zrobilam sobie kanapke monia, moze idz po pifko, albo nie- bo znowu zrobisz sie senna. pamietaj - nalej wode o 5, nie wczesniej!! |
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest potwornie zimno- poprzymykałam wszystkie okna nie mam pifa mam w tym tygodniu spać pod namiotem - trzeci raz w życiu i jak zwykle jedną noc- zamarznę ![]() ![]() ![]() woda w toku - teraz- zaraz - nawet nie zauważycie jak się szybciutko wykąpię |
|
|
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no zimno... poszlam z psem, podlala krzaczek i pedem do domu - fajne mamy lato. w krakowie nie ma dnia (no dobra, sa wyjatki ) zeby nie padalo....gdzie jedziecie pod namiot?? pomysl o mnie, od razu zrobi Ci sie cieplo ![]() ---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- hanka, do tablicy!!!!! ---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:00 ---------- jak Wam cos powiem to padniecie. mam okazje jechac na tydzien do szwajcarii i na dwa na lazurowe wybrzeze - ale nie jade, bo ten tego a jak nie wypali
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

tam nic złego nie pisze
Bo kojarzy mi sie cos, ze we czwartek wrzesniowy? A moge spytac czemu akurat czwartek?
(no i mieliśmy promocję na sali-10 % zniżki
... żeby nie mogli zobaczyć wszystkich razem 

Tak jak ja i moj tezetomaz 

monia, moze idz po pifko, albo nie- bo znowu zrobisz sie senna. pamietaj - nalej wode o 5, nie wczesniej!!