|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
ja też chcę! ja też!
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu, dzięki.
Pięknie wyglądaliście Dużo szczęścia raz jeszcze
|
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
dołączam się do zachwytów
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dzien spi mało jak na 2-miesieczniaka ,max 3-4 godziny.Zasypia na rękach,albo przytulona do mnie czy TZ.Ja się będe doksztalcac od wrzesnia ,kurs florystyczny czeka ![]() Gosiu,czy i ja moge obejrzec zdjecia?
|
|
#2286 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia wiem, że dyplom się przydaje (albo może przydać), ale przeraża mnie to, do czego to wszystko zmierza. Dla moich rodziców mgr oznaczał właściwie gwarancję pracy. W tej chwili mgr nie znaczy nic, ludzie robią po 2 dyplomy lub więcej, coraz więcej dr.
Nienawidzę tej pogody. mam doła od kilku dni
|
|
|
|
#2287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ale ziiiimnoooo! Okropnie! Zamówiłam kuriera, który odwiezie komputer do serwisu i właśnie kopiuję dane z dysków - byliśmy zmuszeni kupić terabajtowy dysk wczoraj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gosiu, ja też chciałabym obejrzeć zdjęcia ![]() Ja też na moim ślubie/weselu miałam dwa welony |
||
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć..
A ja na swoim nie miałam ani jednego
|
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
Z innej beczki - kupowała któraś z Was ostatnio piekarnik, albo ma jakieś swoje typy? Właśnie wertuję strony z agd...
|
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Ja mam taką przypadłość, że oglądam całkiem sporo, ale nie zapamiętuję tytułów. Dopiero potem się okazuje, jak sprawdzam, co to za film, że widziałam. |
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma wszystkie potrzebne funkcje, dobrze trzyma ciepło.... Ja mam Boscha, o taki: http://www.neo24.pl/piekarnik-do-zab...hbn-231e0.html |
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
to może ja wam polecę jeden z moich ulubionych filmów, bo oczywiście nie mogę sobie przypomnieć innych tytułów teraz
![]() "Jabłka Adama" - świetny film, mało amerykański i może jeszcze "The Boy in the Striped Pyjamas" i "My Name Is Khan" - tylko ostrzegam, bo jest bardzo długi, ale wciąga tak, że ciężko się oderwać Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2011-08-11 o 08:50 |
|
|
|
#2293 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ten ostatni znam tylko ze zwiastunów i wydawało mi się, że będzie łzawy? |
|||
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2295 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Wczoraj przypomniałam sobie, że nie potrzebuję nowej bazy - mam Nail Tek, tylko że do tej pory stosowałam go razem z odżywką Intensive Therapy jako kurację odżywczą Ja przestałam się łudzić. Cytat:
![]() Wysłałam Ci zaproszenie ![]() Cytat:
Moja siostra spała ze swoją córką 2 lata ![]() Moja zawsze zasypiała w łóżeczku, ewentualnie w wózku na dworze. Nawet, jeśli zasnęła na mnie (baaaardzo rzadkie zjawisko ), to ją odkładałam.Wydaje mi się, że gdybym teraz mogła cofnąć czas, to może od początku nosiłabym małą. Pytałam jednak rehabilitantki o chusty - ona jest przeciwna, jeśli dziecko ma problem z napięciem mięśniowym. Młoda lubi się teraz nosić, ale nie chodzi jej raczej o bliskość - ma w tym swój cel: chce wszystko pooglądać i pomacać ![]() Cytat:
Mam pytanie: ile można tygodniowo zjeść jajek? Są tak różne opinie, że sama już nie wiem. Muszę zbadać cholesterol. Dziś rzuciłam się na nektarynkę (nadal jestem na I fazie SB, więc nie powinnam). Samo jedzenie, jak już pisałam, jest ok, ale efektów brak. Jak trochę nagrzeszę, waga idzie w górę, jak trzymam się diety - stoi. Bez sensu. |
||||
|
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak widzę łzawy zwiastun to najczęściej rezygnuję z filmu... nie lubię świadomie fundować sobie tego typu wzruszeń... Np. nie obejrzałam Slumdoga z ulicy do dziś - choć akurat też z innego powodu (ktoś życzliwy tak się zachwycał filmem, że opowiedział mi od początku do ostatniej sceny). |
|
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś kiedyś czytałam, że do 10 jajek tygodniowo (ale wliczając te w chlebie, makaronie, ciescie itp.), ale nie wiem, jak to się ma do rzeczywistości ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taki calkiem zwykly,do zabudowy,nie pamietam jaki to model,ale dziala bez zarzutu
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za tytuły-zapisałam sobie
![]() Tylko zweryfikujcie - który z tych filmów jest o śmierci? Bo takich nie oglądam.... ![]() My z TŻ, jak film jest łzawy, to obydwoje wyjemy... Np. na Hachiko.... albo Remember me...
|
|
|
|
#2301 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam wczoraj o Tobie i zastanawiałam się, czy jesteś zadowolona z diety. Ja też miałam tak dziwnie z wagą, schudłam sporo po 3 tygodniach, później długi zastój, i znowu spadek. Nie ma sensu się ważyć codziennie, to frustrujące ![]() Ja teraz jem dość normalnie, choć porcje znacząco mi się zmniejszyły, tzn. nie potrzebuje tak dużo jedzenia jak kiedyś. Są dni kiedy jem, jakbym wciąż była w II fazie SB, a są takie, kiedy jem kanapkę z żółtym serem i szynką i pomidorówkę z makaronem. Jakoś nabrałam pewności, że to wszystko pikuś, przy odrobinie ruchu. Zaczęłam chodzić na tę siłownię wieczorem, fajnie jest, choć zawsze ktoś ćwiczy. Najgorzej mi wychodzą ćwiczenia na ramiona, masakra. ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Tak czułam... Cytat:
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=668473 m.in. jako jeden z niewielu producentów ma piekarniki z rożnem <w moich widełkach cenowych>, zastanawiam się jak z jakością? W sumie Amica specjalizuje się w kuchniach/piekarnikach, więc chyba powinno być ok. Spodobał mi się też gorenje z serii retro, choć retro kuchni nie planuję ![]() http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=3862348 Cytat:
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- A, Asiuk a znasz taki blog z przepisami? http://blog.polskiesouthbeach.pl/ Może Ci się przyda. |
|||
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko, moja mama zmieniała kuchnię z 4 lata temu i kupiła ponownie piekarnik amica, stary też był z tej firmy.
Generalnie nic się nie działo z żadnym. Ma sporo dobrych funkcji, gotowych programów i nagrzewa się do wysokiej temp. chyba 340 stopni, co jest przydatne np. do pizzy. Nic więcej powiedziec nie umiem. Ten rożen też ma, ale nigdy nie korzystała z niego |
|
|
|
#2303 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś już 3, a to czwartek przecież ![]() Codziennie jem je na śniadanie, czasem też dodaję do sałatki gotowane na twardo. Cytat:
Chciałam kiedyś obejrzeć film o eutanazji http://www.filmweb.pl/W.Strone.Morza , ale nie miałam niestety okazji. Cytat:
![]() Ja się ważę bardzo rzadko, przeważnie o tym nie pamiętam. Szkoda, że nie można pić kawy w nieograniczonej ilości - to jedyny napój, którym się delektuję bez dodawania cukru/słodziku, zresztą już od dawna. Herbatę zieloną piję bo piję, za czarną nie przepadam, chyba że jest wybitnie zrobiona - jak dla mnie z odpowiednią ilością cytryny i koniecznie cukrem, bez słodzika. Inaczej nie wypiję.
|
||||
|
|
|
#2304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zauważyłam, że są też piekarniki z możliwością nagrzania tylko jednej komory. To wydaje mi się bardzo praktyczne. Cytat:
Fajnym filmem, który pewnie by Ci się spodobał jest "Wilbur chce się zabić" (dużo bardziej pozytywny, niż mówi o tym tytuł) i mój ulubiony: "Powrót do Garden State" - uwielbiam |
||
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Amica podobno ma fajne piekarniki i płyty grzewcze.
Ten retro mi się nie podoba.... Fakt, na nierdzewce widać odciski palców, ale nie ma najmniejszego problemu z przetarciem tego i znowu jest czyściutkie ![]() Asiuk, ja też jem b. dużo jajek...lubię! Widziałam początek tego W stronę morza...ale się poddałam.... Generalnie nie oglądam filmów, w których temat śmierci się przewija, takiej śmierci przykrej...(nie jak np. Dexter, gdzie trup się ściele gęsto). Mam jakąś fobię w tej kwestii i nie chcę jej pogłębiać... Wczoraj zaczęliśmy oglądać film Rytuał, podobno super, ale jako, że na początku większość akcji działa się w zakładzie pogrzebowym - TŻ musiał wyłączyć! Ostatnio oglądam komedie romantyczne-wesołe, nie dołują , łatwe ...Widziałam Plan B i całkiem fajny i śmieszny film
|
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, Emilko, za linka. Nie znałam tej stronki.
Cytat:
![]() Komedie romantyczne lubię zawsze - nie wymagają wysiłku i relaksują Idealne na wieczory po ciężkim dniu w pracy.
|
|
|
|
|
#2307 | ||
|
Zakorzenienie
|
heloo
Cytat:
Cytat:
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad. zakładu pogrzebowego - pewnie więc nie przekonałby Cię serial "6 stóp pod ziemią" ... - choć dla mnie jeden z lepszych, jakie w życiu widziałam. Poleć coś z komedii romantycznych - ostatnio nie oglądałam nic dobrego z tego gatunku (w ogóle dawno nie oglądałam żadnej komedii rom.). |
|
|
|
|
#2309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli lubisz takie romansidła, to polecam ten Plan B. A moje ulubione to Holiday, A lot like love i Love actually ![]() Ja najbardziej lubię trillery psychologiczne, sądowe, kryminalne ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
ale jakoś potem się urwało i nie wróciłam do niego....Aaaa...i widziałam ostatnio Shutter Island.... super film
|
||
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Horrorów też nie lubię, są dla mnie tak nierzeczywiste i głupie, że nie daję rady ich oglądać. A tż z kolei ogląda i panikuje |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

Dużo szczęścia raz jeszcze 

Jedyna opcja to położenie jej z powrotem w łóżeczku i podawanie od czasu do czasu smoka, jak się za bardzo rozgada