Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-10, 20:03   #3241
1988Marlena
Zadomowienie

Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
i tam kinia z tym wtulaniem się różnie bywa, bo mi tż sapie albo chrapie i mi przeszkadza i tak w kolko dlatego go odwracam w druga strone często ale nie zawsze
hiehie Mój TŻ jak zostawał u mnie na noc to zawsze do spania jak się kładliśmy to przytulał mnie z tyłu (bo ja muszę mieć przestrzeń do oddychania) i czekał aż zasnę, i wtedy całował mnie w policzek (nieraz się przy tym budziłam o czym on nie wie) i odwracał w drugą stronę żeby mógł zasnąć takie to dziwne trochę ale słodkie

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:13   #3242
jlys
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12

ja też muszę miec przestrzen do oddychania piona ! i też tż zawsze z tylu mnie przytula (mamy nawet taka swoja dokladnie okreslona pozycje..do spania )ja to w ogole musze miec warunki do spania:musze miec zimne stopy wiem to dziwne ale inaczej nie zasne , dlatego zawsze przed snem smaruje kremem (a teraz tż mi smaruje) opaska na oczy (bo musze miec idealna ciemnosc) i cisze..no a , że tż szybko bardzo zasypia(a ja dlugo)to teraz różnie z tym bywa

bede uciekac zaraz ciuchy na jutro sobie przygotowac, poczytam gazetke a potem tż leczo odgrzac bo mama mi dziś dala dla niego , żeby na kolacje sobie zjadl

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-08-10 o 20:16
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:29   #3243
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
ja też muszę miec przestrzen do oddychania piona ! i też tż zawsze z tylu mnie przytula (mamy nawet taka swoja dokladnie okreslona pozycje..do spania )ja to w ogole musze miec warunki do spania:musze miec zimne stopy wiem to dziwne ale inaczej nie zasne , dlatego zawsze przed snem smaruje kremem (a teraz tż mi smaruje) opaska na oczy (bo musze miec idealna ciemnosc) i cisze..no a , że tż szybko bardzo zasypia(a ja dlugo)to teraz różnie z tym bywa

bede uciekac zaraz ciuchy na jutro sobie przygotowac, poczytam gazetke a potem tż leczo odgrzac bo mama mi dziś dala dla niego , żeby na kolacje sobie zjadl
No to piona

Ok, dobranoc i jaka Mama dobra dla zięcia

Miłego wieczoru

Kurde Ala, gdzie jesteś?? Misiam

Stary 2011-08-10, 20:31   #3244
jlys
Zakorzenienie

Ala się koncertuje
jeszcze pol godzinki posiedzę
Stary 2011-08-10, 20:34   #3245
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Ala się koncertuje
jeszcze pol godzinki posiedzę
Aaa to fajno nie będę sama bo jakoś reszta ucichła

Stary 2011-08-10, 20:35   #3246
jlys
Zakorzenienie

zaraz może się odezwą
Stary 2011-08-10, 20:35   #3247
1988Marlena
Zadomowienie

idę popatrzeć jak sis kąpie małego wrócę tu jeszcze...

Stary 2011-08-10, 20:37   #3248
jlys
Zakorzenienie

a co ty tam będziesz podglądać ?
Stary 2011-08-10, 20:39   #3249
asiaczek87
Zakorzenienie

A ja jak byłam na spacerze z psem wczoraj znalazłam borowika szlachetnego i dwa maślaki
Tak więc idąc za przykładem dzisiaj udając się oczywiście nie bez powodu- zabrałam reklamówkę do kieszeni żeby jakby co mieć w co uzbierać, a żeby wyglądało jakbym ze sklepu wracała- co by konkurencja nie dostrzegła
I zachodzę i nie wiedziałam gdzie mam zbierać najpierw z pełna siatką wróciłam do domu, na kuckach zbierałam pod iglakami, a pies nauczył się czołgać

Jutro też idziemy

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
No właśnie?

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:55   #3250
jlys
Zakorzenienie

ja uciekam, dobranoc jutro będę caaaaly dzień
Stary 2011-08-10, 20:56   #3251
studi
Zakorzenienie

Kamea i co jedziecie nad morze?
moja siostra jutro jedzie nad nasz bałtyk ale wyzywa na czym świat stoi, taka pogodę jaką im zapowiadają to ja dziękuję:p
Stary 2011-08-10, 21:03   #3252
kinia860
Zakorzenienie

Asiaczek to super ja uwielbiam zbierac grzyby,wlasnie sie w sob. z tz wybieramy tylko,ze 30km musimy jechac,a i tak tylko sob. i niedz.nam zostaje,tylko nie znosze obierania potem maslakow;p
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 21:08   #3253
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
moja siostra jutro jedzie nad nasz bałtyk ale wyzywa na czym świat stoi, taka pogodę jaką im zapowiadają to ja dziękuję:p
Jutro podejmiemy decyzję

Ktoś mecz ogląda?
Stary 2011-08-10, 21:31   #3254
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Lubię patrzeć jak mały się śmieje w kąpieli

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
A ja jak byłam na spacerze z psem wczoraj znalazłam borowika szlachetnego i dwa maślaki
Tak więc idąc za przykładem dzisiaj udając się oczywiście nie bez powodu- zabrałam reklamówkę do kieszeni żeby jakby co mieć w co uzbierać, a żeby wyglądało jakbym ze sklepu wracała- co by konkurencja nie dostrzegła
I zachodzę i nie wiedziałam gdzie mam zbierać najpierw z pełna siatką wróciłam do domu, na kuckach zbierałam pod iglakami, a pies nauczył się czołgać

Jutro też idziemy

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

No właśnie?
No proszę, ja mieszkam 50 metrów od lasu a na grzyby nie chodzę i nie znam się na nich W ogóle do lasu nie wchodzę bo za dużo tam pająków

Świntuchy jesteście przecież to dziecko jest Nawet bym nie pomyślała o jakimś "podglądaniu"

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Idę spać

Miłej nocy życzę

Stary 2011-08-10, 21:36   #3255
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość

Ktoś mecz ogląda?
Moj tz
Stary 2011-08-10, 21:54   #3256
aQ01
Zadomowienie

Hej

Byłam w pracy, później randkowałam z TŻ i jestem

jlys przepiękna suknia No i tego... Nigdy nie widziałam Twojej twarzy ale wydajesz się śliczna TŻ padnie z wrażenia przed ołtarzem

Widzę, grzybobranie na tapecie Ja kiedyś kochałam chodzic na grzyby, ale kilka lat temu przypadkowo nadepnęłam na starą oponę gdzie pszczoły miały ul i mnie pogryzły w nogę aż mi zdrętwiała i mam uraz

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 22:37   #3257
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość

A mój mi nic w kwestiach slubnych nie obiecywal i tez slowa twardo dotrzymuje
hehe to tak jak mój
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Mutny, mam pytanie Jak myslisz, moge isc w koszulce Maiden na Judasów? kibole mnie nie zadźgają?
Możesz podobny klimat, więc kibole Cię nie zadźgają ani nie spałują Poza tym będziesz się wyróżniać z tłumy - wszyscy będą mieli koszulki Judasów Ja nigdy nie zakładam koszulki zespołu, który gra koncert
Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
Kurcze, w taką pogodę to aż się odechciewa wyjazdów Też bym gdzieś pojechała w ten weekend, ale jak sobie pomyślę, że taka brzydka pogoda ma być, to ja dziękuję :/

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 22:44   #3258
rudy_moniq
Zadomowienie

no i poznikały baby paskudne

siemano
podczytywałam Was w pracy, ale miałam sporo do zrobienia więc nie pisałam

Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
hiehie Mój TŻ jak zostawał u mnie na noc to zawsze do spania jak się kładliśmy to przytulał mnie z tyłu (bo ja muszę mieć przestrzeń do oddychania) i czekał aż zasnę, i wtedy całował mnie w policzek (nieraz się przy tym budziłam o czym on nie wie) i odwracał w drugą stronę żeby mógł zasnąć takie to dziwne trochę ale słodkie
oo jaaa
Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
No proszę, ja mieszkam 50 metrów od lasu a na grzyby nie chodzę i nie znam się na nich W ogóle do lasu nie wchodzę bo za dużo tam pająków
buahaha dobre!
ja lubię zbierać grzyby, ale rzeczywiście jak jest gęsty las to dużo pajęczyn czepia się do twarzy i włosów, nienawidzę tego... dlatego często chodzę z kijkiem i wymachuje nim przez sobą jak idę
Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Asiaczek to super ja uwielbiam zbierac grzyby,wlasnie sie w sob. z tz wybieramy tylko,ze 30km musimy jechac,a i tak tylko sob. i niedz.nam zostaje,tylko nie znosze obierania potem maslakow;p
ja też w ogóle wolę tylko zbierać

sylvi mmm winko, winko, może w głowie się zakręcić ja juz lepiej nie będę mówić co mi do głowy przychodzi
a ten demot z pierścieniem wymiata
no i gratuluję dyplomu

jlys aaa! wow! ślicznie wyglądasz! i uważam, że w rozpuszczonych włosach jest lepiej (bardziej seksi ) bo chyba miałaś wątpliwości w tym temacie

kurde, Gaja, też muszę wyrwać krzaczory w brwiach już na urlopie byłam zarośnięta paskudnie, a teraz w pracy to w ogóle obciach... ;P
i w ogóle czemu na solarium się wybrałaś? chyba coś mnie ominęło, jakaś okazja?

kinia a ja dziś w pracy dowiedziałam się, że mój naczelnik ma w sobotę urodziny i od razu skojarzyłam, że to jak Twój TŻ hehe składamy sie dla niego na prezent po piątaku, Ty też robisz jakąś zrzutkę na wizażu?
może kup jakąś zwykłą koszulkę na luzaku t-shirt będzie mała zmiana może bieliznę? bokserki albo koszulkę do biegania/na siłownię (nie wiem czy uprawia jakiś sport)
a propos tych bokserek to przypomniało mi się... jak byłam w niedzielę u TŻ to mieliśmy głupawą przygodę leżeliśmy sobie po rrr bez ubrań na łóżku a tu słyszymy, ze rodzice TŻ właśnie przekręcają kluczyk w drzwiach, więc my w panice szybko chcieliśmy się ogarnąć, ja złapałam ciuchy w rękę i zaczęłam biec do łazienki, a TŻ ubierał sie na szybkości ;] i jak wsadzał nogę w bokserki to zahaczył dużym palcem o nogawkę i usłyszałam tylko bzzzyt i 'cholera' i już wielka dziura gotowa, pół nogawki urwane myślałam, że padnę ze śmiechu
mój TŻ to ma wyjątkowe zdolności to tego, to już chyba 20 para gatków zniszczona w ten sposób a stopę ma w miarę standardową 45, ja nie wiem jak on to robi hehe

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2011-08-10 o 22:46
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 23:01   #3259
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość

kurde, Gaja, też muszę wyrwać krzaczory w brwiach już na urlopie byłam zarośnięta paskudnie, a teraz w pracy to w ogóle obciach... ;P
i w ogóle czemu na solarium się wybrałaś? chyba coś mnie ominęło, jakaś okazja?
Gaja idzie na wesele siostry ciotecznej 27 sierpnia;p

Chyba jednak kupie mu ta koszule i krawat,niech wyglada na tych chrzcinach jak czlowiek,we wrzesniu na wesele idziemy to tez niech na nim wyglada jak czlowiek

Moniq hehe ale ma twoj tz szczescie z tymi bokserkami,a my tez nie raz w poplochu se ubieralismy,bo klucz w drzwiach ktos przekrecal
Stary 2011-08-10, 23:06   #3260
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
a propos tych bokserek to przypomniało mi się... jak byłam w niedzielę u TŻ to mieliśmy głupawą przygodę leżeliśmy sobie po rrr bez ubrań na łóżku a tu słyszymy, ze rodzice TŻ właśnie przekręcają kluczyk w drzwiach, więc my w panice szybko chcieliśmy się ogarnąć, ja złapałam ciuchy w rękę i zaczęłam biec do łazienki, a TŻ ubierał sie na szybkości ;] i jak wsadzał nogę w bokserki to zahaczył dużym palcem o nogawkę i usłyszałam tylko bzzzyt i 'cholera' i już wielka dziura gotowa, pół nogawki urwane myślałam, że padnę ze śmiechu
mój TŻ to ma wyjątkowe zdolności to tego, to już chyba 20 para gatków zniszczona w ten sposób a stopę ma w miarę standardową 45, ja nie wiem jak on to robi hehe

To mój tak się zawsze z impetem kładzie na łóżko, niemalże tak skacze żeby wylądować plecami na łóżku a potem się jeszcze na nich kołysze I pewnego dnia miał na sobie takie jakies bojówki sztruksowe i kładł się własnie w taki sam sposób u mnie na łóżku..... I nagle słychać bylo takie traaaaaach... Patrzymy, a tam spodnie mojego D. dosłownie w strzępach, tak się makabrycznie podarły, w życiu nie widziałam tak podartych spodni niemalże się tarzałam po podłodzę ze śmiechu
A co najgorsze spodnie były niby oryginalne... i dosyć drogie.... Nie kupujcie spodni Tom Tailor

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 23:19   #3261
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Gaja idzie na wesele siostry ciotecznej 27 sierpnia;p

Chyba jednak kupie mu ta koszule i krawat,niech wyglada na tych chrzcinach jak czlowiek,we wrzesniu na wesele idziemy to tez niech na nim wyglada jak czlowiek

Moniq hehe ale ma twoj tz szczescie z tymi bokserkami,a my tez nie raz w poplochu se ubieralismy,bo klucz w drzwiach ktos przekrecal
co do Gai - aaahaaa
co do chrzcin i wesela - no tak, a niech ma i wygląda praktyczne prezenty są najlepsze
co do popłochu - chyba każdy musi to przeżyć przynajmniej raz w życiu
Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość

To mój tak się zawsze z impetem kładzie na łóżko, niemalże tak skacze żeby wylądować plecami na łóżku a potem się jeszcze na nich kołysze I pewnego dnia miał na sobie takie jakies bojówki sztruksowe i kładł się własnie w taki sam sposób u mnie na łóżku..... I nagle słychać bylo takie traaaaaach... Patrzymy, a tam spodnie mojego D. dosłownie w strzępach, tak się makabrycznie podarły, w życiu nie widziałam tak podartych spodni niemalże się tarzałam po podłodzę ze śmiechu
A co najgorsze spodnie były niby oryginalne... i dosyć drogie.... Nie kupujcie spodni Tom Tailor
o kurde, mój też tak robi jeszcze skacze z rozbiegu! i krzyczy 'aaa' jakby był na froncie ;P najgorzej jak ja leżę na łóżku a on skacze na drugi brzeg przelatując nade mną wszystko się telepie...
kiedyś jak się łóżko rozleci to będzie miał... ah, ci faceci, dorastają dopiero po sześćdziesiątce
spoko - nie kupie takich spodni
a sztruksy generalnie są zdradliwe, jak mnie TŻ kiedyś ciągnął za szlufkę to mi ją wyrwał... ale nie że nici puściły czy szlufka pękła, tylko została WYRWANA, a mi została dziura w spodniach... nawet nie dało się przyszyć jakiś słaby materiał

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2011-08-10 o 23:22
Stary 2011-08-10, 23:25   #3262
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Zaraz Was nadrobie, ale najpierw sprostuje. Nie 27 sierpnia, tylko 13 sierpnia. w najbliższą sobote. Widac jak mnie czytacie
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 23:37   #3263
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Zaraz Was nadrobie, ale najpierw sprostuje. Nie 27 sierpnia, tylko 13 sierpnia. w najbliższą sobote. Widac jak mnie czytacie
Ano,ano,no przeciez mowie,ze 13,a ja 13 sierpnia spije tz(robimy grilla urodzinowego),powyganiam gosci i powiem"No widzisz kochanie jaki ty juz stary jestes,czas na slub,teraz natychmiast,a nie w 2013"
Stary 2011-08-10, 23:40   #3264
rudy_moniq
Zadomowienie

ja lecę spać, bo już klikam nosem

kinia
tak, tak, z tą starością to prawidłowo

papki

Stary 2011-08-11, 07:20   #3265
natasia20
Zakorzenienie

heej Laski

---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

Cytat:
Ano,ano,no przeciez mowie,ze 13,a ja 13 sierpnia spije tz(robimy grilla urodzinowego),powyganiam gosci i powiem"No widzisz kochanie jaki ty juz stary jestes,czas na slub,teraz natychmiast,a nie w 2013"
I prawidłowo

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

Cytat:
I'm laski

juz wstawiam fotki
niestety co widać na fotach - troche sie nam wygięla suknia w transporcie
twarz zakrywam
chcialam jeszcze zrobic fotke z trenem rozlozonym , ale niestety nie mial mi juz kto zdjec robić:/

Sylvi to życze udanego wieczorku

ale ślicznie w niej wyglądasz pasuje do Ciebie

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Cytat:
padłam będę miała dobry humor w pracy

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ----------

Troszkę Was nadrobiłam i już muszę uciekać
taka zajęta jestem ostatnio i już chcę weekend
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:17   #3266
jlys
Zakorzenienie

moniq to niezła przygoda my kiedyś mieliśmy podobnie i to było w zimę, tż był prawie ubrany ja nie i tak szybko się ubierałam , że założyłam tylko spodnie(na gołą dupę ) hahaha. dziękuję myślę jeszcze może nad opcją , że tylko tył rozpusczony, ale to się okaże za 10 miesięcy na co się zdecyduje
kamea i mój by oglądał ale w pracy był na szczęście
aQo1, natasia dziękuję Wam bardzo
Marlena no tka tylko pytałam ja nie lubię patrzeć jak moj brat się kapię bo jest wszędzie woda w całe łazience i sprzątać muszę

jak to Bjuti zauwazyła na wysoką wyglądam w tej suknii, mam 10 cm koturny założone , ciekawa jestem jak do ślubu ja pójdę na tkaim obcasie , boje się , co innego latac tak do spodni czy spódniczki a w takiej sukni..zaplącze mi się coś i gleba..tym bardziej, że ja często ofaria losu jestem

Powiem wam , że w pracy coraz gorzej, czyt. mam już dość. coś źle zrobiliśmy z dokumentami (nie powiedziała nam jak mamy to zrobić i teraz jeszcze pretensje są - a tkaie coś mieliśmy 1 raz)dziś ma wszystko rpzyjść musze robić od nowa , a mało tego jak w sobotę pracuję i jest dużo klientów zazwyczaj to kierowniczka ma przyjechać(na 10 razy które tu byla to 7 była u mnie-no nie mogę:/)

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-08-11 o 09:22
Stary 2011-08-11, 10:03   #3267
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Cześć! Też melduję się pracowo. Szefostwo an urlopie, można się opijać. Mówcie mi opd dziś pani kierownik

Jlys, skróć tą kiecę dla spokoju sumienia Co ona się tak an Ciebie uwzięła? Jakaś głupia, wredna baba. Nie przejmuj się nią

Moniq, przygoda przednia

Kinia, taaaak, atakuj TŻta o ślub! Niech sie ogarnie

Mutny, Moniq, śmieszne te Wasze chłopaki

Jadę mierzyć kiecuchny, jadę mierzyć kiecuchy

Ooo, i powiem Wam co mi się śniło! Otóż, Edziu moja droga, śniło mi się, że chciałysmy wziąć ślub ale przed samym ołtarzem się zreflektowałam, że jak wezmę teraz to za rok z J. nie będe mogła, więc uciekłam a do ślubu szłam w kiecuchnie na wesele sobotnie i czerwonym podrabianych Heelysach. Z górki było do ołtarza, więc mną tak śmiesznie zarzuciło. Durnieje na starość
Stary 2011-08-11, 10:07   #3268
jlys
Zakorzenienie

no zobaczymy jak będzie może skróce
ale sen
czekamy na foteczki
Stary 2011-08-11, 10:11   #3269
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Fooocieeee! rety, my baby to jednak próżne jesteśmy

A dziś już tak nie widać moich biało-brewkowych pasków. może się przyzwyczaiłam albo opaliłam od lampki biurkowej? tak czy siak j. się nie zachwycił i poczuł się samoty i opuszczony, bo nie było dla niego miejsca na kanapie, na której się powaliłyśmy z Ciką oglądając Dzień Zagłady. Wepchnął się buc na siłe!
Stary 2011-08-11, 10:38   #3270
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
padłam będę miała dobry humor w pracy
cieszę się, że wywołałam trochę uśmiechu my z TŻtem dość często przeżywamy jakieś perypetie
i nie martw się weekend już niedługo
Cytat:
moniq to niezła przygoda my kiedyś mieliśmy podobnie i to było w zimę, tż był prawie ubrany ja nie i tak szybko się ubierałam , że założyłam tylko spodnie(na gołą dupę ) hahaha. dziękuję myślę jeszcze może nad opcją , że tylko tył rozpusczony, ale to się okaże za 10 miesięcy na co się zdecyduje
kamea i mój by oglądał ale w pracy był na szczęście
aQo1, natasia dziękuję Wam bardzo
Marlena no tka tylko pytałam ja nie lubię patrzeć jak moj brat się kapię bo jest wszędzie woda w całe łazience i sprzątać muszę

jak to Bjuti zauwazyła na wysoką wyglądam w tej suknii, mam 10 cm koturny założone , ciekawa jestem jak do ślubu ja pójdę na tkaim obcasie , boje się , co innego latac tak do spodni czy spódniczki a w takiej sukni..zaplącze mi się coś i gleba..tym bardziej, że ja często ofaria losu jestem

Powiem wam , że w pracy coraz gorzej, czyt. mam już dość. coś źle zrobiliśmy z dokumentami (nie powiedziała nam jak mamy to zrobić i teraz jeszcze pretensje są - a tkaie coś mieliśmy 1 raz)dziś ma wszystko rpzyjść musze robić od nowa , a mało tego jak w sobotę pracuję i jest dużo klientów zazwyczaj to kierowniczka ma przyjechać(na 10 razy które tu byla to 7 była u mnie-no nie mogę:/)
hehe tak jak Ty miałaś ze spodniami to ja kiedyś miałam z sukienką... i witam się 'dzień dobry' a pod spodem goło i wesoło dziwne uczucie
co do sukni i fryzury to fakt, masz jeszcze dużo czasu na skracanie i czesanie, ale wydaje mi się że bezpieczniej będzie ją skrócić, do niższego obcasa
co do pracy - nie przejmuj się, moja koleżanka stażystka dostała wczoraj podobny opiernicz... zrobiła coś źle, to poszło do dyrektora i naczelniczka ją opieprzyła... ale to że najpierw naczelniczka powinna to przeczytać i zatwierdzić (szczególnie po strażystce), to nie pamiętała...
trzymaj się Kochana, oni poprostu wyładowuja własne frustracje i błędy na innych, wyładowują się i spokój, a mały przeciętny człowiek się przejmuje
Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Fooocieeee! rety, my baby to jednak próżne jesteśmy

A dziś już tak nie widać moich biało-brewkowych pasków. może się przyzwyczaiłam albo opaliłam od lampki biurkowej? tak czy siak j. się nie zachwycił i poczuł się samoty i opuszczony, bo nie było dla niego miejsca na kanapie, na której się powaliłyśmy z Ciką oglądając Dzień Zagłady. Wepchnął się buc na siłe!
focie, focie, tak, tak czekamy trochę próźności nikomu nie zaszkodzi
co do TŻ - bardzo dobrze, faceta trzeba trzymać krótko żeby nie myślał, że wszystko ma bez wysiłku

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości