|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Cytat:
Mój TŻ jak zostawał u mnie na noc to zawsze do spania jak się kładliśmy to przytulał mnie z tyłu (bo ja muszę mieć przestrzeń do oddychania ) i czekał aż zasnę, i wtedy całował mnie w policzek (nieraz się przy tym budziłam o czym on nie wie ) i odwracał w drugą stronę żeby mógł zasnąć
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
ja też muszę miec przestrzen do oddychania
piona ! i też tż zawsze z tylu mnie przytula (mamy nawet taka swoja dokladnie okreslona pozycje..do spania )ja to w ogole musze miec warunki do spania:musze miec zimne stopy , dlatego zawsze przed snem smaruje kremem (a teraz tż mi smaruje ) opaska na oczy (bo musze miec idealna ciemnosc) i cisze..no a , że tż szybko bardzo zasypia(a ja dlugo)to teraz różnie z tym bywa ![]() bede uciekac zaraz ciuchy na jutro sobie przygotowac, poczytam gazetke a potem tż leczo odgrzac bo mama mi dziś dala dla niego , żeby na kolacje sobie zjadl
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-08-10 o 20:16 |
|
|
|
#3243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ok, dobranoc i jaka Mama dobra dla zięcia ![]() ![]() Miłego wieczoru ![]() Kurde Ala, gdzie jesteś?? Misiam
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Ala się koncertuje
![]() jeszcze pol godzinki posiedzę
|
|
#3245 |
|
Zadomowienie
|
Aaa to fajno
nie będę sama bo jakoś reszta ucichła
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz może się odezwą
|
|
#3247 |
|
Zadomowienie
|
idę popatrzeć jak sis kąpie małego
wrócę tu jeszcze...
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
a co ty tam będziesz podglądać
?
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jak byłam na spacerze z psem wczoraj znalazłam borowika szlachetnego i dwa maślaki
![]() Tak więc idąc za przykładem dzisiaj udając się oczywiście nie bez powodu- zabrałam reklamówkę do kieszeni żeby jakby co mieć w co uzbierać, a żeby wyglądało jakbym ze sklepu wracała- co by konkurencja nie dostrzegła I zachodzę i nie wiedziałam gdzie mam zbierać najpierw z pełna siatką wróciłam do domu, na kuckach zbierałam pod iglakami, a pies nauczył się czołgać Jutro też idziemy ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- No właśnie? ![]()
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
ja uciekam, dobranoc
jutro będę caaaaly dzień
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Kamea i co jedziecie nad morze?
![]() moja siostra jutro jedzie nad nasz bałtyk ale wyzywa na czym świat stoi, taka pogodę jaką im zapowiadają to ja dziękuję:p
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Asiaczek to super ja uwielbiam zbierac grzyby,wlasnie sie w sob. z tz wybieramy tylko,ze 30km musimy jechac,a i tak tylko sob. i niedz.nam zostaje,tylko nie znosze obierania potem maslakow;p
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ktoś mecz ogląda?
|
|
#3254 | |
|
Zadomowienie
|
Lubię patrzeć jak mały się śmieje w kąpieli
Cytat:
W ogóle do lasu nie wchodzę bo za dużo tam pająków Świntuchy jesteście przecież to dziecko jest Nawet bym nie pomyślała o jakimś "podglądaniu" ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Idę spać Miłej nocy życzę
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3256 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Byłam w pracy, później randkowałam z TŻ i jestem ![]() jlys No i tego... Nigdy nie widziałam Twojej twarzy ale wydajesz się śliczna TŻ padnie z wrażenia przed ołtarzem ![]() Widzę, grzybobranie na tapecie Ja kiedyś kochałam chodzic na grzyby, ale kilka lat temu przypadkowo nadepnęłam na starą oponę gdzie pszczoły miały ul i mnie pogryzły w nogę aż mi zdrętwiała i mam uraz
|
#3257 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak jak mój ![]() Cytat:
podobny klimat, więc kibole Cię nie zadźgają ani nie spałują Poza tym będziesz się wyróżniać z tłumy - wszyscy będą mieli koszulki Judasów Ja nigdy nie zakładam koszulki zespołu, który gra koncert ![]() Cytat:
Też bym gdzieś pojechała w ten weekend, ale jak sobie pomyślę, że taka brzydka pogoda ma być, to ja dziękuję :/
|
|
|
#3258 | |||
|
Zadomowienie
|
no i poznikały baby paskudne
siemano ![]() podczytywałam Was w pracy, ale miałam sporo do zrobienia więc nie pisałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja lubię zbierać grzyby, ale rzeczywiście jak jest gęsty las to dużo pajęczyn czepia się do twarzy i włosów, nienawidzę tego... dlatego często chodzę z kijkiem i wymachuje nim przez sobą jak idę Cytat:
w ogóle wolę tylko zbierać ![]() sylvi mmm winko, winko, może w głowie się zakręcić ja juz lepiej nie będę mówić co mi do głowy przychodzi ![]() a ten demot z pierścieniem wymiata ![]() no i gratuluję dyplomu ![]() jlys aaa! wow! ślicznie wyglądasz! i uważam, że w rozpuszczonych włosach jest lepiej (bardziej seksi ) bo chyba miałaś wątpliwości w tym temacie ![]() kurde, Gaja, też muszę wyrwać krzaczory w brwiach już na urlopie byłam zarośnięta paskudnie, a teraz w pracy to w ogóle obciach... ;Pi w ogóle czemu na solarium się wybrałaś? chyba coś mnie ominęło, jakaś okazja? ![]() kinia a ja dziś w pracy dowiedziałam się, że mój naczelnik ma w sobotę urodziny i od razu skojarzyłam, że to jak Twój TŻ hehe składamy sie dla niego na prezent po piątaku, Ty też robisz jakąś zrzutkę na wizażu? ![]() może kup jakąś zwykłą koszulkę na luzaku t-shirt będzie mała zmiana może bieliznę? bokserki albo koszulkę do biegania/na siłownię (nie wiem czy uprawia jakiś sport)a propos tych bokserek to przypomniało mi się... jak byłam w niedzielę u TŻ to mieliśmy głupawą przygodę leżeliśmy sobie po rrr bez ubrań na łóżku a tu słyszymy, ze rodzice TŻ właśnie przekręcają kluczyk w drzwiach, więc my w panice szybko chcieliśmy się ogarnąć, ja złapałam ciuchy w rękę i zaczęłam biec do łazienki, a TŻ ubierał sie na szybkości ;] i jak wsadzał nogę w bokserki to zahaczył dużym palcem o nogawkę i usłyszałam tylko bzzzyt i 'cholera' i już wielka dziura gotowa, pół nogawki urwane ![]() mój TŻ to ma wyjątkowe zdolności to tego, to już chyba 20 para gatków zniszczona w ten sposób hehe
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-08-10 o 22:46 |
|||
|
|
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba jednak kupie mu ta koszule i krawat,niech wyglada na tych chrzcinach jak czlowiek ,we wrzesniu na wesele idziemy to tez niech na nim wyglada jak czlowiek![]() Moniq hehe ale ma twoj tz szczescie z tymi bokserkami
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To mój tak się zawsze z impetem kładzie na łóżko, niemalże tak skacze żeby wylądować plecami na łóżku a potem się jeszcze na nich kołysze I pewnego dnia miał na sobie takie jakies bojówki sztruksowe i kładł się własnie w taki sam sposób u mnie na łóżku..... I nagle słychać bylo takie traaaaaach... Patrzymy, a tam spodnie mojego D. dosłownie w strzępach, tak się makabrycznie podarły, w życiu nie widziałam tak podartych spodni niemalże się tarzałam po podłodzę ze śmiechu ![]() A co najgorsze spodnie były niby oryginalne... i dosyć drogie.... Nie kupujcie spodni Tom Tailor
|
|
|
#3261 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do chrzcin i wesela - no tak, a niech ma i wygląda praktyczne prezenty są najlepsze ![]() co do popłochu - chyba każdy musi to przeżyć przynajmniej raz w życiu Cytat:
jeszcze skacze z rozbiegu! i krzyczy 'aaa' jakby był na froncie ;P najgorzej jak ja leżę na łóżku a on skacze na drugi brzeg przelatując nade mną kiedyś jak się łóżko rozleci to będzie miał... ah, ci faceci, dorastają dopiero po sześćdziesiątce ![]() spoko - nie kupie takich spodni ![]() a sztruksy generalnie są zdradliwe, jak mnie TŻ kiedyś ciągnął za szlufkę to mi ją wyrwał... ale nie że nici puściły czy szlufka pękła, tylko została WYRWANA, a mi została dziura w spodniach... nawet nie dało się przyszyć jakiś słaby materiał
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-08-10 o 23:22 |
||
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz Was nadrobie, ale najpierw sprostuje. Nie 27 sierpnia, tylko 13 sierpnia. w najbliższą sobote. Widac jak mnie czytacie
|
|
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3264 |
|
Zadomowienie
|
ja lecę spać, bo już klikam nosem
![]() kinia tak, tak, z tą starością to prawidłowo ![]() papki ![]()
|
#3265 | |||
|
Zakorzenienie
|
heej Laski
---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Cytat:
ale ślicznie w niej wyglądasz pasuje do Ciebie ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Troszkę Was nadrobiłam i już muszę uciekać ![]() taka zajęta jestem ostatnio i już chcę weekend
|
|||
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
moniq to niezła przygoda
) hahaha. dziękuję myślę jeszcze może nad opcją , że tylko tył rozpusczony, ale to się okaże za 10 miesięcy na co się zdecyduje ![]() kamea i mój by oglądał ale w pracy był na szczęście ![]() aQo1, natasia dziękuję Wam bardzo Marlena no tka tylko pytałam ja nie lubię patrzeć jak moj brat się kapię bo jest wszędzie woda w całe łazience i sprzątać muszę![]() jak to Bjuti zauwazyła na wysoką wyglądam w tej suknii, mam 10 cm koturny założone , ciekawa jestem jak do ślubu ja pójdę na tkaim obcasie , boje się , co innego latac tak do spodni czy spódniczki a w takiej sukni..zaplącze mi się coś i gleba..tym bardziej, że ja często ofaria losu jestem ![]() Powiem wam , że w pracy coraz gorzej, czyt. mam już dość. coś źle zrobiliśmy z dokumentami (nie powiedziała nam jak mamy to zrobić i teraz jeszcze pretensje są - a tkaie coś mieliśmy 1 raz)dziś ma wszystko rpzyjść musze robić od nowa , a mało tego jak w sobotę pracuję i jest dużo klientów zazwyczaj to kierowniczka ma przyjechać(na 10 razy które tu byla to 7 była u mnie-no nie mogę:/)
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-08-11 o 09:22 |
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć! Też melduję się pracowo. Szefostwo an urlopie, można się opijać. Mówcie mi opd dziś pani kierownik
![]() Jlys, skróć tą kiecę dla spokoju sumienia Co ona się tak an Ciebie uwzięła? Jakaś głupia, wredna baba. Nie przejmuj się nią ![]() Moniq, przygoda przednia Kinia, taaaak, atakuj TŻta o ślub! Niech sie ogarnie ![]() Mutny, Moniq, śmieszne te Wasze chłopaki Jadę mierzyć kiecuchny, jadę mierzyć kiecuchy Ooo, i powiem Wam co mi się śniło! Otóż, Edziu moja droga, śniło mi się, że chciałysmy wziąć ślub |
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
no zobaczymy jak będzie może skróce
![]() ale sen czekamy na foteczki
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
Fooocieeee! rety, my baby to jednak próżne jesteśmy
![]() A dziś już tak nie widać moich biało-brewkowych pasków. może się przyzwyczaiłam albo opaliłam od lampki biurkowej?
|
|
|
|
#3270 | ||
|
Zadomowienie
|
cieszę się, że wywołałam trochę uśmiechu
my z TŻtem dość często przeżywamy jakieś perypetie ![]() i nie martw się weekend już niedługo Cytat:
co do sukni i fryzury to fakt, masz jeszcze dużo czasu na skracanie i czesanie, ale wydaje mi się że bezpieczniej będzie ją skrócić, do niższego obcasa co do pracy - nie przejmuj się, moja koleżanka stażystka dostała wczoraj podobny opiernicz... zrobiła coś źle, to poszło do dyrektora i naczelniczka ją opieprzyła... ale to że najpierw naczelniczka powinna to przeczytać i zatwierdzić (szczególnie po strażystce), to nie pamiętała... trzymaj się Kochana, oni poprostu wyładowuja własne frustracje i błędy na innych, wyładowują się i spokój, a mały przeciętny człowiek się przejmuje ![]() Cytat:
trochę próźności nikomu nie zaszkodzi ![]() co do TŻ - bardzo dobrze, faceta trzeba trzymać krótko żeby nie myślał, że wszystko ma bez wysiłku
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

ale nie zawsze 
Mój TŻ jak zostawał u mnie na noc to zawsze do spania jak się kładliśmy to przytulał mnie z tyłu (bo ja muszę mieć przestrzeń do oddychania
)ja to w ogole musze miec warunki do spania:musze miec zimne stopy 
i jaka Mama dobra dla zięcia 
nie będę sama bo jakoś reszta ucichła

przecież to dziecko jest

hehe