mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-11, 09:23   #4021
goldika
Zakorzenienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4

też mi się wydaje bo od razu więcej nas ludzi odwiedza i łatwiej właśnie znaleźć ale zobaczymy co dziewczyny powiedzą
mi sie podoba

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
taaa moj uniwerek Goldiko nie jest taki cudny, PRL i zacofanie, musze czekac z podaniem do wrzesnia, bo dziekana nie ma, a we wrzesniu to mnie nie ma, dopiero 22 moge zlozyc i boje sie, ze to za pozno, no chyba ze poczta wysle od siebie z Sybiru, to moze predzej rozpatrza...
ja zloze podanie za tydzien, w srode wezme papier od gina i bede mogla dzialac.
Ciekawa jestem czy wydadza mi zgode
jak nie to bede miala problem... powazny problem

Fatal pierwsza plytke w sensie Co nieco o rozwoju dziecka? Czy Mamo Tato co to na to?
Mi wlasnie zalezy na plytce bo nigdy nie trzymalam nawet dziecka na rekach. Do szkoly rodzenia sie nie wybieram bo 500zl to za duzo jak dla mnie.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:23   #4022
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Tyż z Oliwcią jesteśmy za prostą nazwą kolejnej części

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:27   #4023
owieczka86
Zadomowienie

Tottie1984 - ubranka sliczniutkie

Tincia - bardzo po mału urządzimy bo wszystko takie drogie

goldika - mnie też się czasem wydaje że Filipek ma czkawkę

ania21_21 - przykro vmi z powodu ząbka

dygotka8 - ja też uwielbiam chodzić na grzyby ale teraz sobie odpuszczę, boję się kleszczy i innego robactwa grzybków nie jadam teraz bo po zupce gzrybowej było...

Witam dziewczynki

My w dobrym humorze już po wizycie u lekarza Filipek to nadal Filipek Waży 1087gram Pani doktor zbadała serduszko,płuca i nereczki i wszystko jest dobrze maluszek narazie w położeniu miednicowym,ale podobno nie mam się narazie czym martwić,łożysko jest na ścianie tylnej i mam odpowiednią ilość płynu owodniowego Na poczekalni Filipek ciągle się wiercił a jak przyszło do USG to się na nas dupką wypioł hehe Ale w końcu pokazał i buziaczka Następna wizyta 9września Mam zrobić badania : WR,Hbs,plc, mocz i morfologia. aaaa i znowu dostałam siateczkę z gazetami i próbkami, mam juyż 3 butelki z Aventu

Idę robić obiadek Odezwę się jak zjemy
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:28   #4024
marejta
Zadomowienie

Cześć wszystkim

JA dzisiaj mam sporo pracy więc będę zaglądać trochę mniej, muszę wszystko zrobić bo jutro che mieć już wolne więc wiecie jak jest

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:30   #4025
tuszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
A do którego jedziesz?
Będę jechała do Marek, do M1, także tam. A co??

W Pytaniu na Śniadanie właśnie gadają o samotnych matkach.
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:32   #4026
marejta
Zadomowienie

Na początku tygodnia w radiu zapowiadali że od przyszłego tygodnia powrócą upały, ze nawet 30 stopni może być, a teraz patrzę na pogodę i jest jakoś koło i opady, żeby tylko nie padało bo co ja będę nad tym morzem robić? Opychać się goframi

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2011-08-11, 09:33   #4027
Anusiak 83
Raczkowanie

Witam mamusie
Dzisiaj dzień urlopu bo będą nam kuchnie montować ale już jestem bardziej zmęczona jak w pracy - tam głównie siedze na 4 literach a tu trzeba zasuwać i poogarniać wszystko, uffff
wpadłam do Was na trochę odpocząć

dygotko mnie dziadek odkąd pamiętam do lasu na grzyby zabierał, i też zawsze powtarzał że jak nie mam 100% pewności, to lepiej grzyba w lesie zostawić - uwielbiam zbierać grzybki i je jeść tylko za czyszczeniem nie przepadam i zawsze oddaje mamie lub babci

Cytat:

też mi się wydaje bo od razu więcej nas ludzi odwiedza i łatwiej właśnie znaleźć ale zobaczymy co dziewczyny powiedzą
Ja jestem za
Anusiak 83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 09:37   #4028
goldika
Zakorzenienie

Owieczko gratuluje udanej wizyty
Mi gin ostatnio powiedzial, ze na tej nastepnej wizycie wlasnie sporo badan mi zleci. Pewnie to co Tobie i mam nadzieje, ze USG zrobi.

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Co do grzybkow to uwielbiam je zbierac ale boje sie teraz ze zlapie kleszcze. Za to nad morzem jadlam sosik z kurek i podgrzybkow bo tesciowa mi specjalnie przywiozla! Z dziadkiem zawsze jezdzilismy, on znal lasy jak wlasna kieszen. Szkoda, ze szybko umarl - mialam 7lat.

W ogole chyba nie pisalam ale bardzo milo spedzilam czas z tesciowa. W koncu zaczela mowic o tym, ze bedzie babcia. Sporo mi opowiadala jak u niej ciaze wygladaly, o opiece nad dzieckiem. Powiedziala, ze przyjedzie jak zaczne rodzic i jak bede chciala to zostanie mi pomoc. Bo w sumie od razu zostane sama. Tz w pracy, mama w pracy... Wiec pewnie skorzystam z jej pomocy. I dodala, ze jak bedzie za bardzo sie madrzyc to mam jej powiedziec wprost
Stary 2011-08-11, 09:38   #4029
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez tuszka Pokaż wiadomość
Będę jechała do Marek, do M1, także tam. A co??

W Pytaniu na Śniadanie właśnie gadają o samotnych matkach.
A tak pytam. Bo ja pracuje w główniej siedzibie Świata Dziecka ;-)

Kurczę grzybobranie w tym roku to sobie odpuszczę ze względu na klesze jeszcze jakiegoś złapię ;-)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:39   #4030
fatal21
Wtajemniczenie

GOLDIKA Co nieco o rozwoju dziecka.Ta była pierwsza.
JOAMIC1 skad Wy bierzecie te ceny.Rzeczy są piękne, ale jak zobaczę metkę z ceną to....o zgrozoKiedyś widziałam wózek w ŚDz taki na dużych kołach i w starodawnym stylu nawet cena mnie jakos nie odrzuciła (teraz trochę bym się przestraszyła) 4800zł jeśli dobrze pamiętam, ale już go nie było jak ostatnio tam zagladałam.

Edytowane przez fatal21
Czas edycji: 2011-08-11 o 09:46
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:39   #4031
Anusiak 83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość

Fatal pierwsza plytke w sensie Co nieco o rozwoju dziecka? Czy Mamo Tato co to na to?
Mi wlasnie zalezy na plytce bo nigdy nie trzymalam nawet dziecka na rekach. Do szkoly rodzenia sie nie wybieram bo 500zl to za duzo jak dla mnie.
strasznie dużo gdybym tyle musiała zapłacić to też bym zrezygnowała
Anusiak 83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 09:48   #4032
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
ciekawe czy go uratują bo mi się ułamał prawie do dziąsła cholera no
Jeżeli jest korzeń w porządku, to zawsze można przeleczyć kanałowo, zrobić wkład koronowo-korzeniowy i koronę porcelanową- będzie jak nowy Tylko nie daj sobie zbyt pochopnie wyrwać, bo nie wiem na jakiego lekarza trafisz... No i protetyczne prace to raczej refundowane nie są...

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
... cholera zrobiła się dziura i ją zignorowałam
Albo "dziura" albo po prostu bylo duuuże wypełnienie i nie wytrzymal. Idz... jesli nawet bedzie np do korony potrzebne rtg, to przelecza i zabezpiecza zeby nic sie nie dzialo, a po porodzie zrobią zdjęcie i zrobisz sobie ząbek

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:49   #4033
Bahamadia_25
Zakorzenienie

elf27

Niestety, nie wiem jak tj.
Bo miałam taki sam przypadek jak kropeczka.

Jednoczę się w bólu

Poczytam Was sobię jeszcze, i uciekam do lekarza, może się wcisnę pomiędzy kobitki
I już zaczne od dzisiaj smarować moje kłykcie czymś żeby zeszło
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:51   #4034
misiula_88
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie mamuśki

Dziewczyny ząb mi się ułamał na śniadaniu 4 górna z lewej strony ale dobrze że ułamał się od wewnątrz już mnie zaczyna boleć muszę iść do dentysty poczekam na tżta i pojedziemy powinni mnie przyjąć dzisiaj jak mnie boli jeden plus że mam dentystę za darmo
o matko kolejna już na wątku ze złamanym ząbkiem biedna, koniecznie podjedź do dentysty, mów, że Cię masakrycznie boli, to może przyjmą od razu

Cytat:
Czesc laski, humor do d... od rana, leje i zimno jak cholera, a ja musze na uczelnie isc i sprawy pozalatwiac. Jak nie przestanie lac to nic z tego, bo wszedzie musze piechota, przez te remonty torowisk, a jak wczoraj troche pochodzilam, to brzuch mialam twardy caly wieczor i dzis rano tez, do tego pobolewa jak na okres i w krzyzu... eehhh... sorry, ze marudze, ale nie mam komu...
Wczoraj bylam w dziekanacie, ale oczywiscie nic nie idzie sie od tych pip dowiedziec, bo wszystko z fochem po co one tam sa? Chyba dla studenta a nie odwrotnie

Aniolina niezly sen tez mialam dzis podobny, snilo mi sie, ze maly tak mocno wypchnal nozke, ze moglam mu paluszki policzyc i mial ich az 10 na stopce a ja sie zastanawialam, jak lekarz tego nie zauwazyl na polowkowym
uwielbiam ciążowe sny szkoda, że moje już nie są takie barwne, bo na początku ciąży miałam ubaw i się śmiałam, że zacznę je spisywać
A bólu jak na okres raczej nie powinnaś chyba ignorować...

Cytat:
Właśnie dziewczyny czas pomyśleć nad następnym tytułem
jak włączyłam dziś wątek i zobaczyłam ponad 4000 postów, to miałam to samo zaproponować
ja jestem za tym tytułem, który poprzednio proponowała Witaminka, albo list-gr cz. 4

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki

My w dobrym humorze już po wizycie u lekarza Filipek to nadal Filipek Waży 1087gram Pani doktor zbadała serduszko,płuca i nereczki i wszystko jest dobrze maluszek narazie w położeniu miednicowym,ale podobno nie mam się narazie czym martwić,łożysko jest na ścianie tylnej i mam odpowiednią ilość płynu owodniowego Na poczekalni Filipek ciągle się wiercił a jak przyszło do USG to się na nas dupką wypioł hehe Ale w końcu pokazał i buziaczka Następna wizyta 9września Mam zrobić badania : WR,Hbs,plc, mocz i morfologia. aaaa i znowu dostałam siateczkę z gazetami i próbkami, mam juyż 3 butelki z Aventu

za wizytę dlaczego u mnie w przychodni nie dają próbek i butelek

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
Na początku tygodnia w radiu zapowiadali że od przyszłego tygodnia powrócą upały, ze nawet 30 stopni może być, a teraz patrzę na pogodę i jest jakoś koło i opady, żeby tylko nie padało bo co ja będę nad tym morzem robić? Opychać się goframi
no przecież nad morze się jedzie pożerać gofry w hurtowych ilościach, nigdzie indziej nie są tak smaczne a tak serio, to faktycznie zapowiadają super pogodę, wycelowaliście z urlopem w 10

dzień dobry, u nas dzisiaj też passsssskudna pogoda, 13 stopni. Nie wyściubiam noska z domu o nie...

[*] 3.12.13

cieszę się życiem!

Ninka!

misiula_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:52   #4035
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Owieczko gratuluje udanej wizyty
Mi gin ostatnio powiedzial, ze na tej nastepnej wizycie wlasnie sporo badan mi zleci. Pewnie to co Tobie i mam nadzieje, ze USG zrobi.

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Co do grzybkow to uwielbiam je zbierac ale boje sie teraz ze zlapie kleszcze. Za to nad morzem jadlam sosik z kurek i podgrzybkow bo tesciowa mi specjalnie przywiozla! Z dziadkiem zawsze jezdzilismy, on znal lasy jak wlasna kieszen. Szkoda, ze szybko umarl - mialam 7lat.

W ogole chyba nie pisalam ale bardzo milo spedzilam czas z tesciowa. W koncu zaczela mowic o tym, ze bedzie babcia. Sporo mi opowiadala jak u niej ciaze wygladaly, o opiece nad dzieckiem. Powiedziala, ze przyjedzie jak zaczne rodzic i jak bede chciala to zostanie mi pomoc. Bo w sumie od razu zostane sama. Tz w pracy, mama w pracy... Wiec pewnie skorzystam z jej pomocy. I dodala, ze jak bedzie za bardzo sie madrzyc to mam jej powiedziec wprost
dla teściowej

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2011-08-11, 10:03   #4036
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Tottie1984 - ubranka sliczniutkie

Tincia - bardzo po mału urządzimy bo wszystko takie drogie

goldika - mnie też się czasem wydaje że Filipek ma czkawkę

ania21_21 - przykro vmi z powodu ząbka

dygotka8 - ja też uwielbiam chodzić na grzyby ale teraz sobie odpuszczę, boję się kleszczy i innego robactwa grzybków nie jadam teraz bo po zupce gzrybowej było...

Witam dziewczynki

Owieczko super że mały juz taki duży jejciu , ale Ja też chce próbki !!!
Buteleczki to ci sie przydadza jak nic.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 10:04   #4037
tuszka
Raczkowanie

[QUOTE=joamic1;28689778]A tak pytam. Bo ja pracuje w główniej siedzibie Świata Dziecka ;-)

JOAMICa niezły pracodawca, biorąc pod uwagę, że będziesz mamą Ja tam sobie jeżdżę, oglądam, dotykam... a później szukam gdzie można taniej kupić. Bo tani nie są, niestety.

Dziewczyny, czy znalazłyście gdzieś drewniane łóżeczko ciemno-brązowe, z opuszczanym bokiem i jednocześnie możliwością wyjęcia później szczebelków?
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 10:06   #4038
goldika
Zakorzenienie

Krcze znalazlam szkole rodzenia blisko mojego miasta, cykl 6 spotkan, cena 35zl za spotkanie. Lacznie 12godz.
Zajecia prowadzi psycholog (absolwentka mojej uczelni) i polozna ze sw. Zofii.
210zl to nie tak duzo... pomysle nad tym
Stary 2011-08-11, 10:13   #4039
Tigresa
Raczkowanie

Kropeczka bardzo mi przykro

Tigresa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 10:17   #4040
muffinka90
Zakorzenienie

owieczko bardzo sie ciesze, ze wszystko w porzadku

Aniolina wzielam no-spe, polezalam, narazi lepiej. Kur... jak mi sie nie chce z domu wychodzic, a do jutra musze to zalatwic, bo w pon jade na 5 tyg do rodzicow...

zaczelismy dzis 28 tydzien fotka swiezyna (w koncu wrocil moj aparacik )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg (1).jpg (74,5 KB, 57 załadowań)

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 10:24   #4041
goldika
Zakorzenienie

Muffinko ale masz fajny brzuchol
To u rodzicow teraz zamierzasz pranie ciuszkow robic?

Zazdroszcze, ze dostajecie butelki i inny probki. Ja bym chciala chociaz probki, lubie rakie gadzety
Stary 2011-08-11, 10:29   #4042
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
My też dzis 28 tydz hehe... jak to leci :P

Dziś zaczynamy szkołe rodzenia i nie mogę się doczekać Spotkania miesiąc trwaja 2x w tyg Zobaczymy... koszt: 450zł.

A na grzybki to ja uwielbiam zbierać i jeść Byłam w tym roku na 2 godzinki z tatą i Tżtem, tylko odpuszczam sobie małe laski, chodze po wysokim lesie i w dlugich portkach i nie tam gdzie paprocie zeby kleszcza nie zlapac. Później tata je czysci, mama przyrządza Uwielbiam jej grzbki z jajkami, tak na półpłynnie na kolacje do chlebka

A teraz ruszam tylek do sprzatania, póki torche kuśtykać mogę po domu. Bo od rana to tylko wiecznie nadrabiam wizaż i czas leci nie wiadomo kiedy :P

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-08-11, 10:31   #4043
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Muffinko ale masz fajny brzuchol
To u rodzicow teraz zamierzasz pranie ciuszkow robic?

to co dostalam to juz popralam, bo lezalo pare miesiecy na strychu i troche przeszlo tym zapachem. Jade bo tata sam od miesiaca, mama do pracy wyjechala, a on taki zmarnowany jak dzwoni, ze az mi go szkoda... TZ nie bardzo mam ochote zostawiac, ale za trzy tyg ma urlop i dojedzie, potem wrocimy z tata samochodem, bo mam tyle rzeczy dla malego, ze sie pociagiem nie zabierzemy
do tego dzemiki itd trzeba porobic, a tata pracuje po 10 godz i juz nie bardzo ma ochote na to.

Posiedze troche w domu, potem juz nie wiem kiedy zobacze rodzinke, z malutkim szybko sie nie rusze, a od pazdziernika tez balabym sie jechac tyle godzin, zeby sie nie zaczelo gdzies po drodze

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 10:38   #4044
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:

Jestem za .Wspolczuje zabka

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
Opychać się goframi
chetnie bym sie poopychala...Ze smietana .I placki ziemniaczane .Mam gofrownice w domu,marki "bezmarki" i sie nie nadaje .W ogole gofry nie wychodza.Wiec pozostaje mi nadal marzyc .Znowu mam napady obzarstwa,zwlaszcza wieczorami :/.Teraz to juz na pewno mi przybedzie kg..
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 10:43   #4045
Tincia
Wtajemniczenie

jej... kusicie tak... tymi pysznymi slodkosciami placki ziemniaczane chodzą za mną od dawna, no ale ja bez cukrowa, więc ze śmietaną i cukrem odpadają... i w ogóle mamcia dzis zajrzała do mnie i mówi "karpatke zrobiłąm, zjesz kawałek" Ajjjj moje ulubione ciacho!!! A ja nie moge Ale kawaleczek wcisne, tylko jadlospis musze dostosowac

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-08-11, 10:46   #4046
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
owieczko bardzo sie ciesze, ze wszystko w porzadku

Aniolina wzielam no-spe, polezalam, narazi lepiej. Kur... jak mi sie nie chce z domu wychodzic, a do jutra musze to zalatwic, bo w pon jade na 5 tyg do rodzicow...

Piękny brzus

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 10:48   #4047
goldika
Zakorzenienie

ide sie ogarniac ale mi sie nieeee chceeeee.....
Stary 2011-08-11, 10:50   #4048
Tincia
Wtajemniczenie

A chodzi mi po glowie, żeby kupić białe łóżeczko... bardzo mi się podobają i zauważyłam, że Tżtowi też... Ale meble w pokoiku sa takie... koloru buk/sosna... jasne i sie zastanawiam, ale drzwi do lazienki i pokoiku w sumie biale... myslicie, że mogloby być?

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-08-11, 10:55   #4049
bienioka
Rozeznanie

witam,

gofry?????!!!!!!!!!!! mniam mniam.
Olusia, dobrze, ze mi przypomnialas o gofrownicy Tez mam, taka tandetna (chyba z lidla albo z aldika) i robilam nia gofry chyba z 3 razy. Jakos nie wychodzily takie chrupiace, tylko takie gumiaste. Ale coz...chyba pojde sobie zaraz gumiaste gofry zrobic . ze smietana i takim a la dzemem z czerwonych malin, porzeczek, truskawek...

heheheheeh - wiem, ze wam pewnie smaka narobilam
bienioka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 10:57   #4050
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
A chodzi mi po glowie, żeby kupić białe łóżeczko... bardzo mi się podobają i zauważyłam, że Tżtowi też... Ale meble w pokoiku sa takie... koloru buk/sosna... jasne i sie zastanawiam, ale drzwi do lazienki i pokoiku w sumie biale... myslicie, że mogloby być?
Wydaje mi sie,ze biale pasuje do wszystkiego.Chyba,ze kupisz lozeczko w kolorze mebli.My kupilismy biale,ale mamy biale drzwi w szafie w sypialni.

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez bienioka Pokaż wiadomość
witam,

gofry?????!!!!!!!!!!! mniam mniam.
Olusia, dobrze, ze mi przypomnialas o gofrownicy Tez mam, taka tandetna (chyba z lidla albo z aldika) i robilam nia gofry chyba z 3 razy. Jakos nie wychodzily takie chrupiace, tylko takie gumiaste. Ale coz...chyba pojde sobie zaraz gumiaste gofry zrobic . ze smietana i takim a la dzemem z czerwonych malin, porzeczek, truskawek...

heheheheeh - wiem, ze wam pewnie smaka narobilam
Chcesz,czy nie,ja juz jade do Ciebie :P
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości