![]() |
#1261 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 - część II
Hej hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zadomowienie
|
hejka
![]() dziewczynki fajnie, że macie swoje kotki ja niestety mam alergię i nie mogę mieć zwierzaków w domu w grę wchodzi jakaś działka. ja się strasznie boję porodu mimo, że to mnie nie dotyczy w najbliższym czasie, ale już tyle się nasłuchałam że sama myśl o tym mnie przeraża. wiem, że to każda kobieta przechodzi i później zapomina się o bólu ale niestety jestem straszną panikarą. Passion fajny masz avatar ![]() kuleczko na początku było pod górkę ale teraz to szalejesz ![]() ![]() haniula fajnie, że wszystko jest dobrze, będziesz mieć córeczkę ![]()
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Zakorzenienie
|
ELOOOoooo
![]() Wczorajszy wieczór spędziłam na wklejaniu zdjęć do albumów a i tak nawet w połowie nie jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
wątek nam ledwo zipie
![]() jedziemy w końcu w niedzielę do mojego chrzestnego ze zdjęciami i filmem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my w sobotę i niedzielę na wesele a w pn w końcu może odpoczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Zakorzenienie
|
a my jeszcze żadnych odbitek nei zrobilismy
![]() w sobotę grill, jutro znajomi TŻ. Weekend pewnie mi upłynie na praniu i pakowaniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
Passion wy to niedawno zdjęcia dostaliście jak będziecie się zbierać z odbitkami jak my to w październiku będziecie mieć
![]() Co prawda to prawda, że coś nam wątek umiera... na to wychodzi, że wiedziemy nudne życie mężatek bo wszystkie nie mają o czym pisać ![]() ![]() Ja jutro pożyczam od kolegi tę lustrzankę i na sobotnim ślubie będę się bawiła w fotografa, bo pewnie nie przetrwałabym mszy w kościele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzisiaj słonecznie ale trochę wietrznie Idę robić kawkę która chce ??
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2011-08-11 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pochwal sie później swoimi pracami ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Monita! a Ty co tutaj robisz? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
Hej laski. Weszlam tylko na chwilke, aby zobaczyc co u Was slychac i dac znac, ze zyje i ze mam sie dobrze
![]() ![]()
#1272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a po południami mam często inne obowiązki ![]() u mnie rano było 13 stopni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | |
Zakorzenienie
|
Hello
Bo był ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
O cześć Monitka
![]() Super że wyprawa się udaje i fajnie że wpadłaś na chwilę nam opisać ![]()
#1275 |
Zakorzenienie
|
Monitko widzę że super wakacje, to dobrze, byle tak dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
No przeciez jestem
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Dobrze dzieweczki, zmykam na dworzec. Buziaczki!
#1277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chwalić to niema czym, bo kupiłam gotowe albumy i po prostu naklejam foty ![]() ![]() Monitka zazdraszczam Rzymu sama pojechałabym sobie gdzieś nawet na krótko pozwiedzać ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Aaaaa Joasiunia słyszałaś, że likwidują ILS? Ja chyba będe musiała się obkupić w ich papiery... wątpię,że to tak na poważnie możliwe,że poprzez 'Likwidację' maja na myśli wyprzedaż starych kolekcji i nie wznawianie ich.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jestem ![]() ale jedna jaskółka wiosny nei czyni ![]() Cytat:
![]() ![]() 700zł? ![]() chodzilo mi o to, żebyś pochwaliła się swoimi zdjęciami jako początkująca fotograf ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Passion jak piszesz o aucie to mi się przypomniało jak nas ostatnio załatwili... Bo Tż przed naszym wyjazdem oddał samochód żeby coś tam (jakieś drobiazgi, które w zasadzie nie wymagały jeszcze wymiany) wymienili.. umówił się z kolesiem, że wszystko będzie kosztować 500zł i potrwa jeden dzień... Oczywiście skończylo się na 3 dniach a w bonusie zrobili coś jeszcze, o czym oczywiście nie poinformowali i zawołali ponad 2000!! Aaa jeszcze przy przeglądzie okazało sie, ze jeździliśmy na bombie (po tej całej naprawie) bo jakaś śruba była niedokręcona.. Podobno koleś który robił przegląd aż zzieleniał jak to zobaczył.. no i oczywiście skasował dodatkową 100 za dokręcenie.. Edytowane przez badziabadzia Czas edycji: 2011-08-11 o 10:32 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1280 |
Zakorzenienie
|
Same gaduły się zgłaszają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaAAAAAAAAAAAAAaaaaaa ![]() ![]() Ja też wolę zdjęcia 'macane' ![]() ![]() Tak czy siak cenę miałam dobrą bo przy 200zdjeciach płaciłam 60gr/szt w formacie 13x18 (stwierdziłam, że większych dziadkom nie trzeba a rodzice mają jeszcze w koputrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze nawet odbitek dla nas nie mam bo tak długo wybieraliśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Co do zdjęć to wywołałam już wszystkie ale jeszcze nie powklejałam... schodzi mi już miesiąc ![]() ![]() Kupowała któraś z was te przylepki? są może gdzieś w Media M albo czym takim ogólnie dostępnym? bo ja je widziałam tylko na allegro... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1284 |
Zakorzenienie
|
I_K ja kleiłam na taśmę dwustronną ale teraz kleje na klej bezkwasowy
![]() 2,50zł za tubkę i pewnie wszystkie albumy bez problemu nim wykleję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
Ja kupowałam na allegro ale podobno w FotoJokerze są dostępne tak mi pisał fotograf.
Dzisiaj idę zrobić sobie paznokietki u nóg ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Mam dzisiaj lenia chce już wolne mieć jakieś. Dobrze że będzie ten długi weekend chociaż nie za długi ![]()
#1286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przylepki wychodzą o wiele gorzej ale są bardzo wygodne... i ładnie można potem zdjęcie odkleić. Na allegro na pewno nie zamówię bo przesyłka się nie opłaca, jak nie znajdę ich na mieście to kupię klej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
I_K jak masz u siebie taki sklep Foto Joker to tam powinny być mi się nie opłacało jechać 30 km w jedną stronę po te przylepki więc zamówiłam na all
![]() |
#1288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuleczka je też kupowałam na allegro, tylko kupowałam już 2 razy i 2 razy płaciłam osobną przesyłkę bo kupiłam za mało no i trzeci raz już mi się nie chce ![]() w sumie zużyłam już 2000 przylepek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja mam plan zamowić odbitki na allegro, wychodzi gdzieś 0.20gr za sztyukę za rozmiar 10x15 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dark no i dobre masz myślenie
![]() Magsik ojej ![]() Takaya oj tam ![]() ![]() ![]() I_K ale fajnie weseleeeee!!! Też bym poszła! ![]() Passion my też jeszcze nie ![]() ![]() ![]() Kuleczko ooooo kawaaaaa!!! Se muszę zrobić! Monitko jejku jak co cudnie brzmi ![]() ![]() ![]() Badzia ja pitolę co za ... parapety!!!!! No ludzie nie mają wyobraźni! Byle kasa dla siebie ![]() ![]() A ja dzisiaj byłam zanieść CV do gminy... Wójt na urlopie i se z Nim nie pogadałam czy są jakieś szanse ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.