|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
takie zachowania mają swoją fachową nazwę
![]() pamiętaj,że masz dwupałczanego Gryszarda na balkonie. Jest zimno, więc może jest nieco zamarznięty ![]() Ale poczekaj chwilkę, bo dopiero co szczytował ![]() edit: szczytowankoooo!! Ołyeah...
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-11 o 13:16 |
|
|
|
#4052 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4054 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
kokuffa, byłam pewna,że wrzucałyśmy go na Twój
![]() on będzie rodził,że wodę grzeje?
|
#4057 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
zabawna jesteś,po prostu kufa ZA-BAW-NA
![]() Idę stąd,zero zrozumienia normalnie
|
|
|
#4058 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() w sumie nie ma co dodawać, kto nie był niech teraz cierpi, o! ![]() Tró, jak mi zapodasz mailika swego to wyślę foty Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() linki nie działają ale zapewne trujące są kolorowe / kontrastowo plamiste? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i współczuję zatęchłego prania, nienawidzę tego, tym gorzej że zapachu nie da się wywabić..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#4059 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
zresztą u mnie na balkonie gach zalega
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4062 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28692609]Bo chyba szykuje kresowego zlota
![]() Chyba to miała na myśli [/QUOTE] nooo, chyba to miałam na myśli, zbieram listę chętnych na przyjazd ![]() Cytat:
![]() ad1. tak, n a jak, na łobrasku ![]() ad2. no ale jak raz czy dwa to nie ma powodu do niepokoju a jak permanentnie za kazdym razem.... to wiesz... ![]() ad3. nie stosuję farmaceutyków, tylko terapię wszcząsami ![]() ad4. to Ty tyle w Barze już i nie wiesz co to "wałek" hmmm.... stach, fistaszek, klamka .... no , no... myslimy, myślimy..... ![]() ad5. odpowiedź w ad4. ![]() Cytat:
![]() coś czuję że to jest ta krzcielna flaszka mi przeznaczona
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łaczę się w bólu zawsze sie wkokufiam na usterki autowe - kosztowne wszystkie jak ój mimo ze Saabem nie jeżdżę ( btw za kazdym razem jak piszę Sabb wychodzi mi Saab ale poprawiam sie - choć moze kiedyś nie udało sie) ale potem mnie żeliwnym rondlem rodzinka wali w łep - no co narzeka tak jest z autami - psujo sie lub też zużywają, eksploatacyjne wymianki, mało tego mają pełne prawo - choc Toyoty to pewno raz w życiu ino no i tak to juz jest na tem swiecie - sprzęgło sie wymieni - a wyjazd i tak na pewno jakiś się skołuje ![]() i mam to samo z naleśniorami - jak so naleśniory tzn że nic mi sie nie kciało robic i nic ne ma w lodówce nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee ![]() lecem spadam w długą
|
|
|
|
|
#4064 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A może po prostu zrzuta i dwie odlewki ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Jesssuuu jak mnie palce świerzbio żeby takie jeden cuś se kliknąć na alledrogo... Muszę podliczyć finanse. |
|
|
|
|
#4066 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Oj czemu, sami swoi tu oraz Ci obcy na grzędzie ![]() A ciasto piekłaś? Cytat:
![]() ssssss ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28691804]A u mnie idealna, ciepełko, słoneczko i trochę wiaterek wieje [/QUOTE]U mnie podobnie ![]() Lucho mamy już 9 wspólnych znajomych na fb Koledzy Ci będą zazdrościć, że tyle Kobiet Ci przybywa ![]() Wy tu lubicie koty to Wam napiszę (jeśli ktoś nie wie ), w Biedro są fajne kubki z kotami A i jeszcze jednej wzór w czarne kropy mi się podobał
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4067 | |
|
Nindżopesz
|
Jeszcze nie powiem bo zapeszę bo jest takie tylko jedno w tej cenie
![]() Myślę. Rachuję. Cytat:
|
|
|
|
|
#4068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Justyno - zazdraszczam dzisiejszego nicnierobienia z chuopem - uwielbiam tak od czasu do czasu spędzać czas - pierniczyc wszystko - zamówić żarło przez tel i siedzieć cały czas pod kołdrą - bossski efekt jak sie sami z siebie śmiejemy, taka refleksyja nas nachodzi " bosze ale jesteśmy obrzydliwi" uwielbiam te chwile, są bezcenne - także upajaj sie nimi ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
) najwyżej Też pora_chuje Ci kości
|
||
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28692185]Jakiż ja mam w przeciągu ostatniej doby wysyp znajomych na fejsie
![]() Dziękuję wszem i wobec za zaproszenia No toć pisałam to Zanim Ciebie przeczytałam ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28693018] O ja pindole, nie chciałbym tego słuchać [/QUOTE]To Ty zatkasz uszy ![]() naiat a Ty gdzie żeś na fb jest? ![]() Lubisz tak publicznie co? ![]() Przepraszam Ale czemu Ty się nudzisz? Jest tyle ciekawych i nieciekawych rzeczy do zrobienia. Jak tam się podłogi mają? Pranie zrobione, uprasowane wszystko? Sklepy z ubraniami odwiedzone? ![]() A na stanie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4070 |
|
BAN stały
|
Mam w końcu zdjęcia z Castla.
Maja miała rację - nie nadają się do publikacji.
|
|
|
|
#4071 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
to co kokufa z tym Cóvetem no..... ![]() bede zakładać font rozbiorwy z innym czymś, bym może od razu Cóvete rozebrała... czy nie ![]() może i niee..... ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
edit:im większy baner tym ten ludzim mam mocniej splaszczone łoko
|
|
#4072 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. w domu pompki i przysiady porób ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w zimniej się myj , hartuj się przed zimą zaraz ocipnę do końca lubię odgłos młotów pneumatycznych
|
|
|
#4073 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Pranie zrobione,prasowac nie znoszę,sklepów z ubraniami na Rotmance ni ma ![]() Na stanie to na żarcie trza mieć. A nic,czekam tylko na dżiny Reszta poszła do mnie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-08-11 o 14:14 |
|
|
|
|
#4074 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wejdź na stronę Biedro tam są foty, ale i tak lepiej na żywo zobaczyć, może Ci się spodobają, nie wiem
|
|
|
|
#4077 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie będę niczego zatykał, to nie strofo
|
|
|
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli niezła była impreza
|
|
#4079 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na mnie nie licz
Zresztą mam odwyk,w sierpniu ani zł na perfumy nie wydam,o!
|
|
|
#4080 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.

, hartuj się przed zimą