Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-11, 14:15   #1771
fablous
Zakorzenienie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Zobaczcie dziewczyny, znalazłam zdjęcie innej PMki w mojej sukni. Jedno wam powiem: STRASZNIE SKROMNIE
Ja jestem fanką prostoty więc mi się podoba
Też mi tutaj jednak nie pasują rozpuszczone włosy. Chyba, że to sesja plenerowa. Ja też na sesji plenerowej chcę mieć, naturalne, rozpuszczone włosy. A na ślub raczej gładkie upięcie, coś w stylu Agnieszki Popielewicz ale z małymi zmianami.

Cytat:
Ja za to jestem sroczką i chcę się błyszczeć Poza tym nie lubie rozpuszczonych włosów u PMek, jakoś tak zawsze mam wrażenie, że to nie jest fryzura, która wytrzyma całą noc. No chyba, że się ma swoje naturalnie kręcone włosy, to inna sprawa.

A tu link do aukcji sukni, którą też mierzyłam w dniu, w którym kupiłam te moją jedyną http://allegro.pl/mori-lee-1601-2011...754239354.html - panin w salonie stwierdziła, że to jest suknia, którą kupują zwykle "córeczki tatusia"
Twoja zdecydowanie ładniejsza

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
więc tak początkowo była koncepcja jak na zdjęciu 1 i 2 w październiku mam wesele i chcę wypróbować fale cos jak na pozostałych (jeszcze nie wybrałam konkretnie) jeśli mi się nie utrzyma powrócę do całkowitego upięcia
Najbardziej podoba mi się 5.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 14:16   #1772
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze z upięć mam zapisane takie

mi sie nie podoabją takie upiecia na calą glowe... kiedys bylo to modne, teraz raczej sie juz takich chyba nie robi chociaz ze mną ciezko, bo mi zadko podobaja sie fryzury na takie okazje niestety...
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 14:17   #1773
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
jeszcze z upięć mam zapisane takie
Taka jak ta pierwsza miałam kiedyś na głowie na weselu znajomych, tylko bez tych białych kołków, czy co to tam jest Czułam się jak Maria Antonina
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 14:18   #1774
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
pokaz soje fryzurki... bo ja szukam wszelkich inspiracji i moze mi sie wkoncu cos spodoba
http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzury5.html
moze tu Cie cos zainspiruje
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 14:19   #1775
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
ooo dzieki
Stary 2011-08-11, 14:19   #1776
fablous
Zakorzenienie

Na stronce z inspiracjami znalazłam PMkę w sukni Neny, cudnie wyglądała
http://iloveswmag.com/

Stary 2011-08-11, 14:19   #1777
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
mi sie nie podoabją takie upiecia na calą glowe... kiedys bylo to modne, teraz raczej sie juz takich chyba nie robi chociaz ze mną ciezko, bo mi zadko podobaja sie fryzury na takie okazje niestety...

robią robią

ale CI powiem że to jest problematyczne bo jak masz wszystkie spięte jest to na pewno wygodniejsze nisz loki i masz ten komfort psychiczny że Ci się nic nie rozleci... ja miałam takie pukle na jednym weselu i studniówce i nawet zdjęcia tu wstawiałam no i trzymalo mi się bardzo dobrze

Stary 2011-08-11, 14:23   #1778
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
robią robią

ale CI powiem że to jest problematyczne bo jak masz wszystkie spięte jest to na pewno wygodniejsze nisz loki i masz ten komfort psychiczny że Ci się nic nie rozleci... ja miałam takie pukle na jednym weselu i studniówce i nawet zdjęcia tu wstawiałam no i trzymalo mi się bardzo dobrze
Ja też planuję upięcie, ale takie jak na pierwszym foto to dla mnie koszmar studniówek z lat 90, wybacz . Myślę, że w takim upięciu z loków byłoby Ci zdecydowanie ładniej

Stary 2011-08-11, 14:23   #1779
(kicia)
Zakorzenienie

ja rozumiem kwiat we włosach ale żeby zaraz cały bukiet
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img96390.fryzury-srednie.1127153.jpg (23,6 KB, 29 załadowań)

Stary 2011-08-11, 14:23   #1780
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
oto madzia w naturalnym blondzie
super wyglądasz

Cytat:
Ja za to jestem sroczką i chcę się błyszczeć Poza tym nie lubie rozpuszczonych włosów u PMek, jakoś tak zawsze mam wrażenie, że to nie jest fryzura, która wytrzyma całą noc. No chyba, że się ma swoje naturalnie kręcone włosy, to inna sprawa.

A tu link do aukcji sukni, którą też mierzyłam w dniu, w którym kupiłam te moją jedyną http://allegro.pl/mori-lee-1601-2011...754239354.html - panin w salonie stwierdziła, że to jest suknia, którą kupują zwykle "córeczki tatusia"
Też widziałam ją dzisiaj na allegro. Twoja dużo bardziej mi się podoba!

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 14:24   #1781
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja też planuję upięcie, ale takie jak na pierwszym foto to dla mnie koszmar studniówek z lat 90, wybacz . Myślę, że w takim upięciu z loków byłoby Ci zdecydowanie ładniej
za momencik pokaże Ci dwa zdjęcia bo mam jedno właśnie ze studniówki takie w upięciu i z półmetka w lokach

Stary 2011-08-11, 14:24   #1782
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
o rany, to naprawdę wygląda jak cały bukiet

Stary 2011-08-11, 14:25   #1783
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Co do sukien:

paulinka pierwsza zdecydowanie, ale chudziutka jesteś. Nie wiem czemu zawsze myślałam, że serduszka każdemu pasują, ale dużo lepiej Twoja figura wygląda w prostym dekolcie
też myślałam że serduszko nie bedzie az tak zle wygladalo ale jeszcze musze poszukac sukni z serduszkiem która da sie na maksa spiąć klamrami bo o rozmiarze 34 nawet nie marze i wtedy będe mogła faktycznie stwierdzić czy tylko i wyłącznie prosty dekolt

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

O... Byłaś w Mariett'cie Też tam mierzyłam suknie
Jak dla mnie bezkonkurencyjnie wyglądasz w ostatniej sukni Jest piękna! Ładnie podkreśla talię i trochę buduje górę Biorąc pod uwagę to, że jest na Ciebie za duża to... ach - jak cudnie mogłabyś wyglądać w takiej skrojonej na Twoją figurkę Ona ma dół z tiulem? Jeśli tak to ciekawa jestem dlaczego nie dostałam tej suknie do mierzenia jak byłam tam na przymiarce (bo o same tiulowe prosiłam)
No, ale widzę, że obstawiasz pierwszą Kurczę jak to dużo zależy od osobistego widzimisię
Ta ostatnia nie była tiulową ale też bardzo ładnie sie układała na dole wczoraj jeszcze o niej myślałam bo przypuszczam że mojemu tż by sie bardziej spodobała jako że ma więcej świecidełek oj coś czuje ze będe miała ciężki wybór

Cytat:
Tia.. no to właśnie w Marriet'cie taka bardzo szczuplutka i drobniutka ekspedientka powiedziała mi, że "jak nie ma biustu to nie pasuje dekolt w serduszko" - a guzik prawda, ja w mojej sukni czuję się znakomicie ;p - i nieskromnie stwierdzę, że super się prezentuję Ta dziewczyna radziła mi suknię z prostym dekoltem (tiaaa... żeby w ogóle wszystko zakryć :P?) gdzie oczywiście jest jakby jedna miseczka na biust a nie dwie oddzielne jak to jest u pań z większymi piersiami - nonsens jak dla mnie, ale cóż...
Jeśli więc podobają Ci się serduszkowe dekolty to nie zrażaj się tymi głupimi tekstami - wszystko zależy od tego jak dopasują Ci suknię Jeśli będzie odpowiednio skrojona, wszyją wewnątrz push-up'y to Twój biust może się naprawdę ślicznie prezentować, a dzięki temu że nie jest obfity (mówię o sytuacji, że duży cyc na wierzchu ) to nie będzie wulgarnie tylko tak dziewczęco Naprawdę

A i nie pamiętam dobrze kto najbardziej czeka na fotkę z naszej latynoskiej imprezki z ostatniego piątku (Ewusia_Marchew ?), ale wrzucam na jakiś czas hehe to sobie zobaczyć na czym nas koleżanka przyłapała (tak... nie wyszedł mi dizajn, to się więcej nie powtórzy poza tym zdjęcie jest trochę śmiechowe - perspektywa zniekształca nam sylwetki hehe mam takie dłuuuugie udzisko ;p)
Z tym dekoltem to moja świadkowa tak stwierdziła,a Pani w salonie nic nei sugerowała tylko pokazywała suknie nawet żadnego komentarza co by pasowało do mojej figury a co nie ale własnie przez to że wszystkie suknie są o 2 rozmiary na mnie za duże nie wiem jak to będzie wyglądało dlatego z góry też obstawiam prosty bo przynajmniej wiem na pewno jak jest

A i fota świetna! Ahhh jak ja bym chciała wciągnąć tż w taniec może po kursach przedślubnych mi sie to uda
Chatko Piękne te pudełko sama bym takie chciała mieć )

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Ciekawa ta stronka. Po powrocie do domu się tym zajmę

Wiecie, niedawno odstawiłam antykoncepcję hormonalną. Ponieważ oczywiscie mam nieregularne @ (co 2 tyg. ) to biorę tabletki na wyregulowanie jakiś horror normalnie, człowiek się musi całe życie faszerować, a teraz na dodatek mam takie objawy jakbym miała dstać zaraz @, jakby mi miały jajniki eksplodować Przerąbane, ciekawe czy aż do ślubu tak się będę męczyć, a moja gin w ogóle nie chce mi udzielać informacji nt leczenia
Ja ostatnio zmieniłam juz 2 raz gina i dopiero 3 lekarz kazał mi zrobić badania hormonalne bardzo mnie to cieszy bo od początku jest coś nie tak i im dłużej to trwa tym bardziej się niepokoje.

Orientujecie sie może dziewczyny czy te badania są płatne czy można na NFZ je zrobić??

paulinka777 jak dla mnie 2 jest piękna, zresztą wszystkie sa piękne )

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj zgrzeszyłam poszłam na zakupy i kupiłam bluzę bluzkę i sukienkę i weź tu człowieku oszczędzaj
nie da sie ja też miałam oszczędzać ale zawsze coś na wyprzedażach fajnego mi w łapki wpadnie i w skarbonce ślubnej nie przybywa nic

Edytowane przez paulinka009
Czas edycji: 2011-08-11 o 14:34
paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 14:27   #1784
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Ale zapieprzacie Porażka... przez Was nie mam kiedy korespondencji ogarnąć Oj, niedobra stażystka ze mnie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Po nocy poślubnej sama sobie zrobie "buhung buhung" i rano przed poprawinami bede już wiedziała gdzie jade:P

Pewnie stanie na Dominikanie....
Ojeeeej to Sztuczce też kiedyś zrobisz "buhung buhung" () tak po znajomości, okeeey ? Dominikana to moje marzenie... BACHATA - ach...

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Wstawię linki do zdjęć sukien, które mi się spodobały... tylko to jest takie irytujące, że one w ogóle nie oddają uroku tych sukien Moja mama to powiedziała "Koniec z oglądaniem w internecie!" po tym, jak porównała kilka sukien w internecie i "na żywo".
Oto linki do tych, które po założeniu robiły duuuże wrażenie :

1. http://www.kolekcje.wyjdzzamnie.pl/foto/623.jpg

2. http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...ri-110211.html

3. http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...10-dakota.html .

Mam nadzieje, że nie łamię regulaminu wklejając linki Ale jeszcze nie rozszyfrowałam, jak dodać zdjęcia bezpośrednio pod postem
Ładniutkie Druga jest ekstrasowa Trochę przypomina mi sukinię hmm... Bluesky? Nocnego Motylka? (dobrze nie pamiętam, ale któraś z nich podobną trochę do tej ma na oku )

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dzień dobry!!!!!

Gosza dziś umiera. Nie jest w stanie nadrobić 6 str. Tak to jest jak się całe życie nie pije, potem przyjeżdża koleżanka z Anglii i idą na imprezę razem, a tam drin za drinem....

Wybaczcie!!!!!!
Biedactwo

Cytat:
A to widzisz, tu stosuję taki myk, że wielocytuję sobie to, co chcę, i jak już dojdę do 10 (liczę w myślach ) to zjeżdżam na dół strony i klikam "odpowiedz", ale nie w tym samym oknie, tylko w nowej karcie - w ten sposób pamiętam, gdzie skończyłam cytować i mogę dalej czytać wątki i po jedneym wielocytowaniu zastosować kolejne
Spokojna głowa - też sobie otwieram w nowej zakładce, już dawno an to wpadłam bo jak nie wiedziałam jeszcze jak się wielocytuje (;p) to taką sztuczkę-magiczkę stosowałam właśnie
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 14:28   #1785
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Delikutaśny -

Ja też jestem zwolenniczką wiszących kolczyków, więc raczej przy nich zostanę, szczególnie że cały komplet prezentuje się zjawiskowo
Na wkręty zdecydowałabym się chyba tylko gdybym chciała zostawić włosy rozpuszczone - ale nie chcę
Super.. Mam nadzieję, że ja z mojego przyszłego kompletu (kolczyki + bransoletka) będę zadowolona podobnie jak Ty

Cytat:
A proszę Cię bardzo, częstuj się dowoli, ja ostatnio jestem płodna w dobre pomysły i nimi zarażam
I bardzo słusznie Kochana - zarażaj na dobrymi postami ile się da

Cytat:
A tak poza tym rozmawiałam wczoraj z moją mamą o gościach i kogo posadzić koło kogo, głównie w kontekście swatania i mówię \
- "no i wiesz mamo, będzie jeszcze J., ta ze Szczecina, bardzo ją lubię i chcę ją zaprosić na wesele"
- "a to nie jest przypadkiem była Twojego byłego?"
- "No jest."

Czy któraś jeszcze ma takich dzikich gości jak ja?
Uuuuła - niezła akcja U mnie nie będzie nikogo takiego

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28692760]Faktycznie w Bieszczadach ładniej może wyglądac taka delikatniejsza wersja
To ja czekam na zdjęcia sukni z kołem Jeśli ja kupię suknię od kogoś (nie z salonu) to może być mi ciężko z dobraniem koła, bo potem w salonach nie chcą raczej pożyczać samego koła, więc zostanie mi kupno "w ciemno", dlatego dopytuję[/QUOTE]

Nom nom Ale najlepiej jednak mieć tę halkę do dyspozycji - wtedy można już na miejscu kombinować - raz tak, raz tak Jestem niepoważna - wolałabym mieć pełną dowolność :p
Hmm... sama nie wiem dlaczego nie mieliby Ci wypożyczyć z jakiegoś tam salonu halki do Twojej prywatnej sukni... pytałaś już może? Nie orientuję się za bardzo, ale nawet jeśli to chyba i tak musiałabyś ją wziąć w ciemno i dopiero w domu do swojej sukni przymierzyć

Cytat:
gosza kochanie nie umieraj

dziewczynki znalazłam pewną suknie na all co powiecie o niej
http://moda.allegro.pl/suknia-slubna...754991027.html
Mimo iż nie jestem fanką skosów, to ta kiecunia całkiem mi się podoba

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Nadal przeglądam zaproszenia i zawęziliśmy swój wybór do jednych z tych oczywiście w fiolecie :

http://moda.allegro.pl/zaproszenia-s...752935349.html

http://moda.allegro.pl/zaproszenia-s...760431944.html

http://moda.allegro.pl/perlowe-zaproszenia-slubne-koperta-polecam-i1741959648.html

Aż się zdziwiłam, że takie tanie mi się spodobały.

Co myślicie??
Najbardziej podobają mi się te pierwsze I to zdecydowanie!

Hehe czekajcie, zaraz jeszcze jedna porcja wypocin Sztuczki ;p
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 14:35   #1786
(kicia)
Zakorzenienie

fablous więc wstawiam te dwa zdjęcia na chwile sama nie wiem ta fryzura ze studniówki nawet mi się podobała ale chyba lepiej mi w takich pół upiętych (niestety loki na tym zdjęciu już się troszeczkę rozkręciły)

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-08-11 o 14:50
Stary 2011-08-11, 14:38   #1787
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Też widziałam ją dzisiaj na allegro. Twoja dużo bardziej mi się podoba!
Cytat:
Też mi tutaj jednak nie pasują rozpuszczone włosy. Chyba, że to sesja plenerowa. Ja też na sesji plenerowej chcę mieć, naturalne, rozpuszczone włosy. A na ślub raczej gładkie upięcie, coś w stylu Agnieszki Popielewicz ale z małymi zmianami.

Twoja zdecydowanie ładniejsza
To znaczy, że jednak dobrą decyzję podjęłam

a co do prostoty, to jak najbardziej, ale jak dla mnie - nie w dniu ślubu
Stary 2011-08-11, 14:39   #1788
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
ta mi nie przypadła do gustu

Cytat:
Też myślę o rozpuszczonych na plenerze, ewentualnie lekko upiętych, fotograf mówił że bardzo często dziewczyny tak robią i sam tez to doradza

Cytat:
Na stronce z inspiracjami znalazłam PMkę w sukni Neny, cudnie wyglądała
http://iloveswmag.com/
no pięknie, w ogóle bardzo ładna PMka
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 14:39   #1789
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
tak??? a możesz jeszcze raz wstawić
Wstawię, jak wrócę do domu

Cytat:
Zobaczcie dziewczyny, znalazłam zdjęcie innej PMki w mojej sukni. Jedno wam powiem: STRASZNIE SKROMNIE
Mi się podoba Zresztą to chyba zdjęcie z pleneru, może na weselu wyglądała zupelnie inaczej.

No, spisuję umowę i lecę w miasto. Mam strasznie dużo do zrobienia dziś i jutro przed wyjazdem. Ale na pewno wpadnę się pożegnać

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 14:39   #1790
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
więc tak początkowo była koncepcja jak na zdjęciu 1 i 2 w październiku mam wesele i chcę wypróbować fale cos jak na pozostałych (jeszcze nie wybrałam konkretnie) jeśli mi się nie utrzyma powrócę do całkowitego upięcia
oooooooooooooooooooooo 5
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 14:41   #1791
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
fablous więc wstawiam te dwa zdjęcia na chwile sama nie wiem ta fryzura ze studniówki nawet mi się podobała ale chyba lepiej mi w takich pół upiętych (niestety loki na tym zdjęciu już się troszeczkę rozkręciły)
zdecydowanie polupiecie! (focia 2 )

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-08-11 o 14:42
Stary 2011-08-11, 14:42   #1792
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Wg mnie zdecydowanie lepiej w lokach . Tylko grzywkę inaczej bym ułożyła. W tej pierwszej też ładnie, pozbyłabym się tylko tych wystających kosmyków z tyłu. Ale ogólnie bardziej jestem za drugą fryzurą, ślicznie Ci w lokach

Stary 2011-08-11, 14:43   #1793
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
właśnie wyczytałam na WP, ze Majowie przepowiedzieli koniec świata w 2012 ! co z naszymi ślubami ?? powinniśmy dostać jakiś rabat na przygotowania
E tam Majowie... na mój kwiecień to jeszcze nawet jego początku nie będzie widać

Cytat:
Napisane przez whitepower Pokaż wiadomość
Hehe..ale nie na orgie żadne tylko na studia podyplomowe - seksuologiczne, ale u mnie w domu tak się przyjęło, że mówimy o tym "sex" i ciągle mi powtarzają, "nie bierz na siebie za dużo, pamiętaj, że masz sex" albo "tylko nauki to sobie tak ustawcie żeby Ci w sexie nie przeszkadzały"...wiec jak ktoś nie wie to się dziwnie patrzy np. jak mamie w autobusie się taki tekst wyrwie:P
nie no nie mogę!!!!!!!
i bardzo gratuluje takiego luźnego podejścia do tego całego sex'u

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Ok, wklejam dary - Laseczka ma artystyczną duszę, robi obecnie profesjonalny kurs florystyczny i powiedziała, że bardzo chętnie mi zrobi kwiaty na ślub i wesele Takie maleństwa właśnie mi się strasznie na stoły podobają, tylko oczywiście zielono-niebiesko-pomarańczowe Powiedziała, że dla Niej to pikuś, jeszcze się w tym roku porządnie wyuczy i może mi zrobić.. Już sam fakt, że z Bydgoszczy pociągiem mi je przywiozła (!!!!!!) jest godzien podziwu, nie mówiąc o tym, że ogólnie są śliczne
A poza tym interesuje się decoupagem i zrobiła mi normalnie pudełko na herbatę Pytała tylko wcześniej Tżta, jakie lubię kolory i normalnie cudne to, nie?

Dobra, idę już spać, dobrej nocki
szczękę do teraz zbieram z podłogi! Cudne kwiatki, a to pudełko... no brak mi słów.
Czy Twoja koleżanka robi może coś takiego na zamówienie??? Bo już widzę prezent dla taty na jego wszystkie herbaty.

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Witajcie Lasencje!
Dzisiaj roczek do wielkiego dnia Ale mi się facjata cieszy

Cytat:

No, a poza tym wczoraj wróciła moja mama (moja mać, jak na nią mówię, i jak mam ją zapisaną w telefonie ) i też przywiozła dary w postaci biżuterii oraz dwóch kubków i obieraczki do warzyw w ramach posagu Biżuterię przymierzyłam, obfociłam i wam załączam. Okazuje się, że ten naszyjniczek wcale nie jest taki duży, na jakiego wyglądał na tamtym zdjęciu i moim skromnym zdaniem będę mogła założyć do mojej sukni cały komplet i będzie idealnie Dodatkowo dostałam jeszcze 2 pary kolczyków, zastanowię się jeszcze czy tych kolczyków z kompletu nie zastąpię tymi kwiatkami, a te wiszące w czerwonym pudełku mam zamiar założyć do ślubu cywilnego
Komplet przecudowny!!!!!!! Zakładaj wszystko!!!!!!!
A kolczyki tez śliczne

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 14:46   #1794
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
za momencik pokaże Ci dwa zdjęcia bo mam jedno właśnie ze studniówki takie w upięciu i z półmetka w lokach
W czasach studniówki, a było to hmmmmm... DAWNO moje włosy miały jakieś... 4 cm ale na szczęście te czasy przeminęły z wiatrem i nie wrócą nigdy już

Cytat:
Spokojna głowa - też sobie otwieram w nowej zakładce, już dawno an to wpadłam bo jak nie wiedziałam jeszcze jak się wielocytuje (;p) to taką sztuczkę-magiczkę stosowałam właśnie
Taka jesteś spryciula?

Cytat:
I to jest (może) powód do tego, żeby do ślubu jednak sobie upiąć?...

Cytat:
Mi się podoba Zresztą to chyba zdjęcie z pleneru, może na weselu wyglądała zupelnie inaczej.
Jak dla mnie jednak za mało wszystkiego. Nawet jak na plener...

Cytat:
No, spisuję umowę i lecę w miasto. Mam strasznie dużo do zrobienia dziś i jutro przed wyjazdem. Ale na pewno wpadnę się pożegnać
No raczej Spróbowałabyś się nie pożegnać!

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Komplet przecudowny!!!!!!! Zakładaj wszystko!!!!!!!
A kolczyki tez śliczne
Czyli postanowione
Stary 2011-08-11, 14:48   #1795
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiście też jestem zdania że pół upięcie

Chatko moja kochana ja teraz wybywam z domu i pewnie wejdę wieczorkiem więc nie usuwaj fotki jak wstawisz
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 14:53   #1796
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
W czasach studniówki, a było to hmmmmm... DAWNO moje włosy miały jakieś... 4 cm ale na szczęście te czasy przeminęły z wiatrem i nie wrócą nigdy już

Taka jesteś spryciula?

I to jest (może) powód do tego, żeby do ślubu jednak sobie upiąć?...

właśnie i to mnie boli bo jak mi się w połowie wesela rozleci to masakra

Cytat:
Wg mnie zdecydowanie lepiej w lokach . Tylko grzywkę inaczej bym ułożyła. W tej pierwszej też ładnie, pozbyłabym się tylko tych wystających kosmyków z tyłu. Ale ogólnie bardziej jestem za drugą fryzurą, ślicznie Ci w lokach
Cytat:
zdecydowanie polupiecie! (focia 2 )
dziękuję... co do grzywki to były czasy kiedy miałam z nią problemy co najśmieszniejsze zdjęcia te są robione w przeciągu jednego miesiąca (studniówka mojego TŻ i mój półmetek) czesała mnie ta sama fryzjerka i raz mi dobrze ułożyła raz źle... ale teraz i tak mam już spokój z grzywką bo zmieniłam fryzjerkę i już nie mam takich problemów

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

a tak poczytałam na wątku Lipcowych PMek i tam dziewczyny ostatnio bardo narzekają na jedną rzecz... Jak dopasowywały suknie nie sprawdziły jak będzie jak będą siedziały i suknie je uwierały i ogólnie żałują że miały na suwak a nie wiązane

Stary 2011-08-11, 14:59   #1797
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

a tak poczytałam na wątku Lipcowych PMek i tam dziewczyny ostatnio bardo narzekają na jedną rzecz... Jak dopasowywały suknie nie sprawdziły jak będzie jak będą siedziały i suknie je uwierały i ogólnie żałują że miały na suwak a nie wiązane
Dlatego ja na pewno przy przymierzaniu będę siadać, kucać, tańczyć . Żeby sprawdzić jak się trzyma i czy jest wygodna w każdych warunkach.
Co do zapięcia to też mam z tym problem... Bo wiązania strasznie mi się nie podobają, zdecydowanie wolę na suwak ale dużo praktyczniejsze jest wiązanie bo można w każdej chwili poluzować lub mocniej ścisnąć. Nawet się zastanawiałam czy jest możliwość zakrycia wiązania, tak jak są kryte zamki.

Stary 2011-08-11, 15:00   #1798
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
oto madzia w naturalnym blondzie
Bardzo mi się podoba(sz) Lubię to!

Kurka, jak mama zobaczyła co zrobiłam sobie na obiad, to stwierdziła, że wróciłam do żywych i mogę już gruszki na kompocik przygotować...
A na obiad miałam risotto z szynką, ananasem i pomidorami. Bajka! Tak więc zdrowa już jestem!!!!! i lecę gruszki obierać...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 15:02   #1799
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego ja na pewno przy przymierzaniu będę siadać, kucać, tańczyć . Żeby sprawdzić jak się trzyma i czy jest wygodna w każdych warunkach.
Co do zapięcia to też mam z tym problem... Bo wiązania strasznie mi się nie podobają, zdecydowanie wolę na suwak ale dużo praktyczniejsze jest wiązanie bo można w każdej chwili poluzować lub mocniej ścisnąć. Nawet się zastanawiałam czy jest możliwość zakrycia wiązania, tak jak są kryte zamki.
U mnie jest suwak, ale nawet się z tego ucieszyłam, bo nie znoszę tego zaciskania "na kolanko" Poproszę tylko żeby została maksymalnie zwężona tak, żeby w biuście się wszystko dobrze trzymało, a talia była ładnie podkreślona, i szlus
Stary 2011-08-11, 15:02   #1800
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie tam dziewczyny pisały że mają przykre wspomnienia z wesela bo nie mogły poluzować sukni i ból brzucha popsuł im całe wesele

hm.. pewnie da się jakoś zakryć sprytnie...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości