![]() |
#61 |
Ola-Unhola
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
http://allegro.pl/kurteczka-next-roz...760120356.html
to jakie cudne ![]()
#62 |
Wtajemniczenie
|
Witam się w nowym wątku.
Wstęp proponowałam inny, żeby nudno nie było ale oczywiście bardzo mi miło, ze ten stary też wam się podoba ![]() ![]() Karo te kwiaty na materiale rzeczywiście wielkie...ciekawe jak przy normalnych, długich zasłonach wyglądają... ![]() Miramej ja bardzo często w esotiq bieliznę kupuję ![]() ![]() Jako ze my na wakacje we wrześniu jedziemy to ja o dodatkowych t-shirtach i spodenkach teraz myślę ![]() Mariolko byłam w albumie, Antoś super chłopak ![]() ![]()
#63 |
Ola-Unhola
|
Nawet fajne ceny Bartków
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=12092525 Kurde czego dobre buty sa takie drogie. Półbuty, zeby 300 kosztowały....
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinny być tanie, żeby każde dziecko miało dostep do nich. pomarzyć dobra rzecz... http://allegro.pl/limonkowy-plaszcz-...715576078.html sliczny plaszczyk dla dziewczynki ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Karo nie wiem czy Ci pisałam, świetne te stworki z linku od Ciebie, mamy podobny gust jesli chodzi o dekoracje, ozdoby, sowy ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- myslicie ze warto http://allegro.pl/bombowe-spodnie-ka...752888491.html zastanawiam sie czy nie kupić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
No własnie... Mogą być szerokie bardzo ![]() Ale ładne ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Dziewczyny lepiej kupić przescieradlo do dzieci frote, jersey czy satyne bawelnianą? Wszytskie z gumka oczywiście. Jola, kupilaś coś? :d
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wstęp piekny ![]() Wszystkim dziekuje za mile slowa i komentarze ![]() Wojtusiu, dziekuje za e-maile ![]()
![]() |
#67 | |||||
Zakorzenienie
|
weszłam tu jakoś rano,a tam posty z dzisiaj 14:30,zgłupiałam,oczy przetarłam i poszłam
![]() Póki pamiętam, Wojtusiu,ogromnie dziękuję.Jeszcze nie otwierałam poczty.Po długiej przerwie,wczoraj prawie skończyłam język dwulatka w poszukiwaniu pomocy przy ubieraniu.Nie zapeszam,ale chyba to skutkuje ![]() Cytat:
W tym roku będę mieć 2pary.Jedne z zeszłego roku jeszcze ![]() ja też ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurtka w tym roku dobra będzie, ale spodnie ![]() coś kombinujesz ? ![]() frotka
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Bylam z mala na spacerze z malym hakiem na kawce u bratowej, oczywiscie plac zabaw zaliczony i lody
![]() zla jestem na siebie ![]() ![]() ![]() no normalnie gotuje sie w srodku ze zlosci ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez nie dziele, ale kupie jedne bardziej na snieg/deszcz, a drugie normalne, taki za kostke zapinane na rzepy. ja sie juz ledwo trzymam ![]() ![]() Czekoladko, wspolczuje ![]() ![]()
![]() |
#70 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dwa staniki ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ola-Unhola
|
Kasiu, czeko dzięki za odpowiedź.
Ja się o frotkę o tyle boję, ze drapie przy spaniu ![]() czeko, od jakiego sprzedawcy brałas? Ja szukam akurat czerwonego i "najlepsze", ze akurat jeden sprzedawca pod postacią swoich klonow ma ich najwięcej. Ma klika kont, które w ostatnich 7 dniach dostały negatywy za brak przesyłki.... Jola, pochwal się ![]() czeko ![]() ![]()
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od tego-wszystko ok wiec polecam ![]() http://allegro.pl/show_user.php?uid=4047411 to byl balsam bezbarwny , tyle ze malz chyba za mocno tarl a ja chcialam dobrze a wyszlo na odwrot ![]() ![]()
![]() |
#73 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Ma ten sprzedawca czerwone, zapisałam. Dzięki ![]() Który kolor fajniejszy marine czy czarny? http://www.asos.com/Vila/Vila-Velvet...clr=Marinenavy ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Dzwonili w sprawie łózka. Własnie wysłali, jutro będzie ![]() ![]()
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2011-08-11 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Jeszcze pewnie na sobie
![]() Kuba ma i frotte i bawełniane, i flanelowe, chyba Mu bez różnicy ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() No to kupie frotte. W końcu to nie jedyne jakie będę w życiu miala. Chyba stac mnie będzie na kolejną sztuke ![]() Ja też wolę marine ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Ola ja tam śpie na frotce i mnie nic nie drapie
![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
aga wysłałam maila
dziewczyny spadam, bede we wtorek czy ja w ogole pisałam gdzie jedziemy? chyba nie Do Bydgoszczy na wesele chyba mamy neta w hotelu wiec moze zajrze jakos w miedzyczasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Ja tez nie lubię choćby 1mm okruszka ![]() Cytat:
Udanej zabawy ![]()
![]() |
#79 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za nowy stelaż ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dziś wyciągnęłam z szafy dwie kurtki zimowe Zuzi i spodnie jedne i wszystko dobre a nawet za duże jeszcze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Wojtusiu, bawcie się dobrze ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#81 | ||
Zakorzenienie
|
Wojtusiu udanej imprezy
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#82 |
Ola-Unhola
|
Chciałabym, zeby kombinezon byl dobry z zeszłego roku, bo kurtka podwórkowa raczej bedzie.
A Jola, jak kombinezon na Kubę? Kurde sierpien, a my o kombinezonach. Na alle tez sprzedaz zimówek ruszyła za niezłą kase, a w sezonie bedzie jeszcze gorzej...
#83 |
Zakorzenienie
|
Nie mierzyłam, ale nie sądzę, żeby był dobry
![]() Chciałabym teraz dwuczęściowy, Matko, ile kasy trzeba będzie ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Idę spać, dobranoc ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cześć babeczki
![]() Wojtusia dziękuję za książkę ![]() Cytat:
![]() my mamy pożyczony od koleżanki do testowania bo zastanawiam się nad kupnem. Tylko w pierwszy dzień było super, a potem nawet na niego nie chciała patrzeć. Ale w kasku chce chodzić nawet po domu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Subskrybuję nowy wątek ![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Mój też tak na mnie mówi
![]() Pa ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- megi ja Ciebie chyba myślami przywołałam. Chciałam pisać właśnie i pytać co u Was ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My się dzielnie szykujemy do przedszkola od września ![]() ![]() ![]() ![]() A jak Zuzia pirat drogowy? ![]()
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wezmą już Amelkę do przedszkola od września? My szykujemy się od stycznia gdzieś. Odpocznijcie trochę i naładujcie baterie ![]() Nieźle ![]() Megi obiecaj zaglądać częściej ![]() Idę już naprawdę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem, ale chyba zrobię tak jak dziewczyny piszą. Czyli takie "wyjściówki" i te " śniegowce". Muszę je jeszcze na żywo zobaczyć... Cytat:
To całkiem jak ja ![]() Zdaj koniecznie relację bo bardzo ciekawa jestem twoich wrażeń. Mój małż zawsze dziwnie patrzy jak wstaję w nocy i wygrzebuję resztki chrupek z prześcieradła ![]() Ehhh... A ja miałam rozmowę z teściową. Musiałam iść się wczoraj poradzić po raz pierwszy jak mam z moim chłopem postąpić, bo się z nim dogadać nie mogę. Mieliśmy w wakacje kupić małemu mebelki, a tu ciągle stęka że kasy brak. A dobrze wiem że aż tak źle nie jest... Wieczorem przeprowadziłam rozmowę z mężem. Powiedziałam co mi leży na sercu. Już odpuściłam meble. Zależy mi na łużeczku. Zeby Sebcio miał czas się przyzwyczaić do nowego spania... W końcu niecałe 3 mies zostały... Meble się kupi później. Wygarnełam mu że jest mi przykro że mało czasu poświęca synowi. Wiem że jest zmeczony i że pracuje, ale to że On JEST w domu, przy śniadaniu, i obiedzie, że to że młody w ciągu dnia idzie do niego kilka razy, to jest mało. Że chciała bym żeby gdzieś czasem poszli na spacer czy po prostu pobawili się samochodzikami. A nie raz na tydzień, albo rzadziej. Nie chcę żeby moje dziecko miało ojca takiego jak ja... ![]() No i cóz... stwierdził że jak ja sobie coś wymyślę to tak byc musi... że ON chciał mlodemu łóżeczko na urodziny kupic ale mnie się rowerek usrał. Ale jak go cholera pytałam o zdanie to sie wtedy nie odzywał ![]() Ale dziś widzę że moje ględzenie na marne nie poszło. Dziś zadzwonił do mnie wieczorem jak byliśmy na placu zabaw, że on przyjdzie posiedzieć z małym , a żebym ja sobie wróciła do domu, co się NIGDY wczesniej nie zdarzyło... ![]() ![]() No i okazało się że sam kupił sobie dziś adidasy za 300zł... czyżby sumienie go gryzło ![]() ![]() Ehhh czlowiek się musi wkurzyć... Dobrze że choć efekt jest ![]() Się pożaliłam moimi problemikami |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#90 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie każ mi kłamać ![]() Śpij dobrze ![]() Cytat:
![]() Ważne, że efekt osiągnięty ![]() Ja też się zbieram Dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.