|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
Akurat nie miałam takiej okazji i mieć nie będę , ale domyślam się co czujesz
|
|
#4622 |
|
Raczkowanie
|
Twój ex nie ma fb? A jakbyś go zobaczyła z inną na ulicy? Czuje się okropnie... Ulgę przynosi mi tylko to, że już minęło sporo czasu od kiedy mnie zrobił w chuja, więc aż tak tego nie przeżywam. Ale gdybym to zobaczyła jakiś miesiąc/dwa po 'rozstaniu' to byłoby ciężko :/ Przepłakałabym cały dzień i całą noc :/ i chodziła w chujowym nastroju przez kilka kolejnych dni, zanim bym tego nie przetrawiła :/
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli to nastąpiło by teraz to bym wpadła w szał i ryczała jak bóbr.
|
|
#4624 |
|
Raczkowanie
|
A ile u Ciebie minęło od rozstania? U mnie kawał czasu i nie przechodzi... Wystarczy, że go zobaczę/usłyszę/usłyszę jak ktoś mówi o nim, to od razu szybciej mi bije serce i robi się wściekła... Reaguję jak byk na czerwoną płachtę :/ Chciałabym mieć już spokój.
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem dzwonił jeszcze parę razy , ale już nie odebrałam.
|
|
#4626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4628 |
|
Raczkowanie
|
A jest inaczej??
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
nie czekam na niego.
Jestem zdania, że ludzi nie można tak od razu przekreślać, bo faktycznie może coś zrozumieją i pójdą po rozum do głowy,w końcu nie bez powodu mówi się , że człowiek uczy się na błędach, ale on w tym momencie mam wrażenie , że robi z siebie błazna
|
#4630 |
|
Raczkowanie
|
Ech... Ja tam jednak czuję, że on się nigdy już nie odezwie. A ja dalej będę zakopana w tym bagnie po same uszy
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyjdziesz z tego , zobaczysz
|
|
#4632 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję... Bo to był mój pierwszy facet... We wszystkim praktycznie i mam też nadzieję, że nie będę wiecznie coś do niego czuła i w końcu zakocham się w kimś innym... I chciałabym, żeby los mu się odpłacił za to ile łez przez niego wylałam.
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czas leczy rany
|
|
#4634 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oj tak ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4635 | ||
|
Zakorzenienie
|
I bardzo dobrze, wlasnie to bedzie dla Ciebie najlepsze
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- ja mialam taka ochote wczoraj w nocy, juz mialam cos napisac ale nie moglam tego zrobic bo wiem, ze bardzo bym zalowala. podoba mi sie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
to jest chyba jedyna rzecz , ktorej teraz sie tak boje.
|
|
#4636 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
To jest okropne... Codziennie się starasz, żeby było już dobrze i żeby ten dupek już znikł z Twojego życia i wystarczy ułamek sekundy zburzyć coś, nad czym się tak męczysz :/ Codziennie sobie dogadzam, staram się czymś zająć, nie myśleć o nim, układać sobie jakoś życie. I wystarczy, że o nim usłyszę lub go zobaczę... Burzy to mój spokój i zaczynają się te natrętne myśli :/ A on? Szczęśliwy i ma wszystko w dupie. Jak o tym myślę to aż mi żal samej siebie. Cytat:
I za wszelką cenę, chcę wszystkim udowodnić jaka to ja nie jestem za✂✂✂ista...
And you must remember that : There is "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend, "us" in trust, "ex" in next and "if" in life. Edytowane przez Discover _The_Truth Czas edycji: 2011-08-11 o 19:26 |
|||
|
|
|
#4637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet sobie tego nie potrafię wyobrazić jak mielibyśmy wrócić... pewnie nie wierzyłabym w ani jedno jego słowo, o tym co czuje, więc gdzie byłby sens? A mimo to i tak ciągle się łudzę, że może zrozumie, może jednak by chciał... eeh wiem, że tak nie będzie. Po cholerę on chce utrzymywać ze mną kontakt? Po cholerę ja mu odpisuje (chociaż wczoraj to ja się odezwałam, życzyć mu udanego wyjazdu )? Nie mogę uwierzyć w to, że już tyle czasu minęło, a ja dalej czuję, że go kocham i serce mi rozrywa na samą myśl. Normalnie co chwilę płakać mi się chce. Masakra...Lubię to ![]() Cytat:
No ale podobno, on nie chce mieć teraz dziewczyny srutu tutu.Cytat:
Miałam raczej na myśli, że nie odezwie się w najbliższym czasie... ale kto wie co będzie za 2-3 tygodnie? Jego średni czas co jaki się odzywał do mnie to co około 2 tygodnie. Jak ja nie pisałam. Może wtedy już będzie łatwiej mi go zlać? Wiem, że to byłoby najlepsze jakby się nie odzywał... Dzisiejszy dzień jest tragiczny. Nawet nie potrafię opisać tego jak się czuję
|
|
|
#4638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4639 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, doskonale rozumiem jak się czujecie... Ja byłam z facetem prawie 5 lat.
Pierwszy rok super mimo że po 2 miesiacach zdradził mnie po raz pierwszy (moja definicja zdrady fizycznej zaczyna się od całowania), ok. wybaczyłam... przez cały okres związku zostawiał mnie ok 6-7 razy przy czym z 4 na kilka miesięcy. Zdradził conajmniej 3-4 razy. A ja kochałam, wierzyłam w powroty i jego słowa. Teraz zostawił mnie w maju tego roku. Pod koniec lipca wrócił....UWAGA!!! na tydzien! bo to jednak nie to. Ale w dniu powrotu chciał dzieci, ślub, wspólne mieszkanie. Do zeszłego tyg jednak ciągle robił mi nadzieje, całował, przytulał, zapraszał do kina, do domu (rodzinka w szoku ale bardzo się ucieszyli), mowił że ma dość bycia samemu, chodzenia na piwo z kolegami, że być może będzie moim facetem... Po czym dowiedziałam się, że pojechał na weekend z kolegami i jakąś panną z którą się spotyka. Dziś napisał mi że coś z tego będzie, że im wyjdzie i och ach. W niedziele mam się z nim spotkać żeby zwrócić mu ładowarke do telefonu. Dziś po tym sms. Napisałam mu jedno krótkie słowo- Gnojek. A potem ze skoro tak to proszę tylko o krótką informacje na temat godziny niedzielnego spotkania. Chyba go zatkało bo nie odpisał. Pojechałam na przejazdzkę motorkiem w moje magiczne miejsce i spaliłam jego zdjęcia które miałam w portfelu mówiąć że nie chce go już w moim życiu. Boje się spotkać go z tą jego nową. Ale pewnie (a przynajmniej taki mam plan) przy takim spotkaniu uprzedzę ją że ma na niego uważać bo szybko będzie miał kogoś na boku. A co do powrotu- jestem pewna że jeśli ta panna go zostawi, biedny eksio przyleci najpierw do mnie. Jak zwykle. A jutro, obcinam włosy razem z jego kłamstwami, na krótko, nie musz,ę mu się już podobać, nie chce nawet. I zaczynam nowe życie. Amen Damy rade dziewczyny ;* jesteśmy silne i bardzo wartościowe
|
|
|
|
#4640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nawet nie chcę myśleć. W sumie to mam wrażenie, że wszystko co mówi to jedno wielkie kłamstwo. Ale tylko on sam wie... Zresztą podejrzewam, że żadna normalna dziewczyna nie wytrzyma z nim długo, z jego podejściem. Cytat:
Ja niestety jak narazie robię wszystko, żeby eksowi się bardziej podobać, jak wiem, że mogę go gdzieś spotkać a powinnam właśnie myśleć w ten sposób.
|
|
|
#4641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak to mówią miłość jest ślepa. A tą ładowarkę na Twoim miejscu odesłałabym pocztą. Cytat:
Ja już tu chyba pisałam, że za małolata jak chodziłam do gimnazjum spotykałam się z jednym chłopakiem kilka msc jakoś od wakacji do grudnia, po czym się skończyło, bo znalazł sobie inną. Męczyłam się prawie 2lata, ciągle o nim myślałam, on do mnie jeszcze pisał, było ciężko, ale z czasem coraz lepiej.. Potem poznałam eksa, całkowicie o tamtym nie zapomniałam, czasem go spotykałam i żadnych ekcesów. Wypaliło się, a teraz normalnie mogę z nim wyjść na piwo( byliśmy ostatnio dwa razy) i miło spędzać czas po koleżeńsku. Po prostu każdy leczy swoje serce w innym czasie. Jednym zajmuje to miesiąc, innym pół roku, a niektórym nawet kilka lat. Jeżeli tak by nie było, to kurde chyba, każdy by był sam
|
|
#4642 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też tak myślę, dlatego się dziwie, że już są ze sobą więcej niż 4 miesiące ;O Być może dlatego, że mieszkają dalej od siebie. Albo dziewczyna jest pokręcona, albo on się po prostu zakochał. Bo dla mnie też był genialnym mężczyzną przez pół roku. Ge-nia-lnym !! Ale... było, minęło ^^ Może jej też się w końcu oczy otworzą, albo ona go rzuci wcześniej, niż on zdąży o tym pomyśleć. Boski żigolo ![]() Mam identycznie to samo Zawsze muszę wyglądać w miarę, bo wiem, że mogę go w każdej chwili spotkać (mieszkamy na tej samej dzielnicy). Na urodziny koleżanki też zamierzam się odstrzelić jak nie wiem co, bo wiem, że on może tam być I żeby jego nowa dupa była zazdrosna :P Tak, jestem chora ![]() Cytat:
Cytat:
Zmieniłam tylko kolorek, zrobiłam sobie kolczyka i na dobre mi to wyszło
And you must remember that : There is "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend, "us" in trust, "ex" in next and "if" in life. Edytowane przez Discover _The_Truth Czas edycji: 2011-08-11 o 21:14 |
|||
|
|
|
#4643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4644 |
|
Rozeznanie
|
Bo kochałam, wierzyłam że się zmienił, szczególnie ostatnio, w lutym tego roku poprosił rodziców o moją rękę, byłam szczęśliwa że już się wszystko ułoży. Pod koniec kwietnia byliśmy na ślubie jego kuzyna, podczas przysięgi małżeńskiej trzymał mnie za rękę i patrzył w oczy. A potem że jednak nie jestem tą jedyną.
A ja nadal kochałam, nadal wierzyłam itp, itd. A on poprostu przyzwyczaił się że może do mnie przyjść, pobawić się moim kosztem i odejść. Wybaczałam bo zawsze wierzyłam że należy mu się kolejna szansa. I tak, wiem, byłam głupia i nawina. Chwała Bogu że opamiętałam się teraz a nie za 10 czy 15 lat, choć i te 5 razem to o przynajmniej 3 lata za dużo. A co do moich włosów, hehehe dziewczyny to nie tak że chcę się oszpecić ja poprostu zawsze marzyłam o pięknej krótkiej fryzurce ale bałam się jego reakcji ^^ teraz już nie muszę się tego obawiać a coś mi się widzi że go powale na kolana w niedzielę.Ładowarki nie odeślę pocztą bo chcę mieć satysfakcję z powiedzenia mu kilku rzeczy ;] no i nie boję się tego spotkania. Co mnie nie zabije to mnie wzmocni. A tak btw. gdzie można poznać fajnego faceta? bo po clubach nie chodzę, na imprezy typu dyskoteki też nie... hmmm... |
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już po wizycie u lekarza... od jutra zmieniam leki i panicznie się boję.
Poprosiłam o wprowadzenie dodatkowo typowego antydepresantu (antydepresanta? przepraszam, nie wiem która forma jest właściwa). Podobno te pierwsze 2-3 tygodnie mogą byc dla mnie koszmarem. Cholernie się boję. Będę mogła Wam tutaj pomarudzic jakby co, prawda?
|
|
|
|
#4646 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też miałam w planach powiedzenie mu paru słów do słuchu i jakoś nie wyszło... Może dlatego, że nie dał mi okazji. Ja tylko poznaje w klubach... Mężczyźni raczej nie mają odwagi zaczepić kobiety w kawiarni/na spacerze. To samo kobiety. W klubie łatwiej Może Twoi znajomi? Róbcie większe spotkania... Może akurat jakiś się wśród nich trafi Nigdy nie wiadomo... Ja poznałam swojego eksa przez swoją siostrę. Stąd tylu wspólnych znajomych.Osobiście nie wiem czy bym wytrzymała. Serce by mi pękło z żalu, że mnie zdradził. Już mnie brzydzi to, że ma inną dziewczynę... Nie dałabym mu się teraz dotknąć i pocałować. Fuj ;/
|
|
#4647 |
|
Rozeznanie
|
hehehe pamiętam jego tekst "dlaczego musiałem Cię tak skrzywdzić (odnośnie spania z inną panną, zostawienia mnie i upokorzenia) żeby zobaczyć jak bardzo jesteś dla mnie ważna i jak wiele dla mnie znaczysz?"
A teraz bajeruje inną i szczerze... szkoda mi jej... bo z takim to się powinno |
|
|
|
#4648 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój ogólnie chyba nie kłamał jeśli chodzi o takie sprawy (mam nadzieję), ale w kwestii uczuć, potrafi doskonale grać, byłby świetnym aktorem Cytat:
No właśnie ja myślę, że żadna nie wytrzyma, chyba, że on naprawdę się zakocha i się zmieni... bo która chciałaby, żeby na pierwszym miejscu przed nią było imprezowanie z kolegami i picie? Ja kiedyś usłyszałam od niego... "all i care about is partying, drinking... and you". I co? Wtedy się śmiałam, a teraz myślę, że przecież mówił prawdę. Tylko, że ja się pewnie wcale nie liczyłam jaką głupią i nawiną trzeba być.Cytat:
Ja praktycznie wyglądam jak pół dupy zza krzaka jak mam doła ale wiem, że małe jest prawdopodobieństwo, że go spotkam gdzieś w tygodniu. Za to jak idę na imprezę, to wszystko tylko żeby wyglądać jak najlepiej jakby mnie gdzieś zobaczył.Cytat:
Ja to samo dokładnie, nowy kolor i kolczyk ![]() Cytat:
Niektóre kobiety wyglądają mega seksownie w krótkich włosach ale ja jednak jestem bardziej za długimi i większość moich znajomych płci męskiej również. Z jakiej długości chcesz ściąć? ![]() Cytat:
Dołączam się do pytania, bo ja to tylko na imprezach poznaję, nic poza tym. A może gdybym poza wyszła, to jakiś normalny by się trafił ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
|
|
|
#4649 |
|
Rozeznanie
|
enjoy mam teraz włoski za ramiona, prawie do łopatek
![]() Jak to powiedziała moja przyjaciółka, która jutro będzie mnie za rączkę trzymać przy cięciu - wlosy nie ch*j, odrosną ![]() Potem będę zapuszczać ![]() Hmm.. czyli wychodzi ze powinnam zacząć chodzić na imrezy? żeby kogoś poznać? zawsze mam wrażenie, że w takich miejscach są faceci którzy chcą się tylko zabawić :/ |
|
|
|
#4650 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest mi strasznie przykro, że wszystko to przekreślił że ja nie mogę już wrócić, że to naprawdę koniec Cytat:
Sama się sobie dziwie jak ja to wytrzymałam?!
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

to jest chyba jedyna rzecz , ktorej teraz sie tak boje.

Zawsze muszę wyglądać w miarę, bo wiem, że mogę go w każdej chwili spotkać (mieszkamy na tej samej dzielnicy). Na urodziny koleżanki też zamierzam się odstrzelić jak nie wiem co, bo wiem, że on może tam być