|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
Cytat:
Cytat:
Nie martw sie kochana Cytat:
Cytat:
Mi sie podobają, na zakupy czemu nie.
Edytowane przez _blondyneczka_ Czas edycji: 2011-08-11 o 18:23 |
||||
|
|
|
#4592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
lepiej naucz się chodzić w tych czarnych
|
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
to ja tak wczoraj miałam i nic nie zrobiłam, bo byłam padnieta 8h pracy i 3,5h kursu
![]() ale dziś zamierzam: - depilacja - odżywka na włosy - odżywka na końcówki - peeling do ciała - ćwiczenia na razie tyle
|
|
|
|
#4595 |
|
Raczkowanie
|
chcesz być piękna to cierp
mi sie kompletnie nie podobająEdytowane przez katriss Czas edycji: 2011-08-11 o 18:37 |
|
|
|
#4596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:brzyda l: a te biale juz mialam kiedys do tej sukienki.Tez mi sie nie wkrecaja ale chyba nie bede miala wyjscia
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Blondyneczka bardzo ładna jest ta Twoja sukienka
I świetnie na Tobie leży Moim zdaniem lepiej będą pasować te czarne buty, może pochodź w nich trochę, żebyś wytrzymała na początku, a najwyżej weź jakieś na małym obcasie, albo na płaskiej podeszwie na przebranie?Mnie się ten pierwszy sweterek też bardzo podoba i chyba go zamówię, jak tylko będę mieć kasę. Tylko nie wiem który kolor będzie mi pasował.... Zastanawiam się pomiędzy ekri, szarym i turkusowym. |
|
|
|
#4598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale pierz go recznie
|
|
|
#4599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale te szpilki, tzn czubki nie sa juz modne, mi by bylo glupio isc w takich ![]() Cytat:
jestes wysoka, zgrabna, wiec nie potrzebujesz full obcasow zeby wygladac atrakcyjnie ![]() ubralabym czarne i jakies wygodne na przebranie ![]() Snow u mnie dzisiaj bedzie/jest: peeling twarzy maseczka na twarz olejek himalaya na skalp i wlosy pomalowanie paznokci u rak samoopalacz ze stresu i przykrosci jakie mnie dzis spotkaly, chamstwa i debilizmu naszego spoleczenstwa oraz panicznie zazdrosnych kobiet gotowych mnie pobic, uznaje ze jedyne z czego moge sie cieszyc, to ze znalazlam OC z NW w cenie 963zl i z 6 bardzo waznych spraw zalatwilam tylko jedna... tragedia.
|
|
#4600 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem co powinnam napisać w takiej sytuacji nie jestem dobra w pocieszaniu... trzymaj sie
|
|
|
|
|
#4601 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() blondyneczko: ja nie lubie butow z czubem, wiec ciezko mi doradzic
|
|
#4602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze by było jakbys opisała problem byłoby nam łatwiej Ci cos doradzic napisz w klubie
|
|
|
#4603 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() mam teraz istny szal w zyciu zawodowym i osobistym, za duzo wszystkiego, ogarnac nie moge
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moge tu napisac jedna sytuacje, ktora dobila mnie calkowicie i mimo, ze ja olalam chwilowego skoku cisnienia jakiego dostalam nie da sie zapomniec ![]() bieglam sobie po peronach obok centrum handlowego, bardzo sie spieszylam aby dobiec na autobus bo nastepny mialam za pol h. jakis koles sie na mnie spojrzal, ja to olalam i dalej zdyszana biegne i nagle jego dziewczyna mi wyskakuje i tarasuje droge, wpadlam lekko na nia, a ona z wyrzutami, ze jestem pusta lala, ktora biegnie w szpilkach i wyrywam facetow na dupe, a do wieczora jeszcze daleko. odepchnelam dziewczyne od siebie i pobieglam dalej. na autobus nie zdazylam, zachowanie niepodobne do mnie, no ale jakbym wrocila sie do niej, to nie wiem co by sie dzialo, bo mysle ze babka ma nierowno pod sufitem...
|
|
#4605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
olej ją. Przeciez nie dorasta Ci do pięt.
|
|
|
#4606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ogolnie wlasnie mialam dzisiaj taki przykry dzien, najpierw mezczyzni mnie wkurzyli, nie mogac sie pogodzic z tym, ze znam sie na autach i jestem uparta jak osiol, to jeszcze pozniej taka panna tarasuje mi droge i autobus mi przez nia ucieka, w efekcie stracilam jeden termin, na ktorym bardzo mi zalezalo i nie wiem kiedy znowu sie wcisne. swoja drooga, maja babki tupet
|
|
#4608 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
moglas mocniej ja pchnąć
|
||
|
|
|
#4609 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czarne sa fajneCytat:
ale ogolnie fajna, gdybym nie miala juz to bym sobie taka kupila na zakupy![]() Cytat:
) chodza w takich szpilach jak w zalaczniku, wiec Twoje nie sa jeszcze najwyzsze wiec po kilku dniach chodzenia powinnas sie troche przyzwyczaicCytat:
Samara ladny kolor wlosow ja kupilam sobie ostatnio cienie szare essence smokey eyes za 3,99 w promocji, pytalam chyba w 5ciu miejscach o stempelki i patrzeli na mnie jak na wariatke ![]() dzis tez pozno wstalam,nigdzie nie wychodze wiec wygladam jak brzydal do tego wieje tak ze nie da sie nic robic na dworze...mam pytanie, czy macie moze takie mega suche paznokcie po zmywaczu bez acetonu? bo ja mam az biala skore wokol paznokcia jak zmywam do tego pierwszy raz zauwazylam na paznokciach takie jakby rozdwojenia ale na calej plytce, nie na samym koncu ale to wlasnie po tym zmywaczu... nie wiem o co chodzi
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
Buahhot, ja zaluje, ze jej z liscia nie pociagnelam, ale stwierdzilam, ze nie ebde sie znizac do jej poziomu i olalam, a na zastanowienie nie mialam czasu, widzac autobus na peronie
![]() Party no dokladnie, bokserka z mango czarna, kardigan tez czarny, do tego dzinsy 7/8 ciemny granat i czerwone szpiki na obcasie 5cm, torebka, bez makijazu tylko korektor pod oczy i puder, wlosy w koka, przytrzymywane przez okulary, to naaaprawde taaaaki show zrobilam swoim wygladem a te Twoje szpile
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Ona jest taka śliska. Hmmm nie wiem co to dokładnie ale takie śliskie sztywne
Cytat:
myślałam co zabrać i po głowie chodzi mi pół kosmetyczki, prostownica, ciuchy i bielizna na zmianę, strój kąpielowy ale muszę jeszcze jutro to wszystko jakoś upchnąć do swojej malej
|
|
#4612 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
a ja myslalam, ze mnie dzisiaj na poczcie zjedza, chyba 40 min mi wydawali 6 listow i tylko 40 min wszystko zajelo chyba, a ludzie kogo chcieli pozrec? mnie poza tym pocztex sobie dogral rowno
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4614 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie rozumiem, dlaczego prośby o zaprzyjaźnienie wysyłają mi osoby, których w ogóle nie znam
![]() ja też miałam okropny wieczór, mój pies przestraszył się wystrzałów i mi uciekł, biegł na oślep przez ruchliwą ulicę, prawie zginął pod tirem, no po prostu koszmar ile najadłam się strachu, nerwów, a ile łez.... nie pamiętam kiedy ostatnio w ogóle płakałam, a tu takie emocje... tak mocno kocham mojego psa, że nie wiem, jak bym sobie poradziła z jego stratą.... jeszcze nigdy mi nie uciekła, a tu dostała jakiegoś ataku paniki i biegła na oślep jak oszalała.... znieczulica u ludzi, to koszmar po prostu, nikt nie pomógł mi jej złapać, tylko się gapili.... ![]() cerę, to ja mam średnią, sporo plam mam... ![]() Cytat:
Cytat:
Ona ma schizo na punkcie swojego mieszkanie, bo to jej pierwsze i ogólnie ma manie czystości, estetyki itp. Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2011-08-11 o 21:10 |
||
|
|
|
#4615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dobrze, ze nic sie nie stalo, pomysl jak ona to przezywa, Ty to rozumiesz, ale dla niej jaki to musialbyc szok, ze w taka panike wpadla... a bezmyslnosci ludzi nigdy nie zrozumiem, tego sie nie da pojac...
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-08-11 o 21:18 |
||
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze postanowilam ze zrobie sobie oczyszczanie porow i zrobilam parowke zeby sie otworzyly, potem nalozylam te maseczke z zelatyny i kurcze tak mi zaschnela ze z 15 min sciagalam, do tego nie widzialam zadnego wagra na tym, tylko chyba pozbylam sie wszystkich wlosow na buzi;/... ehh chyba juz tego nie zrobie, ew tylko na nos. potem jeszcze przejechalam twarz sciereczka i nalozylam teraz tylko zel aloesowy i juz nic wiecej dzis nie robie.
Samara znam to, u nas jak byl odpust i balony pekaly to moj pies tak sie bal ze masakra, nie bylo bata zeby nie wdarl sie do domu jak ktos wchodzil.. wolal zeby go ktos podeptal niz zeby mial zostac na dworze, nawet byl w stanie nas ugryzc jak chcielismy go na dwor wypuscic;/ juz nie mowie co jest w sylwestra..
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-08-11 o 21:28 |
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() Cytat:
współczuję dnia kochana
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę jej, że ma tak krótką pamięć i teraz zachowuje się, jakby nic się nie stało... ja sobie wypiłam krople na uspokojenie i powoli zaczynają działać. |
|
|
|
|
#4619 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
no bo to taka poczta, ze tam ludzie przychodza po jeden znaczek i nie sa chyba do pracy przyzwyczajeni i musze przesylki przeliczac, bo juz nie sie im zdarzylo przy wiekszej ilosci cos pominac i musialam sie wracac i upominac o list
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

rany ale się stęskniłam
i jeszcze trochę będę musiała wytrzymać bo urlop delikatnie mi się przedłuży
ale u mnie wszystko ok, dbam o siebie cały czas, w końcu trzeba pięknie wyglądać a szczególnie na wakacjach
Zuzia fajna
gdzie to w biedronce jest? Bo ja tam rzadko jestem, a nie chce mi się po całym sklepie biegać. Gdzieś koło kasy? 

a w tych czarnych nie umiem chodzić

moglas mocniej ja pchnąć
ile najadłam się strachu, nerwów, a ile łez.... nie pamiętam kiedy ostatnio w ogóle płakałam, a tu takie emocje... tak mocno kocham mojego psa, że nie wiem, jak bym sobie poradziła z jego stratą.... jeszcze nigdy mi nie uciekła, a tu dostała jakiegoś ataku paniki i biegła na oślep jak oszalała.... znieczulica u ludzi, to koszmar po prostu, nikt nie pomógł mi jej złapać, tylko się gapili....