|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Cytat:
![]() mowisz liste? hmmm moze to i dobry pomysł tylko ja mam komsetyki i w Radomiu i Warszawie ![]() Cytat:
ale i tak kupiłam dwa zele do twarzy, mydło i 2 pudry do kapieli---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
nawet nie wiecie jak mnie tym ucieszylyscie |
|||
|
|
|
#3932 |
|
Zadomowienie
|
tak, leżą zaraz przy wejściu
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdzie nie ma napisane, że muszą być 4 na paragonie. No nieważne. ![]() Cytat:
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3936 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, mam gotowe zdjęcia do recenzji maseczki bzowej Herbapolu i miętowego żelu Original Source - który z tych dwóch kosmetyków bardziej Was interesuje? Bo nie wiem, co recenzować najpierw
|
|
|
|
#3937 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mam, ale nie potrzebuję paznokcie mam raczej ładne i zdrowe tylko zainteresował mnie ten efekt, że nie trzeba malować a wygladają jak pomalowane bezbarwnym a ja zawsze muszę mieć coś na paznokciach nie mogę się doczekać ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28662813]Melduję czwarte sierpniowe zużycie - pomarańczowy olejek do kąpieli z Farmony - nieco był przeterminowany, ale tak go lubiłam, że postanowiłam wykończyć i przez kilka ostatnich dni kąpałam się tylko w nim [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() ![]() Orlica pilnuj się z zapachami, mazidłami do ciała i żelami do twarzy ![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3938 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja też bym wolała bez tych łańcuszków ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nurek119 witaj Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja przychodzę się pochwalić zdjęcie nr 1 to zakupy ze sklepu stacjonarnego z wczoraj (jeżeli chodzi o próbki to 3 już oddałam mamie a drugie tyle samo co na zdjęciu ma moja przyjaciółka, ponieważ robiłyśmy zakupy wspólnie - ona wzięła 2 kremy nawilżające na dzień w cenie 1 i żel do demakijażu wrażliwych oczu oraz kulkę malinową do kąpieli (dostała również szaliczek i bransoletkę)), natomiast zdjęcie nr 2 to wysyłkowa, która przyszła wczoraj przed godziną 11
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super zakupy a ile próbek |
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdziłąm wczoraj w Biedronce żele Spa, ale na szczęście nie spodobały mi się, za bardzo świeże i mydlane. Ufff
|
#3941 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już nie taką niespodziankę, bo w końcu znalazłam nagrody, ale dzięki ![]() Cytat:
To spisz na razie część, a resztę, jak będziesz w drugim mieście. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A mi tam nie przeszkadzają ![]() Dzięki Faaajne Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-08-11 o 15:22 |
|||||
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękne Yves'owe szaleństwa!
|
|
#3943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a oto dowód Edytowane przez gabipati Czas edycji: 2011-08-11 o 15:52 |
|
|
|
|
#3944 |
|
Zadomowienie
|
i pozostałe
|
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
na razie spiałam częśc jak dam rade do wieczorem spisze reszte
![]() PERFUMY, ZAPACHY 1. Euforia 30ml 2. Flower by Kenzo 30ml 3. Mgiełka avon 4. Flora by Gucci 30ml 5. Jakaś podróbka ale nazwa się starła 100ml 6. Jedne bardzo chce i są w SP J DO MODELACJI SYLWETKI – 3 SZT 1. Perfecta extra slim – do szybkiej redukcji rozstępów 2. Perfecta extra slim – do wypełnienia biustu 3. Jeszcze jeden z perfecty taki żółty 4. PEELINGI DO TWARZY – 2 SZT 1. St. Ives – morelowy peeling głęboko oczyszczający 5. Perfecta – oczyszczenie peeling enzymatyczny TONIKI, żele do mycia twarzy i demakijaż: 1. Tonik nivea (różowy + niebieski) 2. Micelarny żel do mycia i demakijażu beBeauty 3. Nawilżający żel do mycia Twarzy beBeauty 4. Micelarny płyn perfecta x2 5. Tonik Ibufen 6. Husteczki nawilżone do demakijażu 7. Łagodzący żel do mycia twarzy nivea visage aha i kategorie sciagnełam od jednej z was
Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-08-11 o 16:00 |
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś byłam w Naturze, ale kupiłam dla siebie tylko Alwaysy. Poza tym wzięłam dla TŻta żel Garniera do mycia twarzy i dezodorant Rexona no i mamie kupiłam lakier Bell Glam Wear 404, bo podobał jej się mój trzeba sobie jakoś radzić na głodzie kosmetycznym...Co do mojego lakieru brokatowego Essence, to po kilku warstwach daje efekt taki jak chciałam, więc ok. Wrzucę zaraz swój zbiór perfumowy, bo niedawno obfociłam. edit: na początek wrzucam kwiaty z mojej działki
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-08-11 o 16:19 |
|
|
|
#3947 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() aaa to takie buty ![]() na wszystkie żele p/p jakie mam (12 w tym 3 miniatury) daję sobie pół roku czasu a resztę też zużyję Cytat:
![]() też mi się podobają ![]() śliczne!
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-11 o 16:19 |
||
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a które kremy do twarzy kupowałyście z tego czeku 2za1?
|
|
|
|
#3949 |
|
Zadomowienie
|
moja przyjaciółka wzięła dla siebie i mamy te KLIK ja go też mam i jest fajny
![]() wiecie co mi się przypomniało? jak jakiś czas temu księżniczka bodajże skorzystała z oferty YR wysyłkowej i dostała So Elixir jaka ja byłam niemądra, że też się wtedy nie skusiłam
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Super się trzymasz, nic dla siebie nie kupujesz.
![]() Aaale kolekcja! Gdzie trzymasz te wszystkie flaszeczki?Pamiętam dezy Extase z dzieciństwa - moja mama ich używała, ja jej czasem podkradałam, jak chciałam być pachnąca. ![]() Na ten czek wzięłam dla mamy przeciwzmarszczkowce z Serum Vegetal 3: krem na dzień i krem na noc. Dopiero przy kasie dowiedziałam się, że na tym czeku 2 w cenie 1 można wziąć np. krem na dzień i krem na noc, jeśli są z jednej serii i są w jednej cenie.
|
#3952 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28696673]Dziewczyny, mam gotowe zdjęcia do recenzji maseczki bzowej Herbapolu i miętowego żelu Original Source - który z tych dwóch kosmetyków bardziej Was interesuje? Bo nie wiem, co recenzować najpierw
[/QUOTE]Ponawiam pytanie
|
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica, maseczkę!
|
#3954 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jasne
Witaj Cytat:
. Minęło 11 dni, a już 9 zużyć Cytat:
, a z braku kosmetyków w nagrodzie to należy się cieszyć ![]() Cytat:
![]() Na grouponie można już kupić chyba wszystko Cytat:
![]() To ja z moimi sierpniowymi zakupami wypadam i tak nie najgorzej przy Was
|
||||
|
|
|
#3955 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
nurek119: witamy
Cytat:
![]() zuzylam 2 szampony: Rossmann, Babydream, Szampon dla dzieci nieotwarte Joanna, Naturia, Szampon z miodem i cytryną; Joanna, Z Apteczki Babuni, Szampon jajeczny; KnottyBoy, All Purpose Shampoo Bar, Fresh Cut Grass i Lush, Karma Comba (Szampon w kostce przeciwłupieżowy). Teraz biorę się za Lush, Big (Szampon do włosów nabłyszczający i zwiększający objętość); Lush, Seanik Solid Shampoo (Szampon z solą morską w kostce) i Lush, Ultimate Shine (Szampon w kostce nabłyszczający).
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3957 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dawno mnie tu nie było
Witam Was wszystkie te, co mnie pamiętają. I wszystkie nowe też witam Widze, że zajrzały "stare odwykowiczki": gani, Orlica, Konik Nie mam już potrzeby odwykowania. Zupełnie mnie nie ciągnie do kosmetycznych zakupów. Wchodzę do sklepu i nie mam już takich akcji jak kiedyś, że muszę wszysko od razu kupić Czasem, gdy trafią się promocje to coś tam kupię, ale nie robię mega zapasów. Zresztą same zobaczcie:Szampony - 4 sztuki: Babydream, Yves ekologiczny, Yves z nagietkiem, Hipp Odżywki do włosów - 6 sztuk: Lorys bambusowy, Wax do blond, TBS bananowa, Joanna jajeczna, gloria maska, gloria emulsja Stylizacja włosów - 8 sztuk: Pianka Yung, Pianka Wellaflex, Pianka Taft, Loton, Lakier Wella, krem Garnier, jedwab l’biotica, Frieda płyn do loków Balsamy - 10 sztuk: Farmona karmel i cynamon, Farmona trufle i migdały, Soraya z białą herbatą, Bielenda Karoten, Bielenda Powitanie z Afryką, Bielenda Euforia, Pharma rozświetlający, Ziaja masło kakaowe, Ziaja masło waniliowe, Yves mały kokosowy Antycelle - 5 sztuk: Evoco, Tołpa koncentrat, Tołpa krem, Dove, AA żel ciało szczupłe Brązujące - 3 sztuki: Lirene, Yves Rocher, Bielenda Do biustu - 1 sztuka: AA ciało szczupłe Kremy do twarzy/szyi - 5 sztuk: Ziaja Herbika, Rossmann krem urea, Barwa siarkowa x2, Ziaja matujący Toniki 1 sztuka: Ziaja Pro Żele do mycia twarzy 0 sztuk Demakijaż 5 sztuk: Delia płyn dwufazowy, Rossmann mleczko, YR dwufaza, micel Eveline, YR pianka peelingująca Peelingi do twarzy - 2 sztuki: Ziaja Pro bardzo mocny, Garnier Czysta skóra Na wypryski - 3 sztuki: Acnefan, Best, Sudocrem Maseczki tubkowe/pudełkowe - 7 sztuk: Ziaja Pro złuszczająca, Yves Rocher peel off, YR marokańska, YR Cure Solutions, Himalaya błotna, Redual+, Herba Studio Pod oczy - 4 sztuki: Ziaja Anno d’oro, Flos lek z bławatkiem, Flos lek z herbatą , Flos lek z aloesem Dezodoranty 3 sztuki: Pollena-Ewa Len, Yves Rocher bawełna, TBS Do stop 4 sztuki: żel Biedronka, krem Biedronka, Pollena Ewa do pękających pięt, Pollena-Ewa len Do rąk 5 sztuk: Pollena-Ewa len, Biedronka, L’occitane, Eveline, YR zimowy Oliwki 2 sztuki: Babydream, Babydream fur Mama Żele pod prysznic/Płyny do kąpieli 9 sztuk: Olejek Bielenda, Żel Nivea Lemon, Ziaja Pomarańczowa, Żel On Line czekoladowy, YR bzowy, YR waniliowy, YR oliwkowy, kąpiel solankowa z apteczki babuni Biochemia 16 sztuk: Algi Naturalne Piękno, hydrolat rumiankowy BU, hydrolat z kocanki BU, Proszek z orzecha włoskiego NP, Mother of Pearl NP, x2 glinka Argiletz, glinka Organique, hydrolat z róży, żel hialuronowy, hydrolat oczarowy, olejek myjący pomarańczowy, tonik z kwasem BHA 2%, olej tamanu, skwalan, mydło Organique To wszystko, co pogrubiłam zużywam aktualnie. Zalegają w większej ilości tylko balsamy do ciała, nie mam ostatnio zupełnie weny na smarowanie. Dodam, że jeszcze parę dni temu nie miałąm prawie nic do pielęgnacji włosów, normalnie zero zapasów Kupiłam emulsję i maskę gloria i ulubioną odzywkę jajeczną z joanny. Czasami skusi mnie jakiś lakier do paznokci, no i kupuję ciągle nowe palety Sleek. A poza tym kosmetycznie naprawdę się uspokoiłam.Za to rozszalałam perfumowo. A to już nawet nie jest nałóg, tylko normalnie lot w próżnię. I wszystkim podatnym na kuszenie radzę nie wchodzić w perfumowe podforum, bo wciąga dużo bardziej niż się może wydawać. Przepraszam, ale nie dam rady Was nadrobić. Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze, przede wszystkim z Waszymi TŻtami. Mnie w środę stuknie pierwsza rocznica ślubu, jak to szybko zleciało. Ja byłam w te wakacje tydzień w Zakopanem. Ale się nałaziłam po górach I jeszcze na weekend w Sopocie w Spa Sheraton
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-08-11 o 19:42 |
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Moje pierwsze zużycie w tym miesiącu- próbka Avon Urban Flowers Roma
Cytat:
i jeszcze BAC. A Hosenka jak przywiozła te żele Camey to mi sie przypomniały mydła... Pamiętacie reklamę tych mydeł?nurek, witaj! ja też zużywam ok. 1 żel na miesiąc księżniczko, jak dobrze Cię znowu widzieć Faktycznie masz niewielkie zapasy, ale zawsze są Ja też wpadłam znów w manię perfumową, właśnie wymieniłam się odlewkami Gratulacje z okazji I rocznicy My mieliśmy w zeszłą niedzielę
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olejkiem myjącym pomarańczowym z Biochemii Urody na zmianę z mydłem Organique (są wpisane w biochemii), makijaż zmywam pianką z Yvesr Rocher (jest w demakijażu). Dzięki za gratulacje |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.

Ale najlepsze jest to, że nie pamiętam, co było do wygrania
A już myślałam, że kosmetyki 

Nigdzie nie ma napisane, że muszą być 4 na paragonie. No nieważne.
Powiedz chociaż, że śmierdzą, mażą się i nie pienią

skorzystała z oferty YR wysyłkowej i dostała So Elixir
Witam Was wszystkie te, co mnie pamiętają. I wszystkie nowe też witam