|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Cytat:
|
|
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
mam dylemat
zabrać ze sobą cienki sweterek ( ciepły) i kurtkę , czy grubą bluzę i to ( jest cienkie ale długie ) http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles...pic2/23824.jpg dodam, że mam jeszcze miejsce w torbie :P |
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym była w stolicy, to poinformuję telefonicznie Gwizdaka i poproszę o przekazanie wieści dalej
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-08-11 o 21:32 |
|
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
przywołana przez carmelovą jestem i.....
GRATULUJĘ!!!!! Choji super!!!!!!! a smsa dostałam w połowie pracy nad paznokciami, więc nie mogłam wcześniej zareagować
|
|
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brałabym pierwszą opcjęrany julek, jednak zaręczyny się zdarzają
|
|
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
PRZYWOŁANA PRZEZ CARMI
GRATULUJE CHOJI piję Wasz zdrowie pysznym winem które niedawno odkryłam a czy ja sie chwaliłam że dostałam propozycje pracy jako wizażystka Estee Lauder ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2011-08-11 o 21:50 |
|
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjęłaś propozycję? ![]() Jakie to winko ? |
|
|
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgodzisz się na to ? I musiałabyś malować ich produktami ?
|
|
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Najka jeżeli tylko czas mi pozwoli to ja chętnie z Tobą golnę (bobra
)
|
|
|
|
#3251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję
|
||
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na pewien pomysł (oczywiście nie mój
). Co weekend będę gotować/piec potrawę na bloga specjalnie dla Zazdrośnic. Będzie można głosować w klubie, zgłaszać swoje propozycje itp. Co Wy na to ? Przyjmie się?
|
|
|
|
#3253 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no ba z przyjemnością Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|||
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
GRATULUJĘ NARZECZONEJ!!!!
Carmelko, dziękuję za sms Dopiero wróciłam do domu, z którego wyszłam o 6 rano ![]() Padam na pysk, nie mam czasu nadrabiać
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
a i chcialam powiedzieć że podpisałam dzis umowę na rok z nowootwieranym fitnessklubem "Pure" ma któraś jakieś doświadczenia (trzeba sie wylaszczyć przed ślubem, brzuch nadal boli ale ja ostra jestem
)
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Choji, GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAA, byłam w szoku jak dostałam sms-a od Carmi
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jestem wykończona... całkiem... uciekam spać, dobranoc
|
|
|
#3258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Choji serdecznie gratuluję
![]() Aczkolwiek zawiodłam się na Tobie, bo oczekiwałam relacji, a tu co? Lipa. Do niedzieli to mi emocje opadną i jak będę przeżywać? Carmi dzięki za smsa i lekcję kultury (nawiasem mówiąc dźwięk mialam wyłączony ![]() Dowiedziałam się od Carmelki będąc w kinie Mało nie urodziłam z wrażenia ![]() Tym, że zwolnienie jest lekarskie, normalne "L-4". A macierzyński to urlop, który jest w określonym wymiarze, więc jak by mnie wysłała na macierzyński już, to bym mogła na nim być odpowiednio krócej, bo dziecka jeszcze nie ma. A lekarz może wysłać na macierzyński właśnie ok. 2 tyg, przed terminem porodu. Ale się udało I mam zwolnienie Na tydzień i jak nie urodzę, to mam się pojawić w przyszły czwartek. Jeszcze usg dzisiaj zrobiłam Mała ma 3 kg i fajną buźkę. Już nie wygląda jak murzyn ![]() Cytat:
Cytat:
Tylko nie kawę, bo nie pija odkąd wpadła.... eee... zaszła ![]() Lecę do męża spać Cały dzień się nie widzieliśmy, bo balowałam po mieście z koleżankami. Idę nadrabiać tę stratę i przerwę w kontaktach
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
To się mąż ucieszy
![]() Choji gratuluję Co do zlotu/ów w październiku to ja chętnie do krakowa się wybiorę tylko kwestia żebym szkoły nie miała wtedy. Oficjalnie zaczęłam urlop
|
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tylko przyszłam się przywitać i w sumie zaraz uciekam
![]() Już się spakowałam mimo wszystko, że masy rzeczy nie brałam to ledwie torbę zamknęłam Życzę miłego weekendu i trzymajcie kciuki, żebym miała chociaż 2 dni ładnej pogody i żebym mogła troszkę poleżeć sobie na plaży ![]() Więc wyruszam
|
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaa rozbudziłam się zaręczynami Choji
GRATULUJĘ Kochana![]() a zaraz jadę na oględziny drzewa Aniołku życzę poprawy pogody, baw się dobrze i wracaj do nas z mnóstwem dobrych wspomnień |
|
|
|
#3263 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, w końcu weekend
![]() Cytat:
Tzn. pobyłam, potem miałam przerwę, ale non stop wisiałam w na liście oczekujących, co mnie ujęło i gdy to odkryłam to wróciłam, tylko nie pamietam w której części I tak już wpadłam i zostałam ![]() Cytat:
Z obecnym TŻ-em wiem, że niemożliwe, a poza tym to chyba nie chcę, natomiast przyszłego męża podejrzewam, że nie znam Cytat:
![]() A u mnie juz miesiąc po ![]() A co u Ciebie? Cytat:
![]() Cytat:
Hi Aha, dostałam wczoraj @... A najlepsze jest to, że ni bolała mnie wczoraj głowa, a zawsze mnie bolała w dzień dostania @ podczas brania tabletek. I brzuch mnie nie boli, co jest też co najmniej zastanawiające Taką @ mogę mieć Szkoda tylko, że wypadło na długi weekend, a chciałam iść dziś na aerobik w końcu, i chyba odpuszczę, bo mnie zaleje...Dziękuję za uwagę z rana o tak przyjemnych tematach
|
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Magda, kradzieju miejsc!!! ja chciałam ostatnio być malowana przez Kawę, ale zręcznie przekombinowała, że zapomniałam (czyt. upiła mnie) a c do @, to mi też się czasem, choć bardzo rzadko, takie zdarzają - ostatnio właśnie nic mnie nie bolało przed, stąd były moje obawy co do ciąży ![]() A ja sobie w nocy coś zrobiłam w nadgarstek, przestawiłam albo coś ![]() Jeny, ależ ja za Wami tęsknię!!!
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie nie mogłam nawet trochę się pobać, bo musiałabym być wiatropylna
|
|
#3266 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Jestem juz spakowana i od razu po pracy ruszamy Naj, w ten weekend nie przyjeżdzaj do Warszawy ![]() Kawka, gratuluję, ale fajnie. byłam raz pomalowana Estee Lauder - było super ![]() Carmel, ja jestem za gotowaniem dla Zazdrośnic, co weekend. I będę głosować Aleks, gratuluję zaczęcia urlopu Aniołku, baw się dobrze
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3268 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Przepraszam, nie mam czasu nadrabiać, zauważyłam tylko że Choji się zaręczyła! Gratuluję
![]() I na temat propozycji kawki ![]() Przez najbliższe dni, do poniedziałku prowadzę i śpiewam na Dzikim Zachodzie w Kurozwękach, także nie będzie mnie tu, bo mam dni po 8-13 godzin longiem, po czym spać i od nowa z rana. 3majcie kciuki, jeśli będziecie przypadkiem w świętokrzyskim, nie zastanawiać się, tylko wsiadać w auto czy coś, nawet miotła może być i do Kurozwęk (www.kurozweki.com) ![]() A tak btw do tata Karola wczoraj wieczorem trafił znów do szpitala, jest w stanie agonalnym, także tego ![]()
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ podobno ma być dziś w mieszkaniu i przez cały weekend. Jutro mają pierwszy mecz ligowy i festyn na boisku, planuję tam jechać, a przed połduniem wybrać się na miasto. W niedzielę chcę jechać do rodziców i zostać do poniedziałku. Mam cichą nadzieję, że uda mi się namówić TŻ-a i pojedzie ze mną... No ale zobaczymy, czy nie wymyśli jakiejś wymówki... Dawno nie byl u moich rodziców, a bardzo go lubią. Do tego siostra ma urodziny, też by się ucieszyła.Od przyszłego tygodnia TŻ już wraca tu do mamy, więc już będziemy razem jeździć do mieszkania i zacznie się znowu wir pracy, jeżdżenia, itd... A mi zacznie się szkoła i pisanie pracy, więc myślę, że ten rok do skończenia studiów jeszcze może jakość przeżyję, a potem już nie wiem... TŻ wykańcza mieszkanie, może za rok gdy już nie będzie miał wymówki, że jeszcze to, tamto siamto to pomysli też nad zmianą pracy i przeniesiemy się już razem do Jego mieszkania... Takie mam marzenie, i wtedy może ja bym była mniej rozdrażniona i czepliwa, On by się uspokoił i może jakoś by się ułożyło.. Naprawdę kiedyś było cudownie, i może mogłoby tak być dalej gdyby nie to, co stało się po podjęciu przeze mnie pracy w trybie, o jakim wiecie... Nie wiem co dalej... na razie czekam, bo wiem, że już od przyszłego tygodnia będę miała co robić, więc rzuce się w wir pracy, szkoły i aerobiku i jakoś ten rok zleci. Ale jak już skończę studia to muszę coś postanowić, bo tak dalej być nie może... Zobaczymy... Dziękuję, że pytasz
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ile Cię to będzie kosztować...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

że jedna się zaręczyła a potem leciały hurtem kolejne?
tak jestem zaręczona!!!!!!!!
13.03.2008

Choji super!!!!!!! 

Przyjęłaś propozycję? 

ja chciałam ostatnio być malowana przez Kawę, ale zręcznie przekombinowała, że zapomniałam (czyt. upiła mnie)