|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki, Krakowianki - nieustraszone pogromczynie Wawelskiego... część 13.
Cytat:
Na snobce chyba tak robią dziewczyny (tzn komentatorka pod makijażami) i jest to bardzo pomocne w doborze mejkapu
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki, Krakowianki - nieustraszone pogromczynie Wawelskiego... część 13.
trust bardzo ładny, odważny, radosny i kolorowy makijaż
Ja jednak chyba nie czułabym się w nim dobrze i wzbudziłabym sensację w pracy
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wzbudziłam, ale się ogółem podobał. Nie lubię swojego aparatu bo za słabo ostrzy ;/
Blair - od następnego mogę zmieniać kolorki, na razie dałam sobie spokój
|
#754 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() jojla cześć , jak było???Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) tylko czarna, nie wiem co innego mogloby mi pasowac |
|
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Nałożyłam żel termowyszczuplający, rozgrzewający. Moje uda i tyłek palą się! Świetna sprawa na szczypiące mrozy
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Świetnie, hotel super, trochę pozwiedzałam (Tunis, Kartaginę i kilka miasteczek podróżując przez Saharę, jeździłam na wielbłądzie
) i nie wyszło mi leniuchowanie na plaży ale z tego, że bardzo się nie spiekłam akurat jestem zadowolona ![]() Cytat:
|
|
#758 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Kreski eyelinerem robię od liceum, co ciekawe inglotem kałamarzowym, te w żelu opanowałam niedawno
A tak to beż, róż, szary/czarny cień jeszcze ogarniam, cieniowanie ale tylko w zalamaniu powieki i czasem na dolnej powiece cienka kreska, ale zwykle turkusowa Acz to moje osiagniecie odkąd jestem na studiach
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Witojcie !
.. lepiej późno niż wcale
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#760 |
|
Pani Buka
|
Melka witaj z powrotem
![]() Trust, super makijaż! ogromnie lubię oglądać takie tęczowe mejkapy, wyglądają tak radośnie, ale nie wiem czy bym się odważyła więc nie kupuję cieni w takich ostrych kolorach ![]() <marudzenie> przymierzyłam swój stary kostium kąpielowy, o Boże, ratunku </marudzenie>
|
#761 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co robisz "naprawdę się starajac" jesli mogę zapytać? [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28687662]No ja po 5 miesiącach dukana organizm miałam w lepszym stanie niz przed... stawiam na krem nivea Też stawiam na krem nivea na poczatek, właśnie go sprawdzam, odstawiłam całą resztę... no oprócz pokrzywy, która tez jest głównym podejżanym. Co do dukana - całe szczęście twoje ale skoro ma tak złe opinie i naprawdę większości ludzi szkodzi, to chyba lepiej nie ryzykowac. Chyba, że robi sie to pod okiem specjalisty. Cytat:
Mój lekarz pierwszego kontaktu to masakra. Zawsze pyta - to co mam Pani zapisać? Cytat:
a tam to krem raczej nie dociera... No nic mam nadzieję, że w końcu mi przejdzie bo wiązałam z nią duże nadzieje Edit: Godz temu wypiłam podwójna dawkęi właśnie wyskoczyło mi coś pod okiem no bez przesady, tak szybko to chyba nie dziala.... Cytat:
|
||||
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Umieram, tak strasznie boli mnie głoooowa
|
#763 |
|
Pani Buka
|
Ola
dziewczyny, któraś z Was (gg chyba) chodziła do jakiejś siłowni na Krakowskiej, czy chodzi o Multi Fitness? polecacie jeszcze jakąś w sensownej cenie?
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-08-12 o 00:23 |
|
|
|
#764 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
Edit: Kosztuje dokładnie 63 zł. |
|
|
|
|
#765 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te baby strasznie mnie zraziły do Mary Kay, wydzwaniały ciągle czy chcę coś jednak zamówić i umówić się na następne spotkanie. Poza tym same kosmetyki wg mnie nie są warte ceny, już na all są dużo tańsze. Śliczny Widzę, że nie załapałam się na zamówienie ziajowe, ale zerknęłam na ceny i akurat rebuild bardziej opłaca się kupić w superpharm Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#766 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
cześć Cytat:
Starałam sie zdrowo odżywiać, jeśc duzo warzyw, nie obżerać się na noc jak to zawsze miałam w zwyczaju Piłam duzo wody ale waga praktycznie caly czas stała w miejscu, wiec postanowiłam spróbować Duzo moich koleżanek tak schudło, co najważniejsze- na stałe. Nie mam jakoś bardzo duzo do zrzucenia Wiadomo to nie dieta dla każdego. Zobaczymy jak to bedzie Bede ostrożna Ja również znalazłam prace ! ![]() GG ten przedostatni strój jest super ;D;D
Edytowane przez Tindomerel Czas edycji: 2011-08-12 o 01:29 |
|||
|
|
|
#767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. M. mówił, że ostatnio jedna z trenerek z fitnessu z góry, sprowadziła na siłownię 3 dziewczyny (nie zebrała im się grupa na fitness więc tak chciała im zorganizować czas) i panowie byli bardzo ździwieni, że widzą kobiety na swoim terenie Jedno jest pewne, nie ma tam lansu i pokazówy bo maszyny nie najnowsze, widac ząb czasu, brak kosmicznych udziwnień i to się może podobać. Ale na twoje nastroje poszukałabym czegos bardziej przyjaznego |
|
|
|
|
#768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję ![]() Mka - nie lubię takich nachalnych ludzi, ale widać, że mają plany sprzedażowe i po prostu muszą wciskać te kosmetyki. Ale żeby to one takie rewelacyjne były to nie powiedziałabym... Dzisiaj w pracy do 15:00
|
|
#769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Piłam, piję i nigdy nie zauważyłam po niej jakiś większych problemów, muszę się poobserwować ![]() Poszłam wczoraj do Orange i od progu dostałam gratis japonki A potem "obsługiwał" mnie sweet konsultant i ma do mnie zadzwonić Gdyby nie W. to pewnie bym z nim flirtowała
|
|
#770 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Też miałam podobne odczucia jak mierzyłam stroje kapielowe. W tamtym roku to ię nawet poryczałam w przymierzalni ![]() Cytat:
A jakbym miała mieć dni tylko i wyłacznie białkowe, to bym chyba jadła same twarogi, które po 2 dniach by mi się znudziły i tak by się zakończyła moja przygoda z dietą. Życzę duuuużo silnej woli ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#771 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#772 |
|
Konto usunięte
|
Nie mam pojęcia skąd masz te dane... Wierz mi, że na dukanie jest więcej ludzi niż Ci się może wydawać (tak jak mówiłam wcześniej, wystarczy spojrzeć na wizażowy wątek dukanowy) i WSZYSCY których znam są zadowoloneni z diety i czują się świetnie...
|
|
|
|
#773 |
|
Konto usunięte
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28710905]Nie mam pojęcia skąd masz te dane... Wierz mi, że na dukanie jest więcej ludzi niż Ci się może wydawać (tak jak mówiłam wcześniej, wystarczy spojrzeć na wizażowy wątek dukanowy) i WSZYSCY których znam są zadowoloneni z diety i czują się świetnie...[/QUOTE]
Fakt, że są zadowoleni i czują się świetnie nie oznacza, że ta dieta im nie szkodzi. |
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Otwieram zamówienie na biżuterię stąd:
http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=11095058
|
#775 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny, zamówienie na Tangle Teezer przedłuzone do 15.08.2011! Info w klubie. |
|
|
|
|
#776 |
|
Konto usunięte
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28711156]Zgadza się, ale tym bardziej skąd info, że im szkodzi? Skoro nie dość, że sa zadowoleni, organizm nie daje żadnych oznak? Skąd dane, że większość?
[/QUOTE] Dieta Dukana jest dietą nieracjonalną i szkodliwą dla zdrowia. wady: nadmierna podaż białka, która prowadzić może do zakwaszenia organizmu, obciążyć nerki, stawy i wątrobę, brak urozmaicenia, co może wiązać się z niedoborami pokarmowymi, brak lub mała zawartość węglowodanów (w zależności o etapu diety), co może przyczynić się do osłabienia i ogólnego uczucia zmęczenia, brak błonnika pokarmowego w pierwszej fazie może skutkować uporczywymi zaparciami, zbyt duża ilość produktów pochodzenia zwierzęcego wprowadza do diety spore ilości nasyconych kwasów tłuszczowych oraz cholesterolu, co może wpłynąć na zwiększenie poziomu cholesterolu we krwi i wzrost ryzyka wystąpienia miażdżycy i innych chorób sercowo-naczyniowych. W internecie można znalezc wiele wypowiedzi na ten temat. Często jest tak, że organizm nie daje oznak i ludzie są zadowolenia a coś podstępnie niszczy nam organizm. Poza tym ja nie napisałam, że większość, tylko jak większość diet, które ograniczają jakieś składniki - może szkodzić zdrowiu. |
|
|
|
#777 |
|
Konto usunięte
|
jestem wreszcie na zasłużonym urlopie, no
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
makijaż czyni cuda http://www.kciuk.pl/Makijaz-przed-i-...zmiana-a62337/
|
|
|
|
#779 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zalety diety proteinowej
Np. " Warto też wspomnieć, że program jest całkowicie bezpieczny, co zostało potwierdzone w badaniach medycznych. Stosując metodę protal, oprócz idealnej sylwetki, możemy zyskać więcej energii i dobre samopoczucie. Jednak najważniejszym atutem i zachętą, by wypróbować akurat tę dietę jest fakt, że w przeciągu 2-3 miesięcy możemy pozbyć się nawet 15 kilogramów. "Miedzy nami natomiast jest taka różnica, że ja na tej diecie byłam, mam doświadczenie, byłam pod kontrolą lekarską. Natomiast Ty masz dane wyłącznie z internetu... Co do mojej wypowiedzi o większkości pisałam o tym co nicjmtw pisała, a nie do Twojej wypowiedzi. |
|
|
|
|
#780 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Hiper, z tym Dukanem na moje informacje jest tak, ze jak bierze się za tę dietę osoba myśląca, bez żadnych problemów zdrowotnych i nie w wieku np. nastoletnim, to dieta może zdziałać cuda. Po prostu łatwiej nią sobie zrobić krzywdę niż innymi, gdy ktoś chociażby wymyśli połączenie jej z dużą ilością ćwiczeń albo zignoruje jakiś sygnał od organizmu, który jest sygnałem, ze powinno się przerwać. Chrześnica znajomej z innego forum odchudzała się tak bez porozumienia z lekarzem, pewnie jeszcze robiąc coś dodatkowo o czym rodzice się nie dowiedzieli, miała lat naście, skończyło się niewydolnością nerek, a potem koniecznością była śpiączka farmakologiczna... Jak dla mnie jest to dieta tylko dla ludzi całkiem zdrowych i odpowiedzialnych, skoro lekarze ją jednak odradzają.
A ja wstałam i mi się nic kompletnie nie chce. Nie mogę się z niczym pozbierać, na śniadanie pewnie też nic ciekawego nie mam...
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

I się zraziłam efektem 

Mój lekarz pierwszego kontaktu to masakra. Zawsze pyta - to co mam Pani zapisać?
a tam to krem raczej nie dociera... No nic mam nadzieję, że w końcu mi przejdzie bo wiązałam z nią duże nadzieje
no bez przesady, tak szybko to chyba nie dziala....