"Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal :) - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-11, 21:43   #961
agniesikk
Zakorzenienie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

Ja na jutro zaplanowałam jadłospis:

I: dwie kromki chleba zytniego z twarogiem: jedna z lyzeczka dzemu morelowego, druga z duza iloscia pomidora
II: makaron z otrebami i twarogiem
III: pol wiesniaka z lyzeczka dzemu morelowego
IV: 300ml odzywki bialkowej

W sumie wyjdzie mi z 1130 kcal.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 21:47   #962
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ja na jutro zaplanowałam jadłospis:

I: dwie kromki chleba zytniego z twarogiem: jedna z lyzeczka dzemu morelowego, druga z duza iloscia pomidora
II: makaron z otrebami i twarogiem
III: pol wiesniaka z lyzeczka dzemu morelowego
IV: 300ml odzywki bialkowej

W sumie wyjdzie mi z 1130 kcal.
wbrew pozorom to wcale nie dużo jesli popatrzy się na rodzaj i układ posiłków brakuje jakiegoś warzywa jeszcze albo owoca, np między I a II.
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 21:52   #963
dzaga1989
Zakorzenienie

Madzia, na pewno przez @. Mi ostatnio też sporo przybyło, chyba z 2kg i też rozpaczałam. Ale dwa dni po @ waga wróciła do normy

Murka, jesteśmy takimi samymi arachnofobkami Jejuuuu, ja nienawidzę pająków. Tak bardzo się ich boję, że masakra. To naprawdę utrudnia życie, a najbardziej boli to, że najukochańsze osoby często tego strachu nie rozumieją. Nie da rady im przetłumaczyć, że ciężko przezwyciężyć taki lęk. U mnie ostatnio była taka historia, że spałam i w środku nocy obudziłam się z pająkiem nad głową, który opuszczał się z sufitu po pajęczynie. Mocno zamachnęłam się kołdrą tak by go strącić i później szukałam go po pokoju ale go nie było. Pomyślałam, że to był sen i dalej położyłam się spać. Ale za jakiś czas znów się obudziłam i tym razem wydawało mi się że pająk siedzi na poduszce. Zerwałam się znów na równe nogi, po zaświeceniu światła już go nie było, ale ja w tym pokoju tej nocy już nie spałam. Poszłam do salonu na sofę Ale opowieść z krypty haha Ale pokazuje jak bardzo taki paniczny lęk utrudnia życie, także bardzo dobrze Cię rozumiem

Dobra, ja się spowiadam i też uciekam z kompa. Zobaczę co jest w TV a jak nic fajnego nie ma to poczytam książkę.
Więc moje menu to:
śniad: kanapka z boczkiem, owsianka
II sniad: budyń
obiad: 2 kotleciki mielone + 1/2 woreczka kaszy + sałatka konserwowa z pieczarek i papryki
kolacja: 1/2wieśniaka + łyżeczka dżemu + kromka chleba

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2011-08-11 o 21:54
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 21:54   #964
Eldo_rado
amor vincit omnia

dzaga fajny jadłospis
Stary 2011-08-11, 21:58   #965
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
wbrew pozorom to wcale nie dużo jesli popatrzy się na rodzaj i układ posiłków brakuje jakiegoś warzywa jeszcze albo owoca, np między I a II.
Nie wiem, nie mam tak, że muszę codziennie zjeść owoc Jak mam w domu, to zjem, jak nie, to nie zjem. Jestem chora i nie mam potrzeby jeść tyle co zwykle
Stary 2011-08-11, 22:01   #966
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Nie wiem, nie mam tak, że muszę codziennie zjeść owoc Jak mam w domu, to zjem, jak nie, to nie zjem. Jestem chora i nie mam potrzeby jeść tyle co zwykle
owoc lub warzywo powinny znaleźć się w codziennym jadłospisie, niestety nie wszyscy to uwzględniają. no ale to osobista sprawa.

tak, pamiętam o chorobie... to wiele wyjaśnia
Stary 2011-08-11, 22:03   #967
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
owoc lub warzywo powinny znaleźć się w codziennym jadłospisie, niestety nie wszyscy to uwzględniają. no ale to osobista sprawa.

tak, pamiętam o chorobie... to wiele wyjaśnia
Dobra, to wysle TZta jutro po jablka Warzyw mam pelno, pewnie bede przekaszac chocby jakies ogorki konserwowe, marchewki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 22:05   #968
Eldo_rado
amor vincit omnia

ja jem o wiele więcej warzyw niż owoców, bo z owoców to głównie banany i... i to tyle jesli chodzi owoce

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2011-08-11 o 22:06
Stary 2011-08-11, 22:19   #969
Dorisek16
Raczkowanie

a ja nie dalam rady i wymiotlam z lodowki wszystko co bylo a teraz jem ciastka

Dzaga, Murka ja sie tak boje pajakow ze szok, jak tylko widze to uciekam gdzie pieprz rosnie

Matko znow tysiace kalorii pochlonelam
dzisiaj z rana bylo 53,3 a jutro znow 55 oby nie wiecej

Edytowane przez Dorisek16
Czas edycji: 2011-08-11 o 22:39
Dorisek16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 22:43   #970
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hej Ja dzisiaj zmieściłam się mniej więcej w 1000kcal, ale dostałam @ więc nie mam siły ćwiczyć. Mój dzisiejszy jadłospis. Powiedzcie czy jest dobry czy coś pozmieniać na przyszłość.
Śniadanie- just fit z mlekiem
II Śniadanie - kawa + kinder mleczna kanapka
Obiad- miseczka zupy szczwiowej
Podwieczorek - 2 małe brzoskwinie
Kolacja - grahamka z szynką i serem

Przeglądałam internet i znalazłam coś ciekawego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1213-83789fab0da1480ec3afe39a8e2b3180.jpg (76,2 KB, 66 załadowań)
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 22:44   #971
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Przeglądałam internet i znalazłam coś ciekawego
ktoś to kiedyś wrzucał na forum, dobre to jest
Stary 2011-08-11, 22:46   #972
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
ktoś to kiedyś wrzucał na forum, dobre to jest
A to nie widziałam, bo dopiero niedawno dołączyłam
Stary 2011-08-11, 22:47   #973
Eldo_rado
amor vincit omnia

fajnie, że wrzuciłaś
Stary 2011-08-11, 23:11   #974
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
ja jem o wiele więcej warzyw niż owoców, bo z owoców to głównie banany i... i to tyle jesli chodzi owoce
Ja owoce uwielbiam, ale czesto mi sie nie chce isc po nie po sklepu. w domu to inaczej, bo mama cos ciagle dokupuje, a z TZ to nie zawsze mamy ochote isc na zakupy i jemy, co jest w lodowce
Stary 2011-08-11, 23:36   #975
monika01011986
Zakorzenienie

A ja ide spać. Jutro Wam poodpisuje, bo teraz pisze z telefonu a obok śpi mąż. Chyba sie pogodzilismy... Zapewne nie na dlugo ale choc kilka godzin może bedzie spokojnych. Sama niewiem co o tym myśleć wsxystkim. Nie potrafie mu wybaczyć tego wszystkiego.... Ide spać. Do jutra, pa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 00:00   #976
Dorisek16
Raczkowanie

Dzaga na forum dukana tez masz przepisy na mleczne kanapki, nutelle, lody, kopiec kreta, tiramisu, czekolade, drozdzowki, pączki, kremy, shaki, bajaderki, rafaello. deser satino, ptasie mleczko ktore osobiscie polecam i inne domowe i mega dietetyczne przepisy, bo wkoncu to dieta dukana
wiec mozliwosci masz tyle ze zycia nie starczy a to tylko same desery a jakie cuda maja z mies, ryb czy warzywek, rozne zapiekane dania i wg
mowie ci ja niewiedzialam za co sie brac
Wiecie co zjadlam, masakra:
12 kanapek wielkich z gora masla
4 banany
chipsy male
opakowanie ciastek ok 25 szt
2 czekoladki
1,5 litra tlustego mleka

to wszystko bylo juz po kolacji, umre kiedys na te napady
3majcie kciuki za moja jutrzejsza podroz, tez jedzenia nabralam na droge zeby nie podjadac ale niewiem czy nie skonczy sie to tak jak dzis

buziaki moje chudzinki, jak ja wam zazdroszcze zdrowia

Edytowane przez Dorisek16
Czas edycji: 2011-08-12 o 00:34
Dorisek16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 00:06   #977
zielonykotek
Raczkowanie

Dobry wieczór

To ja, znowu zarywam noc ;-) A oto mój jadłospis z dzisiaj:

-koktajl bananowy z truskawkowym just fitem
-nektarynka
-2 x zielona herbata
-zupa ogórkowa
-szklanka soku z kapusty z miodem
-4 wafle z biedronki
-2 herbaty odchudzające
- 3 kromki razowe z pastą jajeczną, pomidorem, cebulą

Dzisiaj przeszłam na 3-dniowy antybiotyk ;-/ Nie za dobrze, ale lepiej żebym się wyleczyła przed wyjazdem, niż potem z gorączką wylądować w łóżku zamiast na plaży Poza tym u mnie dziś nic ciekawego, to że 1 h rowerka i hantle zrobiłam to już pisałam, byłam w makro - powiem Wam że tam są strasznie tanie kremy do opalania, jakby ktoś potrzebował to nie przepłacicie tam na pewno!!

Co do końca świata to ja kiedyś czytałam taki artykulik gdzieś, że nie ma to być koniec świata w sensie że wszyscy umrzemy ;-p tylko koniec pewnej epoki ciekawe...

dzaga a ja chodzę do NFZ bo uważam, że skoro są podatki w tym państwie, to nam się to należy. kiedyś czekałam chyba 4 miesiące na usg, ale nie zrobiłam go prywatnie. A co ! w końcu jestem obywatelem państwa hehe

murka też nie cierpię pająków ! ohyda, też uciekam zwykle, no chyba że jestem sama i muszę się pozbyć delikwenta to zwykle biorę coś dużego (gazeta / kapeć ) zaczajam się, a potem - bach! rozplaskuję ofiarę. potem to już tylko chusteczką się go pozbywam, ale nienawidzę tego robić!! zwykle wołam TŻ "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa (przerażenie) pająk!!" a on go bierze w RĘKĘ i wyrzuca! ohyda

monia trzymaj się tam bądź rozważna ;-) niekoniecznie romantyczna hehe

Edytowane przez zielonykotek
Czas edycji: 2011-08-12 o 00:13
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 03:39   #978
kosaciec
Raczkowanie

troche spozniony:
1: jajko faszerowane, pol kromki zytniego
2: nektarynka, mini tabliczka gorzkiej czekolady (nie miala nawet duzo kcal - chyba 134)
3: leczo z makaronem
4: dwa ciemne piwa, 4 kawalki pizzy

dobranox jutro na wadze 102
kosaciec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 06:01   #979
dzaga1989
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Cocktail, dobre to co wysłałaś Noooo, to ja jeszcze nie mam potrzeby przerywania diety

Kotku, ja jestem tego samego zdania. Że skoro nam się należy bezpłatna opieka zdrowotna, to nie powinniśmy nawet myśleć o prywatnym leczeniu. Ja do onkologa też z miesiąc czekałam na nfz, ale co z tego, skoro ta kobieta nic konkretnego mi nie powiedziała, a historię z "płatną" panią onkolog już pewnie znasz Czytałam ostatnio felieton JKM, który przekonuje, by znieść składki odprowadzane przez ZUS na ubezpieczenie zdrowotne, to wtedy każdy lekarz będzie płatny i każda wizyta na swój sposób prywatna. Nie wiem tylko czy wtedy, znając pazerność niektórych naszych lekarzy, nie pojawią się dopłaty ekstra za "specjalne traktowanie" Naprawdę czasem nie ogarniam tego systemu...

Dorisek, no co Ty! Takie pyszności są? Ja muszę się tymi przepisami zainteresować. A gdzie Ty Kochana wyjeżdżasz...Jakoś musiało mi to umknąć podczas czytania postów.

Ja wczoraj po czytaniu książki zrobiłam TŻ kanapki do pracy i zostawiłam w lodówce z karteczką, że go kocham. I dziś mnie tak wyściskał rano, że myślałam, że mnie udusi. I na lodówce zatknął tę samą karteczkę z dopiskiem na górze "Też", że wyszło Też Kocham Cię Boziu, co za leń Ale rozczulił mnie niesamowicie A wczoraj u sąsiadów taka kłótnia była. Miałam otwarte okno i dawało jak z radia. Pewnie wszyscy się napili i później chłopak miał odprowadzić laskę do domu, a z tego co słyszałam zgłodniał i powiedział, że za 10min. idą, bo on chce jeszcze zjeść. I ona mu taką awanturę zrobiła. Stała z kumpelą pod klatką i klęła na niego, później wrzeszczała z dołu do niego (a on siedział jeszcze w mieszkaniu i jej odwrzaskiwał), a później weszła, on darł na nią ryja a ona płakała. Szkoda mi się ich obojga zrobiło...
Dziś daruję sobie pisanie pracki - a co! Chyba, że znajdę zbędną chwilę. Ale tak tyrałam przy niej cały tydzień, że muszę zrobić sobie trochę przerwy. Już na stówę pójdę dziś bo te błyskotki i prezent. I pranie muszę zrobić. Teraz piję kawkę, a zaraz pójdę robić owsiankę i dodam kotlety na bloga

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-12, 06:21   #980
tinekk
Zadomowienie

Dżaga ale fajnie że napisałaś TŻ taką słodką karteczke, mi zawsze takie drobne rzeczy sprawiają najwięcej przyjemności i twojemu TŻ jak widac tez sie to bardzo spodobało

Ja Wam sie musze wyżalić, sama nie radze sobie ze swoim charakterem, jestem poprostu okropną zołzą...:/ dre sie na swojego TŻ ze nie umyje szklanki za soba, ze puszcza strasznie duzo wody płucząć np. maszynke do golenia ( bo mam wrazenie ze zaraz kran pęknie... ), ze okruszków nie zetrze z lady jak np robi kanapke, po prostu wszystko mi działa strasznie na nerwy i to nie ze @ czy cos ja mam tak ciagle... jak go nie ma ( bo nie mieszkamy razem ) to pisze ciagle zeby przyjechał itp a jak juz przyjedzie to włącza mi sie dosłownie agresor i jestem taka su.a... sama sie dziwie ze on zemna jeszcze wytrzymuje, ja bym juz dawno takiego czlowieka kopnela w d...

Dorisek chyba jesz bardzo mało w ciagu dnia ze wieczorem rzuciłas sie na te smakolyki musisz coś z tym zrobic bo tak nie wolno !

Moje wczorajsze menu:

6: mix płatków z mlekiem
13: mała miseczka pomidorówki
15: 1 kulka ziemniaków + wątróbka + ogórki kor.
17: garść bakalii
19: 2 plasterki szynki + 1 plasterek sera ż.

To moje menu nie jest najlepsze i widze ze zle sie rozkladam w czasie ale przez te kilka dni miałam urlop i nie umiałam w odpowiednim czasie tego rozłożyć.

A co do nutelli dukanowsiej robiłam ja kiedys i mi strasznie smakowała czy na kanapke czy poprostu jadłam 1 łyżeczkę samą dziennie MNIAM

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 08:37   #981
asia_17
Raczkowanie

A ja się dzisiaj załamałam..wchodzę na wagę a tu 69,5, 0,2 więcej niż 2 dni temu...mam nadzieję, że jest to spowodowane @.
Wczoraj wieczorem siedzieliśmy sobie w czwórkę oczywiście przy różnych smakołykach ( gdy patrzyłam na Milke to każdy się śmiał, że mi się oczy do niej świecą. Ale dałam radę i na nic się nie skusiłam (uciekłam do pokoju i czytałam Wasze forum).
Obiecałam Tż, że pójdziemy dzisiaj na pizze, skuszę się na 2 kawałki zamiast kolacji
A mój jadłospis na dziś:
I śniadanie - tj wczoraj (jogurt z płatkami i otrębami)
II śniadanie - baton Fitness
obiad - ryba z 3 ziemniakami albo kromką razowego i surówką
podwieczorek - duża brzoskwinia
kolacja - planowana pizza
I jak, może być?
Ile kcal może mieć średni kawałek pizzy?
asia_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 08:40   #982
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien Dobry
Dłuugi weekhend mi sie zaczal juz dzisiaj mam wolne Wyspałam sie i nawet słonce swieci od rana
Dzisiaj w planach posprzatac pocwiczyc zrobic pazurki i zakupy

A co tam u Was dziewczyny?

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 08:47   #983
meeedzik
Zakorzenienie

Hej kobitki ;*

Monia nie wiem co Ci radzić kochana, skoro się pogodziliście to chyba, żeby wszystko się ułożyło Porozmawiajcie na spokojnie, postaw mu warunki, że jeżeli jeszcze raz będzie Cię poniżał i traktował jak ostatnio to nie będzie już drugiej szansy. Trzymam kciuki, żeby Twój mąż się zmienił
Cocktail hehe ale się uśmiałam Dobre.
Murka, Dzaga oj ja też się panicznie boję pająków chyba najgorsze co może być. Kiedyś przed spaniem taki wielki chodził mi po podłodze, zabiłam go a na drugi dzień wysprzątałam cały pokój nawet łóżko przestawiałam, bo miałam wrażenie, że on ma tam gdzieś swoje gniazdo i każdy kąt musiałam sprawdzić. A ostatnio przez 3 dni śniły mi się pająki Śniło mi się, że odsłaniałam firankę a tam pod karniszem 3 takie mutanty patrzę z drugiej strony, a one miały gniazdo za firanką i dosłownie zaczęły wyłazić na całe mieszkanie Masakra ja się mokra obudziłam! Nienawidzę takich snów.
Dzaga no ja mam nadzieję, że po @ waga wróci do normalności.
Dorisek oj kochana, nie dobrze. Musisz chyba więcej jeść w ciągu dnia, żebyś na wieczór nie miała tych napadów.

No a u mnie dziś ładniejsza pogoda, słońce się przebija i zapowiadali 25 stopni, mam nadzieję, że się sprawdzi.
Na wadze dziś trochę mniej jak wczoraj, bo 47,4kg także nie jest źle
Stary 2011-08-12, 08:52   #984
olaoo87
Raczkowanie

Cześć kruszynkki . Dzisiaj już jestem w lepszym humorze . Na wadze rano po ćwiczeniach 63,7kg!!!waga mi spada szybko . W cztery dni straciłam 1,6kg . A wcale dużo nie ćwiczyłam . Fajnie. Może już nie długo będzie 60 a potem 5 z przodu . Jejku ale się uśmiecham do klawiatury
śniadanie już za mną. zjadłam 2 kawałki chleba razowego (140kalorii) z parówką (152kalorie wg opakowania). Na całe szczęście zmieściłam się w 300 kaloriach . Na to drugie śniadanie nie mam pomysłu. Mam jeszcze biszkopty w domu to zjem z 6 biszkoptów i styknie. Na obiad została jeszcze grochówka to zjem miseczkę. A dalej jak zwykle brak weny . Pewnie będzie jogurt z czymś hihi albo na podwieczorek jogurt a na kolację kanapkę z jajkiem. O kanapka z jajkiem dobry pomysł .
Ćwiczyłam dzisiaj, 200 brzuszków takich do połowy, 20 przysiadów, 10 brzuszków na drążku (kurczę, te brzuszki na drążku są ciężkie, ja nie mam siły podnieść tak wysoko nóg aż do klatki i dociągam tylko ledwo o brzucha. Może to kwestia wprawy, żeby )
Idę do wanny bo woda już wlana . Potem na spacerek się wybiorę bo pogoda taka w kit.
papa

Dorisek myślałam o Tobie i prawie zapomniałam napisać. Jeju dziewczyno gdzie Ty to zmieściłaś?? Ja jak zjadłam pizze na obiad raz to myślałam, że żołądek mi rozsadzi! 12 kanapek??!! ja po dwóch na śniadanie mam dość. Musisz się powstrzymać dziewczyno bo żołądek sobie rozepchasz i będziesz znowu tyła. Ale teraz nie ma już co płakać .
olaoo87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 09:18   #985
tinekk
Zadomowienie

Dżaga zapomniałam dodać że odwiedzam codziennie Twój blog i podczytuje go sobie świetny przepis na budyń tylko mam prośbę co zrobić żeby budyń wyszedł śmietankowy lub waniliowy? ( mam uczulenie na kakao ) jaki składnik dodać zamiast kakaa?

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 09:45   #986
dzaga1989
Zakorzenienie

Tinek, super że i Tobie blog się podoba! Fajnie, że mam dla kogo pisać Kiedyś to tworzyłam tylko sama dla siebie. Budyń waniliowy robi się podobnie jak czekoladowy. Mam przepis, że też mamy szklankę mleka, żółtko, 3 łyżeczki cukru, aromat waniliowy lub wanilia (lub np. łyżeczka cukru zwykłego +2 łyżeczki cukru waniliowego, albo tylko waniliowy), 1-1,5 łyżeczki mąki ziemniaczanej i łyżeczka masła. I robi się tak samo jak tamten. Ale nie próbowałam go jeszcze, więc ten przepis nie jest przetestowany

Dziewczyny, mam do Was pełne zaufanie więc proszę o szczerą opinię. Myślałam i myślałam nad błyskotkami. Uczesałam się tak na miasto i zdałam sobie sprawę, że nawet mi taka fryzurka pasuje (włosy są spięte z tyłu 3 wsuwkami). Razem z czarną biżu chyba nie jest źle. No i mam właśnie takie kolczyki i bransoletkę. A na ustach cukrowy błyszczyk, róż na policzki i kreska na powiece. Może tak pójdę???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rsz_dsc01814.jpg (45,6 KB, 104 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rsz_dsc01817.jpg (35,8 KB, 103 załadowań)
Stary 2011-08-12, 09:55   #987
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

dzaga1989 śliczna jestes i bardzo ładnie wyglądasz jak dla mnie mozesz spokojnie tak isc

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 09:55   #988
Eldo_rado
amor vincit omnia

dzaga wyglądasz zabójczo
Stary 2011-08-12, 09:57   #989
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dżaga śliczna z Ciebie dziewczyna Jak dla mnie to możesz tak iść śmiało
Stary 2011-08-12, 09:57   #990
dzaga1989
Zakorzenienie

Dziękuję Wiecie, bałam się żeby przede wszystkim nie wyszło to wszystko "pogrzebowo". Oj kamień z serca. Po pierwsze nie muszę bulić kasy na kolczyki, których nawet nie miałam pojęcia jakie kupić. Po drugie, mam potwierdzenie, że taki zestaw jest ok, tzn. że nie sprawię przykrości organizatorom przyjęcia przychodząc ubrana w czerń. Jeszcze raz dziękuję ślicznie

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2011-08-12 o 09:59
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości