|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Ja na jutro zaplanowałam jadłospis:
I: dwie kromki chleba zytniego z twarogiem: jedna z lyzeczka dzemu morelowego, druga z duza iloscia pomidora II: makaron z otrebami i twarogiem III: pol wiesniaka z lyzeczka dzemu morelowego IV: 300ml odzywki bialkowej ![]() W sumie wyjdzie mi z 1130 kcal. |
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
amor vincit omnia
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Madzia, na pewno przez @. Mi ostatnio też sporo przybyło, chyba z 2kg i też rozpaczałam. Ale dwa dni po @ waga wróciła do normy
![]() Murka, jesteśmy takimi samymi arachnofobkami ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, ja się spowiadam i też uciekam z kompa. Zobaczę co jest w TV a jak nic fajnego nie ma to poczytam książkę. Więc moje menu to: śniad: kanapka z boczkiem, owsianka II sniad: budyń obiad: 2 kotleciki mielone + 1/2 woreczka kaszy + sałatka konserwowa z pieczarek i papryki kolacja: 1/2wieśniaka + łyżeczka dżemu + kromka chleba
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-08-11 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
amor vincit omnia
|
dzaga fajny jadłospis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
tak, pamiętam o chorobie... to wiele wyjaśnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#968 |
amor vincit omnia
|
ja jem o wiele więcej warzyw niż owoców, bo z owoców to głównie banany i... i to tyle jesli chodzi owoce
![]() Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2011-08-11 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Raczkowanie
|
a ja nie dalam rady i wymiotlam z lodowki wszystko co bylo a teraz jem ciastka
![]() ![]() Dzaga, Murka ja sie tak boje pajakow ze szok, jak tylko widze to uciekam gdzie pieprz rosnie Matko znow tysiace kalorii pochlonelam ![]() dzisiaj z rana bylo 53,3 a jutro znow 55 oby nie wiecej
https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg"]https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg[/URL] Edytowane przez Dorisek16 Czas edycji: 2011-08-11 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Śniadanie- just fit z mlekiem II Śniadanie - kawa + kinder mleczna kanapka Obiad- miseczka zupy szczwiowej Podwieczorek - 2 małe brzoskwinie Kolacja - grahamka z szynką i serem Przeglądałam internet i znalazłam coś ciekawego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
amor vincit omnia
|
fajnie, że wrzuciłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
A ja ide spać. Jutro Wam poodpisuje, bo teraz pisze z telefonu a obok śpi mąż. Chyba sie pogodzilismy... Zapewne nie na dlugo ale choc kilka godzin może bedzie spokojnych. Sama niewiem co o tym myśleć wsxystkim. Nie potrafie mu wybaczyć tego wszystkiego.... Ide spać. Do jutra, pa
![]()
#976 |
Raczkowanie
|
Dzaga na forum dukana tez masz przepisy na mleczne kanapki, nutelle, lody, kopiec kreta, tiramisu, czekolade, drozdzowki, pączki, kremy, shaki, bajaderki, rafaello. deser satino, ptasie mleczko ktore osobiscie polecam
![]() wiec mozliwosci masz tyle ze zycia nie starczy a to tylko same desery a jakie cuda maja z mies, ryb czy warzywek, rozne zapiekane dania i wg mowie ci ja niewiedzialam za co sie brac ![]() Wiecie co zjadlam, masakra: 12 kanapek wielkich z gora masla 4 banany chipsy male opakowanie ciastek ok 25 szt 2 czekoladki 1,5 litra tlustego mleka ![]() ![]() ![]() to wszystko bylo juz po kolacji, umre kiedys na te napady ![]() 3majcie kciuki za moja jutrzejsza podroz, tez jedzenia nabralam na droge zeby nie podjadac ale niewiem czy nie skonczy sie to tak jak dzis buziaki moje chudzinki, jak ja wam zazdroszcze zdrowia ![]() ![]()
https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg"]https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg[/URL] Edytowane przez Dorisek16 Czas edycji: 2011-08-12 o 00:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() To ja, znowu zarywam noc ;-) A oto mój jadłospis z dzisiaj: -koktajl bananowy z truskawkowym just fitem -nektarynka -2 x zielona herbata -zupa ogórkowa -szklanka soku z kapusty z miodem -4 wafle z biedronki -2 herbaty odchudzające - 3 kromki razowe z pastą jajeczną, pomidorem, cebulą Dzisiaj przeszłam na 3-dniowy antybiotyk ;-/ Nie za dobrze, ale lepiej żebym się wyleczyła przed wyjazdem, niż potem z gorączką wylądować w łóżku zamiast na plaży ![]() ![]() Co do końca świata to ja kiedyś czytałam taki artykulik gdzieś, że nie ma to być koniec świata w sensie że wszyscy umrzemy ;-p tylko koniec pewnej epoki ![]() ![]() dzaga a ja chodzę do NFZ bo uważam, że skoro są podatki w tym państwie, to nam się to należy. kiedyś czekałam chyba 4 miesiące na usg, ale nie zrobiłam go prywatnie. A co ! ![]() murka też nie cierpię pająków ! ohyda, też uciekam zwykle, no chyba że jestem sama i muszę się pozbyć delikwenta to zwykle biorę coś dużego (gazeta / kapeć ) zaczajam się, a potem - bach! rozplaskuję ofiarę. potem to już tylko chusteczką się go pozbywam, ale nienawidzę tego robić!! zwykle wołam TŻ "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa (przerażenie) pająk!!" a on go bierze w RĘKĘ i wyrzuca! ohyda monia trzymaj się tam ![]() Edytowane przez zielonykotek Czas edycji: 2011-08-12 o 00:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Raczkowanie
|
troche spozniony:
1: jajko faszerowane, pol kromki zytniego 2: nektarynka, mini tabliczka gorzkiej czekolady (nie miala nawet duzo kcal - chyba 134) 3: leczo z makaronem 4: dwa ciemne piwa, 4 kawalki pizzy dobranox ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Cocktail, dobre to co wysłałaś ![]() ![]() Kotku, ja jestem tego samego zdania. Że skoro nam się należy bezpłatna opieka zdrowotna, to nie powinniśmy nawet myśleć o prywatnym leczeniu. Ja do onkologa też z miesiąc czekałam na nfz, ale co z tego, skoro ta kobieta nic konkretnego mi nie powiedziała, a historię z "płatną" panią onkolog już pewnie znasz ![]() ![]() Dorisek, no co Ty! Takie pyszności są? Ja muszę się tymi przepisami zainteresować. A gdzie Ty Kochana wyjeżdżasz...Jakoś musiało mi to umknąć podczas czytania postów. Ja wczoraj po czytaniu książki zrobiłam TŻ kanapki do pracy i zostawiłam w lodówce z karteczką, że go kocham. I dziś mnie tak wyściskał rano, że myślałam, że mnie udusi. I na lodówce zatknął tę samą karteczkę z dopiskiem na górze "Też", że wyszło Też Kocham Cię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś daruję sobie pisanie pracki - a co! Chyba, że znajdę zbędną chwilę. Ale tak tyrałam przy niej cały tydzień, że muszę zrobić sobie trochę przerwy. Już na stówę pójdę dziś bo te błyskotki i prezent. I pranie muszę zrobić. Teraz piję kawkę, a zaraz pójdę robić owsiankę i dodam kotlety na bloga ![]()
![]() |
#980 |
Zadomowienie
|
Dżaga ale fajnie że napisałaś TŻ taką słodką karteczke, mi zawsze takie drobne rzeczy sprawiają najwięcej przyjemności i twojemu TŻ jak widac tez sie to bardzo spodobało
![]() Ja Wam sie musze wyżalić, sama nie radze sobie ze swoim charakterem, jestem poprostu okropną zołzą...:/ dre sie na swojego TŻ ze nie umyje szklanki za soba, ze puszcza strasznie duzo wody płucząć np. maszynke do golenia ( bo mam wrazenie ze zaraz kran pęknie... ), ze okruszków nie zetrze z lady jak np robi kanapke, po prostu wszystko mi działa strasznie na nerwy i to nie ze @ czy cos ja mam tak ciagle... jak go nie ma ( bo nie mieszkamy razem ) to pisze ciagle zeby przyjechał itp a jak juz przyjedzie to włącza mi sie dosłownie agresor i jestem taka su.a... sama sie dziwie ze on zemna jeszcze wytrzymuje, ja bym juz dawno takiego czlowieka kopnela w d... Dorisek chyba jesz bardzo mało w ciagu dnia ze wieczorem rzuciłas sie na te smakolyki musisz coś z tym zrobic bo tak nie wolno ! Moje wczorajsze menu: 6: mix płatków z mlekiem 13: mała miseczka pomidorówki 15: 1 kulka ziemniaków + wątróbka + ogórki kor. 17: garść bakalii 19: 2 plasterki szynki + 1 plasterek sera ż. To moje menu nie jest najlepsze i widze ze zle sie rozkladam w czasie ale przez te kilka dni miałam urlop i nie umiałam w odpowiednim czasie tego rozłożyć. A co do nutelli dukanowsiej robiłam ja kiedys i mi strasznie smakowała czy na kanapke czy poprostu jadłam 1 łyżeczkę samą dziennie ![]() ![]()
#981 |
Raczkowanie
|
A ja się dzisiaj załamałam..wchodzę na wagę a tu 69,5, 0,2 więcej niż 2 dni temu...mam nadzieję, że jest to spowodowane @.
Wczoraj wieczorem siedzieliśmy sobie w czwórkę oczywiście przy różnych smakołykach ( gdy patrzyłam na Milke to każdy się śmiał, że mi się oczy do niej świecą ![]() ![]() Obiecałam Tż, że pójdziemy dzisiaj na pizze, skuszę się na 2 kawałki zamiast kolacji ![]() A mój jadłospis na dziś: I śniadanie - tj wczoraj (jogurt z płatkami i otrębami) II śniadanie - baton Fitness obiad - ryba z 3 ziemniakami albo kromką razowego i surówką podwieczorek - duża brzoskwinia kolacja - planowana pizza I jak, może być? ![]() Ile kcal może mieć średni kawałek pizzy? |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
![]() ![]() Dłuugi weekhend mi sie zaczal juz dzisiaj mam wolne ![]() ![]() Dzisiaj w planach posprzatac pocwiczyc zrobic pazurki i zakupy ![]() A co tam u Was dziewczyny?
#983 |
Zakorzenienie
|
Hej kobitki ;*
Monia nie wiem co Ci radzić kochana, skoro się pogodziliście to chyba, żeby wszystko się ułożyło ![]() ![]() Cocktail hehe ale się uśmiałam ![]() Murka, Dzaga oj ja też się panicznie boję pająków ![]() ![]() ![]() ![]() Dzaga no ja mam nadzieję, że po @ waga wróci do normalności. Dorisek oj kochana, nie dobrze. Musisz chyba więcej jeść w ciągu dnia, żebyś na wieczór nie miała tych napadów. No a u mnie dziś ładniejsza pogoda, słońce się przebija i zapowiadali 25 stopni, mam nadzieję, że się sprawdzi. Na wadze dziś trochę mniej jak wczoraj, bo 47,4kg także nie jest źle ![]()
#984 |
Raczkowanie
|
Cześć kruszynkki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() śniadanie już za mną. zjadłam 2 kawałki chleba razowego (140kalorii) z parówką ![]() ![]() ![]() ![]() Ćwiczyłam dzisiaj, 200 brzuszków takich do połowy, 20 przysiadów, 10 brzuszków na drążku (kurczę, te brzuszki na drążku są ciężkie, ja nie mam siły podnieść tak wysoko nóg aż do klatki i dociągam tylko ledwo o brzucha. Może to kwestia wprawy, żeby ![]() Idę do wanny bo woda już wlana ![]() papa ![]() Dorisek myślałam o Tobie i prawie zapomniałam napisać. Jeju dziewczyno gdzie Ty to zmieściłaś?? Ja jak zjadłam pizze na obiad raz to myślałam, że żołądek mi rozsadzi! 12 kanapek??!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zadomowienie
|
Dżaga zapomniałam dodać że odwiedzam codziennie Twój blog i podczytuje go sobie
![]() ![]()
#986 |
Zakorzenienie
|
Tinek, super że i Tobie blog się podoba! Fajnie, że mam dla kogo pisać
![]() ![]() Dziewczyny, mam do Was pełne zaufanie więc proszę o szczerą opinię. Myślałam i myślałam nad błyskotkami. Uczesałam się tak na miasto i zdałam sobie sprawę, że nawet mi taka fryzurka pasuje (włosy są spięte z tyłu 3 wsuwkami). Razem z czarną biżu chyba nie jest źle. No i mam właśnie takie kolczyki i bransoletkę. A na ustach cukrowy błyszczyk, róż na policzki i kreska na powiece. Może tak pójdę???
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
dzaga1989 śliczna jestes
![]() ![]() ![]()
#988 |
amor vincit omnia
|
dzaga wyglądasz zabójczo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Dżaga śliczna z Ciebie dziewczyna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-08-12 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.