|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Jak już odpisałam Gaji/Gai <--- jak się odmienia bo się zastanawiam
- jestem zła i to bardzo, będę gryźć. Nie chcę TŻa na oczy widzieć w najbliższy weekend ani jego rodziców Pamiętacie jak ostatnio mieliśmy się do cyrku wybrać? no i tego samego dnia koło południa TŻ mi napisał ze nie pojedziemy bo jego mama na badania do szpitala jedzie? No to jak się później okazało ona wiedziała o tym od dawna tylko zawsze im mówi w ten dzień kiedy ma jechać... Na jutro byliśmy umówieni do Tarnowa na zakupy i co? dziś rano TŻ mi pisze że nie pojedziemy boooo.... mama znowu pojechała na badania i dziś im o tym powiedziała. Szlak mnie trafia Traktują go jak przedszkolaka. A on nie lepszy, bo zamiast powiedzieć im parę słów prawdy to nie... I mama jedzie do szpitala tylko na badania po raz enty!!! A on rezygnuje ze wszystkich naszych planów chociaż wcale nie musi , bo nasze plany nie kolidują w najmniejszym stopniu- bo ona jest w Tarnowie w szpitalu i moglibyśmy do niej iść przecież, a ja bym tylko na chwilę wstąpiła do rossmana <bo w zasadzie tylko po to chciałam jechać>. ✂✂✂✂a ✂✂✂✂a ✂✂✂✂a Nie mam ochoty go oglądać ani nikogo z tej rodzinki Poza tym przy okazji przypomniało mi sie jak to ok. rok/dwa lata temu TŻ jak się trochę upił to mi opowiedział o problemach mamy, i powiedział ze jak on będzie kiedyś poważnie chory to mi o tym nie powie bo nie chcę żebym się martwiła - teraz się zastanawiam czy warto z nim być skoro tak ważne rzeczy chce przede mną ukrywać Tracę wiarę w to ze w naszym małżeństwie będzie normalnie... Ich rodzina jest dziwna, w domu każdy żyje swoim życiem... Ja tak nie chcę... Chcę żeby moje problemy były jego problemami (i tu on tez tego chce, widzę jak się o mnie martwi jak tylko mnie kręgosłup boli itp.), ale także żeby jego problemy były moimi (a obawiam się ze na to się nie zapowiada Sorry ze tak się rozpisałam ale musiałam się wyżalić ![]() Jestem wściekła i to bardzo ![]()
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
hihi
jak troche tam ogarne to wrzuce fotki a poki co nadal nie zwleklam sie z lozka;( ja musze wstawac;D i karkowke odmrozic;D
|
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Biedna Marlenka
takie ukrywanie jest straszne. Matka ma go za dziecko albo służkę, która będzie na jej każde zawołanie, a ten się nie umie postawić - maminsynek? Rutynowe badania mamy ważniejsze niż jednorazowy, pierwszy od 100 lat wypad do cyrku? ja nie wiem gdzie ten facet ma głowę. Przepraszam, że tak piszę, ale nie pojmuje tego. Dla mnie takie zachowanie jest chamskie i egoistyczne,a Twój wściek jest jak najabrdziej na miejscu.Nie powie o chorobie?!A w interpretacji przysięgi małżeńskiej i samej przysiędze co jest napisane? W zdrowiu i CHOROBIE, uczciwość małżeńską się ślubuje! To niepoważne ![]() Odmienia się GAI
|
|
|
|
#3454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz jeszcze ten cyrk bym mu wybaczyła bo nie wiem jak ja bym się czuła gdyby moja mama była w szpitalu a ja bym do cyrku szła... Ale z drugiej strony powiedzmy ze zaplanujemy sobie z TŻem ślub a ona dzień przed wy✂✂✂✂✂✂✂i tekstem że ona na badania jedzie, to co? TŻ też zrezygnuje ze ślubu bo ona nie potrafiła przesunąć badań albo powiedzieć o nich wczesniej? Ale te zakupy? co za problem jechac do niej do szpitala i wstąpić na chwilę do pieprzonej drogerii? Zwłaszcza ze te zakupy od dwóch tygodni planowaliśmy, chciałam jechac tydzień temu, ale poprosił żebyśmy pojechali 13, no to ok. Tu pokazuje ile dla niego znaczę ja i nasze plany... ![]() Co do jego ukrywania choroby to właśnie tym się martwię najbardziej... Jak mam mieć do niego zaufanie? On dobrze wie jakie to paskudne uczucie gdy ktoś najbliższy przed nim ukrywa chorobę i tylko snuje domysły, albo coś podsłyszy, a chce mi zrobić to samo? dziękuję, postojęDzięki za odmianę
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
marlenka, zal sie zal
gdzie masz sie wyzalic jak nie tutaj gadajcie ze soba, bo sie oddalicie, jedno bedzie mialo zal do drugiego, a zadne z Was nie bedzie wiedzialo czemu...;(
|
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Wróciłam |
|
|
|
|
#3457 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Kochane
Mam dość tej chorej sytuacji Właśnie napisałam do TŻa że nie rozumiem czemu on przekreśla nasze wspólne plany tylko dlatego że mama na badania zwykłe jedzie... I czemu to jest przeszkodą do naszego wypadu? Jak go znam to albo odpisze "kocham Cię" , albo strzeli focha i napisze łaskawie "ok, możemy jechać"albo w ogóle nie odpisze przez kilka godzin Nawet jeśli się zgodzi jechać, to ja już chyba nie mam ochoty... Naprawdę nie chcę go widzieć już w ten weekend
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się |
|
|
|
|
#3459 |
|
Zadomowienie
|
Uwielbiam miec wolne
Dzień dobry!anannke byliśmy na filmie "Podróż do wnętrza ziemi" Tryskająca woda, bąbelki, wiatr, strumień powietrza tak jakby uderzały w Ciebie kamienie i krzaki, no i ogień Podobało mi się ![]() truskawka czekamy na zdjęcie pierścionka! ![]() Marlena porozmawiaj z TŻ jak najszybciej ![]() A ja dopiero co się ogarnęłam do życia I chyba zrobię dziś naleśniki
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3461 |
|
Zadomowienie
|
Coś Ty
Każdy lubi coś innego Ja nienawidzę pieczarkowej
|
#3462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chętnie bym poszła, ale u mnie w pobliżu nie ma takiego kina AQ i Natasia Dzięki za wsparcie
|
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
marlena, rozumiem Ciebie;/ oj, 3 mja sie Kochana, przetrzymaj Tz, niech sobie przemysli reorganizacje czasu... |
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- [QUOTE=santom;28714991]ja sie tak ciesze z weekendu, ze jeszcze z lozka nie wylazlam;/ Ja musiałam o 7 wstać |
|
|
|
|
#3465 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie, ja ostatnio naleśniki to tylko z kakaem i cukrem lubię
<tzn jeszcze gorące naleśniki się posypuje kakaem i cukrem tak żeby się jeszcze rozpuścił i potem ![]() Ja nie lubię sosu pieczarkowego i zupy też >, ani sera żółtego na kanapkę <zatopiony na zapiekance jest ok>, ani niczego w czym jest cebula . Do niedawna myślałam że nie jestem wybredna w jedzeniu, ale ostatnio tak sobie pomysśałam ile rzeczy ja nie jem w domu a inni jedzą to chyba jednak jestem wybredna
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wczoraj wstałam o 7.20 i było mi ciężko, za to spałam dziś do 9 tylko około 8 mały wparadował do mnie do pokoju <otwierając drzwi z kopa>, podszedł do mojej głowy i się przytulił swoją główką do mojej<we środę też tak zrobił> > ale że nie było prądu to sobie poszedł
|
|
#3469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i mleko tez mi ogólnie nie przeszkadza![]() Ale nie lubię takich dań mącznych typu racuchy, pierogi, knedle, uszka itp. <kopytka z solą tylko lubię >---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Siostrzeniec, 14 miesięcy
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pierogi tylko z serem ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- to rzeczywiście super taki maluch w domu
|
|
|
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W niedzielę zawsze jest na obiad, i na drugie ziemniaki plus miesko, to ja na drugie zawsze jeszcze rosół biorę zamiast ziemniaków i mięsa ![]() No kochany jest ![]() Aaaaa i fajny jest, wczoraj mi zrzucił z półki takie duże pudełko ze spinkami i mi się rozsypały, a jak wiecie ja nie mogę się schylać, więc sobie przyklnęłam "ku*wa mać" a on "pchhhhhhyyyyy" - zawsze tak prycha jak ktoś tak przeklnie
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szok ja uwielbiam małe dzieci mam kuzyna który ma 1,5 roku i też jest słodki
|
|
|
|
|
#3477 |
|
Zadomowienie
|
Serio?? A to nie wiedziałam dzięki ![]() Natasia to nie czepianie się tylko zwracanie uwagi i cieszę się ze to zrobiłaś Kochana
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
piuona
![]() natasia, aj tam zaraz sie czepiam marlenka tez kiedys kogos poprawiala, to i ja sobie pozwolilam a to akurat razace bylo ale nie zlosliwe, bron boze
|
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
Małe dzieci sa w porzo, ale w odpowiednich dawkach. Zastrzeliłabym się, gdybym miała takie w domu
Sostrzeniec faktycznie urocze bobo. Rozumie więcej niż daje po sobie poznać. A Ty się cotka opanuj z tym przeklinaniem, bo potem b ędzie, że jego pierwsze słowo to...k....
|
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Ja żartowałam z tym czepianiem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.

- jestem zła i to bardzo, będę gryźć. Nie chcę TŻa na oczy widzieć w najbliższy weekend ani jego rodziców
ani nikogo z tej rodzinki 
Jestem wściekła i to bardzo 

jak troche tam ogarne to wrzuce fotki
takie ukrywanie jest straszne. Matka ma go za dziecko albo służkę, która będzie na jej każde zawołanie, a ten się nie umie postawić - maminsynek? Rutynowe badania mamy ważniejsze niż jednorazowy, pierwszy od 100 lat wypad do cyrku? ja nie wiem gdzie ten facet ma głowę. Przepraszam, że tak piszę, ale nie pojmuje tego. Dla mnie takie zachowanie jest chamskie i egoistyczne,a Twój wściek jest jak najabrdziej na miejscu.

dziękuję, postoję
Tryskająca woda, bąbelki, wiatr, strumień powietrza tak jakby uderzały w Ciebie kamienie i krzaki, no i ogień

. Do niedawna myślałam że nie jestem wybredna w jedzeniu, ale ostatnio tak sobie pomysśałam ile rzeczy ja nie jem w domu a inni jedzą to chyba jednak jestem wybredna