Miłośniczki Zary cz. XI - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-12, 11:14   #2521
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee
Dot.: Miłośniczki Zary cz. XI

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
piękne łowy! chciałam ten liliowy biustonosz ale nie było mojego rozmiaru zazdroszczę majtek, u mnie mało co było
U mnie majtki też poprzebierane ogólnie zostały prawie same w rozm XL ewentualne L. Ale jak pogrzebałąm trochę to znalazłam i Ski

Planowałam kupić po 2-3 pary do każdego stanika ale się nie udało.Ale cieszę się że przynajmniej po jednej mam

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
a ja się obkupiłam bo te wszystkie staniki jakieś luźne są dla mnie i mało jest egz z 65 w obwodzie nie ma to jak lasenza, tam są dopiero ściślaki, polecam ze strony www zamawiać bo w naszej kochanej Polsce oczywiście o 65 w ogóle nie słyszeli a 70 to tylko do C zazwyczaj mają, a w sklepie internetowym full wypas a jak ładnie paczuszki pakują, miodzio
Tak ten pachnący papier i kuleczki które wrzucają do środka

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
julka910 wow jakie wieści Oby rozwiązało się tak jak chcesz Daj nam znać.
innocencee jakie zbiory No ślicznie Tzn, że też się obkupiłaś. A zauważyłam, że Ty i admiraable też wolicie zabudowane z tyłu majteczki.

admirable już idę wygrzebywać z walizki i fotki robić
Noszę też stringi, ale wczoraj akurat byłam z Mamą i ona zaczęła mówić że to teraz przecież jesień, zima i mi tyłek zmarznie no to kupiłam zwykłe

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
też bym mogła sie pochwalic, ale weźmiecie mnie za wariatke.. mam gorszy nałóg niż Z
Pokazać nabytki

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:16   #2522
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
a ja się nie obkupiłam bo te wszystkie staniki jakieś luźne są dla mnie i mało jest egz z 65 w obwodzie nie ma to jak lasenza, tam są dopiero ściślaki, polecam ze strony www zamawiać bo w naszej kochanej Polsce oczywiście o 65 w ogóle nie słyszeli a 70 to tylko do C zazwyczaj mają, a w sklepie internetowym full wypas a jak ładnie paczuszki pakują, miodzio
właśnie na mnie też idealnie pasuje 65 lub mniejsze 70 i nie ze wsyztskiego jest lub już było przebrane, ale zajrzę na stronę la senzy, ile kosztuje wysyłka?

Cytat:
też bym mogła sie pochwalic, ale weźmiecie mnie za wariatke.. mam gorszy nałóg niż Z
czekamy na fotki:P

julka910 nie wiem czy już mogę gratulować więc czekam na dalsze wieści

Rzymianko rzeczywiście wolę zwykłe majtki niż stringi, chociaż tych też mam trochę, ale do chodzenia na co dzień wolę majtki chciałąm dokupić do staników po kilka par ale nie udało mi się, tylko do jednego znalazłam stringi i majtki ale w innej wersji kolorystycznej, a tak to same L i XL

Edytowane przez admirable
Czas edycji: 2011-08-12 o 11:19
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:17   #2523
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
I chyba... hmm.. znowu będę mamą mam spóźnienie 3 tygodnie. Nie wiem czy to coś znaczy czy to zwykłe spóźnienie które często się zdarza u mnie (mam nawet po 3 miesiące) ale coś mi w środku mówi, że coś się szykuje. Dziś to sprawdzę domowym sposobem
wow to gratulacje
Stary 2011-08-12, 11:17   #2524
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Straciłam poczucie czasu, w esotiq byłam przedwczoraj a nie wczoraj wczoraj to już pewnie nic nie zostało

Stary 2011-08-12, 11:17   #2525
surrealplace
Zadomowienie

Zastanawiam się nad zakupem bransoletki lilou, coś z tych pozłacanych modeli. Macie może jakieś doświadczenia? Czy się nie ściera to złotko?
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:18   #2526
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
właśnie na mnie też idealnie pasuje 65 lub mniejsze 70 i nie ze wsyztskiego jest lub już było przebrane, ale zajrzę na stronę la senzy, ile kosztuje wysyłka?

Z tego co pamiętam to chyba 9 albo 8 funtów.

Stary 2011-08-12, 11:18   #2527
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Wow, kto wpadł na pomysł łączenia koszuli w kratę z cekinami? Okropnie to wygląda!

Czekamy na Ciebie

Ale zapasy

Paryżanko, a jak pogoda nad morzem? Bo w niedzielę jadę do Sopotu

Wlasciwie to kiepsko, co chwile pada,ale ponoc od poczatku tygodnia ma byc juz ladna pogoda.
Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ja tak na chwilkę
Kilka dni temu wróciliśmy z wakacji z Władysławowa (pierwsze wakacje z córcią). Było wspaniale! Mam cudowne grzeczne dziecko chodziliśmy na plażę (mała kąpała się w morzu), do smażalni na rybkę, do baru na drinka, do wesołego miasteczka i wszędzie gdzie chcieliśmy a Mała z nami Trafiliśmy na 4 słoneczne dni więc opaliłam się troszkę.

Poza tym.. podpisaliśmy umowę przedwstępną u notariusza i wpłaciliśmy 10 % wartości mieszkania więc już jest nasze teraz tylko wybrać bank i dostać kredyt. Wczoraj cały dzień lataliśmy po Domotece i innych meblowych w poszukiwaniu nowych mebli i znaleźliśmy tylko idealną kanapę ma wymiary 3m x 4 m (narożnik) Dziś ruszamy dalej w poszukiwaniu łóżka i mebli dla córci do pokoju. Kusi mnie białe lóżko ze skóry czy któraś takie ma? wcześniej chciałam klasyczne drewno ale im więcej oglądam tym bardziej mi się podoba biała skóra (ekologiczna oczywiście )

Poza tym całym wielkim off-topem nabyłam upatrzoną marynarkę z Zary i teraz mam problem gdzie ją nosić bo jest za elegancka na codzień i szczerze mówiąc letnia kolekcja bardziej mi się podobała. Może z czasem się bardziej przekonam. Upatrzyłam sobie jeszcze dwie pary spodni i jedną bluzkę ale teraz pochłonięta jestem meblami i dodatkami a nie ciuszkami

I chyba... hmm.. znowu będę mamą mam spóźnienie 3 tygodnie. Nie wiem czy to coś znaczy czy to zwykłe spóźnienie które często się zdarza u mnie (mam nawet po 3 miesiące) ale coś mi w środku mówi, że coś się szykuje. Dziś to sprawdzę domowym sposobem
Ojej , i jak sie z tym czujesz,ze byc moze kolejny dzidzius ???
Gratuluje mieszkanka i fajnej corci. Mnie rodzice wszedzie zabierali od malego. Nawet do kosmetyczki z mama chodzilam bo zawsze grzecznie czekalam Nawet jak sie Pani kosmetyczka pytala czy chce cos do picia to mowilam "ćibo prosze czyt tchibo"
Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Matko jaki mam plan na dzisiejszy dzień
Zaraz zrobię rewolucję w sprzataniu bopan do podług ma przyjść a u mnie syf i malaria

Bardzo zachęcam do udziału wszystkie tu zgromadzone dziewczęta gdyż będzie to swoisty wstęp do trgo co planuję w niedalekiej przyszłości a pamiętajmy że każda chce być na Pudelku

Bardzo zachęcam również nasze zarowe blogerki - nie wstydźcie się jak będzie trzeba to Rend powkleja nam głowy innych ludzi - np wojewódzkiego

Aha jeszcze mała uwaga do Rend - nie ma zabaw w paincie czyli nie wklejasz swojej głowy do stylizacji internetowej rozumiemy się

Już się nie mogę zestawu w twoim wydaniu z kaloszami doczekać

matko jaka logistyka i jaka wiedza precyzyjna

ja chce iphona ale drogo oj drogo gdzie chcesz go nabyć?

tak
Pomysle o tej stylizacji, tylko nie mam w co sie ubrac
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:20   #2528
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad zakupem bransoletki lilou, coś z tych pozłacanych modeli. Macie może jakieś doświadczenia? Czy się nie ściera to złotko?

Ja mam pozłacaną z czerwonym sznureczkiem nic się z nia nie dzieje ale to złoto nie jest takie bardzo wyraźne tylko raczej takie delikatniejsze, jasne

Stary 2011-08-12, 11:20   #2529
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Żałuję że byłam wczoraj a nie w pierwszy dzień promocji ( ale smsa dostałam dopiero wieczorem ) bo nie kupiłam wszystkiego co chciałam

Mam też taki sam stanik jak Ty kupiłaś ten cielisty z koronką, ale to juz jakiś czas temu po normalnej cenie ( a ja tak kocham wszelakie promocje) bardzo fajny, świetnie się trzyma na miejscu bez ramiączek
super nabytki, gratulacje jak ja bym chciała nosić takie staniczki
Cytat:
U mnie majtki też poprzebierane ogólnie zostały prawie same w rozm XL ewentualne L. Ale jak pogrzebałąm trochę to znalazłam i Ski

Planowałam kupić po 2-3 pary do każdego stanika ale się nie udało.Ale cieszę się że przynajmniej po jednej mam

Tak ten pachnący papier i kuleczki które wrzucają do środka

Noszę też stringi, ale wczoraj akurat byłam z Mamą i ona zaczęła mówić że to teraz przecież jesień, zima i mi tyłek zmarznie no to kupiłam zwykłe

Pokazać nabytki
Cytat:

pokaze jak wroce z pracy
pewnie wezma mnie za jak zobacza co robie
Stary 2011-08-12, 11:21   #2530
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Rzymianko pokaż co masz
admirable proszę bardzo zaawansowany poziom ekshibicjonizmu wszystko co miałam w walizce jestem fanką marki Intimissimi, Atlantic i Victoria Secret.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0660.jpg (104,4 KB, 147 załadowań)
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:23   #2531
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
admirable proszę bardzo zaawansowany poziom ekshibicjonizmu wszystko co miałam w walizce jestem fanką marki Intimissimi, Atlantic i Victoria Secret.
wow dziewczyny wszystko super
Faceci oszaleją
Stary 2011-08-12, 11:23   #2532
paryzanka202
Zakorzenienie

Zlote lilou co chwile sie scieraja,ale na szczescie jest dozywotnia gwarancja i ciagle wymieniaja na nowe
Stary 2011-08-12, 11:24   #2533
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam pozłacane i nic się z nimi nie dzieje
ale polecam te na grubych sznurkach bo niestety ale cienkie zdecydowanie szybciej się niszczą

sama myślę czy się dziś nie wybrać po złotą nieskończoność

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:24   #2534
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam pozłacaną z czerwonym sznureczkiem nic się z nia nie dzieje ale to złoto nie jest takie bardzo wyraźne tylko raczej takie delikatniejsze, jasne
No mi nie zależy, żeby ono było jakieś wyraźne, tylko żeby było złotawe raczej... Najchętniej bym na żywo sobie to w sklepie pooglądała. Nie wiem czy nie zaczekam, aż będę jechać do Wawy i wtedy sobie kupię...
Stary 2011-08-12, 11:25   #2535
ESTEE87
Wtajemniczenie

znowu czymś kusicie - Lilou
Stary 2011-08-12, 11:25   #2536
mon9
Zakorzenienie

Cytat:

julka910 nie wiem czy już mogę gratulować więc czekam na dalsze wieści

Rzymianko rzeczywiście wolę zwykłe majtki niż stringi, chociaż tych też mam trochę, ale do chodzenia na co dzień wolę majtki chciałąm dokupić do staników po kilka par ale nie udało mi się, tylko do jednego znalazłam stringi i majtki ale w innej wersji kolorystycznej, a tak to same L i XL
o masz jak teraz patrze na stronie to 50 usd?? w szoku jestem ja na pewno placilam mniej, tak do 20zł na pewno w przeliczeniu.... że za stanik mi wyszło około 100zł

a nie na zlej stronie patrzylam jest £7.95 na http://www.lasenza.co.uk

Edytowane przez mon9
Czas edycji: 2011-08-12 o 11:29
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:25   #2537
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Zlote lilou co chwile sie scieraja,ale na szczescie jest dozywotnia gwarancja i ciagle wymieniaja na nowe
Hmmm. No to trochę kiepsko. Zwłaszcza, że nie mam lilou w Łodzi
Stary 2011-08-12, 11:27   #2538
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie trafiłaś na tą nowszą partię
ja kupowałam swoje jak jeszcze lilou nie było tak popularne (i było zdecydowanie tańsze ) i zawieszka cały czas jest jak nowa

Estee
i jak skoczyć po te buty dla Twojej Mamy?

bardzo proszę o kliki
Stary 2011-08-12, 11:28   #2539
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Całokształt Takie zderzenie z rzeczywistością. Za dużo do ogarnięcia, zdecydowania. Niemożność zrobienia pewnych rzeczy przez absurdalne przepisy. Generalnie siedzę i ryczę. I staram się Was jakoś nadrobić, żeby się oderwać...
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:29   #2540
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Cellly - kolega napisał do mnie na fb, żebym Cię z nim zapoznała
czarnulka066 mówiłam, że Celly jest śliczna.

Cytat:
Dzięki, że pytasz Kiepsko się czuję, jakieś sny mnie męczyły, w Krakowie byłam we śnie nawet, ale miło nie było. Umęczyły mnie tylko... Muszę wszystko jakoś ogarnąć. Dam radę.
surrealplace jak już byłaś we śnie w Krakowie to czemu ze mną do Zary nie poszłaś i na lody miętowe.Trzymamy za Ciebie kciuki nie dawaj się.

Cytat:
piękne łowy! chciałam ten liliowy biustonosz ale nie było mojego rozmiaru zazdroszczę majtek, u mnie mało co było

wow, to widzę, że masz zakręcone życie zawodowe, niezła bieganina. Po tym jakie sprawiasz wrażenie na wątku nadajesz się idealnie do pracy z dziećmi, jesteś spokojna i baaaaaardzo miła
admirable a u nas jest tak słabo zaopatrzony ten sklep.Hmm trochę zakręcone To moja ukochana, wymarzona praca.Dziękuję Ci Skarbie.Jedno bym tylko chciała podwyżkę

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
łooo żesz hihihi

Rzymianko wow chyba podeśle do Ciebie kiedyś mojego dzieciaka haha
ESTEE87 podeślij, podeślij strasznie kocham małe dzieci i bardzo się angażuję w ich życie.

Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
fajnie pewnie kochasz dzieci i masz mega cierpliwosc
ammmm

Cytat:
di4ska pochwal się, pochwal plisss
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:29   #2541
paryzanka202
Zakorzenienie

Ja powymienialam wszystkie swoje lilou na srebrne i nic sie nie dzieje. Mam chyba 3 czy 4 sztuki
Stary 2011-08-12, 11:30   #2542
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
no co Ty mówisz? serio? jak się zedrze to wymieniją zawieszkę? fajnie
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:30   #2543
paryzanka202
Zakorzenienie

Kupowalam jakos w grudniu 2010
Stary 2011-08-12, 11:30   #2544
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaaaa mam granatowa Ske

martitkaa
Po Twoim szale radości gratuluję, że ją masz i cieszę się razem z Tobą

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:31   #2545
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
Ja powymienialam wszystkie swoje lilou na srebrne i nic sie nie dzieje. Mam chyba 3 czy 4 sztuki
a jakie masz zawieszki?

bardzo proszę o kliki
Stary 2011-08-12, 11:31   #2546
paryzanka202
Zakorzenienie

tak wymieniaja mozesz sobie wtedy wymienic na inna w tej cenie i nowy rzemyczek daja.
Stary 2011-08-12, 11:31   #2547
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
pewnie trafiłaś na tą nowszą partię
ja kupowałam swoje jak jeszcze lilou nie było tak popularne (i było zdecydowanie tańsze ) i zawieszka cały czas jest jak nowa

Estee
i jak skoczyć po te buty dla Twojej Mamy?
Jakbyś mogła to Rzymianka była na Chmielnej czy jakoś tak i nie było

Cytat:
czarnulka066 mówiłam, że Celly jest śliczna.

surrealplace jak już byłaś we śnie w Krakowie to czemu ze mną do Zary nie poszłaś i na lody miętowe.Trzymamy za Ciebie kciuki nie dawaj się.

admirable a u nas jest tak słabo zaopatrzony ten sklep.Hmm trochę zakręcone To moja ukochana, wymarzona praca.Dziękuję Ci Skarbie.Jedno bym tylko chciała podwyżkę

ESTEE87 podeślij, podeślij strasznie kocham małe dzieci i bardzo się angażuję w ich życie.

ammmm

di4ska pochwal się, pochwal plisss
Zazdroszcze Ci takiego podejścia do dzieci no i spokoju
Stary 2011-08-12, 11:31   #2548
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Żałuję że byłam wczoraj a nie w pierwszy dzień promocji ( ale smsa dostałam dopiero wieczorem ) bo nie kupiłam wszystkiego co chciałam

Mam też taki sam stanik jak Ty kupiłaś ten cielisty z koronką, ale to juz jakiś czas temu po normalnej cenie ( a ja tak kocham wszelakie promocje) bardzo fajny, świetnie się trzyma na miejscu bez ramiączek
Śliczne wszystkie stanikowo-majtkowy raj

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:32   #2549
paryzanka202
Zakorzenienie

mam dwie rozne koniczynki, chłopca i serduszko

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

ale ja ich jakos nie nosze..

Poza tym, moim zdaniem trzeba wymieniac te rzemyki conajmniej raz w miesiacu bo staja sie takie matowe, kolor juz nie jest taki ladny jak na poczatku. Trudno mi to opisac.

Edytowane przez paryzanka202
Czas edycji: 2011-08-12 o 11:34
Stary 2011-08-12, 11:33   #2550
admirable
Zakorzenienie

Rzymianko piękna kolekcja, uwielbiam gładkie biustonosze bo idealnie wyglądają pod bluzką teraz patrzę na wasze kolekcje i żałuję, że więcej nie kupiłam, ale z drugiej strony nie mogłam trafić z rozmiarami bo mierzyłam chyba 10 staników. Gdy zapytałąm Panie czy mogą sprawdzić rozmiar z innych staników to powiedziały, że jest tylko to co na sklepie (a normalnie przecież wyciągają z szuflad, które są pod różnymi modelami). Ktoś sam chciał się tak obsłużyć i odsunął szufladę to wydarły się na niego, hehe

mon9 dzięki za inf ale wysyłka rzeczywiście droga
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości