|
|
#3301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Cytat:
Chyba jesteśmy przygotowani ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, zyczę Ci tego samego co Gwizdak, na kazdy dzien, nie tylko na urodziny:P Zawsze tego Ci życzyłam
A mam nadzieje, ze wytrwale zyczenia sie spelniaja MUSZĄ!co do kamery, to ja jestem moim rodzicom niezmiernie wdzieczna, bo mam kasety (teraz to juz nawet plyty dvd, bo tata poprzegrywal) od poczatku mojego dziecinstwa. wszystkie nasze wakacje, wyjazdy, urodziny, wyglupy, piosenki, wierszyki.... a relacja bedzie oczywiscie, ale najpierw musze troche wątek ogarnąć Nie moge tak od razu o sobie :P :P
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ja już w domu. Podróż zajęła...15h bo jechał jeden kierowca i co 3h było obowiązkowe 30 min. przerwy [na całej trasie się zmienił z kimś, ale w autokarze cały czas był jeden]. Do tego było duszno i gorąco- pan nie chciał włączyć klimatyzacji. I od Płocka wiózł nas pan, który hamował tak zawzięcie, że aż się dorobiłam siniaka na kręgosłupie, kolanie i biodrach (bo mnie aż z siedzenia wyrzuciło, dobrze, że nie doleciałam do szyby, bo wtedy chyba by się tylko na siniakach nie skończyło). Także wróciłam wymordowana, niemal ugotowana i jeszcze poobijana. Ale najważniejsze- jestem w domu! Nie ma to jak swoje własne łóżeczko, łazienka i kuchnia To teraz idę nadrabiać
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
relacja bedzie obszerna, bo dlugo mnie nie bylo:P i pewnie nieskladna i z blędami;-)
zaczne od tego, ze przed slubem byl totalny koszmar. non stop zarłam sie z tztem, codziennie kłotnie. głownie o sprawy remontowe, stwierdzilam, ze przy remoncie organizacja slubu to przyjemnosc przynajmniej dla mnie w srode jeszcze trafilam na pogotowie, wiec dl soboty praktycznie juz nic nie robilam tylko nadzorowalam wszystkich z łozka (nie bylam nawet na wlasnych butelkach- mam nadzieje, ze znacie taki zwyczaj;-)) nie mialam nawet czasu stresować sie slubem. emocje dopiero pokazaly sie w kosciele. u fryzjerki i kosmetyczki na luzie, w ogole jakos nie stresowalam sie tym, ze za dwie godziny bede żoną ![]() pogoda byla z jednej strony piękna, a z drugiej upiorna. Bylo slonecznie, cieplo, baaardzo duszno. wiec czulam sie sredniawo i jeszcze do tego sukienka wiazana z tylu ( jesli mialabym slubowac jeszcze raz nie wzielabym sukienki wiązanej z tylu:P autentycznie poczulam ulge jak ją zdjęłam ) wszystko działo sie tak szybko.....!!! Naprawde, czulam sie jak we śnie, albo jakimś filmie, w ktorym gram rolę głowną. byłam bardzo bardzo szczęsliwa i w kosciele zestresowana. malo co przez to pamiętam nawet- dobrze, ze mielismy kamerzyste to sobie obejrze Bylismy skupieni tylko na sobie, paweł trzymał mnie całą mszę tak mocno za ręce, razem sie tak trzymalismy.. po prostu jak by caly swiat, ci goscie nie istnieli, jak bysmy byli tylko my i ksiadz ktory do nas mowił. nawet na fotografa i kamerzystę nie zwracałam uwagi, jakby ich nie było. msza była piękna, slubu udzielał nam nasz znajomy ksiadz, powiedział piękne kazanie. spiewały nasze znajome koleżanki, siostra niosła obrączki (ta, co ma 10 lat) i czytala modlitwe wiernych. ta msza zleciala mi tak szybko, chyba najkrotsza w moim zyciu moment przysiegi, paweł pierwszy wszystko powiedzial, potem kolej na mnie. Najpierw mowilam pewnie, a jak doszlam do "Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący..." to zaczął łamać mi się głos. potem przy wymianie obrączek smialam się, bo pawlowi palce tak spuchły, ze nie mogłam mu (na sile) tej obrączki wcisnąć.. dostalismy mnostwo zyczen od osob, ktore nie byly zaproszone na wesele, bylam w szoku i to bardzo pozytywnym![]() na sali troche byl stres prxzed pierwszym tancem, tanczylismy do 'nocy i dni', cwiczylismy godzine tydzien przed slubem i godzine w piatek przed weselem. ale wyszlo ok tylko jedna kolezanka sie spostrzegla, ze w srodku tanca zapytalam sie Pawla "Pawel, a co teraz robimy?:P" potem juz nic ciekawego sie nie dzialo, wesele jak wesele Na oczepinach mielismy zabawe "familiada" byla 'rodzina" Panny mlodej i druga, Pana mlodego i musieli odpowiadac na rozne pytania o nas Wygrala moja druzyna:P Na podziekowania rodzice dostali kosze kwiatow, takie kompozycje storczyk, bluszcz i cos jeszcze, nie chcielismy cietych, bo te dluzej postoją. i portrety- my z rodzicami. aaaaaa, a na blogoslawienstwie mi pasek od buta pękł przy klękaniu i tata musial mi zszywać przed wysjciem do kosciola przez co lekko sie spoznilismy zamiast kwiatow dostalismy ksiazki, ktore są GENIALNE!!!!! maja nasi goscie dobry gust prezenty tez fajne, tylko ze dostalismy 3 serwisy kawowe:P i duzo kasiorki Na remont![]() to tyle ode mnie chyba jak cos mi sie bedzie przypominac, to bede dopisywac na wątku
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
Crooze, fajnie
![]() aż się rozmarzyłam
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Crozee jeszcze raz gratuluję
![]() A dasz jakieś zdjęcie?
|
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
Crozee dziękuję za relację
Wspaniały slub A teraz proszę o zdjęcia
|
|
|
|
#3310 |
|
Wtajemniczenie
|
Crozee, bardzo fajna relacja
|
|
|
|
#3311 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oby przeżyłstraszliwie się cieszę na dzisiejsze wyjście z moim chłopakiem i znajomymi na perseidy dzisiaj dziewczyny jest największe natężenie spadających gwiazd, będą w pewnym momencie spadać co 1-2 sekundy pomyślcie ile to pierścionków można sobie zażyczyć a im więcej się te gwiazdy poprosi tym większa szansa na spełnienie ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
cześć mężatko ![]() Cytat:
super pomysł rodzice Mateusza mają go tylko nagranego na radio ale też fajnie posłuchać jak recytował i dokazywał a możesz na biało napisać ile kosztowała ? Bo niby chciałam kiedyś na you tube zacząć kręcić ale podobno kamera HD to 700-2000 zł to sobie poczekam
|
||||
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa mój fotograf robi zdjęcia perseidów
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam pracę
|
|
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
peach, gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszliwie się cieszę że już jesteś żoną ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- pewnie fajnie wyjdą, a on będzie robił długie naświetlanie żeby było kilka meteorytów na jednym zdjęciu i ich trasa ? brawo |
|
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Tosia, przykro mi
![]() crozee super relacja a kiedy foty??![]() Ilsa albo dziewczyny orientujące się w temacie, o której te gwiazdy będą mniej więcej? bo mam jeszcze parę życzeń dospełnienia ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- dziękuje nie, gdzie indziej
|
|
|
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam zmęczona z pracy i myślę sobie tak: jest TŻ, jest milutki, wypijemy piwko i obejrzymy film, nie wchodzę na wątek, nadrobię rano" a tu taki news!!!
Choji, gratuluję z całego serduszka!!! ![]() Cytat:
![]() \ Gratki! Co to za praca? Kiedy zaczynasz?
|
|
#3318 |
|
Wtajemniczenie
|
Brawo Picza, chwal się
|
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze chciałam się pożalić kolejnymi snami
Tak jak do tej pory ciągle mi się śniły zaręczyny albo śluby, tak od kilku dni śni mi się, że zdradzam TŻta ze znanymi facetami którzy mi się podobają, albo co gorsza, z dawnymi chłopakami, w których się kiedyś kochałam bez wzajemności![]() Biorąc pod uwagę moje podejście do zdrady (nie mogłabym, a jeśli by się zdarzyło, od razu bym się przyznała i błagała o wybaczenie...) to w tych snach w ogóle nie mam wyrzutów sumienia, nie chodzi tyle o seks, co bardziej o te uczucia które towarzyszą początkom związku, takie podjaranie nowym facetem, dużo całowania, chodzenia za rękę itd i jestem w nich strasznie szczęśliwa Dziś np. śnił mi się taki przystojniak z mojego liceum, w którym się kochałam i zaprosiłam go na połowinki, poszedł ze mną, było fajnie, ale po imprezie kontakt się zakończył... A we śnie zdobywał mnie, był najsłodszy, najmilszy, po prostu cudowny i wspaniale całował.... ![]() CO JEST ZE MNĄ NIE TAK???
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() SUPER!!! Kiedy zaczynasz?Kolega, który zwierza mi się z problemów sercowych przyniósł mi właśnie muffinkę marchewkowo-orzechową, którą zrobiła jego nowa sympatia
|
|
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
BRAWO Picz!!!!!!!!
ale super! ![]() Ilsa, nie, musiałam coś pokrzywić, bo wszystko ok, tylko przy zginaniu dramat. Już to przerabiałam tak że spoko będę próbowała nastawić sobie dziś i jutro.Crozee, super a jakieś foteczki?
|
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Capri, nie pomogę Ci, miałam tak samo
|
|
|
#3325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mi się dziś śniło że miałam iść z TŻ na jakiś wykład otwarty ale on poczuł się gorzej i zwymiotował na mnie w samochodzie i musiałam iść pod prysznic 15 minut przed wykładem, cała niezadowolona
|
||
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dziękuje za brawa napisałam w klubie
|
|
|
|
|
#3327 |
|
Rozeznanie
|
Peach gratulacje
|
|
|
|
#3328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
Capri nie przejmuj się, to tylko sny
Na szczęście na razie nie są prorocze
|
|
|
|
#3330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie bierz snów tak serio, wiem, że one potrafią zdenerwować, ale tak naprawdę nic złego się nie dzieje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

Takie filmy z dzieciństwa są extra (pod warunkiem, że ktoś nie kręci 5latki w kąpieli
)
Dziękuję, to najpiękniejsze życzenia, jakie kiedykolwiek dostałam, serio... 

bo jechał jeden kierowca i co 3h było obowiązkowe 30 min. przerwy [na całej trasie się zmienił z kimś, ale w autokarze cały czas był jeden]. Do tego było duszno i gorąco- pan nie chciał włączyć klimatyzacji. I od Płocka wiózł nas pan, który hamował tak zawzięcie, że aż się dorobiłam siniaka na kręgosłupie, kolanie i biodrach (bo mnie aż z siedzenia wyrzuciło, dobrze, że nie doleciałam do szyby, bo wtedy chyba by się tylko na siniakach nie skończyło). Także wróciłam wymordowana, niemal ugotowana i jeszcze poobijana.
aż się rozmarzyłam 

Wspaniały slub 
to sobie poczekam 

poza tym jakąś spożywkę, trzy zeszyty itd.