Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-11, 22:02   #4621
party_girl7
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

no tak w domu moj pies tez jest spokojny bo tego tak nie slyszy, tylko ze my go nie trzymamy w domu bo to jest podworkowy pies, i jak tak wlatuje to potem brudne slady, wlosy itp wszedzie...
Stary 2011-08-11, 22:08   #4622
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Kurde ja to jestem pechowa uszkodziłam samochód bo zając wbiegł mi przed koła i odbiłam i walnęłam w 3 małe drzewa ale jestem głupia było przejechać tego pierona nawet nie myślę ile będzie mnie wszystko kosztowało znalazłam pracę miałam zarobić na swoje przyjemności a tu mam ochotę się zastrzelić
Postaram się Was nadrobić ale jestem taka zdołowana
Stary 2011-08-11, 22:25   #4623
kobietasukcesu
zawsze mam racje

niefajnie chyba kogos rozjechac, nawet zwierzaka

moj tz jest dobry, wiecie kiedy sie zatrzymuje autem przed pasami? jak widzi czlowieka z psem bo dla samych ludzi sie nie zatrzyma zwykle.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 22:47   #4624
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

ehh dziewczyny dzisiaj jest chyba jakiś ogólnopolski dzień pecha. Naprawdę wszystkim Wam wspólczuję, mój dzień też nie należy do udanych, dlatego idę raz dwa spać. Mam nadzieję, że jutrzejszy dzień będzie lepszy
dobranoc

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 23:09   #4625
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej
Kurde ja to jestem pechowa uszkodziłam samochód bo zając wbiegł mi przed koła i odbiłam i walnęłam w 3 małe drzewa ale jestem głupia było przejechać tego pierona nawet nie myślę ile będzie mnie wszystko kosztowało znalazłam pracę miałam zarobić na swoje przyjemności a tu mam ochotę się zastrzelić
a z ubezpieczenia?

ja wlasnie dzisiaj podpisalam i mam tam pakiet wlasnie od tatkich zwierzat.

pociesze Cie, pisalam niedawno, ze wujkowi sarna wyskoczyla na droge i wgniotla maske, lampe zbila i zderzak obtarla, kierunwskaz zgubil sie po drodze. maske sam mlotkie wyprostowal i jest jak nowa, wiec jak stelaz sie nie zgniotl to do blacharza i wyklepie lampe kupil na gieldzie za 80zl zamiast 220zl nowa, a kierunkowskaz to byl koszt chyba 30zl. sam montowal wiec robocizna sie nie liczy. ale kiedys jak przywalil w 3dziki, a raczej one w niego, rzucily sie na auto, to maska byla calkowicie skasowana to wtedy placil 300zl. wiadomo, co auto to inaczej przyjmuje szkode, ale jak nie rozwalilas osi, kol to tylko blacharka i kosmetyka

i ja tez bym uciekala, mi sie w glowie nie miesci zeby w cos uderzyc/zabic, obojetnie czy to zajac, pies, kot, dlatego to ma dusze i traktuje jak czlowieka. pol biedy, czlowiekowi pomoze pogotowie, a takie zwierze to co? dzika nie zabierzesz ze soba i nie zawieziesz do weterynarza...

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
ehh dziewczyny dzisiaj jest chyba jakiś ogólnopolski dzień pecha. Naprawdę wszystkim Wam wspólczuję, mój dzień też nie należy do udanych, dlatego idę raz dwa spać. Mam nadzieję, że jutrzejszy dzień będzie lepszy
dobranoc
tez tak mysle...
ale jutro i tak czeka mnie nerwowka, dobrze ze mam wsparcie w TZcie bo bym oszalala.

paznokcie sobie odpuscilam,glowa pobolewa a boje sie, ze rozboli od tego smrodu jeszcze bardziej....

wcieram nigera, serum w posladki, piersi i nozki (az 3 mam, jak nigdy) i lece spac
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-08-11 o 23:01
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 23:16   #4626
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
a z ubezpieczenia?

ja wlasnie dzisiaj podpisalam i mam tam pakiet wlasnie od tatkich zwierzat.

pociesze Cie, pisalam niedawno, ze wujkowi sarna wyskoczyla na droge i wgniotla maske, lampe zbila i zderzak obtarla, kierunwskaz zgubil sie po drodze. maske sam mlotkie wyprostowal i jest jak nowa, wiec jak stelaz sie nie zgniotl to do blacharza i wyklepie lampe kupil na gieldzie za 80zl zamiast 220zl nowa, a kierunkowskaz to byl koszt chyba 30zl. sam montowal wiec robocizna sie nie liczy. ale kiedys jak przywalil w 3dziki, a raczej one w niego, rzucily sie na auto, to maska byla calkowicie skasowana to wtedy placil 300zl. wiadomo, co auto to inaczej przyjmuje szkode, ale jak nie rozwalilas osi, kol to tylko blacharka i kosmetyka

i ja tez bym uciekala, mi sie w glowie nie miesci zeby w cos uderzyc/zabic, obojetnie czy to zajac, pies, kot, dlatego to ma dusze i traktuje jak czlowieka. pol biedy, czlowiekowi pomoze pogotowie, a takie zwierze to co? dzika nie zabierzesz ze soba i nie zawieziesz do weterynarza...
Mi to pod ubezpieczenie nie podchodzi.
W sumie to chłodnica do wymiany i ramka na tablice rejestracyjną i reszta porysowana ale nie jakoś tragicznie więc kosmetyka żeby to jakoś wyglądało ale nie wiem ile facet zażyczy sobie za te drzewka i słupka i paliki bo to taki walnięty gościu że aż się boję

Nie mam sił nic dziś zrobić włosów nawet nie jestem w stanie umyć

Też sobie nie wyobrażam żeby przejechać jakieś zwierze jak widzę takie na drodze to serce mi się kraje

Edytowane przez karolcia198506
Czas edycji: 2011-08-11 o 23:17
karolcia198506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 23:24   #4627
lacrimachristi
Zakorzenienie

hej a ja wlasnie wtarlam ten balsam capitavit we wlosy i skore glowy
wczoraj tez to zrobilam

zobaczymy jakie beda efekty
Stary 2011-08-11, 23:25   #4628
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Mi to pod ubezpieczenie nie podchodzi.
W sumie to chłodnica do wymiany i ramka na tablice rejestracyjną i reszta porysowana ale nie jakoś tragicznie więc kosmetyka żeby to jakoś wyglądało ale nie wiem ile facet zażyczy sobie za te drzewka i słupka i paliki bo to taki walnięty gościu że aż się boję

Nie mam sił nic dziś zrobić włosów nawet nie jestem w stanie umyć

Też sobie nie wyobrażam żeby przejechać jakieś zwierze jak widzę takie na drodze to serce mi się kraje
to ja bym poszukala na szrotach chyba, ze masz dobre dojscia do nowych i tanich.
kurcze to caly prawy bok rozwalilas

aa to prywatny teren, to lipa...
mam nadzieje, ze sie dogadacie jakos

lece spac, bo jutro wczesniej wstaje jak na mnie o 7

dobranoc

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
hej a ja wlasnie wtarlam ten balsam capitavit we wlosy i skore glowy
wczoraj tez to zrobilam

zobaczymy jakie beda efekty
ja dzis pierwszy raz

ale boje sie, ze zle zmylam olejek z himalaya, bo mylam odzywka, naladowalam jeszcze ten balsam i niger to nie wiem co z tego bedzie
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 23:27   #4629
lacrimachristi
Zakorzenienie

caate jakby co to zdaj relacje

dobranoc laseczki

Edytowane przez lacrimachristi
Czas edycji: 2011-08-11 o 23:29
lacrimachristi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 00:11   #4630
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
nooo i mam banana i ciasteczko z orbitek oprócz tego skusiłam się jeszcze na mydełko z minerałami z morza martwego, balsam do ciała Eveline z mango i olejem kokosowym (coś czuję, że będzie boskie no i ma pompkę ) i piękny kolorowy kubek a teraz idę coś zjeść bo jestem wymęczona po podróży ale później jeszcze na pewno do Was zajrzę
Też wczoraj kupiłam tego banana.

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
HeJ

O to zdjecia mojej sukienki i Zuzi
Nie wiem czy te białe buty z mojego ślubu pasuja, bo innych nie mam a w tych czarnych nie umiem chodzić
I tak mysle o paznokciach niebieskich ale nie wiem czy będą pasowac, czy nie przesłodze co myślicie ?

Ten pierwszy jest śliczny biały!!
Ładnie wyglądasz w tej sukience.

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
A powiedźcie mi co myślicie o tych torebkach z Butiku Myślałam ostatnio żeby sobie tą panterkową kupić i na wyjście na plażę czy gdzieś gdzie muszę zabrać mnóstwo rzeczy (np do TŻa) będzie w sam raz Co myślicie? Czy zebra lepsza?
Zebra ładniejsza.

Cytat:
to witaj w klubie

moge tu napisac jedna sytuacje, ktora dobila mnie calkowicie i mimo, ze ja olalam chwilowego skoku cisnienia jakiego dostalam nie da sie zapomniec

bieglam sobie po peronach obok centrum handlowego, bardzo sie spieszylam aby dobiec na autobus bo nastepny mialam za pol h.
jakis koles sie na mnie spojrzal, ja to olalam i dalej zdyszana biegne i nagle jego dziewczyna mi wyskakuje i tarasuje droge, wpadlam lekko na nia, a ona z wyrzutami, ze jestem pusta lala, ktora biegnie w szpilkach i wyrywam facetow na dupe, a do wieczora jeszcze daleko. odepchnelam dziewczyne od siebie i pobieglam dalej. na autobus nie zdazylam, zachowanie niepodobne do mnie, no ale jakbym wrocila sie do niej, to nie wiem co by sie dzialo, bo mysle ze babka ma nierowno pod sufitem...
Co za idiotka. Współczuje.

Dobranoc.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 09:07   #4631
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej

Ja wypije meliske i jade z Zuza na zakpupy, moze upoluje cos w lumpie noi buty na jutro
Zuzia jest fanka butow!! Jak widzi wystawe z butami to ciagnie mnie i krzyczy mamo mamo tam są buty!! Chodź!! ma dużo par butów i dziennie potrafi we wszystkich chodzić zakłada co chwile inne. Ubiera...przymierza jak jest w sklepie...buty dla niej to raj!!! wiec dzisiaj bedzie w 7niebie

Cytat:
Hej
ojej nie miła sytuacja
Stary 2011-08-12, 09:27   #4632
anusik
Raczkowanie

Cytat:

dokladnie wczoraj jak jechalam z tz przez las to mi mowil, ze jakby jakis zwierzak mi wyskoczyl to nie uciekac. jemu chodzilo glownie o te ubezp0ieczenie. tylko ja nie wiem jak on sobie wyobraza, ze mialabym tak po prostu uderzyc chociazby w taka sarenke. jak wyskoczy prosto pod kolo to trudno, ale jesli mam czas zareagowac. z drugiej strony czasem trudno przewidziec co sie zrobi. bo mozna mowic jedno ale w afekcie mozna zrobic drugie. bo i sobie mozna zrobic krzywde, no a jesli wybierac zwierzak czy ja..

caate ja czesto w swoim miescie spotykam takie wozace sie laski. ile juz mialam starc z nimi. he a bo to takiej siegajacej mi do lokcia nie podobalo ze patrze na nia( miala ladne wlosy to patrzylam) albo to musza zajmowac caly chodnik. kiedys reagowalam, a teraz jak sie cos zdarza( a zazwyczaj jestem z synkiem) o odwracam sie w druga strone.

w koncu przestaly mi sie tak lamac wlosy i wypadac. nie wiem co pomoglo bo robie kilka rzeczy ale w koncu systematycznie. lykam biotyne, zjadam tonami warzywa. przed mycien regularnie od 3 tygodni nakladam biovaxa zoltego. po umyciu wcieram w skalp rzepe joanny, a na koncowki serum tez z joanny.jak sa prawie suche to nakladam serum a+e z biovaxa. a na noc (jesli wiem ze rano nastep. dnia bede myla) psikam sobie nigerem.
i cos z tego pomaga, bo zawsze po myciu sitko w wannie bylo pelne, pozniej przy czesaniu drugie tyle plus do tego jakos w 1/3 dlugosci lamaly sie.

blndyneczka ladnie ci w tej sukience, ale buty biale( jak nie chcesz wyrzucac) schowaj baaaaaardzo gleboko.

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

a tak w ogole to dzien dobry
Stary 2011-08-12, 09:42   #4633
miczka21
Zadomowienie

Dzień Dobry

Ja ja zwykle leniuchuje i nie pisze nic na forum , powinnyście mnie zbić .

Muszę tu być z wami , bo jak tu nie zaglądam to tak nie dbam o siebie .
Stary 2011-08-12, 10:25   #4634
samaraNW
Zakorzenienie

witam

wczoraj miałam straszne problemy z zaśnięciem, dzisiaj nie mam humoru idę na imprezę, więc mam nadzieję, że się odstresuję...
na pewno wybawię się w niedzielę, bo jadę na dużą imprezę( Electrocity) do Lubiąża
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 10:33   #4635
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Ja ja zwykle leniuchuje i nie pisze nic na forum , powinnyście mnie zbić .

Muszę tu być z wami , bo jak tu nie zaglądam to tak nie dbam o siebie .
Też tak mam.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 10:37   #4636
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

wcieram nigera, serum w posladki, piersi i nozki (az 3 mam, jak nigdy) i lece spac
a co masz do nog i biustu?

<3 <3 <3
Stary 2011-08-12, 11:04   #4637
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

hej
w sumie dziś też nie mam humoru i jestem zdołowana od samego rana, też poszłabym sobie na jakąś imprezę żeby się odstresować ale chyba na nic takiego się nie zapowiada, a szkoda

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:07   #4638
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
to witaj w klubie

moge tu napisac jedna sytuacje, ktora dobila mnie calkowicie i mimo, ze ja olalam chwilowego skoku cisnienia jakiego dostalam nie da sie zapomniec

bieglam sobie po peronach obok centrum handlowego, bardzo sie spieszylam aby dobiec na autobus bo nastepny mialam za pol h.
jakis koles sie na mnie spojrzal, ja to olalam i dalej zdyszana biegne i nagle jego dziewczyna mi wyskakuje i tarasuje droge, wpadlam lekko na nia, a ona z wyrzutami, ze jestem pusta lala, ktora biegnie w szpilkach i wyrywam facetow na dupe, a do wieczora jeszcze daleko. odepchnelam dziewczyne od siebie i pobieglam dalej. na autobus nie zdazylam, zachowanie niepodobne do mnie, no ale jakbym wrocila sie do niej, to nie wiem co by sie dzialo, bo mysle ze babka ma nierowno pod sufitem...
boże co za idiotka... ja to bym pewnie ostrzej zareagowała

tak w ogóle to dzień dobry
od 3 dni smaruje syfki acnefanem i jest lepiej bardzo się cieszę... i przekonałam się do amli, teraz kładę ją przed każdym myciem na noc na włsoy i są o wiele lepsze

wczoraj byłam w naturze i ... nie ma szafy catrice!! a chciałam szminkę kupić... więc zamiast tego kupiłam błyszczyk essence stay with me kolor 05 i krem do stóp neutrogena

muszę dziś paznokcie pomalować, nie chce mi sie ...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:25   #4639
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
hej
w sumie dziś też nie mam humoru i jestem zdołowana od samego rana, też poszłabym sobie na jakąś imprezę żeby się odstresować ale chyba na nic takiego się nie zapowiada, a szkoda
ja sobie próbuję poprawić nastrój muzyką, działa dopóki coś leci, a potem znowu humor do d...
Stary 2011-08-12, 11:43   #4640
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Czeeeść piękne rany ale się stęskniłam i jeszcze trochę będę musiała wytrzymać bo urlop delikatnie mi się przedłuży ale u mnie wszystko ok, dbam o siebie cały czas, w końcu trzeba pięknie wyglądać a szczególnie na wakacjach jutro postaram się Wam pokazać kilka zdjęć z nad morza najchętniej to bym tu została na zawsze, uwielbiam morze Ale jutro już wracamy na działkę, w sumie aż tak żałować nie będę bo pogoda i tak się popsuła akurat aaaa no i jutro przejeżdżając oczywiście zahaczę o biedronkę - MUSZĘ mieć tego banana z orbitek do telefonu
Buziaki
Zazdroszczę takiego długiego urlopu czekam na zdjęcia wypoczywaj dalej

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
HeJ

O to zdjecia mojej sukienki i Zuzi
Nie wiem czy te białe buty z mojego ślubu pasuja, bo innych nie mam a w tych czarnych nie umiem chodzić
I tak mysle o paznokciach niebieskich ale nie wiem czy będą pasowac, czy nie przesłodze co myślicie ?

Ten pierwszy jest śliczny biały!!
Sukienka fajna ale białe buty ja bym wyrzuciła

Cytat:
to witaj w klubie

Co za idjotka
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
nie rozumiem, dlaczego prośby o zaprzyjaźnienie wysyłają mi osoby, których w ogóle nie znam

ja też miałam okropny wieczór, mój pies przestraszył się wystrzałów i mi uciekł, biegł na oślep przez ruchliwą ulicę, prawie zginął pod tirem, no po prostu koszmar ile najadłam się strachu, nerwów, a ile łez.... nie pamiętam kiedy ostatnio w ogóle płakałam, a tu takie emocje... tak mocno kocham mojego psa, że nie wiem, jak bym sobie poradziła z jego stratą.... jeszcze nigdy mi nie uciekła, a tu dostała jakiegoś ataku paniki i biegła na oślep jak oszalała.... znieczulica u ludzi, to koszmar po prostu, nikt nie pomógł mi jej złapać, tylko się gapili....
Nie dziwę się że tak się wystraszyłaś, na szczęście wszystko skończyło się dobrze

Dzień dobry zaraz szykuję się do pracy. muszę wcześniej jechać zapytać się ile chłodnica będzie kosztować i kupić ramkę na tablicę rejestracyjną bo się połamała.
I zajdę do natury zobaczyć czy jest Balleriana

Dziś muszę się za siebie wziąć bo wczoraj nic nie zrobiłam.
Ojciec chce jechać do Słomczyna na giełdę samochodową żeby tam poszukać części ale jak nie będzie takich jak mi potrzebne i wydam tylko na paliwo sama nie wiem co zrobić czy zamawiać na allegro
Przepraszam że tak offtopuje ale nie mam się komu wygadać.
Stary 2011-08-12, 12:12   #4641
kobietasukcesu
zawsze mam racje

ja tez mam nadzieje zdazyc podskoczyc do douglasa i natury, w douglasie juz jest, oby nie bylo wykupione

<3 <3 <3
Stary 2011-08-12, 12:12   #4642
miczka21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Też tak mam.

Od dziś biorę się za robotę , była depilacja , malowanie paznokci na niebiesko , wieczorem wypróbuje jakąś maseczke z biedronki , albo najlepiej 2 , kupię dziś jeszcze olejek rycynowy do włosów . Moje włosy olejożerne Lubią jeszcze olejek kokosowy . A i jeszcze wypróbuje krem z bebeauty z biedronki
I od pażdziernika chyba pomyślę nad jakąś kuracją przyśpieszającą wzrost włosów , bo chcę mieć mniej więcej do pasa , a narazie mam do łopatek

Chciałam dziś kupić jeszcze jakiś inny kolor lakieru z biedronki , ale już nic nie było . Dziewczyny a takie akcje z tymi kosmetykami to tylko raz były czy będą więcej razy ???
Stary 2011-08-12, 12:20   #4643
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałam dziś kupić jeszcze jakiś inny kolor lakieru z biedronki , ale już nic nie było . Dziewczyny a takie akcje z tymi kosmetykami to tylko raz były czy będą więcej razy ???
drugi raz w tym roku jest w Biedronce gazetka z kosmetykami, czy jeszcze będzie jakaś nie wiem.
Stary 2011-08-12, 12:22   #4644
miczka21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
drugi raz w tym roku jest w Biedronce gazetka z kosmetykami, czy jeszcze będzie jakaś nie wiem.
To ja ten pierwszy raz przegapiłam , a były takie same kosmetyki czy inne ?
Stary 2011-08-12, 12:22   #4645
kobietasukcesu
zawsze mam racje

w marcu byly lakiery eveline, ale inne niz teraz

czy cos bedzie jeszcze to nie wiem

<3 <3 <3
Stary 2011-08-12, 12:27   #4646
miczka21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
w marcu byly lakiery eveline, ale inne niz teraz

czy cos bedzie jeszcze to nie wiem
że inne kolory tak ?A jakie były ?
Stary 2011-08-12, 12:29   #4647
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
To ja ten pierwszy raz przegapiłam , a były takie same kosmetyki czy inne ?
inne.
Stary 2011-08-12, 12:41   #4648
91moniaa161
Zadomowienie

witam

ale pędzicie z postami
zabieram się za nadrabianie

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 12:55   #4649
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
że inne kolory tak ?A jakie były ?
nie pamietam juz niestety, jakies czerwienie, rozowy, bezbarwny, pakowane po 2

a jaki kolor chcialas teraz kupic?

<3 <3 <3
Stary 2011-08-12, 13:23   #4650
miczka21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
nie pamietam juz niestety, jakies czerwienie, rozowy, bezbarwny, pakowane po 2

a jaki kolor chcialas teraz kupic?
A to takie pakowane po 2 są umie na półce , ale wolałam teraz póki jest ciepło jakiś kolorek . Może kiedyś skuszę się na podwójne . Tylko pewnie na tej z czerwonym , bo frencha to ja nie umiem robić
Miałam fioletowy , jak zobaczyłam jak szybko wysychają i ładnie wyglądałam na paznokciach to chciałam kupić inne pewnie czerwony , bo go uwielbiam i ten ciemny niebieski mi się podobał , ten miętowy jakoś nie wpadł mi w oko .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości