|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
swoją drogą jakbyśmy my wcześniej wzięli cywilny slub to pewnie z dumą bym mówiła "mój mąż",bo juz nie mogę sie tego doczekać ![]() whitepower gratuluję ślubnego zakupu ![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28713367]Teraz tak mi się nasunęło-a która z Was mieszka ze swoimi TŻtami już? [/QUOTE]my mieszkamy razem już ponad 2 lata Cytat:
|
||
|
|
|
#1952 |
|
Konto usunięte
|
A tak jeszcze się zastanawiam, czy do sukni 1 lub 2 pasowałoby dodanie kokardy, coś w stylu zdj. 3 i 4?
Bo ta 1 i 2 bardzo mi się podobają ale czegoś mi w nich brakuje, tak pusto jest Tej kokardy sama nie mogę dopasować |
|
|
|
#1953 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak duże byś chciała to pudełko?O, fajnie, że masz aż 3 krawcowe na oku. A tę suknię z jakiego materiału chcesz, z jakiejś koronki? Czy bardziej gładka? Ciekawa jestem bardzo, jak Ci tez ona wyjdzie ![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28713367]Teraz tak mi się nasunęło-a która z Was mieszka ze swoimi TŻtami już? [/QUOTE]Ja mieszkam Praktycznie od początku związku nie byliśmy w stanie się rozstać na dłużej, niż dzień, no i musieliśmy razem zamieszkać ![]() Cytat:
A ze sprzętem mówi, że rozstawia się zawsze na godzinę przed mszą, tak, żeby równo na godzinę, kiedy jest msza już być gotowym, bo różnie bywa i zawsze lepiej być więcej, niż za późno przyjść z powodu wypadku losowego.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A może mała zamiana kolorów z narzeczonym, co myślicie? ![]() http://i.pinger.pl/pgr213/1d0a1869000a213e4dc0262e
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-08-12 o 12:02 |
|||||||
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
ja wklejałam te pierniczki z państem młodym
kochane uciekam sprzątać, jutro do pracy a w niedziele teściowie przyjeżdzają...
|
#1955 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a Wy ile już razem?My mieszkamy prawie 3 lata razem i nie wyobrażam sobie osobno już Szkoda tylko że ciągle na wynajmowanym, ale cóż, wszystko przed nami
|
|
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Chatko moja Kochana bardzo Ci dziękuję za tą propozycje
jeszcze wzięłam teraz pod uwagę rodziców mojej starszej. Oni mieszkają przy tej drodze z ciechanek do puchaczowa jakby byli w domu to może nie musiała bym Tobie głowy zawracać
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1958 | ||||
|
Podróżniczka
|
Dzień dobry! Dzisiaj jakiś taki zblazowany dzień mam. Nic mi się nie chce.
Poza tym dowiedziałam się, że w przyszłym tyg będę musiała robić nadgodziny i mi się słabo zrobiło. Mam nadzieję, że chociaż uczciwie zapłacą ![]() Cytat:
Cytat:
Żadna mi się nie podoba Nie lubię ramiączek grubych. Kompletnie nie w moim stylu, może poza pierwszą. Cytat:
) Robił przy szkle. Nigdy nie dostał natomiast zwolnienia na miesiąc. Tydzień i do roboty, a rany zwykle się paskudnie ślimaczyły - taki zakład pracy ![]() Cytat:
Co do mieszkania razem. Mamy to szczęście, że mieszkamy w mieszkaniu bezczynszowym. Co prawda pokój z kuchnią, ale zawsze swoje. To mieszkanie po mojej babci w starym domu po mojej rodzinie. TŻ wprowadził się do mnie trochę ponad rok temu
|
||||
|
|
|
#1959 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a jak nie to znowu wytłumaczę ![]() No ja się nie zdążyłam jeszcze "moim narzeczonym" nacieszyć, więc jednak pozostanę przy tej nomenklaturze ![]() Cytat:
A ta para fatalna
|
|||
|
|
|
#1960 |
|
Zadomowienie
|
Hah, dziewczyny, wpadlam sie pochwali, ze zaprosili mnie na interview w sprawie wolontariatu na EURO 2012! .. Wyslalam swoje zgloszenie ze 2 miesiace temu, tak, zeby sie sprawdzic czy w ogole byliby mna zainteresowani, a tu prosze!! Gdyby nie ten nasz slub 23ego czerwca .. :P Ale mysle, czy by nie poleciec, bo to 25ego w Poznaniu by bylo .. Bo nie musialabym byc wolontariuszka konkretnie na EURO ale tez w wielu innych imprezach zwiazanych z pilka w roku 2012 .. No przeciez nie bede tydzien przed czy po slubie latac za jakimis pilkarzami ..
|
|
|
|
#1961 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Będzie dobrze!!! TŻ wyzdrowieje lada dzień! ślicznie wyglądasz! do twarzy Ci w takim kolorze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A że mam duży ogródek, to cieszyłam się, że na mojej posesji sporo ich wyląduje Cytat:
![]()
|
|||||
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje!!! Sama się nosiłam z zamiarem wysłania, ale jak znalazłam pracę na etacie, to takie dodatkowe rzeczy automatycznie odpadły...
|
|
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Chatka to pudełko to nie mniejsze niż powiedzmy 16x16x7. Ale większym w granicach 20 też bym nie pogardziła
![]() Maruda współczuję bardzo TŻtowi, ale do wesela się zagoi i będzie dobrze!!!!! ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() Dotk4 ale Ty obrotna dziewczyna jesteś!!!!!
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
spałam do 10.30, ale z 1,5 godzinną przerwą o godz. 5 rano
nastawiałam sobie budzik na 5.00 , bo chciałam powiedzieć TŻ "dzień dobry" przed jego pracą (wczoraj nie zamieniliśmy ze sobą ani słowa, bo nasze godziny w pracy się rozmijały). No i potem nie mogłam zasnąć... Cytat:
![]() w innych okolicznościach nawet bym się nie zastanawiała
|
|
|
|
|
#1965 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28714877]hehehe
a Wy ile już razem?My mieszkamy prawie 3 lata razem i nie wyobrażam sobie osobno już Szkoda tylko że ciągle na wynajmowanym, ale cóż, wszystko przed nami [/QUOTE]No jesteśmy razem trochę ponad 2 lata (26go lipca mieliśmy rocznicę) i też sobie inaczej nie wyobrażamy mieszkanie razem jest dla nas tak samo naturalne, jak oddychanie ![]() Cytat:
A Rodzice Starszej nie będą proszeni na wesele? To pewnie Twoja przyjaciółka? ![]() W każdym razie mój pomysł aktualny w razie potrzeby Cytat:
No, ale to jeszcze się okaże, zobaczę bliżej ślubu, jak będzie wyglądał mój cykl (bo niestety prócz okresu brania tabletek nigdy nie był regularny i teraz też niestety nie jest).nie, no, najprawdziwsza księżniczka
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja osobiście kompletnie nic sobie nie planuję na calutki czerwiec w żadne szkolenia nie dam się wkręcić, dodatkową pracę, wyjazdy służbowe itd. cały miesiąc poświęcam na nasze wesele Cytat:
|
||
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No przecież każda z nas marzy, żeby być księżniczką Po prostu zazdrościsz |
|
|
|
|
#1969 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe, jaką ma karocę - pewnie wóz drabiniasty, bo do innego pojazdu się nie zmieści
|
|
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, moją starszą jest moja przyjaciółka a jej rodziców mało znam. Póki mieszkali u mnie w bloku to jakiś tam kontakt był. Jak cos to bliżej wesela jak już będę logistycznie wszystko ogarniać dokładnie na ten dzień to jakoś się dogadamy. kiecka cuuudo
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28713367]Teraz tak mi się nasunęło-a która z Was mieszka ze swoimi TŻtami już?
[/QUOTE]my nie mieszkamy ze sobą, ale już nie mogę się doczekać aż zaczniemy Cytat:
![]() chyba sobie zamówię!!!! |
|
|
|
|
#1975 |
|
Zadomowienie
|
ale cena zabójcza.....ech..... ale może odmówię sobie innych smakołyków to mnie będzie stać
ciekawe ile sztuk jest w opakowaniu.....
|
#1976 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hah, dzieki! Raczej sie nie spodziewalam, ze mnie wybiora do tego etapu! Bo w tej ankiecie to taka masa ogolnych pytan byla i pytania otwarte typu: jak sadzisz, jakie Twoje doswiadczenia z przeszlosci pomoglyby Ci w byciu dobrym wolontariuszem. pewnie wszyscy mniej wiecej to samo pisali. No chyba, ze tak ich swoim angielskim powalilam :P:P Cytat:
Cytat:
Ja wlasnie tez nie chce nic robic w czerwcu dlatego sie waham. Ale jako rzecz, w ktora mialabym byc zainteresowana wybralam kontakt z mediami i obsluge oficjalnych uroczystosci, wiec wydaje mi sie, ze tu akuratsporo byloby przed czy po czerwcu .. Zobaczymy Na razie nei wiem czy polece na to interview, a jak polece, to nie wiem czy mnie wezma, bo wielam Poznan, bo stwierdzilam, ze najwiecej osob rzuci sie na Warszawe i Gdansk, a ja Poznania w ogole nie znam ..
|
|||
|
|
|
#1977 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapytałam już K. czy chciałaby coś takiego zrobić dla Ciebie, zobaczymy, co odpisze ![]() Cytat:
ja też robiłam przerwę (podobnie jak u Ciebie, brałam w poprzednim związku, potem wróciłam w tym) i nie miałam żadnych problemów z powrotem. Także chyba będzie ok. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze, tak mnie łeb boli i pakuję się, ale ledwo zipię już... pewnie połowy przez to nie wezmę, a TŻ już wyszedł z pracy...
|
|
#1978 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale generalnie torba spełnia tę samą funkcję, tylko jest różnica w formie Jak dla mnie to pudełko/kuferek jest też z tego względu bardziej uniwersalny, że po ślubie właśnie w nim będzie można przechowywać kartki z życzeniami ![]() Uuu... faktycznie Rozumiem, że choć taki mały stresik jest ? Chwaliłaś nam się już w czym zamierzasz jutro wystąpić? (Rozumiem, że ma to być kameralny ślubik, ale coś tam musisz mieć na sobie )[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28712115]Sztuczka a jak długo już tańczycie? I te imprezki to całonocne?[/QUOTE]Hmm... No tak intensywnie to od roku Wcześniej, 3 lata temu trochę się uczyliśmy salsy w innej szkole tańca, ale w krew nam tak nie weszła jak teraz te różne afro-latynoskie tańce w obecnej szkole Imprezki zwykle trwają 21-3, także nie wiem czy takie całonocne Ale zazwyczaj jest superaśnie A czemu pytasz? Też tańczycie ?Cytat:
O godzinie 20 wskakuję w krótką kieckę (którą oczywiście potem zmienię z powrotem na ślubną ), potem mamy w zamiarze zatańczyć któryś z tańców grupowych (takich latynoskich) razem z naszymi gośćmi - ponieważ będą na weselu nasi tancerze to albo coś łatwego gości nauczymy, albo zatańczymy lambadowego wężyka Myślę, że będzie to ciekawy i nieprzeciętny element urozmaicający nasze wesele ![]() Hmm to dziwnie u Was liczą czas wykonywania usługi - rozumiem, że muszą rozstawić sprzęt, ale jakby nie patrzec nie jest to czas, w którym grają i prowadzą wesele U nas to 10 godzin jest właśnie całkowitym trwaniem zabawy weselnej (to, że musi przyjechać wcześniej i się przygotwać to swoją drogą), oczywiście od powitania gości, sto lat itd. (nigdzie nie napisałam, że Dj'a nie będzie od początku wesela - jasne, że będzie, przywita gości i nas, poprowadzi wzniesienie toastu itd ![]() Pisałam już wyżej, że chciałabym mszę mieć o 15, ale jak się szybko uwiniemy, jak życzenia gładko pójdą to może się okazać, że po 16 będziemy już przed salą (jest naprawdę niedaleko od kościoła - strzelam, że po 10-15 minutkach od wyjazdu bylibyśmy już na miejscu) no i trochę beton... Niestety wątpię, że 80-100 osób ucieszy się, że mają gdzieś jeszcze sterczeć i pozować do zdjęć... Szczególnie mówię tu o osobach starszych (które nie są już niestety długodystansowe i lepiej je wcześnie posadzić na krzesełkach) ech... poza tym z pogodą też może być różnie (patrz ---> tegoroczne "lato" ) ech... Zdaję sobie sprawę, że taką "atrakcją" jarałabym się ja, może moja Świadkowa i parę innych osób, ale większość raczej nie będzie zadowolona...Cytat:
No i KURDE fajnie macie Też chcę takie standardy... A jakim cudem wyszło Ci razem aż 20 godzin? Ja się nie znam na tych cenach Wiesz, na wodzirej ma już spore doświadczenie, pracował wiele lat jako konferansjer, ma obycie i klasę (w przede wszystkim świadomość swojej zaj.eb.istości ) to się chłopak ceni.. Aha - specjalnie dla nas przywdzieje coś fioletowego na nasze wesele
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
kolejne produkcje MP STUDIOS
|
#1980 |
|
Raczkowanie
|
Gosza, jeśli Tobie się podbaja empire i rybki , to mamy podbny gust!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

Więc tylko lecimy ze świadkami podpisać papierek, żeby się załapać do programu, a poza tym, że zmienię nazwisko, to nic się do kwietnia nie zmieni - ani nie będziemy razem mieszkać, ani nosić obrączek, ani do teściów mówić "mamo" i "tato". Tylko na fb zmienimy status związku na "to skomplikowane" 
swoją drogą jakbyśmy my wcześniej wzięli cywilny slub to pewnie z dumą bym mówiła "mój mąż",bo juz nie mogę sie tego doczekać 
[/QUOTE]

jeszcze wzięłam teraz pod uwagę rodziców mojej starszej. Oni mieszkają przy tej drodze z ciechanek do puchaczowa jakby byli w domu to może nie musiała bym Tobie głowy zawracać

Nie lubię ramiączek grubych. Kompletnie nie w moim stylu, może poza pierwszą. 

Jutro cywilny! 

? Chwaliłaś nam się już w czym zamierzasz jutro wystąpić? (Rozumiem, że ma to być kameralny ślubik, ale coś tam musisz mieć na sobie