|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 - część II
I_K widzę że i ty jesteś wśród makijaży
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
I_K nawet ty jesteś tam na jej zdjęciach
No ja jeszcze do 19.00 i wolne
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za dużo tych literówek ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- o tej godz to juz będe gości przyjmować
|
|
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
Passion ale Ci dobrze
Musiałam przeszukać archiwum gg żeby znaleźć kiedy kupiliśmy sofę bo chcę na reklamację oddać a nie mogę znaleźć rachunku w domu
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Badzia cena to chyba tak w miarę no nie?
A makijaże zaje.biste!!!Ewcia oby pomogło!!! Ja ostatnio zakupiłam sobie boskiego storczyka-w sumie to TŻ kupił Mega duży za 35 zł. Na giełdzie w Rzeszowie. W ogóle storczyki takie piękne można nabyć już od 20 zł! Nad Soliną jest cudnie Byliśmy 2 lata temu Ech... A kiecunia fajna Ale co to tak na leżącoPassion hehe jakie postanowienie Ja kiedyś grałam w Simsy Ale szybko się nudzą A styropian doobry jest mniam! Rzeczywiście niczym sernik Miałam go piec jakiś czas temu![]() Kuleczko helloł ![]() Takaya jaki żwirek używacie??? ![]() Laboga trza się zaraz zbierać i wynosić swoje graty Zapewne postoimy tylko i nic się nie sprzeda
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczka trzeba było tak w nocy nie harcować
|
|
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiunia generalnie najlepsze są takie silikonowy, w Rossmanie jest taki za 17zł który można wrzucać do kibla. Tyle,że na opakowaniu jest napisane,że starcza na 30dni a naszym diabłom ledwo na tydzień syknął
Kupujemy Bentonitowy tez w Rossmanie za 9zł i starcza na jakieś 1,5tyg na dwa dorosłe koty. Tyle, że codziennie po sprzątnięciu trzeba od razu lecieć i wyrzucać bo brzydko pachnie. Ten silikonowy lepiej pochłania zapach. |
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Passion heh założymy się,że nic nie pójdzie???
Optymistką to ja jestem. A teraz to ja raczej jestem... realistką...![]() Takaya myśmy kupili jakiś najtańszy ten bentonitowy czy jak to się zwie w Oszołomie. Ale kurka jak nasika to lepi się to pieroństwo do łopatki i do kuwety Ciężko to zebrać. Ja myślę nad drewnianym żwirkiem. O takim http://allegro.pl/zwirek-drewniany-d...746295824.html Cena dobra... No i można w klopie spuszczać No i silikony drogie są
|
|
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Ale doła złapałam laseczki... Normalnie cieszę się bardzo że nie muszę na razie do tej pracy chodzić, nie wiem co dalej będzie
|
|
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ładnie chłonie ale ona ma kuwetkę 8cm na 8cm i mało sika ten drewniany można kupić w zoologicznym, płaciłam coś koło 10 zł i mam już 2 lata
|
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dzidziusia w drodze ![]() jeszcze tak nie było żeby jakoś nie było
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiunia tylko ten drewniany sie nie zbryla i cięzko siuśki wybrać
![]() I_K masz wiewiórkę? Dark co się dzieje? |
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee tam, zwolnienia dostaję co miesiąc i bardzo zależne są od tego czy pani doktor mi da czy nie
![]() Teraz to już szukają kogoś nowego (ale to akurat mnie nie dołuje ). Za to przykro mi jest bo znowu rusza ta fajna praca co w zeszłym roku wykonywałam i stworzyłam im właściwie wszystko od początku i oczywiście znowu ktoś inny będzie żerował na mojej ciężkiej pracy (i paru osób które zwerbowałam do pomocy) i dostawał za to naprawdę ładną kaskę. Wiem i tak bym nie mogła tego robić, ale boli jak coś się stworzyło od podstaw, pokierowało się tym a potem w ramach wdzięczności wyrzucono cię na zbity pysk
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/zwirek-silikonowy-...746623177.html Joasiunia taki sobie kup u nas on kosztuje ok. 10 zł - 12 zł jest dobry nic nie czuć jak się załatwiają
Takaya to strasznie drogo płacisz za ten żwirek Co do łóżka to się nie rozwaliło tylko jeszcze jak Tż spał sam to się plecy wygięły i wyglądają jak banan bo nie ma podpórek poprzecznych i daliśmy deskę pod spód ale się źle śpi bo się wrzyna wiecie kiedy i wogóle A chcę sobie kupić takie łóżko jak ma Takaya z tym zielonym motywem bo mi się kiedyś podobało ale drogie wtedy były i kupiliśmy tańsze a teraz widzę że jest promocja i sobie takie kupię a za tamto niech mi kasę oddadzą
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
I_K ty masz wiewiórkę ??? ale super kurczę ja zamawiam małą wiewiórkę jak będziesz miała młode
Ja chciałam sobie kupić fretkę i mówię do męża że chcę fretkę to mi kazał się postukać Dark stać Cię na lepszą pracę w miłym towarzystwie i napewno taką znajdziesz
|
#1432 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() Darkuś rozumiem że Ci przykro ![]() I_K rewelacja te makijaże ![]() Passion fajny przepis ![]() Takaya nie wiedziałam że jesteś zapalonym graczem :P ja gram na xbox'ie
|
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiewióreczka jest czystym stworkiem i jest urocza. Choć moją niestety kupiłam dziką bo się nie znałam i jest nie do oswojenia. Moja koleżanka ma taką fajną która biega po domu i jest bardzo przyjazna ![]() to nie jest ruda wiewióra tylko coś takiego jak w załączniku |
|
|
|
|
#1434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem, że Ci przykro, ale z tego co mówiłas jak tam jest to można sie bylo tego spodziewać ![]() a to, że kogoś znaleźli zamiast Ciebie to się nie dziwie Cytat:
ale to tak smierdzi, że Ci nie opowiem![]() łatwe do wykonania i dobre
|
||
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Fretki faceci śmierdzą ale jak się wykastruje to już nie śmierdzą
A ta wiewiórka chodzi sobie tak luzem po domu ??? A na spacery wychodzi się też z nią ?
|
#1436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
nie wiem czy zależy od umaszczenia-rasy(była kremowa) i do tego gryzła tak mocno, raz jak mnie złapała za ręke to franca nie chciała puścic i zwijalam sie po podlodze z bólu taaak, mam zdecydowanie złe doświadczenia z fretkami. A i jeszcze jedno, srało to to gdzie popadnie, smórd byl neiZiemski
|
||
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiewiórka
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie sie okaże, że wyszło da dobre jak dziewczyny pisaly, masz jeszcze minimum rok
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Passion toś mnie rozbawiła
Widziałam na allegro że nawet jeże sprzedają i szopa pracza
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2011-08-12 o 16:26 |
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy aktualnie 2 chomiki.. i mimo, ze kocham zwierzęta to życzę im rychłej śmierci
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.

Ale co to tak na leżąco
Zapewne postoimy tylko i nic się nie sprzeda![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)