|
|
#4441 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXI
wiecie co Wam powiem? Fleurcup jest ZA-NOŻYCZKI-STY!! naprawdę można zapomnieć że ma się @ co przy innych utensyliach jest awykonalne
![]() Cytat:
nie dało się argumentować w przychodni że musi być gdzieś na którejś liście, bo przecież był zapisany, może coś im się pochrzaniło?i gratuluję Benefitu - ciekawe ile u Ciebie pomieszka ![]() Cytat:
a co to ryczka ![]() 2. nie ![]() Cytat:
ci Twoi na pewno mają kiepski wzrok 2. a bardziej być wrzeszczała gdyby pstrąg znajdował się w Twoim staniku czy gdyby nosił Twój stanik? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4442 |
|
Konto usunięte
|
wybywam
Tylko bez sekscesów mi tu |
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28724262] Seks? Tak przed ślubem? Tsza mieć zasady i krengosłup moralny ![]() Lubię być przywiązany do łóżka ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- 2100!!! [/QUOTE]ad1.ja tam jestem po ![]() ad2. ad3. polewajCytat:
![]() ad1. ad2. do parku nie sprzedam znowu mi tu dobrze, do zimy jak przyjdą zimą to nie wiem
|
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28724262]Poszedłbym z Wami, no ale nie bałdzo mam czas ![]() No coś w tym stylu ![]() Tsza mieć zasady i krengosłup moralny ![]() Lubię być przywiązany do łóżka ![]() [/QUOTE] ach te wymówki.... no tak właśnie myślałam,że idziesz z Tą robić to tam, albo tu Kuffa, z podejścia do tematu przypominasz mi mnie kilka lat temu Znaczy podejście mi się nie zmieniło, tylko nie wykorzystuję tego faktu ![]() a to przywiązywanie dobrze robi na kręgosłup?
|
|
#4445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pana menela też pamiętam ![]() no niby fajnie, ale nie mam za co kupić nowych spodnie, bo muszę dokupić jazdy. A co jak mi w elce znienacka portki spadną Instruktor się wystraszy i jeszcze mi tam zejdzie ![]() ![]() no chyba ten.Lubię nadzienie do naleśników ![]() ja mam takie napady nielubienia się.Na szczęście szybko mi mija.Zazwyczaj się lubię i nawet jestem zdania,że wcale źle nie wyglądam, mimo nadprogramowych zapasów tłuszczyku tu i ówdzie ![]() Cytat:
Nie umiem tjaaa...tycia dotycząca tycia ![]() no za te dzisiejsze złośliwości to ci się należy ![]() ŚWINIA!!!!
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W dzień wizyty! A we czw mieliśmy jechać Benefit chyba pomieszka- ja strasznie lubię ten zapach, jest taki ...? Przytulny, znajomy Ale Ma Dame oddaję ![]() ogruzowaliśmy komórkę!!!! Tytaniczna praca. A przy tym składam tu osobiste podziękowania Najwyższemu- mianowicie na Gucia runął wielki stojący zegar z kryształową szybą, krzyk zmroził mi krew z żyłach- naprawdę się bałam, kiedy podnosiłam skrzynię, ale NIC nic się nie stało- ani draśnięcia! Zegar też ocalał nietknięty! Gucio tylko dostał spazmów, ale pomogło wsadzenie na trzykołowy rowerek Chwilę wcześniej znalazłam książeczkę do nabożeństwa, z XIXw, ze złoconymi brzegami stron
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-08-12 o 20:36 |
|
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
ławeczka
Cytat:
![]() 2. ![]() 3. stopy mi jakby utyły ![]() zdarza mi się ale po tajniacku ![]()
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
Maja
Wy nie na nogi tylko na ryło patrzcie jakie mam smukłe i przystojne ![]() No, to ja wybywam, wracam we wtorek, bawcie się dobrze i niegrzecznie, jak zawsze Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-08-12 o 20:40 |
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
One nie mają wakacji, weekendów ani świąt (eeesuu, jak dopsz, że moi starzy już nie hodują krów od kilku lat. Bo jak przyszło w niedzielę albo np. w Wielkanoc zakładać stare ciuchy i zapitalać w pole po krowy albo doić w śmierdzącej oborze )No i kto by za to zapłacił, jak kasy z rolnictwa nie było i ni ma? ![]() Jakby kiedyś komuś przyszło zamieszkać na wsi i prowadzić gospodarstwo i hodować świnki, kurki itp, bo cisza i spokój, to mogę osobiście walnąć w łeb, żeby zmądrzał Uwiązanie, a kasa marna ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28724262] Seks? Tak przed ślubem? Tsza mieć zasady i krengosłup moralny ![]() [/QUOTE] ament ![]() ![]() no sieu nie nadweręży ![]() Idę chyba spać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-12 o 20:58 |
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4452 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28724262]
2100!!! [/QUOTE]to za 88,5 roku, nie dożyjemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nigdy bym na to nie wpadła ciekawe czy to była TA ławeczka >Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4453 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28724633]
A ty nie lubisz być wiązana? Napiszę Ci na Fejsie ok? [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28724714] Tylko bez sekscesów mi tu No co Ty bez Ciebie i gryxa? Będziemy jak Aniołki się zachowywać Nie o wiek mi chodziło ![]() Wiek mi wisi ![]() Cytat:
Do dziury? ![]() Zejdzie i się schowa ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moje dziecko dzisiaj się wywaliło 2 razy na to samo kolano i w tym samym miejscu krew się troszeczkę polała ![]() No co Ty Szkrabek, jest imprezaaaa
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
łooo żesz...
![]() http://www.wiocha.pl/131870,Ja_sie_pytam_kto
|
#4455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty też baw się niegrzecznie Cytat:
Jak się jedzie gdzieś okolicznymi i (nieokolicznymi też ) wsiami to stoją takie domy ( i stały juz we wcześniejszych latach), że hoho Więc skąd Ci ludzie wszyscy tak maja kasę? Może robią coś innego jeszcze, ok, ale wcześniej na pewno nic innego nie robili, w dawnych i nie tak bardzo odległych czasach, parę lat temu Utrzymywali się z rolnictwa.. Więc?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dziękuję! Cytat:
I głaski dla córci W wraca ze sklepu- z salami Pick i bułeczkami Kocham Go
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
obawiam się,że jeszcze trochę chudnięcia i mi będzie wisieć co innego ![]() ale czyjej? ![]() tja...i zaginie bez wieści... to tak w nawiązaniu do tematu przewodniego... Cytat:
wchodzisz do baru i zazwyczaj nie jesteś zdania, że wcale źle nie wyglądam...ech...idem sieu pociąć czerstwą bułką,że zacytuję Madzika. edit: jestem na diecie, nie mam bułek
|
|
#4460 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się delikwenta porządnie naciągnie Cytat:
aaa no to i idziemy, tylko z drabiny mi nie spadnij Cytat:
no dobsz , jesteś też szczuplejsza ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Nie wiem, jak gdzie indziej, na mojej wsi sporo osóbt racuje gdzieś w mieście/sklepie/na kolei (bo z samej gospodarki nie dają rady się utrzymać. oczywiście dotyczy tylko tych, co znaleźli pracę,bo dużo to typowi rolnicy bez innego wykształcenia), a potem wracają z roboty i jeszcze obrabiają pole i hodowlę obchodzą plus kredytów w wooj no i rodziny wielopokoleniowe - mieszkają z dziadkami, teściami w ich domach, to chałupę już mają itp.Aha, domów jakiś poodpindalanych w okolicy nie znam. edit: na mój dom też można by powiedzieć, że hoho - piwnica, parter, piętro, wielkie okna... widocznie 50 lat temu budowanie było tańsze i nawet tynk ten sam od 50 lat się trzyma i dobrze wygląda ![]() (szkoda tylko, że w środku też nic od wybudowania nie było remontowane, a pokoje na piętrze nigdy nie miały ogrzewania i służą jako strych )to powoli się odchudzaj
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-12 o 21:44 |
|
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
Spaaać...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A Galerii alko pod blokiem nie masz ? ![]() Zrobiłaś mi ...sobotę i niedzielę Czy jak Ci napiszę, że kciałabym wyglądać w kostiumie do kąpieli tak jak Ty to uwierzysz? ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Się mi ves aż z tego wszystkiego nie zacytowała ![]() Lepszy zwis niż tószcz ![]() No ale ja to nie wiem ![]() Cytat:
![]() No jeju, jeju nie dopisałam, że to o sobie myślę, ale to oczywistościowe Vesencjo a ile Ty masz cm wzwyż? Bo chyba mi umkło z pamięci
|||
|
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już myślałam, że dopiłam bar
|
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam z koorwami sie zgadzam
![]() Czy ktoś wie jaka jutro ma byc pogoda ?
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-08-12 o 21:54 |
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
Choć nieco ululana dwoma piwami![]() Ale mój nowy konkubent z avka na imprezę gotów - nawet czapeczkę na party przywdział ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4468 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie sama , zmno
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale by się piwa napiła ) i się przy belkach dzisiaj zmachałam, to idem spać
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
spodnie ![]() Cytat:
![]() nie, nie, nie ![]() ale też kumpelkę młodszą ode mnie Ves wysoka jest karmiłam stado i P.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

nie dało się argumentować w przychodni że musi być gdzieś na którejś liście, bo przecież był zapisany, może coś im się pochrzaniło?
ci Twoi na pewno mają kiepski wzrok 

polewaj

Pana menela też pamiętam 

)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i idziemy, tylko z drabiny mi nie spadnij 
Choć nieco ululana dwoma piwami