Wszystko o Avonie - cz. 22 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-12, 15:16   #4411
aaaania1989
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

czy do tego programu motywacyjnego Anew co mozna dostac wode litt;e red dress te 5 produktow to musza byc kremy czy mzoe byc nap kuracja antycelulitowa anew?
Stary 2011-08-12, 15:33   #4412
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
chce Ci się z tym odwykiem??

torba na buty jest na buty, czemu miałybyśmy w niej chleb nosić??
Chce mi się
A co do torby, to chyba Sarunieczka zamierza ją wziąć na zakupy
Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
powiedzcie mi ta maseczka sake z peelingiem z planet spa to bardziej peeling czy maseczka
Pół na pół: najpierw peelingujesz, a potem zostawiasz, aby zaschła

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
weź sobie jeszcze krem do stóp Morska Bryza,jest rewelacyjny jest taki żelowej konstystencji,ale troszkę tłustawy,używam go na noc i mam gładkie stopy i pięty,na dzień nie zalecam,bo się ślizgałam w sandałach
Nie znoszę tego balsamu do stóp. Wchłanie się masakrycznie wolno i brudzi troszkę pościel.

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Ja kiedyś się przewróciłam, bo musiałam iść "siku", a stópki były już na noc posmarowane. Uwaga: Krem do stóp + parkiet - stanowczo odradzam
Ja mam teraz nowy patent: smaruję stópki, kładę się na brzuchu z książką, a łyski i stópki do góry. Z jednej strony czytam, a z drugiej wchłania mi się krem.

Cytat:
Napisane przez Czarindia Pokaż wiadomość
A miałyście ten lawendowy krem do stóp? W 12 jest na 138 str za 11,90zł. Fajny jest ?
Bardzo fajny To mój hit

Cytat:
Musso - Jak tam olejek z lawendą? Dużo Ci jeszcze zostało?
Ja smaruję nim na noc stopy i dłonie
Na twarz - odpada Mam za tłustą cerę.
Ja zostawiłam na sprzedaż

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
czy do tego programu motywacyjnego Anew co mozna dostac wode litt;e red dress te 5 produktow to musza byc kremy czy mzoe byc nap kuracja antycelulitowa anew?
Liczy się wszystko Anew oprócz kremów pod oczy i produktów do oczyszczania.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 15:37   #4413
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:

pasuje jest stonowany,ostre neonowe kolory nie pasują do pracy
teoretycznie tak ale czasem można się zdziwić- ostatnio załatwiałam sprawy w Urzędzie Miasta i tam Pani mnie obsługująca miała paznokcie pokryte wściekle pomarańczowym lakierem, uwagę moją zwróciły też paznokcie jej koleżanki ze stanowiska obok, która miała pomalowane na przemian zielone i niebieskie

więc widać, że niektórym pasują do pracy nawet w urzędzie
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 15:44   #4414
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Nie znoszę tego balsamu do stóp. Wchłanie się masakrycznie wolno i brudzi troszkę pościel.

Ja mam teraz nowy patent: smaruję stópki, kładę się na brzuchu z książką, a łyski i stópki do góry. Z jednej strony czytam, a z drugiej wchłania mi się krem.
Ja zawsze nakładam krem, myję ręce i zakładam choćby cieniutkie skarpetki Najwyżej potem je na noc zdejmuję albo gubię w nocy jak jest za ciepło
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 16:11   #4415
ewula91
Rozeznanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28716649][/QUOTE]

Cytat:
Nie płacisz, ale zamówienie musi być na ponad 150 zł, a następne na ponad 50 zł
To tyle chętnych na ten lakier? Taki ładny? Są jakieś zdjęcia?
dzięki za odpowiedzi czyli tak jak na regularna ale mam szybciej
a co do lakieru to jak widziałam na zdjęciach na katalogowym jako jedyny był naprawdę matowy. Chyba, że lampa go nie dopadła i dlatego nie błyszczał.

Cytat:
A ja miałam do COK-u 1 km Myślałam, że takie biuro jest w każdym mieście
COK nie, ale biura Avonowe moga być nawet kilka w 1 mieście. Tylko, że tam kosmetyków raczej mało do pooglądania

Cytat:
no własnie,tyle ciekawych rzeczy ja uzależniam zamówienia tylko od klientek,nie robiłam nigdy zamówienia tylko dla siebie miałam tak robić w kat.11 ale zabrakło pieniążków

pasuje jest stonowany,ostre neonowe kolory nie pasują do pracy

weź sobie jeszcze krem do stóp Morska Bryza,jest rewelacyjny jest taki żelowej konstystencji,ale troszkę tłustawy,używam go na noc i mam gładkie stopy i pięty,na dzień nie zalecam,bo się ślizgałam w sandałach
ja tez zamówienia od klientek uzależniam

wezmę sobie ten krem ale w k14 tam jest zestaw peeling+krem za 17,90 jak się nie mylę a peeling potrzebuje na już więc teraz wezmę też
Cytat:
Napisane przez Czarindia Pokaż wiadomość
A miałyście ten lawendowy krem do stóp? W 12 jest na 138 str za 11,90zł. Fajny jest ?
świetny! od razu stópki mięciutkie, gładkie. Jednak jak go już wykończyłam to po kilku dniach było to samo co przed stosowaniem
Cytat:
wszystko sie liczy oprócz produktówm pod oczy i emulsji do mycia

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja zawsze nakładam krem, myję ręce i zakładam choćby cieniutkie skarpetki Najwyżej potem je na noc zdejmuję albo gubię w nocy jak jest za ciepło
tak jak ja te avonowe skarpetki gubie już w środku nocy a zwykłe to sama potem ściągam stopa o stope bo za gorąco :p
Stary 2011-08-12, 17:59   #4416
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Ja zawsze wklepuję kody z programów motywacyjnych, próbek, reklamówek - czyli rzeczy, o których najprawdopodobniej zapomnę
ja mam zeszycik do zamówień - moje zajmują zwykle stronę i wpisuję tam zawczasu właśnie wszystkie kody z programów motywacyjnych itp.
Cytat:
Farby są traktowane jako artykuły kosmetyczne, będą miały opust wypracowany
no ja nie wiem skąd to pytanie w ogóle, przecież farba to kosmetyk, jakże miałoby być inaczej?
Cytat:
mnie też po nim oczy szczypią, zresztą nie tylko mnie- moje klientki też... po Extra Lasting rownież, ale już mniej ... jednakże te szczypanie jest dyskomfortem chwilowym i nie powoduje zaczerwienienia oczu
o którym piszecie? ja mam ten taki 150 ml który teraz będzie za 9,90 i nie wiem czy otwierać... on też szczypie? do demakijażu oczu to jest chyba
Cytat:
ja też nie rozumiem i poza tym czuję się przez te spieszące się taka jakaś "opóźniona" i mi głupio....
no ja kiedyś to w ogóle robiłam zamówienie pod koniec katalogu... później sobie przestawiłam tak, że robię na początku... ale to też w pierwszych dniach, a nie że rusza katalog to muszę mieć już... dzięki temu mogę skorzystać ze wszystkich ofert od razu
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 19:00   #4417
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
śpiesz się! bo ja też nad nim myślę a jak tu dziewczyny biorą już to chyba też wezmę w tym katalogu, a nóż im się coś znów odwidzi :p
Dziewczyny, a nie lepiej kupic sobie jeden lakier matujacy i zmieniac sobie dowolny ulubiony lakier na mat, zamiast kupowac osobne kolory?

Poprzednio sie tez na te matowe napalilam, ale mi przeszlo wystarczyl jeden top coat
Stary 2011-08-12, 19:02   #4418
Wenress
Zakorzenienie

Ostatnio jak odbierałam paczkę to dostałam kupon na prezent, jeśli zrobię zakupy w COKu za 150zł Miło, ciekawa jestem co to, może któraś z Was też coś takiego dostała?

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 19:07   #4419
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
teoretycznie tak ale czasem można się zdziwić- ostatnio załatwiałam sprawy w Urzędzie Miasta i tam Pani mnie obsługująca miała paznokcie pokryte wściekle pomarańczowym lakierem, uwagę moją zwróciły też paznokcie jej koleżanki ze stanowiska obok, która miała pomalowane na przemian zielone i niebieskie

więc widać, że niektórym pasują do pracy nawet w urzędzie
No cóż, to, że inne kobiety nie potrafią zachować się, ubrać czy umalować stosownie do sytuacji, to już ich problem. My nie musimy być takie same

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
ja mam zeszycik do zamówień - moje zajmują zwykle stronę i wpisuję tam zawczasu właśnie wszystkie kody z programów motywacyjnych itp.
Ja mam niby wszystkie dane i zamówienia w LibreOffice, ale to nie to samo, co wpisanie do zamówienia

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Edytowane przez keine_angst
Czas edycji: 2011-08-12 o 19:11
keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 19:46   #4420
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Mam lakier Coral Reef i niestety do pracy był zbyt "neonowy" Potem dolałam do niego Delux Chocolate i trochę zrobił się "mniej rzucający w oczy"
ja też Coral Reef zepsułam zrobił się taki bardziej w bordo,ale ładny,teraz troszkę żałuję bo w sumie był ładny,ale nic straconego,jest ciągle dostępny

Cytat:
może być poza kremami pod oczy i anew do mycia twarzy bodajże,ale niech ktoś potwierdzi

Cytat:
Chce mi się
A co do torby, to chyba Sarunieczka zamierza ją wziąć na zakupy
.
Bo fajna zgrabna i poręczna,weszłyby dwa napoje litrowe ale szkoda tyle kasy na torbę
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 19:50   #4421
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Właśnie zobaczyłam, że moje perełki brązujące zostały wyprodukowane w 2006 roku! Nigdy bym nie powiedziała, że tak długo je będę mieć, używam ich tylko w lecie, ale to i tak za długo Chyba najwyższa pora je już wyrzucić... Hmm, a zastanawiałam się, czemu już tak kiepsko malują
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 20:04   #4422
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Właśnie zobaczyłam, że moje perełki brązujące zostały wyprodukowane w 2006 roku! Nigdy bym nie powiedziała, że tak długo je będę mieć, używam ich tylko w lecie, ale to i tak za długo Chyba najwyższa pora je już wyrzucić... Hmm, a zastanawiałam się, czemu już tak kiepsko malują
teraz będzie oferta na perełki ale rozświetlające

informacje tutaj:

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1312059753
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 20:27   #4423
Eustomka
Raczkowanie

Cytat:
Farby są traktowane jako artykuły kosmetyczne, będą miały opust wypracowany
Dziękuję ślicznie
Eustomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 20:31   #4424
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
a ja nie rozumiem dlaczego wy się zawsze tak spieszycie?
ja czekam zawsze aż się załaduje ios, dodatkowe oferty itd... dzięki temu zamówiłam sobie ten zestaw za 19,90...
dokaldnie tez sie nad tym zastanawiam, moze sie boja ze beda braki a i tak sa
Stary 2011-08-12, 20:42   #4425
Eustomka
Raczkowanie

Cytat:
no ja nie wiem skąd to pytanie w ogóle, przecież farba to kosmetyk, jakże miałoby być inaczej?
Kiedyś się na czymś nacięłam, dlatego zapytałam, aby się upewnić

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Hehe! Ja mam zestaw zapasowy kosmetyków w pracy, taki "awaryjny" i w ubiegłym tygodniu wyrzuciłam perełki z 2005 roku... Też się nie spodziewałam...
Eustomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 20:48   #4426
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam zeszycik do zamówień - moje zajmują zwykle stronę
tez mam taki zeszyt, ale nie wpisuje tam swoich zamowien na wypadek gdyby dostal sie on w rece Malzona

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 20:56   #4427
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Ja kiedyś się przewróciłam, bo musiałam iść "siku", a stópki były już na noc posmarowane. Uwaga: Krem do stóp + parkiet - stanowczo odradzam
bez przesady ja tez smaruje i jakos nie jezdze po parkiecie chyba za duzo dajesz
Stary 2011-08-12, 21:17   #4428
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja biorę z demo:
-baza
-tusz
-podkład
z katalogu:
-3 farby
-pianka do twarzy
-płyn do demakijażu EL
-lakier coral reef
-3 lakiery matowe: red, grey i violetta
-balsam dyscyplinujący ze szczotką
-grzebień
-żel pod prysznic holywood
i etui na okulary z logo

tonik bezalkoholowy teraz jest w pomarańczowej serii solutions

zapomniałaś o suszarce
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 21:38   #4429
punk666girl
Zadomowienie

Kupiłam dzisiaj farbę do włosów, odcień 8.0 - średni blond, ktoś miał?. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie, bo mam trochę ciemniejsze włosy niż jest zalecane Będę farbować pod koniec miesiąca, to się pochwalę jak wyszło W ogóle to zazdroszczę Wam tego czekania na paczkę, ja muszę poczekać do października aż się zajęcia zaczną, bo teraz nikt nic nie zamawia...
Stary 2011-08-12, 21:43   #4430
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
teraz będzie oferta na perełki ale rozświetlające

informacje tutaj:

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1312059753
Tak, wiem, wiem i się cieszę, przydadzą się nowe i to w takiej okazyjnej cenie
Stary 2011-08-12, 22:10   #4431
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez punk666girl Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj farbę do włosów, odcień 8.0 - średni blond, ktoś miał?. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie, bo mam trochę ciemniejsze włosy niż jest zalecane Będę farbować pod koniec miesiąca, to się pochwalę jak wyszło W ogóle to zazdroszczę Wam tego czekania na paczkę, ja muszę poczekać do października aż się zajęcia zaczną, bo teraz nikt nic nie zamawia...
fajnie że przetestujesz,bo ja mam pasemka rudawe i chcę na nie położyć coś w stylu ciemny blond-jasny brąz,w każdym razie jaśniejszy niż mam,więc srawdzimy czy działa Kiedy będziesz testować?
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 22:17   #4432
punk666girl
Zadomowienie

Cytat:
fajnie że przetestujesz,bo ja mam pasemka rudawe i chcę na nie położyć coś w stylu ciemny blond-jasny brąz,w każdym razie jaśniejszy niż mam,więc srawdzimy czy działa Kiedy będziesz testować?
Myślę, że 29 sierpnia będę farbować, bo tydzień później idę na wesele i nie chcę mieć odrostów do tego czasu Ale na opakowaniu jest jaśniejszy kolor niż w AM, bo to co jest na opakowaniu to bym w AM powiedziała, że to odcień 8.1, ale może się nie znam
Stary 2011-08-12, 22:37   #4433
mardy bum
Rozeznanie

Cytat:
cudny ♥

Z tego katalogu dla siebie biorę chyba tą jedwabistą kredkę, zaryzykuję, najwyżej zwrócę, jeśli nie spełni moich oczekiwań. W następnym pewnie się skuszę na nowe cienie LRD, ktore jedna z Was wstawiłą na katalogowy (dziekuję ;*), choć mam mnóstwo innych... chyba mam jakieś małe uzależnienie.
jolkag78 jeśli te cienie są dla Ciebie, to mogłabyś proszę zrobić zdjęcie cieni na ręku lub oku?

Umówiłam sie na środę do fryzjerki na farbowanie (odcień 5.4), już się nie mogę doczekać.
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 22:40   #4434
Pani_Wood
Raczkowanie

Zauważyłam w 12 zestaw szczotka modelująca + tonik dodający objętości włosom, czy ten tonik działa? (mam półdługie włosy, cieniowane)

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
cudny ♥
Zgadzam się, bardzo bardzo dobry. Chyba najlepszy krem z Foot Works.
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping
Weeping
With you...

E.W

AVON

Edytowane przez Pani_Wood
Czas edycji: 2011-08-12 o 22:50
Pani_Wood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 22:42   #4435
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
jolkag78 jeśli te cienie są dla Ciebie, to mogłabyś proszę zrobić zdjęcie cieni na ręku lub oku?

.
No własnie nie są dla mnie
Stary 2011-08-12, 22:53   #4436
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, wiem, wiem i się cieszę, przydadzą się nowe i to w takiej okazyjnej cenie
też się cieszę
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 23:14   #4437
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
zapomniałaś o suszarce
zapomniałam napisać ale zamówiłam
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 08:50   #4438
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
może być kuracja
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 08:55   #4439
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a nie lepiej kupic sobie jeden lakier matujacy i zmieniac sobie dowolny ulubiony lakier na mat, zamiast kupowac osobne kolory?

Poprzednio sie tez na te matowe napalilam, ale mi przeszlo wystarczyl jeden top coat
no też racja ale mi się ten szary tak podoba... :p jako jedyny
Stary 2011-08-13, 09:15   #4440
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Wood Pokaż wiadomość
Zauważyłam w 12 zestaw szczotka modelująca + tonik dodający objętości włosom, czy ten tonik działa? (mam półdługie włosy, cieniowane)
Moja klientka zamówiła już chyba ze 3 buteleczki tego toniku. Jest z niego zadowolona, a dodam, że dosyć wybredna z niej klientka. Nic więcej nie wiem, tylko, że jest dobry.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości