|
|
#4591 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie fujaj na budowalne markety - wszak tam najbardziej romantyczna obsługa z możliwych
|
|
|
|
|
#4593 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To i ja spać pójdę
Ves,posuń się kufa no
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4594 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jusz ich nie ma Cytat:
, ale nie reagowałam, bom rasistka ![]() Cytat:
i wszystkim innym, ja smaruję dermacolem lub dermablendem (ale ostatnio wolę ten pierwszy, bo mi z brody mnie spływa ) i jest ok. żadnych niespodzianek, a efekt nadużycia dykty pięknie zamaskowany choć warstwa solidna i chyba widać, ale co mi tam ![]() a ciuchy to z all nie perfiuma mi się kce
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ja jeszcze przed pierwszym egzaminem jestem
a u nas cięęężko zdać ![]() Cytat:
hmmm....nie omieszkam się przyjrzeć ![]() no już, kochana, już
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem sobie poszaleję - dla mnie one za ciężkie i dermablend zaiste spływa jak oliwa ( problem jest w tym ze nie mogę hormonalnej terapi, nie chcę żreć antybiotyków pół roku, i nie znoszę mocnego krycia - więc tak trochę odstaję od reszty) przy hormonach - byłam serio zadowolona - miałąm madafakin perfekt skin - niedouwierzenia tym co poznali mnie po studiach 2. nooo 3. wiedziałam a wiesz jakiego czy tylko jest chcica na konkretne wrażenia ![]() włąsnie widziałam ekstra poziomą błyskawicę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-13 o 00:51 |
|
|
|
|
#4597 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Se wypraszam,damy nie chrapią
A jak im nie damy to trudno,nasza i ich strata Bredzę już,pa pa Idę zamknąć okna i włączyć alarm
|
|
|
#4598 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. snalasłam ![]() Cytat:
, bez łyżeczki ![]() ad2. jak bym zeżarła te rodzynki do końca, to Ty byś musiała po P. dzwonić, żeby mnie odebrał i jeszcze wyciągać mnie spod stolika ![]() Cytat:
i kolorowych
|
|
|
#4599 | ||||||
|
BAN stały
|
Jedzenie owsianki podczas jazdy samochodem
Cytat:
No ![]() Cytat:
![]() Zabierzesz mnie tam kiedyś, Najdroższa? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak dobrze Kujawskim nasmarujesz, to się wciśnie ![]() Cytat:
![]() |
||||||
|
|
|
#4600 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Plus coś tam jeszcze,żeby nam pozwolili zjeść deser dobranoc
|
|
|
|
#4601 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a propo - u mnie właśnie nadejszedł - "ciepły, letnie deszcz" no żyć nie umierać - ach bym zgrzeszyła a nikogo na dworzu nosz ... ![]() Spoorcia pojszła? to Sagi Spórciów na dobranoc nie bedzie ? ![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- przeczytałam "automat" to przez te szczelaniny wszendzie cheba Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-13 o 01:01 |
|
|
|
#4603 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Przed chwilą zeskoczyłem z krzesła, zdzierając z siebie w przerażeniu t-shirt, bo mnie coś w kark smyrnęło, i już oczyma wyobraźni zobaczyłem pająka A to albo komar był, albo kołnierz od bluzy wiszącej za mną |
|||
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. jak ja Cię rozumiem
|
|
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
ale fotki znalazłam
![]()
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa
a czemu my ich nie znamy ? ![]() nieważne - jak z kotem siedzicie - koty tak lubio czaaaad myślałam o niej/nim ostatnio w wannie ![]() maleniuni rudi widziałam ostatnio w Animal Planet jak ekipa rescue łapie wiewiórkę w mieszkaniu emerytów żeby ją wypuścić bo im wpadła przez dachowe okno jessssssssssssu jesli amerykąnskie wiewiórki som tak samo szybkie jak i polskie to ja nie wiem jak wyście dali radę to skakanie i zawrotne tempo akcji ogarnąć - tzn wiem wiem - ale zbierąłm szczękę z ziemi widzac jak to się odbywa - jak na speedzie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-13 o 01:15 |
|
|
|
#4607 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To Ty nie wiesz ? ![]() A! Dobra trzeba się zbierać, nie mogę codziennie z baru nad ranem wracać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, kochaneczek
![]() ![]() Dla Ciebie Dobranoc! PS. Kupiłam Shiseido Fragrance
|
#4610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
A chcecie?
![]() Niech gryx znów coś opowie to Wam zapodam sagę ![]() Cytat:
Nie mazaj się Dobrej nocy życzę Wam i wszystkim kuzynkom szwagra brata żony
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4612 | |||
|
BAN stały
|
No przecież Ty nas tam zawieziesz
![]() No ja wiem, ale określenie "ekstra pozioma błyskawica", no nie sposób się nie uśmiechnąć, no Cytat:
![]() Cytat:
Te ciemne włosy mi nie pasują Cytat:
A nieprawda! U nas jest taka lodziarnia "na kółkach" (w budce znaczy się), i lody kręcone robią chyba na kremówce I w Macu też pyszne są
|
|||
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
mam fotę z fryzurom, generalnie fcale siem nie zmieniłam ,
jak ta starsza kobita , co już siedziała jak przyszłam, jak ja podcieli , podloczkowali , popsikali czym tam trza , to wygladała dokładnie tak jak przedtem.
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4615 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale na własne oczy widziałam nalepkie na drzwiach sklepu z przekreślonym automatem właśnie a zaraz obok była taka z przekreślonym aparatem , stąd brak dokumentacje fotograficznej ![]() Cytat:
![]() a dzisiaj nie udało mi się uratować ropuchy, która wpadła do basenu Cytat:
a pogoda taka straszna , biedny malec sam na drzewie w deszczu Tż się czepia ![]() Cytat:
mój fiefiór ad2.
|
|
|
#4616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę teraz jeść udko wędzone albo śledź z ziemniakiem ![]() Gryksie - tak mam arachnofobię - chyba na pewno ---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Cytat:
choć szczególnie zdziwiona nie jestem jednak 2. we dziupli, we dziupli, auta na częsci rozbiera albo bałamuci wiewiórczyce |
||
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
i wszystko jasne
![]() Cytat:
szofera se znalazł
|
|
|
#4618 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
No Rozterka stwierdziła, że jest podobna do swojego ojca na tym zdjęciu, na co Ju, że jak na mulatkę (ojciec murzyn, w domyśle) jest blada Dla mnie one sobie żyć mogą, ale: a) nie w domu, b) nie bliżej, niż 100m ode mnie ![]() Weź mnie nie szczuj żarciem ![]() Cytat:
![]() --- A przed chwilą się firanki wystraszyłem, posmyrała mnie po lewym przedramieniu, a ja poskoczyłem i zacząłem strzepywać niewidoczne coś z ręki
|
||
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, czasem mam wrażenie, że uważa , iz jej zyciowym zadaniem jest rozbawianie ludzi ![]() leje, i w CZYM ja jutro pójdę na zlot
|
|
#4620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. słuszna uwaga - nie będę - na pocieszenie w lodówce ni ma nic a som ino tuczące pasztetyw konserwie po których będę wyglądać jako rzeczone w myśl idei jesteś tym co jesz ![]() juz lepij a ja nie mogiem brzydko wyglądać bo czas utrzeć nosa chopu idem sie ukompać ---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Cytat:
to nisza |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

Czy spełniają się życzenia wypowiedziane na widok niewidocznej, hipotetycznie spadającej gwiazdy? Bo mam jedno do pilnej realizacji 
Ves,posuń się kufa no

No ale cóż nie każdy ma ten tego no szerokości półeczek w byłej łazience Flo
i wszystkim innym, ja smaruję dermacolem lub dermablendem (ale ostatnio wolę ten pierwszy, bo mi z brody mnie spływa
A jak im nie damy to trudno,nasza i ich strata 

i kolorowych
opowiadaj 

, ja która wogle nie pije
i jeszcze Winter na pokładzie. Nigdy więcej lodów z alko 

dla mamy

)